Önismeret és homeopátia | Önmegvalósítás.hu

Önismeret és homeopátia

2013. június 24. hétfő, 14:31 | Látogató

Önismeret alkalmas önmagunk megismerésére, blokkok oldására.
A homeopátia szintén alkalmat nyújt önmagunk megismerésére /önmegfigyelés/.
A kérdésem az lenne a homeopátiát nézegetve, hogy egy homeopátiás kezelés éveken át tart élethelyzettől függően? Akárcsak az önismeret is életre szóló?
A kettő kiegészítheti egymást komolyabb betegségek esetén?
Vagy ha jön egy élethelyzet önismeretileg ugyanúgy magunkba nézhetünk, nem szükséges homeopátia? Bekavarodtam kicsit ebbe a dologba.
Vagy egyszerűen minden csak egy szelete az egésznek, és segítik egymást.
De egy életen át? Létezik, h. homeos kezelést egy életen át csinálni kelljen?

Még egy kérdés, a folyamatos blokkoldások, történjen ez bármilyen módon, pl. transzlégzés, v. egyéb lelki blokkoldások szintén segítenek a betegségek legyőzésében? Vagy vannak betegségek, melyeket a fizikai test szintjén szükséges rendbe tenni? Pl. bélflóra

És még néhány kérdés betegségekkel kapcsolatban. Szervezet oxigénellátását és vízháztartását hogy lehet rendbe tenni?

Családállítással lehet –e betegségeket oldani?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Domoszlai Katalin képe
A betegségek teljes mértékben gyógyíthatók lelki oldalról
2013. június 29. szombat, 16:07 | Domoszlai Katalin

A betegségek teljes mértékben gyógyíthatók a lelki okok kioldásával. Kérdés persze az, hogy az egó lemond-e arról, hogy a betegségével járó előnyöket elveszíti és bevállalja-e a sokszor fájdalmas, nehéz feldolgozási folyamatot. A homeopátiás szer véleményem szerint információt közvetít a beteg szervnek és a léleknek is, viszont az információ felhasználása elakadhat a kioldatlan blokkok miatt. Ráadásul a beletett energia függ a készítőjének a tisztaságától, tudatossági szintjétől, hatásfoka éppen ezért nagyot szór.

Lelki okra mondok egy konkrét példát. A vízháztartás az érzelmek, érzések befogadásának, feldolgozásának és elengedésének a folyamatát mutatja. Pangó, elvizesedett, méreganyagokkal telített fizikai test azt üzeni, hogy a múltbeli érzések feldolgozatlanok, megrekedt a folyamat. A vese a párkapcsolati életterület szerve, a párkapcsolati sérelmek hordozása okozhat ilyen problémákat.

A fizikai betegség mögött általában több ok húzódik meg, haladó önismerettel rendelkező ember maximum egy hét alatt rendbe tudja tenni magát, ilyenkor a betegség magától elmúlik, ha szükséges gyógynövény, vagy gyógyszer, akkor a blokk kioldása után már az ember érzi, mire van szüksége, hogy megtámogassa a folyamatot.
Ez kisebb betegségekre vonatkozik. Haladó önismerettel foglalkozó ember komolyabb betegséget meg sem kap, mivel tudatosan fordul a lelki folyamatai felé, ha bele is csúszik hárításba, elfojtásba, a figyelmeztető jeleket hamar értelmezi és bevállalja a lelki folyamatokban a rendrakást. Ezért a lélek nincs rákényszerítve, hogy a tanulnivalót a fizikai testnek leadja.

Amikor valaki úgy gondolja, hogy fizikai szinten győzött le egy betegséget, az tévedés. Hiszen megélte azokat a lelki élményeket, amiket a betegség miatt meg kellett élnie, mint például azt, képtelen dolgozni, gyenge, kiszolgáltatott stb. tehát bár nem tudatosan, de a lelki feldolgozás folyamata lezajlott.

A bélflóra, a tápanyag feldolgozás az anyához, az anyagi világhoz, Földhöz kapcsolódó problémákat jelez. Mivel a támogató baktériumok benne vannak a folyamatban, ezért ha a bélflóra bolrul, körül kell nézni azon a területen is, hogy mi a helyzet a nagysággal, kicsiséggel, ennek elfogadásával.

Családállítás akkor segít, ha egyetlen ok van a háttérben, mert egyetlen okra állítunk. Ha több ok van, a vezetett meditációt jobb módszernek tartom. Természetesen az ok megtalálása még a gyógyulást nem hozza el, hiszen a felszínre hozott tudattartamot fel kell tudni dolgozni, hogy a helyére kell kerüljön.

Még egy konkrét példa a kérdésedre, az oxigén azt jelenti, van tered és van levegőd. Ha nincs, azért van, mert be vagy szorítva egy fojtogató helyzetbe, másik ember, emberek által. Vagy Te vállaltad ezt be, valamilyen téves elképzelésed miatt. Ezért itt az a megoldás, hogy a saját szabadság igényedet vállald fel, ismertesd el, húzd meg az én-határaidat. Én határok azt jelentik, hol végződik a másik akarata és hol kezdődik a tied. Ez így leírva pár sor, lelki folyamatként biztosan több hónapot igénybe vevő feladat.

Az általam kipróbált energetikai gyógyító technikák közül a leghatásosabb az Akashás gyógyítás, ami energiát és információt ad át a beteg szervnek, én ezt használom akkor, ha a hozzám forduló embernek időre van szüksége ahhoz, hogy kezdjen valamit a lelki folyamattal, vagyis ha vesztésre áll, ha nagy a baj.

néhány további gondolat a témából a weboldalamon elérhető

http://domoszlaikatalin.freeweb.hu/category/betegsegek-lelki-oka/

Kedves Katalin, Köszönöm válaszod, betaláltak..
2013. június 30. vasárnap, 13:40 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Katalin,
Köszönöm válaszod, betaláltak..

Domoszlai Katalin képe
Szívesen
2013. június 30. vasárnap, 14:57 | Domoszlai Katalin   Előzmény

sok sikert a gyógyuláshoz!

Kati, mi a vírusos májgyulladás lelki oka?
2013. június 30. vasárnap, 0:30 | Panka2011. (útkereső)

Kati, mi a vírusos májgyulladás lelki oka?

Domoszlai Katalin képe
Ha vírus megtámad
2013. június 30. vasárnap, 14:29 | Domoszlai Katalin   Előzmény

azt jelenti, a kicsinek lennivel van baj.

A máj a méregtelenítés szerve és a világnézeté.

Harag, amiért semmibe vesznek.

Lábsérülés
2013. július 21. vasárnap, 4:10 | Panka2011

És ha valakinek mindig megsérül a lába? Balesetek, botlások, hónapok, 1-2 év alatt gyógyuló érsérülés, szalaghúzódás, ínsérülés, stb? Az utóbbi fél évben kétszer a jobb lába sérült komolyabban. Térd, boka. Egyébként is nehezen bír menni gerincbántalmak miatt.