Elfogadás kell a változáshoz | Önmegvalósítás.hu

Elfogadás kell a változáshoz

"Az ember csak azon képes változtatni igazából, és tartósan, amit előtte elfogadott. "
Ez szerintetek is így van? Ti is csak akkor változtatok meg igazán, amikor elfogadtátok magatokat?

http://www.youtube.com/watch?v=O6sjkt9LxbQ


Beküldte: | 2011. szep. 27. kedd - 07:25

Hozzászólások

3 hozzászólás
tűzjáró képe
Elfogadás! Csináltam egy bölcsesség meditációt és az útmutatás
2011. október 08. szombat, 19:48 | tűzjáró

Elfogadás! Csináltam egy bölcsesség meditációt és az útmutatás amit kaptam az ELFOGADÁS szó volt! jó igen mondtam elfogadás, de annyi minden van amit el kellene fogadnom magamban, de mégsem tudtam merre induljak. Eme videó megmutatta az irányt (bár így jár aki nem kérdez!!!!!).
Tehát ebből kiindulva az elfogadás tényleg az első lépcső!
Köszönöm!
Üdv: Kriszti

jovo képe
igaz!
2011. október 08. szombat, 21:24 | jovo

én is tapasztaltam a saját börömön ezt az érzést,hogy mennyit kapok,ha elfogadom önmagamat!kiskoromtol kezdve mindig én voltam a csúnyabb lany a családunkban,bantott a dolog,kövér is voltam,felnötkent sokszor probaltam,lefogyni,sosem ment,de láttam magamban a nöt ,igy is,és ez adott eröt ,hoy szeressem magam.varrtam csinos ruhakat,dicsernikezdtek,és ez jol esett,mikor megszoktam már magam,és észrevettem hogy vonzom a ferfiakat igy is,,elkezdtem fogyni!én a 91 kilos 40 éves nö,,ma 65kilo vagyok,,boldog,szeretem magam és az egyesz vilagot,szerintem amig nemfogadtam el magam ollyannak amillyen voltam,nemtudtam valtoztatni,,ime most sikerult!

Szerintem a SZERETET a lényeg
2011. október 19. szerda, 13:29 | biviki87

"Az ember csak azt képes szeretni igazából, és tartósan, amit/akit előtte elfogadott. " Ezzel a "kis" módosítással már egyértelműbb, hogy alapvető lét-igazságról van szó. A videó végén is kb. ide jut el az előadó. Szerintem a Szeretet nélkül semmiféle önmagvalósításnak sincs túl sok értelme... legyen szó akár a helyes ön-szeretetről, akár mások szeretetéről...