Nemiségünk feltárása | Önmegvalósítás.hu

Nemiségünk feltárása

2013. jan. 26. 10:00
2013. jan. 26. 17:00
Kezdődik: 2013. jan. 26. szombat 10:00
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

A Nemiségünk feltárása egy több részes Párkapcsolati tanfolyam első része. Terveim szerint januártól havonta egyszer egy egész napot szánunk a párkapcsolati életünk tudatosítására, rendbetételére.
A saját nemiségünk megismerése ennek az útnak az első fontos lépése, hiszen hogyan igazodhatnánk el a párkapcsolati folyamatok szövevényében, ha pont a saját nemiségünk működésünket nem ismerjük?!

  • Miért pont Nő / Férfi lettél?
  • Hogyan fejlődött a nemi énképed?
  • Milyen mintákat, szerepeket építettél be a nemiségedbe?
  • Hogyan tudod megtisztítani, felszabadítani a nemiséged?
  • Milyen egy Csúcs Nő / Csúcs Férfi?

A gyakorló napon választ kapsz ezekre a kérdésekre, valamint végig gyakoroljuk a hozzájuk tartozó megismerő, tisztító és tudatosító meditációkat is!

Ha szeretnéd megismerni, felszabadítani a nemiségedet, hogy sikeresebb legyél a párkeresésben, tudatosabb a párkapcsolatban, akkor jelentkezz most a programra, gyakoroljunk együtt!

A program ára: 6000 Ft
Az önismeret alapjait addig is elsajátíthatod a Sirály csomagokból.

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest, 1073, V. ker. Havas u. 2. 2/12.
10-es csengő
Térkép

Kezdődik:
2013. jan. 26. szombat 10:00

Vége:
2013. jan. 26. szombat 17:00

Helyszín:

V. ker. Havas u. 2. 2/12. 10-es csengő
Budapest 1073
Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. jan. 03. csütörtök - 21:47

Hozzászólások

3 hozzászólás
Hatar Beatrix képe
A tanfolyamon tanultak gyakorlása.
2013. február 01. péntek, 9:32 | Hatar Beatrix

A szünetben nem végeztem el a gyakorlatot,így pótoltam a házit:)

Ami az volt,hogy úgy éljük meg a szünetet,hogy figyeljük a nemiségünket és úgy tegyük a dolgunkat,előbbre helyezve valamelyik énünket.
Én úgy döntöttem a közértben,hogy a férfi részemet figyelem és azt helyezem előtérbe.
Ennek az lett a következménye,hogy majdnem ösztönösen kezicsókolommal köszöntem a női pénztárosnőnek:-D Természetesen nőként életemben nem mondtam ilyet.Meg is lepődtem magamon.
Éreztem,hogy bennem van a hölgy felé egy azonnali udvarlás féleség,nem is azért mert tetszett inkább ilyen flörtölés féle ami a nőnek szólt!
Szóval életemben először kezdtem igazán megtapasztalni a férfi énemet,hogy működik és hihetetlen döbbenetes volt érezni,mint egy külön álló részemet.
Nagyon megtetszett a gyakorlat és elkezdtem így folytatni a napomat.Még meditálni sem kellett és hatalmas élményeket és felismeréseket hozott!
Kilépve a bevásárló központból megpillantottam egy "jó csajt" akin meg akadt a szemem.
Épp a másik irányban volt dolgom,de a férfi részemnek annyira tetszett,hogy automatikusan elkezdett utána menni:-D
Persze képbe voltam,hogy dehát aztán hagytam egy kicsit hadd legyen jó neki és figyeltem magamat.
Khmm,hát lényegében véve a férfi részemnek nagyon bejött a hölgy pedig "csak" hátulról látta!
És nem is igazán éreztem,hogy kíváncsi lenne az arcára,Neki elég volt amit látott!
A haja,a menése a ruhája,és teljesen rá gerjedt!De eltudtam ráncigálni:)
Aztán így figyeltem az embereket. Az idősebbek felé nem vonzódott,de őket is tisztelte,valahogy más érték rendszerint látta Őket.Minden korosztályt más minőségben de a tisztelet ott volt!
Egyedül a dohányos nők nem érintették meg,megnézte de nem érdekelte sőt tudta,SEMMI közös nincs bennük.Aztán a legnagyobb döbbenetemre a parlament előtt álltam és tátott szájjal néztem és el sem bírtam mozdulni annyira lenyűgözött a látvány.
Arra dolgozom mindennap elmegyek mellette simán:) Most azt éreztem a férfi részemet hihetetlenül érdekli az építészet és ért is hozzá!
Mivel figyeltem és az épületek egyszerűen megteltek tartalommal és beszéltek hozzá!Olyan épületeket vettem észre amit eddig soha,vagy rajtuk lévő motívumokat!És az érdekes azonnal azokra néztem,tehát nem keresgéltem.
Aztán annyira előjött,hogy le sem bírtam lőni.Csak azt vettem észre előre engedem a nőket a buszon:-D És még jól is esik,mert ez mekkora dolog,hogy megtehetem és közben még csodálhatom is Őket.
A lényeg valami hihetetlen döbbenetes érzés volt így ÉREZNI,LÁTNI!Tényleg Én voltam és Benne voltam ahogy egy férfi lát és Érez! Teljesen más mint a NŐ és Fantasztikus volt!
Megfontoltabb voltam,lassabb és még sorolhatnám.Olyan képességek amiket nem használok,de bennem vannak!Persze csinálom a meditációkat ahol ismerem meg a nemiségemet és fogadom be.
De ez valami nagy plussz volt!Szóval aki teheti és van kedve próbálja ki!

Domoszlai Katalin képe
Nagyon örülök, hogy megosztottad ezt az élményt!
2013. február 02. szombat, 6:40 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Sajnos ezen a tanfolyami napon nem tudtam részt venni.

Hogy ne maradjak le a gyakorlásban, elhatároztam, hogy a hozzászólásomat két részre bontom, egyik részét a férfi énem írja, a másikat pedig a női. Én általában a férfi énemben vagyok, mert ő sikeresebb és tudatosabb, ráadásul nagyon határozottan fiúsítottak a gyerekkorban. Persze elfojtva a férfi énem szexuális irányultságát. A szexualitás megélése a női énemé, ha a közelemben van egy vonzó, férfias pasi, belépek a női énembe, automatikusan előterébe engedem.

A férfi énembe helyezkedve a miniszoknyád jutott az eszembe, amit akkor viseltél, amikor a Teremtő napon voltunk együtt :-)

A női énembe helyezkedve pedig az jutott eszembe, milyen kicsi a kezed és mégis mekkora erőt adott, amikor megfogtad az enyémet, miután a transzlégzésen szokásos módon jól kibuktattam magam, a női énem által megélt traumatikus élményt a felszínre hozva.

A női énem sajnos még mindig nagyon sok traumát cipel, a feldolgozása folyamatosan történik, mégis szinte állandóan a háttérben van, ezért a hozzászólásod arra inspirált, hogy tudatosságot töltsek le neki az Akashából.

Én is kipróbáltam
2013. február 04. hétfő, 10:54 | Látogató   Előzmény

Kedves Bea!

Én is nagyon köszönöm a beszámolódat, mely engem is arra sarkallt, hogy kipróbáljam.:)
Érdekes volt, mert a gyerekeimmel voltam egy nagy bevásárló központban, ott próbáltam megélni a férfi énemet. Ahogy a gyerekek megszólítottak, hogy anya, figyelj… szinte mindig összerezzentem, hogy mi van??? mert tényleg a férfi énemben voltam.

Érdekes volt, hogy milyen nőket vettem észre. Igazából arra figyeltem, hogy melyik nőben érzek vonzalmat, melyikben taszítást, és melyik semleges. Ki az akit észre se veszek.
Kortól függetlenül vettem észre a nőket. Volt akiben volt kisugárzás, volt akiben nem. Volt hogy az anyát nőnek láttam, a lányát meg észre sem vettem. És érdekes volt az is, hogy milyen nők voltak ellenszenvesek.
Szóval sokat tanultam belőle, pedig a gyerekek mindig kizökkentettek az „anyázásukkal”, pedig én „apa” voltam.:)

Az is érdekes, csak nem volt már rá időm, hogy a férfiakat hogy látom férfiként.

Ami viszont elgondolkodtatott, hogy oda kellett mennem a férfi biztonsági őrhöz infóért. Aki is már messziről kiszúrt magának, és igen kedves és mosolygós volt.
Na már most az merült fel bennem: vagy látens homo, vagy nem látens homo (milyen könnyen lebukik valaki), vagy nem érzékeli az energiákat, csak a külsőt nézi, aztán csodálkozik, hogy milyenek a nők.:)

Edit