Belső látás | Önmegvalósítás.hu

Belső látás

A belső látásomat és intuíciómat még a Tanítóm mellett kezdtem el fejleszteni és megtaláltam azokat a módszereket, amivel bárkiből előhívható ez a képesség!
A közhiedelemmel ellentétben, ilyen misztikus képességre nem csak egy szerencsés születéssel lehet szert tenni, hanem ebben az életünkben - akár 1-2 év alatt is - kifejleszthetjük a belső látás képességét! Ehhez ugyan sok lelki tisztításra és a speciális belső látást fejlesztő meditációk gyakorlására van szükség, de az eredményért biztosan megéri!

Kezdésnek, INGYEN letölthetsz 4 előadást a Belső látásról:

 1. Szuper intuíció
 2. Harmadik szem megnyitása
 3. Jövőbelátás
 4. Múltbalátás

Megérzés, intuíció, látomás, sugallat, belső látás, tisztánlátás, tisztánhallás, jóslás, jövőbelátás, ...mind-mind a belső érzékelés megnyilvánulásai.

Most iratkozz fel az INGYENES MINI Belső látás tanfolyamra, majd olvasd tovább!

Lelki út

Bizton mondhatom, hogy azért tudtam megmaradni és ilyen tempóban fejlődni a lelki utamon, mert a belső látásom segítségével mindig tudtam, hogy merre járok és hova tartok. A lelki oldásokhoz, a számtalan filozófia és tanítás közötti eligazodáshoz, elengedhetetlen a tisztánlátás és a bölcsesség! Egész életünkben azonban nem szaladgálhatunk másokhoz jó tanácsért, ráadásul nem is biztos, hogy találunk egy valóban bölcs segítőt!

Ha már bölcset keresel, akkora legjobb, ha önmagadban leled meg azt és önmagad Mesterévé válsz!

Emberi kapcsolatok

Egó szintű emberi kapcsolatainkban naponta jelennek meg játszmák, manipulációk, érvek és bizonygatások, meggyőzés és hazugságok. Egy látó számára ezek már a kimondott szó előtt feltárulnak, így nem lehet Őt megvezetni, manipulálni, mert tudja az igazságot.

Ugye Te is szoktad érezni, ha valami nincs rendben? És hallgatsz is a megérzéseidre? - érdemes lenne! A látás képességével beleláthatsz a másik ember érzelmeibe, akaratába, motivációjába és félelmeibe. Érzed amikor hazudik és azt is, amikor "helyén van".

Múltbalátás és jövőbelátás

Látni nem csak a jelenben tudunk, hanem az idő bármely pontját - szakaszát megfigyelhetjük. Ezen alapul a múltlátás és a jövőbelátás módszere is.

Ez nem csak egy egyszerű jóslási technika, hanem a jövő meglátásának konkrét gyakorlata.
Bár alapszinten megtanulhatod a jóslás - megérzés módszerét is, de érdemes tovább lépni erről a bizonytalan szintről.

Én ha kíváncsi vagyok a jövőre, akkor azt nem megérzem - megjósolom, hanem egyszerűen "tudom"!!

Tudás - tudatosság

Megismerni persze nem csak embereket és helyzeteket lehet, hanem bármilyen információt!
Legyen az evilági vagy spirituális, közel vagy távol, múltban-jelenben-jövőben, - bármit meg lehet ismerni a látás technikájával.

Én leggyakrabban a világ működésének megértéséhez szoktam fogalmak, összefüggések meglátására felhasználni, - de feltaláláshoz, problémamegoldáshoz, célkitűzéshez vagy önmegvalósításhoz is bátran merem ajánlani!

A Belső látás technikája

Sok embernek van valamiféle megérzése, sugallata, vagy éppen lát ezt-azt, de nem mer bízni benne!
A leggyakoribb probléma talán az, hogy nem tudják megkülönböztetni a megérzésüket az Egójuk félelmétől vagy a belső párbeszédtől.

Ezeket a "gyerekkori" hibákat mindenképpen orvosoljuk, mert kidolgozott módszerem van arra, hogy elérd a "biztosan tudom" szintet. De ez nem egy "pirula tanfolyam", amit csak beveszel és máris tudsz mindent! Megmutatok, megtanítok mindent, ami a belső látás kifejlesztéséhez kell, viszont utána még hónapokig kell önállóan gyakorolnod és tapasztalatot szerezned!

Az eddigi tanfolyamokon már a puszta részvétel is számos esetben erőteljes fejlődést hozott, de a végső cél - tisztánlátás, mindenttudás - eléréséhez biztosan sokat kell gyakorolni! A technikák egyszerűek és világosak. Beilleszthetőek a hétköznapi életbe, akár utcán, munkahelyen, emberek között is alkalmazhatóak.

Meditáció

Nagyobb eredmények eléréséhez szinte mindig meditációkat használunk, ezért a tanfolyamra is csak olyanokat várok, akik otthonosan mozognak a meditatív tudatállapotokban!

A meditáció mélységet, koncentráltságot és nyitottságot ad a felszíni éber tudatállapothoz képest, így sokkal pontosabban és gyorsabban láthatunk, érzékelhetünk benne.

A Belső látás tanfolyam tematikája:

 • A látás, érzékelés és tudás szintjei
 • Saját hozzáállásunk, félelmeink oldása
 • Harmadik szem tisztító, megnyitó gyakorlatok
 • Intuíció és megérzés fejlesztés
 • A belső látás technikája
 • Önmagunkba látás, őszinteség, önismeret
 • A másokba látás technikái, telepátia
 • Múltbalátás, előző életek meglátása, reinkarnációs utazás
 • Jóslás, jövőbelátás, deja-vu, jövőtudás
 • Betegségek érzékelése, energiák érzékelése
 • Transzcendens megismerés gyakorlatok, kontempláció
 • Profi látó-gyakorlatok, tisztánlátás, érzékelés éber állapotban
 • és még sok apró trükk ahhoz, hogy tisztán láss!

Hogyan sajátíthatod el Te is a belső látás, intuíció fejlesztés képességét?

Az elmúlt években tartott Belső látás tanfolyamok legjobb hanganyagaiból összeállított Belső látás Sirály csomagok segítségével Te is elsajátíthatod ezen képességeket, ráadásul a saját tempódban, otthon, kényelmesen tanulhatsz.

A Sirály csomagok az összes előadást és meditációt tartalmazzák, ami a tisztánlátás, intuitív érzékelés, jövőbelátás-jóslás, energiák érzékelése, előző életek megtapasztalása, információ letöltés az Akashából, stb. képességek kifejlesztéséhez szükséges.

Az alapoktól indulva fejlesztheted belső képességeidet és mindezt a saját időbeosztásodhoz igazítva! Az előadásokat újra meg újra meghallgatva, egyre jobban elmélyül benned a tudás, és a meditációk rendszeres gyakorlásától megérkeznek a saját tapasztalatok is. Ez az önálló tanulás kulcsa!

Ár

A Belső látás tanfolyamról készült Sirály csomagok több napnyi előadást és több órányi meditációt tartalmaznak. A CD-ken MP3 formátumban vannak a hangfelvételek, így 1-2 CD-n elfér a teljes hanganyag.

Ez a tudás hihetetlenül megváltoztatja az életedet, hiszen sokkal több információhoz jutsz hozzá a környezetedtől és önmagadból, így tisztábban látsz és jobb döntéseid születnek!
Ennek a változásnak az értéke felbecsülhetetlen, életed minden területére kihat és a tudatosság felé vezet.

A Belső látás tanfolyami anyagok ára az élő tanfolyaméval majdnem azonosak, bár sokkal több tudásanyag található rajtuk:

Gyorstanulás 5.000.- ft

Belső látás I. 15.000.- ft

Belső látás II. 10.000.- ft

Valamint a mindhárom tanfolyamot tartalmazó Belső látás csomag ára: 25.000.- ft.

A csomagokra 100%-os és örökös pénz-visszafizetési Garanciát vállalok. Hogy miért?

Garancia

Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez az elméleti tananyag és a hozzá kapcsolódó meditációs gyakorlatok alkalmasak arra, hogy elsajátítsd a belső látás, érzékelés, intuíció fejlesztés képességeit.

Több százan fejlesztették már ki ezen képességeiket ezzel a módszerrel, az elmúlt években tartott önismereti és belső látás tanfolyamokon. Ha Nekik sikerült, akkor Neked is sikerül!

Ha megérted az előadásokat és rendszeresen gyakorlod a meditációkat, akkor hónapokon belül komoly eredményeket fogsz elérni a látás-érzékelés-intuíció területén!
Megismered Önmagad, belelátsz az emberek lelki világába, érzékeled az energiákat, felismered a betegségeket, tudod a jövőt, emlékszel a végtelen múltra.

Biztos vagyok benne, hogy kellő gyakorlással mindenkiben kifejlődik a látás-érzékelés, ezért is merek a tanfolyami csomagokra Garanciát vállalni.


100%-os és örökös pénz-visszafizetési Garanciát vállalok a Sirály Belső látás csomagokra!

Ez azt jelenti, hogy a csomagok kézhezvétele után, ha rendszeresen gyakorlod az abban hallottakat, megfogadod a javaslataimat, és mégsem tapasztalsz fejlődést, akkor bármikor visszakérheted a Sirály csomagok teljes árát!

Csak írsz egy email-t nekem, visszaküldöd a tanfolyami számlát és én kérdés nélkül visszafizetem a csomag teljes vételárát.

Próbáld ki, nincs veszíteni valód, rendeld meg a látás-érzékelés teljes tananyagát!


Lásd meg a Világot és ismerd meg Önmagad!Beküldte: | 2008. júl. 12. szombat - 14:53

Hozzászólások

7 hozzászólás
Látás
2008. augusztus 26. kedd, 19:34 | Szőke József (útkereső)

1.: Sajnos csak az emberiség 90 %-a rendelkezik a "harmadik szem" szervvel!
2.: A tisztánlátáshoz nem elég csak a "nyitott" harmadik szem. Ugyanis a könyvekből tanulók/tanultak számára az így megszerzett ismeretek sokkal hiányosabbak, mint egy szita. Az ember és az a világ, amelyben létezik, sokkal bonyolultabb, minthogy könyvekből megismerhető legyen. A legfontosabb jellemzője: mivel minden jelen időben létezik, ezért semmit nem lehet "általános" érvényűként elfogadni, legfejlebb a létezése mostani szakaszában vizsgálni. Vagyis az emberek sem a külsejükben különböznek egymástól...
3.: Sem a "harmadik szem" megnyitása, sem a további látásfejlesztés nem működik távoktatásban. Annak ellenére, hogy a tisztánlátónak nem kell helyszínen lenni, vannak olyan gyakorlatok, amikor a tisztánlátónak feltétlenül jelen kell lenni!
4.: Pénzért csak más tudását, gondolatát - könyvét - lehet megvenni. A valóság valódi megismerésének sokkal nagyobb ára van! Az Ön tananyagának csak az Ön számára van jelentősége: ugyanis saját erőből elindult egy olyan úton, amin csak Ön mehet végig! Tetteinkkel tudni kell lemásolni a világ objektív létezését: önzetlenség!
5.: Vannak lehetőségek, amik segítenek az anyagi eszközök megszerzésében, de ezek nem a tudásunk átadásának során megszerezhető anyagiak. A tudásunk azért van, hogy ... !

Köszönöm a figyelmét

Üdvözlettel

Szőke József

Miért?
2008. augusztus 26. kedd, 22:40 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Miért nem adatott meg mindenkinek, hogy lásson, hogy a világ mindenkori jelenlétét megtudja érteni, s a döcögő "vonatból" büszkén tudjon kitekinteni???
Miért kell tanulni azt amit már "tudunk", az emlékezés miért nem önfeledt, őszinte ha már itt, s jelen vagyunk?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Mint a homályos lencséjű távcső...
2008. augusztus 27. szerda, 11:48 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nagyon jól hasonlítottad az emlékezéshez ezt a tudásunkat!

Hiába él bennünk, s részünk a tisztánlátás, ahogy az emlékeinket is eltakarja, s elhomályosítja a számtalan feldolgozatlan lelki élmény, úgy ezt a képességünket is a saját görcseink blokkolják.

Én alig gyakoroltam harmadik szem megnyitását, viszont annál többet oldottam a félelmeimet azokból az emlékekből, amikor valamit még láttam, s tudtam.
Mégis ennyi elég volt, hogy a képesség visszanyerje régi fényét.

Ezért a Belső látás csomagban benne van a harmadikszem megnyitása gyakorlat is, de sokkal nagyobb hangsúllyal, több előadással és meditációval a "Látást gátló tudattartalmak oldása".
Ez bevált.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem értek egyet mindenben Önnel, beszélgessünk róla!
2008. augusztus 27. szerda, 11:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves József!

1. "csak az emberiség 90 %-a rendelkezik a harmadik szem szervvel" - ilyet eddig még nem csak hogy nem hallottam, de nem is tapasztaltam!
Akik az általam tanított módszerrel gyakorolták a tisztánlátásuk fejlesztését, mindannyian elértek kisebb-nagyobb eredményeket. Ennek mértéke pedig nem a szerveik hiányossága miatt volt, hanem a saját kitartásuk, fejlődni akarásuk - ezt Ők maguk vallották be!

Kezdetben sokakban ott van a lelkesedés, hogy elmegyek egy tanfolyamra, meghallgatom a Belső látás csomag hanganyagát és majd attól látni, tudni fogok!
Természetesen nem!

Kitartó gyakorlás kell ahhoz, hogy a bennünk levő lelki gátlásokat, félelmeket, ideákat feloldjuk, mert leginkább ezek miatt nem látjuk meg azt, ami körülöttünk VAN!

Például hiába érzi belül valaki, hogy a szerette már nem úgy viszonyul hozzá, nem szereti, esetleg becsapja, vagy megcsalja, egyszerűen a saját lelki önvédelme miatt nem akar tudomást venni ezekről az intuíciója által küldött jelekről!
Ha át merné érezni a rá váró fájdalmat, ha fontosabb lenne az igazság, mint hogy hazugság árán is jól érezze magát, akkor pontosan tudná az ember, hogy mi történik körülötte, benne, vagy hogy mi lesz a saját jövője.

Én alapvetően önismeretet, lelki oldás technikákat, meditációs problémamegoldást tanítok, amelyek ezekhez az önkorlátozó blokkjaink feloldásához elengedhetetlenek!

Nem a harmadik szem megnyitása a nehéz, hanem azt elviselni, amit látni fogunk!


3. Nem hiszem, hogy kellő alapossággal megítélhetné az én  belső látást fejlesztő módszeremet, amíg nem próbálta ki! Ön csak a saját módszeréről tud érdemben nyilatkozni, hiszen azt ismeri.

Számtalan dolgot képesek vagyunk megtanulni könyvekből, vagy hanganyagokból. Ez az önmagunk fejlesztésével sincs másképpen!
Amit egy könyv vagy egy Cd nem tud átadni, az maga a tapasztalat, amit a gyakorlónak kell megszereznie. Sokan eljárnak előadásokra, olvassák a töménytelen ezoterikus könyvet, aztán az egy nap felismerik, hogy elméletben mindent tudnak, akár már meg is világosodtak, de a gyakorlatban még sehol sincsenek. Pedig az élet maga a gyakorlat!

Ezt a saját tapasztalatot akkor sem kaphatná meg a tanítvány, ha jelen vagyok, ezt én nem tudom odaadni Neki!


4.  "Az Ön tananyagának csak az Ön számára van jelentősége" - Régen én sem hittem el, hogy az én utamon bárki más is végig mehet, hiszen ez annyira egyedi!

És ez így van! Mindenkinek meg van a saját útja, azt másnak átadni nem lehet, más azt nem járhatja be. Éppen ezért nem hiszek a legtöbb vallás által nyújtott egy útban sem, szerintem mindenkinek magának kell az útját meglelnie és bejárnia.

De én nem is utat árulok, hanem eszköztárat. Hiszem, hogy önmagunk megismerése és tökéletesítése mindenkinek az útja, még ha nem is mindenki ismerte ezt fel! Ebben közösek vagyunk, hogy Önmagunk mélye, valósága felé igyekszünk.
Ezen az úton az eszközeinktől függően lehet gyorsabban vagy lassabban haladni. Én olyan eszközök kifejlesztésének a módszerét, ismeretét kínálom, amelyekkel gyorsabban haladhatunk.

Olyan ez, mintha mindenkinek látnia kellene egyszer Rómát. Akik felismerik ezt, azok elindulnak, a többiek meg csak ácsorognak és érzik, hogy mehetnékjük van!
Akik hamarabb megérkeznek Rómába, azok elé mehetnek a többi utazónak, hogy tanácsot adjanak:
- Merre érdemes menniük?
- Milyen (közlekedési)eszközöket használjanak a könnyebb, gyorsabb utazáshoz.
Én autókat és repülőket árulok, de aki akar, menjen nyugodtan gyalog!

Hogy ezek az eszközök mennyire sajátíthatóak el távoktatásban, arról azt tudom, hogy több százan használják már a módszereimet és eddig csak ketten jelezték vissza, hogy nekik nem működik. Azt hiszem, a személyes átadásnál is van ennyi kudarc.


5. Hogy szabad-e, illik-e pénzt kérni a tudásunk átadásáért cserébe, arról folytassuk az eszmecserét ezen a fórumon. 

naphold képe
Sem könyvet nem írtam, sem CD-t nem adtam ki - hihi
2008. augusztus 27. szerda, 12:10 | naphold

Sokéves tapaszalatom van u.n. "belső utaztatásban". Tudom, ha a páciens valami komoly problémával találkozott, akkor igencsak érdekes és esetleg kicsit "veszélyes" belső képek jöhetnek elő, ezért szükséges a terapeuta jelenléte a megoldáshoz. Nem ismerem a hanganyagot, de bizonyára nem véletlenül tanították nekünk, hogy a kezelés alatt végig figyelni kell a páciens metakommunikációját is, hogy azonnal közbeléphessünk, ha gond van. Ha emberünk csak a CD-t hallja és meditáció közben "belefut" egy kemény eseménybe, akkor ki segít neki megoldani és kijönni belőle?
Eta

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Lelki traumák feldolgozása önállóan
2008. augusztus 27. szerda, 12:53 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Jogos a kérdés, hiszen egy tapasztalatlan ember meditációban, de akár a helyi közértben is kaphat olyan élményt, amit nem képes feldolgozni!

A Belső látás I. csomagját éppen ezért előzi meg sorrendben az Elfogadás és szeretet, Érzelmek és oldások, vagy a Problémamegoldás I. tananyaga, hogy erre fel tudjon mindenki készülni!

Egy segítő jelenléte ugyan megnyugtathatja az embert amikor kiborul, nyújthat neki biztonság érzetet, de feldolgozni a belső élményeket mindenkinek magának kell!
Szerencsére léteznek hatékony technikák, meditációk, amelyekkel a súlyosabb válságok is pár nap alatt helyreállíthatók, így elkerülhetőek az évekig húzódó depressziós állapotok, vagy a pszichoszomatikus betegségeket előidéző elfojtások.

Az önismereti tananyagnak nem véletlen Sirály a fantázianeve! Arra utal, hogy ez egy olyan út, amit mindenkinek magának kell bejárnia, egyedül kell felfedeznie és ehhez nincs szükség egy Mester állandó jelenlétére!
Te egyedül is képes vagy megtalálni Önmagadat, felszínre hozni rejtett képességeidet, kiteljesedni, ha megkapod hozzá a megfelelő támpontokat.

Az élő tanítás annyi előnyt élvez a távoktatással szemben, hogy ha a tanítványnak újabb kérdése merülne fel tanulás közben, akkor arra nem kaphat egyből választ. De erre a problémára lett kifejlesztve a Belső kommunikációs tananyag és meditáció, hiszen mindenki legfőbb Mestere a saját Lelke és ha tudunk kérdezni a belső bölcstől, akkor soshasem leszünk egyedül az úton!

pszichológiai cikk
2010. november 15. hétfő, 16:09 | kirsikka-out (útkereső)

most találtam
(igaz még nem értem a végére :) de sztem ide tartozik)
http://www.sg.hu/cikkek/78184/bizonyithato_a_jovobelatas