A nevem a sorsom | Önmegvalósítás.hu

A nevem a sorsom

Hozzászólások

4 hozzászólás
u.erika képe
De jó! :)
2012. szeptember 01. szombat, 22:12 | u.erika

Most megnéztem én is mit jelent a nevem.
Nekem akkor ,,nagyrabecsült"-é kell válnom... ;)
Örülök hogy felhoztad a Témát Aditi,és annak is hogy sikerült összehoznod azt amiért itt Vagy!
Most így gyöztesként Te Vagy az élö példa arra hogy hogyan tud egy valóban gyötrelmes élet jóra fordulni.Nekem Te Vagy maga a csoda azóta is,és a dolgok természete szerint az a logikus hogy javultak az életkörülményeid is azóta....Hm? ;)

Azt tudtátok hogy maguk a betük is jelentéssel bírnak?
Jó lenne ha hozzászolna valaki aki ismeri a betük jelentését...

Aditi képe
Szia Erika! Igen, folyamatosan javulnak. :) A Balatonnál mit
2012. szeptember 02. vasárnap, 2:57 | Aditi   Előzmény

Szia Erika! Igen, folyamatosan javulnak. :) A Balatonnál mit tesz isten összefutottam egy tenyérjóslásban is tehetséges ezo-nénivel ( a kórházban, mert akinek találkozni kell, az találkozik... :) ), szóval én már nem adok sokat a hókuszpókuszra, de nem volt nehéz kitalálni, vagy ráérezni az igazságtartalmára a jóslatának, amelynek a fő vonulata az volt, hogy az életem második fele sokkal könnyebb és szebb lesz, mint az eddigiek voltak. Ez már most igaz. Attól a pillanattól kezdve igaz, hogy beültem a mentőbe. :)

A tendenciák egyrészt lassan javulnak (más ezt nem biztos, h lassúnak nevezi, de én türelmetlen vagyok :) ), másrészt olyan dolgokat pótolhatok be most mind események mind tanulás képében, amiket évtizedekig nem tudtam megtenni/megélni/megtudni magamról. Úgyhogy nagyon sűrű az életem, de ennek örülök, a nehézségeivel együtt, mert érzem, hogy minden lépéssel újabbat fejlődők és épülök belülről, és ott, kétségtelenül rakéta tempóban.

És épp a napokban történt, hogy én, a "harcos" először értettem meg érzékletesen és átélve, mit jelent MÁR nem harcolni. Ezt most nem írom le, mert nem ez a téma, de úgy érzem ez egy következő szint tanulási útjelzője. nagyon fontos, és egy nagyon fontos dolgot sikerült lezárnom vele, ami még a múlthoz kötött. Ez van folyamatosan: lezárás, újraindítás, újraértékelés, építkezés. Minden életterületen. Elképesztő. Ha ezt is túlélem, akkor tényleg "csoda" vagyok. :) :)

A betűk jelentése engem is érdekelne. De tök jól meg lehet fejteni a nevet, ugye? Ez annyira megörvendeztet engem.... :) :) Azóta kétszer is meggondolom, h fel akarok e venni még egy nevet. Ugyanis, minek nekem még egy karma? ?? Bármilyen szép is a szép oldala....

Namaszte

nevek
2012. szeptember 11. kedd, 14:16 | Kassay Noémi

Aki keres az talál! Igen sokszor van úgy hogy az ember hatalmas dolgokra jön rá egy egy apró mozzanatból.Nagyon jó ahogy megfejtetted a neved jelentését. viszont azt gondolom, hogy már van harmadik neved, hiszen az Aditit is használod meg a Namesztét is.
Életednek abban az időszakában ezek jelentését élted,illetve éled.

Nevem:erő
2013. január 02. szerda, 0:45 | Lenart (útkereső)

Az én eredeti nevem azt jelentette, erős, mint a medve. Aztán a nemváltásomnál választottam egy nevet, és kíváncsiságból megnéztem, mit jelent a név, ami nekem legjobban tetszik. Azt, hogy erős, mint az oroszlán. :) Szeretnék igazodni a nevemhez, az biztos! :)