Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

Inyó képe
Troli hipnotizőr
2008. április 08. kedd, 13:34 | Inyó

Nekem van egy olyan képességem, hogy a budapesti közlekedésben szupergyorsan eljutok a legtávolabbi pontba is!

Amikor lépegetek az aktuális megállóba, akkor arra gondolok, hogy milyen közlekedési eszközzel és hova szeretnék eljutni, megküldöm egy kis energiával és két percet sem kell várakoznom a megállóban, megérkezik a jármű..
Ha át kell szállnom, akkor pont megérkezik a következő jármű, ahogyan átérek a megállóba.

Már annyira jól működik ez a képességem, hogy ha a megállótól még 200-300 méter távolságban vagyok és akkor végzem ezt a gyakorlatot, akkor nem érem el a járművet és az orrom előtt megy el!

Marcius képe
A Látnok..
2014. december 17. szerda, 1:26 | Marcius   Előzmény

Én meglátom a saját balszerencsém,ill megérzek dolgokat,átélek többször szituációkat ,megérzem a szeretteim balszerencséit, megérzem a rossz dolgokat van hogy évekkel előre is..és csak utána következik be.Többször is eltöprengtem a dolgokon hogy mi is lehet ez,megtanultam a hasznomra fordítani,rendkívüli figyelmességet kaptam ,alaposságot,..nagyon régóta figyelem az eseményeket ... Jó lenne valakivel beszélgetnem mert senki nem ért meg .. :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Pont annyi
2008. április 08. kedd, 13:47 | Huszti Sándor -...

Egy rokonom mesélte, hogy amikor éveken át járt a nagybani virágpiacra, akkor tapasztalta meg az egyik különleges képességét.

Amikor kiválasztotta a kereskedőknél, hogy mely virágkötegeket vagy kiegészítőket vásárolja meg, és a fizetésre került a sor, akkor kinyitotta a pénztárcáját és számolás nélkül pontosan annyi papírpénzt vett ki belőle, amennyibe az áru került!

Ezt többször is megismételte évek alatt a virágárusok nagy meglepődésére, és akár pár ezer, akár százezres összeget kellett fizetnie, mindig pontosan annyit fogott meg a különböző címletű papírpénzekből, amennyit kellett.

Pénzt vagy életet ?
2008. április 13. vasárnap, 13:40 | e-n-c-i (útkereső)   Előzmény

Ehez igazán nem szükséges különleges képesség,csak gyakoralat.Ha valaki pénzzel dolgozik,és van némi kézügyessége,képes számolás nélkül kivenni a megfelelő összeget.(tapasztalt pénztárosokat is megkérdezhetsz!)

.....ez pont olyan,mint a piacon,a gyakorlott eladók,dekára pontosan mérlegre tudják rakni a kért mennyiséget!

 

Gyakorlat teszi a mestert! :) 

Kedves e-n-c-i!
2009. április 30. csütörtök, 11:51 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

"képes számolás nélkül kivenni a megfelelő összeget"
Nekem is a megfelelő összeg elvételének képessége hiányzik a legyek után. De mostanában kezdek jó útra térni.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Visszatérnek a régi Jóbarátok
2008. április 08. kedd, 13:50 | Huszti Sándor -...

Egy másik rokonommal már többször előfordult, hogy az utcán sétálva eszébe jutott egy olyan ismerőse, akit 10-20-30 éve nem látott már, majd egy percen belül megpillantotta a régi ismerőst!

Mindig kétszer lepődött meg:
1. Miért jutott eszébe az a régi jóbarátja?!
2. És amikor megpillantotta Őt!


Ez most ugyan nem ide illik, de előjött a dallama:

"Régi csibészek most nem ismernek engem meg.
  Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek"

Érdek ?
2009. április 30. csütörtök, 10:32 | Almás (útkereső)   Előzmény

Érdekes. Ha jobban belegondolok minden kapcsolat érdek... Ha másért nem, hát az én érdekem hogy ismerjem, és általa fejlődhessek.... Vagy az ő érdeke ha megismer, hogy elrettentsem egy egy rossz tulajdonságtól... :-)

Eltértem a témától, bocsánat!

Ellentét
2009. április 30. csütörtök, 12:19 | Almás (útkereső)   Előzmény

Ha az érdek ellentéte az érdektelenség...
Vagy ha valami nem érdek, az nemérdekes... ? :-)

Ha tudod hogy itt jól fogod érezni magad, s azért lép be ide, akkor az nem érdek ? Hisz annak érdekében hogy Neked is jobb legyen...

Ha szerinted ez csak csűréscsavarás, nem bánom... hagyom...

Az a kérdés hogy benne vagy-e a mátrixban vagy nem? A végén már
2009. április 30. csütörtök, 12:37 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Az a kérdés hogy benne vagy-e a mátrixban vagy nem? A végén már csecsemőmód szundiztak az inkubátorba zárt emberek, s gépek táplálták őket.

"elrettentsem egy egy rossz tulajdonságtól" a Dalai Láma engem i
2009. április 30. csütörtök, 12:00 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

"elrettentsem egy egy rossz tulajdonságtól"
a Dalai Láma engem is fenyegetni szokott - időnként összevonja szemöldökét vagy ráncolja a homlokát.
ui. van egy kép a falomon, egy könyvborító és az a címe hogy Az igazság és az önvaló (svéd kiadás) csak néhány szót értettem belőle (azértraktam a falra)

különleges képességek!
2008. április 13. vasárnap, 13:34 | e-n-c-i (útkereső)

.....ha esetleg azt mondanám,hogy három napon belül Magyarországhoz közel( természetesen világviszonylatban,mondjuk dél-kelet Európa) Kb.5-6-os erősségű földrengés lesz, hinnél nekem?

Földrengés
2008. április 17. csütörtök, 8:03 | e-n-c-i (útkereső)   Előzmény

Sajnálom,hogy nem voltam pontos!

Az igaz,hogy a zónaidő szerinti három napot meg tudtam határozni (magyar idő szerint ma hajnalban volt a földrengés),és betájolni is elég pontosan tudtam (tőlünk dél-keletre),és a földrengés erősségét is elég pontosan behatároltam,de sajnálom,hogy arra nem gondoltam,hogy jóval messzebbre is "ellátok"

(nem Dél-kelet Európában történt,hanem Japánban)

Bocsánat,mindenért!

 

(holnap,vagy még ma további földrengések várhatóak(szintén nem kicsik,sajnos!)Bettes viewer

Földrengés Japánban
2011. március 15. kedd, 17:15 | Látogató   Előzmény

Örvendek, hogy másnak is vannak földrengés előrejelző képességei. Én egy nappal (pontosabban pár órával) a március 11-i földrengés előtt mondtam el a munkahelyemen 2 kollégámnak és itthon a férjemnek, hogy 2 napon belül óriási földrengést érzek Japánban. A kollégám ki is kacagott, hogy ott mindennaposak a földrengések, én erre azt mondtam, hogy a Richter skála szerinti jóval 4-en felüli lesz és nagyon durva. Sajnos ez is beigazolódott. Szívesen venném fel a kapcsolatot e-mailen olyan személyekkel akiknek hasonló képességeik vannak.

Földrengés 2011-ben
2012. november 11. vasárnap, 11:05 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Mi tavaly ba barátnömmel elkertünk beszélgetni a földrengésekről hogy "mi lenne ha földrengés lenne" és amint ezt kimondtam egy 3.1-es földrengés rázta meg a fázat.

Vizsgadrukk, Nehéz döntés
2008. október 13. hétfő, 23:28 | Névtelen (útkereső)

Nincs semmilyen különleges képességem, azonban történt már egy-két fura dolog velem, amire nem találok magyarázatot.
A két legérdekesebbet leírom.
1. Vizsgadrukk
Számvitelből kellett vizsgáznom, de nem készültem, mert ……….. A vizsga előtt nagyon ideges voltam, magamban imádkoztam, hogy sikerüljön összehoznom legalább egy kettest. Bementem a terembe, megkaptam a két tételt, és úgy éreztem itt vége a világnak, halvány gőzöm nem volt egyik témáról sem.
Ekkor történt a csoda. Éreztem, hogy a fejemben leereszkedik egy roló, teljesen kiürül és megszólalt egy belső hang. A hangnak nem volt hangszíne, nem lehetett megállapítani, hogy férfi, vagy nő beszél, de szépen érthetően, tagoltan el kezdte diktálni a tételt. Én pedig írtam és írtam. Már fél oldalt leírtam, amikor megjelent egy gondolat, hogy mi ez? Mi történik velem? De a hang nem hagyta abba, csak mondta tovább. Míg csodálkoztam, kimaradt 3 mondat, viszont két oldalt így is teleírtam. Kimentem felelni és felolvastam. A tanár meg volt elégedve, de hiányolta a kimaradt 3 mondatot, és rákérdezett.
Ekkor történt a második csoda. Éreztem, hogy leereszkedik a roló, kiürül a fejem és a hang megszólalt a saját hangomon, tökéletes kiejtéssel, szabatosan, ahogy én soha nem tudtam beszélni, előadta a választ. Olyan érthetően beszélt, hogy akkor, ott megértettem a deviza elszámolást. A tanár is eltátotta a száját, és azt mondta, hogy életében nem hallott még ilyen szép feleletet. Nem mondtam ki hangosan, de én sem.

2. Nehéz döntés
Életem egyik legnehezebb döntése előtt álltam. Tudtam, hogy előbb-utóbb döntenem kell, ezért igyekeztem minden lehetőségnek utána járni és „két vasat is tartottam a tűzben”. Az egyik megoldás számomra könnyebbnek ígérkezett, de nem találtam tisztességesnek, míg a másik nagyon megterhelőnek és szinte kivitelezhetetlennek tűnt.
És eljött a döntés pillanata! A város legforgalmasabb, legzajosabb pontján parkoltam, beültem a kocsiba, és tudtam, döntenem kell! Úgy döntöttem, a nehezebb utat választom, lesz, ami lesz.
Ekkor valami csodálatos dolog történt velem. Végtelen nyugalom szállt meg. Eltűnt körülöttem a világ, megszűnt a zaj, olyan csodálatos béke vett körül, amit nem éreztem sem azelőtt, sem azóta. Hirtelen mindent értettem, úgy éreztem, hogy mindent tudok, minden világos. Megértettem, hogy nem számít hogyan döntöttem, nincs jó döntés és rossz döntés, csak döntés van. Sajnos elmúlt ez az állapot, visszatértem a jelenbe, és azóta is vágyom rá, hogy újra átéljem ezt a pillanatot.

Vizsgadrukk válasz...
2010. november 11. csütörtök, 20:28 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

ha bejártál órákra akkor elképzelhetőnek tartom hogy megjegyezted, ha nem is figyeltél oda... ez egyetemistáknak egy idő után előjön hogy igaz nem figyelsz oda a tanagyagra és semmi másra sem de az agyad ettől még mutat aktivitást és elraktározta. a vizsgadrukktól az tested adrenalint termelt amitől előjöttek nálad ezek az emlékek. sajnos ez nem különleges képesség csak adrenalin ami néhe furcsa dolgokat művel az ember testével...

Gyógyítok!!!:) ???
2008. október 18. szombat, 11:33 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Kb. két évvel ezelőtt találkoztam valakivel, aki elmondta, hogy ő agykontrollos, és nagyon sokat beszélgettük. Elmondta, hogy bennem is meg van az, ami benne, tehát tudok gyógyítani másokat, csak gyakorolni kell. Nos, én ezt hittem is meg nem is. Addig nem tapasztaltam, elfogadtam, hogy mások elhiszik, de engem nem foglalkoztatott különösebben.
Aztán elkezdett érdekelni az ezoterika mindinkább többet akartam tudni magamról és arról az erőről ami mozgat mindent. Azt viszont azért kipróbáltam, hogy magamra pakoltam minden féle dolgot, és az én legnagyobb meglepetésemre rajtam maradtak a dolgok akár órákon keresztül is! Még akkor sem igazán akartam elhinni, hogy működik. Közben hobbiként műkörmöztem pár ismereős lánynak és mindig mondták, hogy az én kezem valahogy nagyon meleg...
Aztán eltelt pár hónap, és az akkori kedvesem többször megjegyezte, hogy ha megfogom a műtött, évek óta fájó térdét, azonnal elmúlik a fájdalma. Egy idő után kezdtem neki ezt tudatosan kezelni és azt mondta, ha a homlokát fogom, akkor az borzasztó megnyugtató, mintha minden gondja elszállna hirtelen.

Hát így kezdődött... Aztán néhány hónapja levettem a nyakamban lógó hegyikristály medált, és annyira meglepődtem, amikor az az ezüstláncon lógva minden alkalommal arra mozdult ki, amerre én a gondolatommal irányítottam, hogy húha! Még meg is ilyedtem ettől, nem kicsit! Igazából ezt még a mai napig sem értem, folyamatosan az jár a fejemben, hogy akik az inga segítségével "tudnak meg dolgokat" nem befolyásolják, vagy ha nem akkor hogy működik mégis az inga adta válaszokat????

Ez még mindig rejtély számomra, mert rengeteget olvastam utána az inga használatának, de amikor én kérdeztem eddig bármiről, mindig "becsapott".

Időközben elkezdtem egy gyógymasszőr tanfolyamot, és az emberket, akiket masszírozok kezelem a gyógyító-szeretet energiámmal is, és szeretik a kezemet.
Azóta már több embernek segítettem a fejfájásuk, menstruációs görcsök teljes megszüntetésében /ez 3 perc alatt ment/, sőt, távgyógyítással is csináltam már fejfájás-csillapítást, és kificamodott boka gyógyítását, amik sikeresek voltak.

Hát ennyi röviden a történetem. Rendszeresen azért imádkoztam, hogy legyen lehetőségem segíteni azoknak az embereknek, akik ezt kérik és szükségük van rá, gondolom így kaptam meg ezt a "képességet". Bár mostmár tudom, hogy ez mindőnkben benne van, csak nem egyszerre érünk meg ennek a használatára.

Az inga helyes használata
2008. december 13. szombat, 19:13 | Somodi Jolán   Előzmény

Helyes választ az ingától akkor kapsz, ha az ingával való foglalkozásod előtt megteszed ezeket a lépéseket:
- először is igyál elég vizet, legalább fél liter(a víz segítségével vezetődik az info az ingába
- ha jobb kezes vagy - vedd a jobb kezedbe az ingát a mutató és a nagy ujjaddal a többi 3-at behajtani
és a szívcsakrád előtt tartani
-aztán mondd el: kikapcsolom a szemem, a testem csak csatorna az információknak, amelyek rajtam
keresztül átfolynak az ingába(ezzel kizárod az eredmény-válasz befolyásolását a gondolatod és
elvárásaid által)
-aztán mondd: inga kérlek szépen mutasd meg az ÉN "igen"-emet - vársz és ez után bizonyos mozgást
fog végezni az inga.Utána alázattal megköszönni a választ!
- ez megismétled a " nem" leges válaszra is - és mindig megköszönni alázattal.
- most már tudod az igen és a nem válaszok jelét.
- ez után mindig kéréssel kezdd a kérést, tehát nem mutasdd meg vagy mondd meg... és köszönéssel
végzed minden kérdés után.
- nem szabad kérdezni: jövőre , múlt életre, csak a jelenlegi életedre mostanig, másokról engedély nélkül
kérdezni(itt az illető személynek annyit kell mondani:engedélyezem és kérem a választ)
- mindig egyenes kérdést tégy fel az ingának, amire igennel és nemmel lehet válaszolni. Nem szabad
használni a feltételes módot a kérdésben!
- ha egy helyben áll és reszket az inga, akkor újra fogalmazd a kérdést
- az ingázás elején és közben kérdezd meg hogy ittál - e elég folyadékot (Inga kérlek szépen válaszolj ittam elegendő vizet - folyadékot a helyes ingázáshoz- jön a válasz -
- a hibás válasznak az okozója leggyakrabban a kevés folyadék a testben.
Tisztelettel bánj az ingával, a válaszokat a Teremtőnktől kapod. Elég csak 1x elfelejteni a kérést és köszönést és már a válaszok nem jönnek helyesen.
Kívánok sikeres ingázást és sok-sok új élményt.

Kérdés
2010. október 08. péntek, 13:57 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ingával beszélhetsz a halottaiddal ? Mert úgy hallottam. Ha így van, akkor nagyon szeretnék egy ingát. Hol lehet venni ? És hogyan lehet megtanulni a használatát, köszi

u.erika képe
Halottakal beszélni!?
2010. október 08. péntek, 14:17 | u.erika   Előzmény

Mire jó az?
Szerinted tudnak mondani valami újat?

Hát ki kell hogy ábrándítsalak,mert a lelkek épp annyit tudnak amennyit
a testben megtapasztaltak.
S azt a stilust,indulatokat is hordozzák magukkal amiket a fizikai valóságban birtokoltak.

Ha azt gondolod hogy a lelkek majd titkokat susognak,vagy megmondják a tutit
a jövöre vonatkozólag,akkor csalódni fogsz.
Mert bizony vannak lelkek akik épp ilyen lehetöségre várnak mert nagyon unatkoznak,
s bármilyen kérdésedre kézsségesen válaszolnak.
Persze nem azért mert nagy tudásúak.

Ha saját elhunyt szeretteddel akarsz beszélgetni aki nemrég ment el,
akkor nem kell hozzá inga.
Beszélj vele nyugodtan.S elég csak gondolatban.
S a választ megkapod valamilyen formában.
Èrzésben például.
De nagyon fontos hogy bárki is az aki elment,el kell engedni.
Mert azzal mindenkettötöknek rosszabb.

Szeretettel!Erika

halottak
2013. augusztus 22. csütörtök, 10:39 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Meghalt a nővérem és az apukám és szeretnék velük beszélni mert addig nem tudom elengedni őket! Ha nem tudok velük beszélni még 1x utóljára én abba bele halok! kérlek!a-

Michaelita képe
halottakkal beszélni
2013. augusztus 22. csütörtök, 23:39 | Michaelita   Előzmény

Kedves Blogolós Társunk!

Ha ennyire nagy szükségét érzed annak, hogy még egyszer, utoljára beszélhess a nővéreddel és az apukáddal, akkor tedd meg.

Vonulj el egy csendes sarokba, kapcsolj ki csengőt, tv-t, rádiót, telefont, mindent és merülj mélyen magadba. Hallgass befelé és mondj el mindent nekik - külön-külön -, amit még mondani szeretnél. Ha nekik is lesz közlendőjük számodra, akkor azt érzésben, intuicióban, gondolatban úgyis megkapod tőlük.

Nem az a lényeges, hogy ők beszéljenek, hanem az, hogy Te mindent elmondhass nekik, amit el szeretnél. Tedd meg mielőbb és azután engedd el őket, hogy felszabadulhassanak és távozhasson a lelkük a lelki világba, a szellemük a szellemi világba. Ugyanis ameddig ez az elengedés a részedről - és a többi családtag részéről - nem történik meg, addig ők ide vannak láncolva a föld körüli szférába és nem tudnak nyugodtan távozni.

Ha egy ilyen alkalom kevés, akkor ezt tedd meg mindaddig, amíg csak szükségét érzed.

Egyébként meg az is segíthet, ha magad elé veszel egy üres lapot és - külön-külön - levelet írsz nekik. Mindent megírsz nekik, ami közlendőd van. Azután, ha mindent kiírtál magadból a lapot égesd el és és hagyd, hogy a gondolataid és érzéseid is ugyanúgy semmivé váljanak mint az elégett, porrá váló papirlap.

Kívánom Neked, hogy mindezt végig tudd csinálni és megleld lelki békédet!

Nemaste!

Hallgass Erikára! Főleg ,ha kezdő vagy.Nem jó ötlet úgy. Nem
2010. október 08. péntek, 14:25 | Éva.   Előzmény

Hallgass Erikára! Főleg ,ha kezdő vagy.Nem jó ötlet úgy.
Nem tudod kezelni a dolgokat,és árthatsz magadnak.
/Ez csak egy jó tanács/

halottakkal beszélni
2011. január 18. kedd, 21:46 | szeti87   Előzmény

Halottakkal beszélni minden előzetes ismeret nélkül nagyon veszélyes. Előfordulhat, hogy kósza, megtévedt szellemekbe "botlasz" vagy rosszindulatú asztrállények jelennek meg magukra öltve elhunyt szeretted formáját. Ha valakinek odaátról fontos mondanivalója van számodra, magától fog megjelenni Neked álom vagy látomás formájában.

abrakadabra?
2011. január 18. kedd, 21:18 | szeti87   Előzmény

Ne haragudj, de amit az ingáról írtál, az kicsit olyan, mintha azt mondanád, a varázslat fontos kelléke az abrakadabra varázsige, különben nem működik.Az inga nem az ingázó energiáját mutatja, hanem az ingázott személy vagy tárgy energiáját, akkor korrekt.

szia
2011. szeptember 07. szerda, 19:33 | Látogató (útkereső)   Előzmény

és halottakkal fel lehet benni a kapcsolatot?

fehercsongor képe
Vannak rá módszerek ,
2011. szeptember 08. csütörtök, 0:42 | fehercsongor   Előzmény

de mástól azt olvastam , hogy nem árt , ha védelmi technikákat alkalmazni közben , mert általában hasonló rezgésű lelket vonz be az ember , és mivel mindenki különbnek képzeli magát ,mint ami : csinos kis kalamajka támadhat egy tényleg olyan indulatúval találkozáskor , mint amilyen a bűvészinas ténylegesen .
Üdvözlettel : felacsó

A nagyobb probléma az,hogy ezek az entitások a létezésükhöz nem
2011. szeptember 08. csütörtök, 13:38 | Éva.   Előzmény

A nagyobb probléma az,hogy ezek az entitások a létezésükhöz nem kevés energiát kell hogy elszívjanak.
Aztán a ,,kíváncsiskodó'',nem tudja,hogy miért hagyja el minden ereje,és egyre képtelenebb bármit is úgy csinálni,mint ,,annak előtte'':)

Ez a hozzászólás is megfontolandó a veszélyeket illetően:

halottakkal beszélni
2011, January 18 - 22:46 | szeti87 Előzmény

Mindenkinek vak különleges képessége
2017. március 03. péntek, 19:39 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Ma sokan szeretik a misztika ködébe burkolni a képességeket - pedig semmi különös nincs bennük, minden kisgyerek rendelkezik az összes spirituális képességgel - később persze ezeket "bezárjuk" - ki mennyire, de újra ki lehet nyitni őket

nem kell ehhez se spirituális mester, se "beavatás" - ha jól éled az életed, ezek automatikusan elérhetők lesznek számodra

a tanfolyamomon sok résztvevővel spontán megtörténik ez, olyanokkal is akik még a spiritualitásról közelébe se kerültek - és spontán, én ugyan nem vagyok hajlandó senki életébe belepiszkálni, se eljátszani a nagy gurut szemfényvesztésekkel

inkább megmutatok nekik gyakorlatokat és rávezetem őket, hogy saját maguktól meg tudják csinálni, mert mindenkiben ott a képesség :)
ha esetleg szét szeretnél nézni mert kíváncsivá tett e pár sor íme: http://csikung.weebly.com

a legfontosabb, hogy csak a saját belső hangodra hallgass, bárki bármit javasol azt a saját szűrődön szűrd át és ne kövesd vakon csak azért mert ő egy "elismert személyiség"

tegnapreggel képe
Az egyik legjobb:)
2009. február 22. vasárnap, 11:13 | tegnapreggel

MA már különleges képességnek mondható, hogy mindenben meg tudom látni a lehetőséget, hogy fejlődjek, és senki nem tudja megakadályozni hogy mosolyogjak.:)