Mivel tölti az idejét egy megvilágosodott? | Önmegvalósítás.hu

Mivel tölti az idejét egy megvilágosodott?

Hozzászólások

185 hozzászólás
Gyakorlat- Elmélet
2010. augusztus 05. csütörtök, 12:27 | Szigeti Balázs (útkereső)   Előzmény

Sziasztok,

nagyon érdekes a beszélgetés ami itt folyik! Ha megengeditek ajánlok valamit amivel én is évek óta foglalkozom, és most elérhető gyakorlati út bárkinek. Az un. Iskola, mely egy misztikus iskolának mondható, és amely a Tanulmányozás és Elmélkedés Parkjaiban működik 20 helyen a világon, most kb 30 fiatal munkájának köszönhetően megnyílt Magyarországon is. Augusztus 14-ig lehet jelentkezni, teljesen nyitott, és ingyenes. Csodálatos, fantasztikus dolgo folyik itt az emberekben és közöttük. 4 út, 4 úgynevezett Diszciplína lépéseit követve tapasztalható meg egy mély belső felismerés, és átalakító tapasztalat. Kapcsolat az emberi tudat legmélyebb régióival, ahol a tér végtelen, és az idő örök.

http://mikebudapark.org/

http://diszciplina2010.blogspot.com/

Jó az út, egyébként mindenkié jó!
2010. október 20. szerda, 9:11 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia Time!

Szerintem jó úton jársz. Kérlek ha van időd keress fel.
galik.valentin@gmail.com címre dobj egy levelet.
üdv:valentin

fehercsongor képe
flow
2014. december 13. szombat, 22:56 | fehercsongor

Szerintem nem kell megvilágosdottnak lenni,ahhoz,hogy valaki "tegye a dolgát".Ahhoz elég az összezárt száj,összeszorított fog,és a csakazértis is.Ahhoz sem kell megvilágosodottnak lenni,hogy élvezettel tegye a dolgát:ahhoz is elég az,ha nyitott szívvel átadja magát a helyzetben rejlő ritmusnak,haladó fokon pedig plusszként hozzáadja magát a helyzet megkövetelte cselekvések elvégzéséhez.Lubickol a létben.
Aki megvilágosodott,az,gondolom,abban is több,hogy bármely léthelyzetben,előítéletektől függetlenül képes önmaga teljességét felsőfokon adni.De úgy vélem,hogy ez csak egy sávja ,(és nem a lényege),a létezési színképének,és durva leegyszerűsítés ezzel jellemezve azonossá tenni vele.