Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel | Önmegvalósítás.hu

Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel

2013. szep. 16. 18:00
Kezdődik: 2013. szep. 16. hétfő 18:00
Budapest, előadás, Huszti Sándor

Mára már elfogadott, hogy a betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a lelki okoknak. Ha egy lelki problémát huzamosabb ideig nem tudunk megoldani, akkor az áttevődhet életünk másik síkjára, a fizikai síkra, ahol betegségként, esetleg balesetként realizálódik.
A megjelenő tünetek csak a probléma felszínét jelzik, így azok "gyógyítása", kezelése nem megoldás!

Valódi eredményt csak akkor érhetünk el, ha feltárjuk a betegség kialakulásában szerepet játszó lelki okokat és azokat megoldva jutunk el a teljes gyógyuláshoz. 

Hiszem és tudom, hogy a betegségeink és kisebb-nagyobb testi tüneteink mind a lelkünk üzenete arról, hogy felborult a belső egyensúly, valami nagyon nincs a helyén a személyiségünkben. A lélek ilyen módon jelez, ha a korábbi jelzéseket figyelmen kívül hagytuk.

Ha megértjük betegségünk üzenetét és abból tanulunk, változunk, akkor a test ismét visszanyeri egészséges állapotát, hiszen már feleslegessé válik a tünet, mint sürgető üzenet. 
Ilyen módon önismerettel, őszinteséggel, elfogadással, szeretetteli és megértő lelki problémamegoldással a legalattomosabb betegségekből is kigyógyíthatjuk magunkat. 

Ebből a hatalmas anyagból fogok ezen az előadáson pár elméletet bemutatni, majd azt egy-két gyakorlattal ki is próbáljuk, így az eredményességét Te magad is megtapasztalhatod.

 

Egy 5 részes előadás sorozat ötödik alkalma lesz ez az előadás, októberben pedig egy Önismereti tanfolyammal folytatjuk a témákban való komolyabb elmélyülést.

A belépő ára: 1500.- Ft

Várlak szeretettel és hívd el a barátaidat, ismerőseidet is!
Huszti Sanyi 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Budapest, Dessewffy u. 53.
Térkép

Kezdődik:
2013. szep. 16. hétfő 18:00

Helyszín:

Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Dessewffy u. 53.
Budapest

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. aug. 24. szombat - 11:40

Hozzászólások

1 comment posted
Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel
2013. szeptember 17. kedd, 19:46 | Antal Andi

Köszönöm Sanyi a csodálatos előadást és meditációt! Számomra nagyon hasznos volt, az előadás ideje alatt szinte folyamatos felismeréseim voltak azzal kapcsolatban, hogy hogyan betegítettem meg magam ezidáig. A meditációért külön köszönet mert ma reggel mikor felébredtem se híre se hamva nem volt a fájdalomnak a jobb oldalamban, mintha kicseréltek volna.
Elfogadtam és elengedtem a fájdalmat, helyére kerültek a sejtek.

Mély meghajlás előtted!