Új párkapcsolat bevonzása - tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Új párkapcsolat bevonzása - tanfolyam

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét.

  • Megérted, hogy miért és hogyan keressük ösztönösen a párunkat, és miért hibás ez a módszer.
  • Rálátsz arra, hogy merre visznek a vágyaid, milyen a Te párkapcsolati ideád?
  • Megtudod, hogy milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból.
  • Ezeket a félelmeket feloldva és a vágyaidat rendezve, letisztázod a benned élő partner képét.
  • Speciális önismereti gyakorlatok segítségével megismered, hogy pontosan milyen partner való hozzád.
  • A párkapcsolati bevonzás profi technikáját elsajátítva immár képessé válsz arra, hogy valóban bevonzd a hozzád illő partnert!

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem ki és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyosságot a működőképességéről, hatékonyságáról.
Mint tudatosításon alapuló bevonzás technika, nem csak a partner bevonzására, hanem gyakorlatilag bármilyen dolog bevonzására alkalmazható: új lakás, munkahely, vásárlás, kapcsolatok...
"Tudatosításon alapuló bevonzás" azt jelenti, hogy nem mágiát vagy más karmikus visszahatást keltő "buta" technikát alkalmazunk, hanem a bennünk levő világ tudatosításán keresztül gyakorlunk hatást a körülöttünk levő világra. (ezt majd még érthetően elmagyarázom a tanfolyamon!)

Ez a bevonzási technika jóval fejlettebb, mint a manapság népszerű agykontrollos és Secret-es (Titok) bevonzás technikák, ennél fogva a hatékonysága is messze felülmúlja azokat. Nekem évek óta 100%-osan működik, így gyakorlással, Te is hasonló eredményességet érhetsz el.

Ha szeretnéd megtalálni a hozzád illő, vágyaidat és igényeidet legjobban kielégítő partnert, akkor gyere el a tanfolyamra és tanuld meg, majd alkalmazd ezt a hatékony módszert!

 

A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a bevonzás módszerét.
A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Jelentkezés

A 2 napos program ára 15.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd!

Időpont: A következő Párkapcsolati tanfolyam várhatóan tavasszal lesz.

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Helyszín:

Van Egy Hely - Életenergia központ
Rökk Szilárd utca 11. 11-es csengő, az udvarban.
Budapest 1085
Beküldte: | 2015. ápr. 16. csütörtök - 16:57

Hozzászólások

12 hozzászólás
Tanfolyam után...
2015. szeptember 28. hétfő, 11:06 | Névtelen (útkereső)

Szia Sanyi!

Jól éreztem magam a tanfolyamon, sok hasznosat tanultam.

Érdekes volt, mikor utaztam haza autóval, vezetés közben éreztem még a női energiáimat, amit az utolsó gyakorlattal ébresztettünk fel. Először fura, ismeretlen volt, de végig nagyon jól esett!
Mosolyogtam is magamon milyen jól működöm. :)

Köszönöm!
Andi

A párkapcsolati tanfolyam felismerései
2015. szeptember 28. hétfő, 18:24 | Névtelen (útkereső)

A meditációk eddig messze álltak tőlem, azt hiszem ebben is sikerült előrébb lépnem.

Születtek felismeréseim, rájöttem arra, hogy a munkáim terén lejjebb kell adnom, ezáltal több időm marad majd magamra.
A párkapcsolat terén új kapukat kell kinyitnom és a régit le kell zárnom. Eddig nehezen ment az elengedés, de a tanult technikával érzem, hogy menni fog.
A jelenlegi életvitelembe voltam besavanyodva. Úgy érzem, a szívcsakrámat kell tovább nyitnom és a besavanyodásom is megszűnik majd.

Ma már kaptam is pár pozitív visszajelzést a férfi kollégáimtól, úgy tűnik látszik rajtam a hétvége hatása.  :-)
Gyakorlok tovább, biztos meg lesz az eredménye!

Számomra a hétvégi Párkapcsolati tanfolyam meghatározó élmény
2015. szeptember 29. kedd, 12:33 | Névtelen (útkereső)

Számomra a hétvégi Párkapcsolati tanfolyam meghatározó élmény volt. Az ott elhangzottak olyan mély hatással vannak rám, hogy azt szavakkal szinte elmondani sem lehet...
A legnagyobb felismerésem az volt, hogy a félelmeim milyen szinten blokkolják a bevonzást és ezt a férfiak valóban érzik, évek óta meg se közelítenek, nem is próbálkoznak nálam!

Az előadások során elhangzottak jó része nem volt ismeretlen számomra, az elmúlt két évben tudatosan foglalkozom az életem megváltoztatásával.

Az előadások felépítése, gondolatvezetése alapján összeállt bennem a kép, helyére kerültek a dolgok.
Például megértettem a bevonzás működését, hogy nem elég vágyakoznom a jóra, hanem Önmagam fejlesztésével fel kell nőnöm, be kell érnem a vágyott kapcsolat színvonalára, mert csak akkor kapom meg, érdemlem meg a jobbat. Ezt sokan nem értik és csak a vágyaikat vizualizálják, aztán csodálkoznak, hogy nem történik semmi sem!

A meditációk során sok új tapasztalatra tettem szert. A meditációs zenék nagyon impulzívak voltak. Több is megérintette a lelkemet, szeretném újra meghallgatni őket...
Gyakorlom a meditációkat, folyamatosan „dolgozom” magamon.

Zs.

Hibás hitrendszerek és gyerekkorból hozott érzelmi sérülések
2015. október 01. csütörtök, 9:49 | Moncsi (útkereső)

Én kb. három héttel a tanfolyam előtt "tévedtem be" az egyik előadásodra. Az első 15 percben rendkívül únszimpatikusnak találtalak (a mondandóddal együtt) és sűrűn szidtam magam amiért elmentem. Az előadás hátralevő részében olyannyira megváltozott a helyzet, hogy legnagyobb meglepetésemre (talán már másnap este) jelentkeztem a párkapcsolati tanfolyamra. Nem bántam meg.

Végre lehetőségem van megszüntetni azt az óriási elakadást, ami párkapcsolati téren jellemző az életemre. Sok dolog előjött, amit nagyon mélyre temettem magamban. Most arra kényszerültem, hogy elgondolkodjak magamon és be kellett látnom, hogy olyan hibás hitrendszerekkel és gyerekkorból hozott érzelmi sérülésekkel éltem eddig együtt, amelyek teljesen legátolták a párkapcsolati életemet.
Voltak olyan részek a tanfolyamon, amelyek az én konkrét problémámmal foglalkoztak, mintha csak nekem beszéltél volna!

Mindezzel együtt, mivel közel 10 éve nem volt férfi az életemben, mindenképpen szükségesnek tartom, hogy tanfolyamon kívül is találkozzam Veled és a tanácsodat kikérjem.

Őszinteség
2015. október 06. kedd, 14:52 | Hiteles06

Ezen a tanfolyamon konkrétan nem voltam ott, mert sikerült helyre raknom a párkapcsolattal kapcsolatos problémáimat már korábban Huszti Sanyi segítségével. Konkrétan most lesz egy éve december 7-én :)
Biztosan sokan vannak, akik még nincsenek megérve erre az információra, mert nagyfokú őszinteséget igényel saját magunkkal szemben. Nekem nem volt egyszerű elismernem, hogy bizony ennek a kapcsolatnak a sikere főleg rajtam múlik, de Sanyi segítségével sikerült meglátnom a lényeget. Köszönöm! Örök hála! :)

Banhegyi Marianna képe
Időtálló tudás
2015. október 06. kedd, 15:23 | Banhegyi Marianna

Kb. 10 éve találkoztam Sanyival. Energiája és a személyisége azonnal megfogott. Mintha idepottyant volna valahonnan. Sok időt töltöttem vele, és sok mindent tanultam tőle. Mindet ma is használom, mert az amit tanít időtálló.
Nekem is egyfajta hullámvasút volt a párkapcsolatom, amikor is feltettem a kérdést mit csináljak?
És akkor jött a válasz.... Fogalmazd meg, hogy mit érzel. Hát igen... Ez egy fontos tanítás volt.
Köszönök neked mindent Sanyi, hála és ölelés.
Csak ajánlani tudom bárkinek ezt a tudás, az energiát, aki szembe mer nézni Önmagával.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Velvet olvasóknak
2015. október 06. kedd, 15:51 | Huszti Sándor -...

Megdöbbenve olvastam a cikket, amely mintha nem is ugyanarról a tanfolyamról íródott volna, mint amit a múlt hétvégén tartottam.
Egyelőre képtelen vagyok eldönteni, hogy rosszindulatból, szándékosan tekerte így ki a szavaimat a kedves újságírónő, csak hogy egy ütős cikket produkáljon, vagy tényleg ennyire gyengeelméjű, hogy nem ment át neki az, ami a másik 11 résztvevőnek igen?

Nyilván az sem könnyítette meg számára a megértést, hogy a tanfolyam harmadán ott sem volt, amikor pedig igen, akkor is chateléssel ütötte el a számára unalmas órákat.

Szerencsére a többi résztvevőnek nem ez volt a véleménye a tanfolyamról, ugyanis már el is kezdték szervezni a folytatást, hogy tovább gyakorolhassák a bevonzás módszerét.

Akiben maradt még kétség, javaslom olvassa el az újságírónő többi cikkét és az enyéimet is:
http://velvet.hu/24ora/?cimke=rebecaverde
http://onmegvalositas.hu/blog/husztisanyi 

 

Kapcsolatbevonzó kurzus cikk margójához
2015. október 06. kedd, 16:50 | Látogató

Az alábbiakat főképp azon kedves látogatóknak szánom, akik a „Teszteltük a kapcsolatbevonzó kurzust, de nemi erőszakra nem számítottunk” című iromány kapcsán találtak ide. Hatások kereszttüzébe kerültem és úgy éreztem megosztom a saját tapasztalataimat a témában. Hatások, miért is?

Az ominózus cikk úgy hatott rám, hogy felháborodtam, megütköztem azon, hogy egy újságíró elmegy egy önismereti programra, majd az ott szerzett tapasztalatai alapján ír egy cikket, amiből erősen süt mennyire nem értette meg az üzenetét az ott elhangzottaknak. Mérgemben egy barátomat fel is hívtam, hogy megosszam vele mi történt.

Beszélgetés közben megállapítottam, a cikk mondanivalója, energiája bizony megakadt bennem. Fel is fedezetem, megéreztem az igazság – igazságtalanság, tudatlanság minőségekkel kapcsolatos hiányosságaimat, el nem fogadottságaimat. Ahogy ezeket az érzeteket, gondolatokat ott rögtön elkezdtem megfigyelni, befogadni, tudatosítani már csökkent is bennem a feszültség elfogadóbbá váltam. Ekkor értettem meg milyen nagyságrendű szemléletmód váltáson estem is át az elmúlt nyolc év alatt, hogy mit is jelent igazán az „ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent, ahogy belül, úgy kívül, ahogy alul, úgy felül” kifejezés.

Az elmúlt időszak tapasztalásai alapján bátran merem kimondani (mert már így is élek), hogy működik az az alapvető akár fogalmazhatnám úgy is, hogy univerzális, egyetemes törvény, hogy a „belső” világunkban tett felfedezések, elfogadások, igazságok megjelennek, egy az egyben képezik le a „külső” világunkat, mutatják meg a tanulni valónkat. A materiális tudományok által elfogadott érzékszerveinkkel tapasztalt életünk folyójának eredete, a belső lelki világunk.

Egy fontos dolog itt megjegyzendő ezekre a tapasztalásokra meg kell érni! Az eddigi megfigyelésem szerint a megérés útján az élet nagy-nagy pofonokat tud osztani, csalódásokkal fűszerezve. Az „ébredést” követő munka-út (főleg lelki) is sok-sok megpróbáltatással, nehézséggel teli rögös út. A kitartó munkának az eredménye nem marad el! Az életed folyójává válsz, Te leszel az élet!

Nyolc évvel ezelőtt részt vettem egy Huszti Sanyi által tartott párkapcsolati tanfolyamon. Azért mentem el, mert a párkapcsolataimban kudarcot-kudarcra halmoztam és a végén mindig összetörtem, padlóra kerültem.
A tanfolyam első napja rávilágított arra, hogy alapvetően nem a párkapcsolattal van problémám, hanem az életszemléletemmel, amelyben csak a kinti világ létezett, a belső énem hiányzott belőle.
A tanfolyamon szerzett friss élményekkel, lendülettel indultam el az ébredés útján.

Azóta is sikeresen használom a partner bevonzás képességét.

Szeretettel,
Z.

szeges képe
Mennyire...
2015. október 12. hétfő, 13:04 | szeges   Előzmény

Mennyire sikeresen? Hányat sikerült bevonzanod azóta?

Szöllősi Zoli képe
Az utóbbi két - három komolyabb párkapcsolatomat mind
2015. október 15. csütörtök, 22:41 | Szöllősi Zoli   Előzmény

Az utóbbi két - három komolyabb párkapcsolatomat mind bevonzással valósítottam meg.
Sőt egy - két nem komolyat is.... :-)

Akkor csatlakoznék azokhoz,akiknek sikerült ezzel a módszerrel
2015. október 16. péntek, 21:55 | Látogató

Akkor csatlakoznék azokhoz,akiknek sikerült ezzel a módszerrel partnert bevonzani!:)

Hatar Beatrix képe
Csatlakoznék azokhoz akik,ezzel a módszerrel sikeresen vonzottak
2015. október 16. péntek, 22:01 | Hatar Beatrix

Csatlakoznék azokhoz akik,ezzel a módszerrel sikeresen vonzottak be új partnert az életükbe!:)

Az élmény leírhatatlan,amikor a semmiből ott van előtted,és még magad sem érted,hogy ezt,hogy csináltad? Pedig tudod,emlékszel de mégis a hatás döbbenetes,legalábbis számomra az volt.