Tisztánlátó Alap Hétvégi Intenzív | Önmegvalósítás.hu

Tisztánlátó Alap Hétvégi Intenzív

2011. dec. 10. 10:00
2011. dec. 11. 17:00
Kezdődik: 2011. dec. 10. szombat 10:00
, tanfolyam, Nikl Mária

Mit is nevezünk Tisztánlátásnak ?

A Tisztánlátás minden ember veleszületett képessége, MINDENKI Tisztánlátó—TE is! A tisztánlátás természetes emberi képessége a társadalom által igencsak megkérdőjelezett és kevéssé tolerált . A tisztánlátó látja az igazságot.

A kurzus egyszerű módszerekkel visszaállítja ezt a veleszületett emberi tulajdonságot. Az egyszerűség kulcsszerepet játszik ebben a tanítási módszerben, ami túllépi a vallás-, a dogmák- , mércék- és egyéb elvárások határait.

Megtapasztalhatod a saját tisztánlátásodat és megtanulod átformálni a saját energia-anatómiádat ahhoz, hogy e képességet optimálisan és saját akaratodtól függően tudjad használni és rányítani. Az alapeszközök elsajátítása segít abban, hogy az e képesség következményeképpen fellépő Tudatnövekedést feldolgozni/kezelni tudd, valamint, hogy a társadalom és a külvilág reakcióit semlegesen tudd fogadni.

A második fázisban a műhelyek felfrissítik az alkotás és a rombolás képességét, feldolgozzák az előző tisztánlátó életekből visszamaradt büntetéseket, és képessé tesznek az igazság és hazugság közti különbség meglátására.

Mi a Tisztánlátás szerepe életünkben ?

A tisztánlátást gyakorlók képesek:

A saját spirituális fejlődésük irányítására , feldolgozására és pontosan objektíven tudják értékelni környezetük reakcióit.
Megtalálni és értékelni a Saját Igazságukat és ezt megélni
Visszahívni a saját, autentikus energiáikat, melyek a Múltban vagy a Jövőben maradtak, és feltöltődni ezekkel a Jelenben.
A “vezető ülést” a fej középpontjába, a 6. csakrába helyezni, - okozat helyett okká válni, áldozatból sorsuk irányítójává.
A Tisztánlátátók tiszta, erős képek birtokában szert tesznek egy bizonyos fajta Magabiztosságra (ezt Önbizonyosságnak hívom), és megalapozzák az Energia-anatómia (pl.: aurák) Tisztánlátó Olvasásának gyakorlatát.

Gyere Te is — hadd világítson a Fényed!
Nikl Mária

Érdeklődni és jelentkezni:
judit.hadobas@yahoo.com
06 70 469 85 27

Előadó: Nikl Mária


Kezdődik:
2011. dec. 10. szombat 10:00

Vége:
2011. dec. 11. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36704698527
Beküldte: | 2011. okt. 24. hétfő - 15:45

Hozzászólások

6 hozzászólás
Fiona képe
A tisztánlátás megtanulható?
2011. december 05. hétfő, 16:20 | Fiona

Lehet, hogy eddig azt gondoltad, hogy a tisztánlátás csak a rendkívüli kiválasztottaknak adatik meg, ők azok, akik látják az elmúlt életeket, és képesek ezzel egyengetni a gyógyulás, változás útját. Kiderült, hogy ez nem egy misztikus tudás, bárki képes megtanulni.

A tisztánlátás olyan velünk született képesség, ami lehetővé teszi az igazság meglátását, és annak a hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével bármiről információt szerezhetünk tértől és időtől függetlenül. A tisztánlátás képessége épp olyan egyedi, amilyen az ujjlenyomatunk, és mindenkinél más formában jelentkezik. Van, aki moziszerű filmet lát, miközben elmúlt életekben olvas, mások inkább színeket, esetleg illatokat érzékelnek színnel és képpel együtt.

- Ez a képesség a hatodik csakrában, vagyis a harmadik szemben lakik, és használatához nincs szükség ezoterikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, még csak tökéletesnek sem kell lenni hozzá, hogy gyakorolhassuk – magyarázza Nikl Mari, okleveles tisztánlátó gyógyító és tanácsadó. – A tisztánlátás azonosítható egy viszonylag magas energia-rezgésszámmal, és leginkább a lelkesedés lelkiállapotához áll közel. Az ezovilágban misztifikálódott ez a képesség, pedig sokkal több ember használja a tisztánlátását a mindennapi életben, mint ahányan tudatában vannak ennek.

Mire használható?

- A tisztánlátást nagyon különböző területeken lehet használni. Például alkalmazhatjuk a világ és önmagunk mélyebb megismerésére, életünk tudatosabb irányítására, kreativitásunk fejlesztésére, ráadásul a gyógyítás sokféle formája alapul tisztánlátáson. Egy karma vizsgálata során meg lehet kérdezni, hogy annak hány százaléka maradt feldolgozatlanul, hogyan hat ma hordozója életére, hol tartogatja az illető ezt az energiát, és például milyen szín kellene ahhoz, hogy ez az elmúlt élet megoldódjon – magyarázza tovább Mari. – De használható ez a tudás különböző művészeti tevékenységek, például festés során is. Én például a tisztánlátásomat hívom segítségül, amikor "megnézegetem" festés közben, hogyan tudok továbblépni az alkotás egyik fázisból a másikba, a kép melyik részletét kellene megváltoztatnom, hogy az szebb legyen. De nagyon gyakorlatias dolgokra is használhatjuk a tisztánlátásunkat. Ha például szeretnék eladni valamit, "megnézhetem", melyik vevőtől mennyit lehet kérni az adott árucikkért.

Te is képes vagy rá!

A tisztánlátás egyáltalán nem misztikus képesség, és egy kis gyakorlással bárki elsajátíthatja. Mari tizenkét órás alaptanfolyama nem is a képesség megszerzéséről szól –ugyanis szerinte ezzel mindenki rendelkezik –, hanem azoknak a tévhiteknek és dogmáknak a kiprogramozásáról, amelyek a tisztánlátáshoz kötődnek. Mari megtanít a diákjainak olyan alapvető eszközöket is, amelyek segítségével képesek lesznek kezelni a tisztánlátás gyakorlása során fellépő tudatnövekedést, és semlegesen tudják majd fogadni környezetük reakcióját.

Forrás:http://www.pink.hu/ezotema/barki-lehet-tisztanlato-2161822

u.erika képe
Köszike!
2011. december 05. hétfő, 21:32 | u.erika   Előzmény

Elöre is elnézést kérek amiért mosolygok,de valahogy ez a mese jutott eszembe....

http://www.youtube.com/watch?v=SJDVlz2GoyA

:) Üdv!Erika

Domoszlai Katalin képe
Nekem pedig ez a vicc jutott eszembe
2011. december 06. kedd, 10:16 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Ül a "tisztánlátó" a vonaton, elővesz egy almát. Kivágja a magházat, megeszi a magokat a többi részét kidobja az ablakon. Ezt megcsinálja pár almával. Utastársa nem bírja tovább, megkérdi, miért csinálja ezt. Az almamag rágása tisztánlátóvá tesz feleli a tisztánlátó. Vegyél belőle, 10 db ezer forint. Emberünk rettentően vágyja a tisztánlátást, előkapja az ezrest oszt rágogatni kezdi. Alig teli belé egy perc felkiált, átvágtál Te szemét, ezer forintért több kiló almát vehetek!!! Erre a tisztánlátó azt feleli, na ugye megmondtam hogy működik :-D

Fiona képe
Vajon mégis miért fogott meg a téma??
2011. december 07. szerda, 12:47 | Fiona   Előzmény

érdekesek ezek a viccek, én is mosolygok. :)) A betűk is mesélnek :)))

A dolgok valójában tényleg nagyon egyszerűek. Ha valaki járt jobb agyféltekés rajztanfolyamon, az ismeri a jelenséget. Az ember nem rajzolni tanulni meg 4 nap alatt, hanem az ezzel kapcsolatos blokkjait oldja, téveszméit, hitrendszerit és korlátait tágítja, feszegeti.

Domoszlai Katalin képe
Kedves Fiona
2011. december 07. szerda, 14:02 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Ha ennyire képben vagy tisztánlátás szempontjából akkor azt is tisztán tudod, remélhetőleg, hogy a Sirály csomagokban kifejezetten felhívják a tanulni vágyók figyelmét arra, hogy kerüljék el a gyorstalpaló tanfolyamokat. Felsorolva a veszélyeket. Tényeket. És ez a része már nem vicces.

Ha nem látnád mégsem tisztán miért, akkor fordulj az oldal gazdájához bizalommal. Ő tanítja :-)

Részemről azért fogott meg a téma, mert még mindig kissé ki vagyok hegyezve a lehúzásra, átverésre.
De majd csinálok rá oldást és elfogadom :-)

Fiona képe
Hinni vagy nem hinni?
2011. december 08. csütörtök, 10:45 | Fiona   Előzmény

Ezen a 2 napos tanfolyamon valóban az alapokat tanulja meg az ember. Képességei és rezgésszintje szerint fejlődik és fejleszti tovább eszközeit. Mint minden más iskolában.

Egyébként semmit sem kell elhinni. Az ember saját világegyetemét saját maga alkotja. Saját korlátaival, hitrendszerével, sikerével, és örömével együtt.

Talán elsőre nehéz elhinni, hogy az a test, amivel az ember rendelkezik saját maga alkotása. Ha ebbe belegondolok, azt mondom, húú, ezt nem hittem volna. Viszont ha még jobban belegondolok, akkor ez egy csoda. És ha idáig eljutok, akkor sok minden, amit az analizátor csodának gondol, valóság.