Szellemek járnak a lakásomban? | Önmegvalósítás.hu

Szellemek járnak a lakásomban?

Hozzászólások

30 hozzászólás
valore képe
Hát....
2009. június 03. szerda, 22:17 | valore

Szia kedves Andi!
Hát, én nem vagyok egy félős nő....de szerintem én is beparáztam volna....
Mi a csuda lehet ott? Ha nem huzat...az első tippem az, hogy az asztrálszférákból van egy látogatód.....vagy több...
Vajon milyen helyen laksz? Volt esetleg valaki, aki meghalt abban a házban? És valamiért nem tud elszakadni a környezetétől? És a kopogtatásával szeretne valamit jelezni?
Esetleg egy nem kívánatos lény talált meg éppen Téged? Milyen érzéseid vannak azalatt, amikor ezek a dolgok történnek?
Ez ugyanis lehet rosszindulatú dolog is ( nem huhogok, de fő az elővigyázatosság ) Nem voltál mostanában beteg? Jó az idegrendszered? Rosszindulatú asztrál lények ugyanis előszeretettel merítenek energiát, egy szakadozott aurából! Gondold csak meg....ha nincs meg a megfelelő energetikai burkod, akkor milyen jó kis táptalaj lehetsz neki/k. Te pedig egyre kimerültebbé válhatsz!
Javaslatom: Töltsd fel magad energiával, vagy töltesd fel valaki mással, akiben teljesen megbízol. Akkor bátrabb és összeszedettebb leszel. Próbáld elzavarni, aki ezeket okozza! Legalábbis én magamból indulok ki, jobban szeretem a láthatót és az angyalokat....:) Én elzavarnám! Ha nem megy a dolog, szükséges szerintem egy alapos tér tisztítás! És, ha még így sem megy, tisztíttasd meg a teret! Ha pedig, mindenáron szeretnéd megtudni, hogy ki az aki jelez Feléd, ha lehet, ne egyedül tedd, hanem egy szakértővel, aki objektív.
Én azért égetnék fehér gyertyát is, vagy aranyszínűt és tömjént is.
Természetesen, lehet, hogy semmi komolyabb probléma nem áll e dolgok mögött......és tényleg csak feltupírozom a dolgokat....kérlek Téged nézd el ezt nekem. Én alapvetően óvatos vagyok ezen a területen.
Szép estét kívánok Neked
Valore

segítség
2009. szeptember 01. kedd, 15:16 | Cinka Panna (útkereső)   Előzmény

Kedves Valore!

Tudsz nekem abban segíteni, hogy találjak egy hozzáértő embert, aki segít felvenni a kapcsolatot egy szellemmel? Érzékelem a jelenlétét, és azt is tudom, hogy ki Ő, de én nem értek hozzá.

Cinka Panna

könyörgöm segítsetek
2013. január 01. kedd, 21:11 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Szia!
A barátnőm nagyon kapó a szellemekre és néha látja is őt/őket.Na igen ám amikor megismerkedtünk és ott voltam náluk 2 en voltunk bent a házban és állandóan lépteket hallottunk a lépcsőn és mindig kinyilt a felső fürdőszoba ajtaja.Hónapokkal később kapcsolatot tudott vele teremteni és egy jó szellem volt akit arra kényszerített valaki hogy addig maradjon mellette amíg a feladatot meg nem teszi a barátnőm.A feladat az volt hogy meg kellet ölnie az ex barátját vagy engem,vagy saját maga fog "bűnhődni".Felkerestünk egy szakembert aki elűzte a szellemet levédte a barátnőmet és a házukat, igen ám de ez csak 1 évig tartott és tegnap járt le.Éppen ma voltam náluk minden rendben volt és elkezdett furcsán viselkedni megint.Ez abból állt hogy amikor megszállta őt a szellem vagy nemtudom hogy mi mostmár akkor össze esett és utánna "magához tért" de viszont nem ő volt hanem a szellem irányította.Ma például nem akarta hogy hozzá érjek egyszerűen iritálta és taszított elfele magától. Majd lefogtam és megkérdeztem hogy "-Ki vagy??" erre ő ezt válaszolta "-Nem mondom meg!" és újra magához tért és jól volt.Sajnos nem emlékszik semmire.Az a szakember akit felkerestünk az kiköltözött Olaszországba és nem tudunk mit tenni.Kérlek téged / titeket hogy segítsetek hogy mit tudnánk tenni ezellen. Nagyon szépen köszönöm!

ropogás
2009. június 07. vasárnap, 14:11 | Szissz1 (útkereső)

Szia!

Nálunk is nagyon sűrűn ropgott a padló egy megadott helyen (természetesen nem járáskor), és azt hittük szú. Viszont inkább csak este csinálta, és egyre sűrűbben. Igen erősen hallatszódott, nem volt ott semmi,
csak egy csobogónk. Már kezdtünk a párommal azért aggódni miatt, mert aludni sem lehetett szinte tőle.
Aztán mivel már a világ minden rovarirtóját stb ráfújtuk, nem múlt el, hát csak elkezdtem azon gondolkodni, hogy ugye a nem régi költözésünk elött a bácsi azért aki meghalt, kötődhetett ide.
Mivel nekem működnek a megérzéseim, hát igyekeztem lazítani, koncentárlni, mi ugrik be. Mondjuk maga a bácsi is csak ekkor jött a gondolataimba. Aztán megkértem, hogy tudassa, hogy miért ez a jelenlét.
Közben figyeltem a gondolataim. A megérzésemben az jött elő, hogy a házunk kertjében van egy kis fa. Melette egy felirat a betonba, valamilyen papa. Szerintem talán unoka készíthette, vagy ültethette, vagy együtt, vagy nem tudom. A lényeg, hogy a megérzésem szerint megesketett, hogy nem vágjuk ki a fát.
Hát rendben mondom, úgysincs útba, minek vágnánk ki. Érdekes, azóta egyetlen roppanás sincs a házban.

Szissz

Máshogy...
2009. június 10. szerda, 12:06 | Almás (útkereső)   Előzmény

Szissz!

Pedig hiszek a szellemekben, de most mégis az jutott az eszembe, hogy a csobogót estére nem kapcsoltátok ki ? S ami nedvességet beszedett ott a padló, az éjszaka száradt ki , ropogva ? :-)

De komolyabban, gondolod, hogy valakit, aki már letette a földi takaróját, érdekli, hogy mi történik itt egy fával ? Minek ? Ez nem lenne túl anyagias gondolkodás ? Még ha az unokájának üzenne, de nektek mint idegeneknek ?

Nem szeretnélek ezzel a hozzászólással kicsit sem bántani, neked az eset jelentse azt amit Te kiérzel belőle... csak leírtam a kicsitnagyonmás elképzelésem egy részét a szellemvilágról...

Csendes éjszakákat!

Üdv: Almás

Kirsikka képe
pedig...
2009. június 10. szerda, 13:16 | Kirsikka   Előzmény

Hát velem is történt már hasonló! És szellem volt az illető. Elmentem egy nőhöz, ő mondta, viszont később láttam is. Módosult tudatállapotban (ayahuasca), aztán meditációban is. Egészen addig én is féltem tőle, és hiába mondták hogy küldjem el. Míg a félelem az erősebb, addig nemsikerül. Meditációban álltak előttem (többen) és cirógatták a fejemet. Nagyon jó volt, végtelenül megnyugtató, pihentető. Mióta nem félek, és esetleg kaparászik, megkérem, hogy hagyjon aludni és kész. Az igaz, hogy a bútorok recseghetnek sokmindentől, de az is igaz, hogy a szellemek visszatérhetnek és akarhatnak valamit. Vagy csak egyszerűen kötődnek a helyhez. Mint ez a bácsi. Ha neki életében az a fa fontos volt, miért ne óvhatná utána is? A fa is élőlény, nem anyag...

igen, de ha a "szellem" lélek egyszer már tovább ment, akkor nem
2009. június 10. szerda, 14:06 | klapaucius (útkereső)   Előzmény

igen, de ha a "szellem" lélek egyszer már tovább ment, akkor nem tér vissza... akkor járnak vissza, ha valami befejezetlen feladatuk maradt a Földön, ahhoz pedig a legtöbb esetben kevesek vagyunk, hogy segítsünk nekik ezt a bizonyos feladatot megoldani...

Na akkor
2009. június 10. szerda, 18:25 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nekem az a véleményem hogy,igen a lélek ha át tudott menni akkor nem jön vissza.
Csak abban az esetben jönnek vissza,ha még valami dolguk van itt.Ezt jól leírták előttem.
A másik ami súlyosabb hogyha a szellemet halála után nem tudják elengedni.Ez 40 nap.
Ezzel az a baj hogy aki nem tudta elengedni az itt tartja a lelket,és a lélek nem oda menni ahová tartozik.

Ezek a lelkek jelezhetnek nekünk bármilyen módon.És ha észleljük őket akkor keresni kell egy olyan embert aki képes átjuttatni őket.
Erről ez a véleményem.
Szép napot.

ez nagyon érdekes, a másodikról nem hallottam még.
2009. június 11. csütörtök, 0:25 | klapaucius (útkereső)   Előzmény

ez nagyon érdekes, a másodikról nem hallottam még. megkérdezhetem, hogy hol olvastad/hallottad/tapasztaltad?
köszönöm!

pontosítás
2009. június 14. vasárnap, 11:05 | Bochecha   Előzmény

sziasztok!

belekotnyeleskedek a beszélgetésetekbe. :) szerintem nem 40, hanem 49 nap. A Tibeti Halottaskönyv (Bardo Thödol) által leírt szertartást, aminek az a célja, hogy átvezesse a halottat a "másik oldalra", hét hétig végzi a láma, akit felkért a halott családja annak elvégzésére.

ha a halott tudata el tudja engedni a ragaszkodásait, akkor megvilágosodik, és nem tér vissza a szamszárába (körforgásba, újjászületések sorozatába), ha nem, akkor pedig visszatér (ez a gyakoribb...).
Azt, hogy sikerült-e kilépnie a szamszárából, a szertartást végző láma tudja, amikor végez a szertartással...

szeretettel:Bochecha

Elngedés folyt
2009. június 18. csütörtök, 13:08 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

sziasztok
Én 40-napról tudok,de igazad lehet.
Ezt más kultúrák máshogy írják de az biztos hogy 40-50 nap között van.

Küldd el? hmmmm...
2009. november 13. péntek, 10:00 | Ogre43 (útkereső)   Előzmény

Nem látom ezt másként, mint a fogyasztói társadalom egy eszközét arra, hogy megrémisszen, visszatartson a szellemi világgal való kapcsolatban. Itt élsz a világban, és kinőtted magad az állatvilág okozta korlátokból. Tervezel, alkotsz, gondolkodol. Te vagy az isten, és mindannyian. Lehet akár az is, hogy a biblia Mózes 1-től kezdve saját megszületésünket és szellemi útunkat írja le. Igen mély, szellemi utazásokat teszek ayahuascával, és igen, vannak lények, állatok, szellemi hatalmasságok. De félni eszem ágában sincs, hisz a legbonyolultabb lények egyikei vagyunk, ráadásul csak mi rendelkezünk gondolkodó lény lévén mégiscsak testtel. A lakáson átsétáló szellemek is tudják ezt. Rajtad áll, kire hallgatsz.Egy elefánt is tud félni az egértől. Igen, meg kell küzdeni szellemi síkon, hogy mélyebbre haladjon az ember. De egy dolgot nem szabad: félni. Ez egy csodás test, és a lélek is egy tökéletes, fasza dolog. Van egy létforma, ami nem sokkal, de mképp a szellemi beteljesülés alatt helyezkedik el. Ott léteznek ártások, varázslások kártékony céllal és még sorolhatnám. Szánalmas, aki ezen a szinten megreked, legyen az ember, avagy szellem. Az egész egy folyamatos változáson alapuló időkerék. Rajtad áll, és senki máson, merre és hogyan mozgatod. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.

Szia! Nem tudok mást mondani,mint amit már mások is elmondtak,
2009. augusztus 23. vasárnap, 10:43 | Névtelen (útkereső)

Szia!

Nem tudok mást mondani,mint amit már mások is elmondtak, kell keresned egy hozzáértő embert,aki átsegíti az ott ragadt lelkeket. Az ember szellemi lény is, tehát nem csak a Földön élőkkel tudunk kommunikálni.Szerintem elsősorban akkor akarnak a már nem testben létezők kapcsolatba lépni velünk,ha segítségre van szükségük.De az én tapasztalatom az, hogy ha az ember ,, nem ért,, az ilyesfajta munkához, jobb ha nem lép kapcsolatba velük. A szabad akarat szent, és ezt a Törvényt minden lény tiszteli, tehát ha kifejezed a szándékod,hogy nem engedélyezed az ottlétüket, kénytelenek lesznek visszahúzódni.Addig tudnak most zavarni Téged, míg félsz Tőlük.
Ha még nem oldottad meg a dolgot és segítségre van szükséged,szívesen segítek,ha kéred :-)

Szép napot!
Heni

Segítség
2009. szeptember 15. kedd, 10:00 | Karmatörlő (útkereső)

Szia Andiiii!

Nekem sokféle tapasztalni valóm volt, ezért elsajátítottam néhány egyszerű praktikát. Ha észreveszel bármit is, akkor dolgod van vele. A szellemek többnyire segítséget kérnek, és ha nem segítesz nekik, akkor félelemkeltéssel táplálkoznak, de természetesen van olyan is, amelyik csak táplálkozni akar. A félelmeid energiát adnak nekik, ezeket az energiákat veszik fel, így táplálkoznak. Erre a legjobb alanyok egyébként az őket látó gyerekek.
Szerintem ne félj, inkább segíts nekik és rajtuk, ezzel magadon is segítesz.

A legfontosabb, hogy oda kell figyelned, csak arra figyelni, amit csinálsz, ne csapongjanak a gondolataid, az érzéseidre figyelj.

Gyújts este 8 után egy fehér gyertyát. Miközben gyújtod, mondd azt, hogy
"Ezt a gyertyát a lakásomban lévő entitások hazasegítéséért gyújtom. Kérem, Michael arkangyal, segítségedet. (Feltétlenül Michael arkangyalét kérd.)
Gondolj szeretettel azokra, akik téged zavarnak. (Tudnod kell, hogy csak rossz helyen vannak, nem itt van a helyük.)
A Te feladatod annyi, hogy kérdd Micháel arkangyalt: "Kérlek, Michael arkangyal, hogy vidd a lakásomban lévő entitásokat oda, ahol nekik a legjobb." (Mindenféle entitásnak van "otthona", ahol jó helyen van, ahol boldog lehet, ahol nem kell mástól energiát lopnia. Michael oda irányítja őket és szereti ezt a fajta "munkát".)
Figyeld az energiaváltozásokat, amikor úgy érzed, hogy vége, akkor köszönd meg Michael segítségét., érezz hálát.
Hagyd, hogy a gyertya teljesen végigégjen.

Nem kell feltétlenül tudnod ki volt ott, azt sem kell, hogy miért volt ott. Ha tudni akarod, akkor saját magad is megkérdezhetetd, ha nem félsz, tudsz a szellemmel kommunikálni. Kérheted mások segítségét is, csak döntsd el mit akarsz. A fenti módszerrel magad is intézheted az ügyeid.

Viszont érdemes megtiszítani a lakásod.
A keresztény kultúrköben a tisztítás legelterjedtebb módja a gyertyagyújtás.
A gyertyafény kaput nyit. A különféle színű gyertyák különféle energiákat hívnak be, ezért érdemes csak fehér gyertyát használni. A gyertyagyújtás alapszabálya, hogy a gyertya a szándékaid szerinti energiákat hívja le. A lakásod megtiszításához, amikor gyújtod a gyertyát, akkor kell magadban gondolni vagy hangosan kimondani, hogy milyen céllal gyújtod. "Ezt a gyertyát most azért gyújton, hogy a lakásom teljes mértékben megtisztuljon."

A keleti kultúrkörben általános, de nálunk is terjedőben van a füstölők használata. A füstölők, akrácsak a fehér gyertyás tiszítás ideig-óráig távol tartják az asztrállényeket.

A védikus körben sokféle szertartás van. A legalapvetőbb, hogy mustármagot hintesz szét az egész lakásban, attól menekülnek. A tapstól szintén menekülnek. A csoszogás, rendetlenség és a negatív energiák vonzzák a szellemeket.

Lehet beavatott kristályokat használni tisztításra és védelemre. Megtanulhatod a kristályokat beavatni és használni. Készíthetsz saját energiádból is védelmet és kérheted az angyalok segítségét is a tisztításhoz és a védelem kiépítéséhez. Sokféle lehetőség van.

A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy Te vagy a legerősebb és legfontosabb ebben a világban. A szellemek csak annyit tudnak, hogyha nincs más zaj, akkor valami zajt keltenek, Te viszont ki tudod nyitni az ablakot, be tudod zárni az ajtót, tudsz tüzet gyújtani, főzni ételeket, netezni, stb. stb. A fizikai világod ura Te vagy. Az történik, amit Te akarsz. A szándékot elvisz azokhoz, akik segítik a valódi szándékod megvalósulni. A félelem viszont kitárja a kaput arra, hogy valami módon használjanak téged, megcsapolják az energiáid. Hát ne félj.

Sok sikert!

Féélek! :(
2010. július 25. vasárnap, 20:04 | Csenge<) (útkereső)

Sziasztok! én egy 11 éves kis lány vagyok Egerből!nagyon félek mivel nekünk emeletes az ágyam és ott álandóan néz engem valaki és nem tudom miért van ez.Lehet hogy most azt mondjátok hogy ez nem igaz meg ilyenek... de félek meg már volt olyan is a suliba hogy a Wc-n vagyok és valaki kopog ezt ajtón 2x-szer és én harmadjára hátra nézek és az ablakba ott volt valami MASZKOS KRAPEK!!! úgy féltem és gyötör engem!és nem tudok el aludni mivel mindig néz engem! és már csináltam egy tesztet is úgy hogy be volt csukva ablka meg stb... és volt egy táányér meg egy villa és a tányér meg a villa egyzserre szó szerint le esett az asztalról!!!=(

pl. kérheted védőangyalod segítségét...
2010. július 25. vasárnap, 20:40 | Szabó_Péter   Előzmény

pl. kérheted védőangyalod segítségét...

Több mindent tehetsz
2010. július 25. vasárnap, 21:37 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Szia Csenge!

Most kezdődött vagy régebb óta így van?
Mindig ugyanaz bámul vagy különböző alakokat látsz?
Csak otthon és a suliban fordul elő vagy utcán is szoktál ilyesmit látni?
Otthon és a suliban ugyanaz az alak van?

Szóltál már a szüleidnek? Mit szólnak hozzá?
Gyakran a szülők a gyerekek miatt tanulnak meg csomó dolgot a szellemvilágról.
Nem ártana, ha bepróbálkoznál anyukádnál vagy apukádnál.

Mi az, amit szeretnél? Azt szeretnéd, hogy ne lásd őket? Vagy mindegy csak ne félj tőlük?

Ha érzékeled a szellemlényeket, akkor érdemes eldöntened, hogy mit akarsz és aszerint kell cselekedni.
Kineziolgóusok és szellemgyógyászok képesek úgy lezárni a harmadik szemed, hogy csak akkor érzékelj, amikor kell.
Nincsenek véletlenül rémálmaid régóta?

Amire szükség van biztosan, hogy személyes védelmet kérj. Kérd Michael arkangyal segítségét.
Kedves Michael arkangyal! Kérlek segíts nekem. Kérlek, hogy a kardoddal tisztíts meg engem, és kérlek, hogy láss el védelemmel egész éjjel és egész nappal. Örök hála, Michael arkangyal. Tudnod kell biztosan, hogy Michael arkangyal védelme senkit és semmit nem enged át.
Kérd minden este lefekvés előtt egy hónapig. Lehet, hogy látni fogod őt egész alakosként. Van, aki kék felvillanó pontként érzékeli.

Azután meg, ha azt érzed, hogy bámul valaki, akkor el lehet küldeni. Ebben Michael arkangyal tud segíteni.
Gondolj arra, ki ott van és mondd, Michael arkangyal, kérlek vidd őt arra a helyre, ahol neki a legjobb. Örök hála!

Ha a szüleid nem visznek el kineziológushoz, akkor magad is próbálkozhatsz a harmadik szemed feltételes lezárásával. Becsukod a szemed, és igyekszel megérezni a szívverésed. Amikor érzed a szívverésed, akkor ezt mondod magadnak: Felsőbb Énem, nagyon zavar, hogy szellemeket látok, kérlek zárd le az érzékelésem és csak akkor érzékeljek, ha érzékelnem kell. Köszönöm.

Ha nem javul semmi és az anyukád vagy az apukád nem védi le a házatokat, akkor neked kell megtanulnod levédeni. A plejádok fényküldöttei című könyvben többféle saját magadat és helyeket, szobádat, házatokat védő technikáról olvashatsz.

Könnyű azt mondani, hogy ne félj. Nem mondom, mert felnőttként én is féltem, amikor egyszercsak elindultak a gyerekjátékok, leesett a konyaruha, valaki szaladgált a lépcsőn, jéghideg fuvallat forgott körülöttem, stb. A félelmem csak akkor múlt el, amikor megtanultam levédeni magam és megtisztítani a lakást.

Lehet, hogy szatír vagy halott
2012. február 21. kedd, 22:20 | Panka2011   Előzmény

Lehet, hogy halott és üzenni akar valamit, csak Te tudsz segíteni neki, ha Te látod őt. Máskor is láttál szellemet?
De hátha élő ember, és leskelődik!
A szüleid mit szólnak?
Társasházban laksz vagy családiban?

Szellemlények
2012. szeptember 01. szombat, 15:40 | olahcsaba   Előzmény

Vagy a Te életedben volt személyek lelkei bolyonganak, olyanok akikhez lazább, szorosabb szál fűz. A másik lehetőség, hogy a szellemek a lakáshoz tartoznak, akkor ők meg a kellékekhez ragaszkodnak. Mindenképpen, a szellemek a haszontalan ragaszkodás önmarcangoló áldozatai.

Kérdés, hogy a Te konrét szellemeid ténylegesen zavarnak-e megszokott napi tevékenységedben. Ha igen, számos módszer létezik távoltartásukra. A legismertebb a foghagymafűzér. Néhány fej foghagymát kell összefogni és az ajtó- vagy ablakfélfára szegezni. A másik, ami tulajdonképpen ugyanez a módszer, csak nem foghagymával, hanem levendulával. Léteznek még un. varázsigék is, amit javasasszonyoktól vagy más szakitól meg lehet beszerezni. Panka2011 hozzászólására visszatérve, nem lehet tudni, hogy az ő szellemi élők-e vagy inkább holtak.

A Te helyedben egyáltalán nem foglalkoznék velük. Hadd járkáljanak! Ráérnek.

para !
2012. február 20. hétfő, 9:28 | laci86 (útkereső)

sziasztok!nálam kb 1 honapja kezdődött barátnőmék lakásába vagy is csak az ő szobájába . mielött elaludnék érdekes hangokat kezdünk hallani a szobája kinti részéböl mintha valaki lenyomná a kilincset ,ütné az ajtót és más hangokat , de a ledurvább az a multkori eset volt amikor fekszünk az ágyon a szokásos hangokatr haljuk de közbe egy olyan érzsés mint ha valaki figyelne biztos tudjátok milyen ez a az összes szőr fel állt a testem és rázott a hideg erre bekapcsol a tv aztán ki :O ez 3 szor megismétlődött az éjszaka folyamán és egész reggelig semmit nem aludtunk .mára ez folyamatossá vált mármint a hangok a tv pl tegnap ujra be és kikapcsoldott szintén 3szor . és egyre parásabb az egész . most vagy meghülyültem vagy nem tom mi van . hozzá teszem a tv- máskor (napközben )tökélketesen müködik semmi baja nincs . és még azt is megemliteném hogy amikor oda érek csajomhoz és ahogy belépek a szobájába nagyon durva érzés kap el (ráz a hideg boroszik a bőröm) . ez durva !!!!!!!! hasznos infót elfogadnék sleeki@fremail.hu-ra .

No para...
2012. február 24. péntek, 15:26 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Laci86!

Ha ilyen ügyesen rálátsz az eseményekre, akkor már csak egy lépés az üzenetük kódolása:-)
Csak ügyesen!

:-)

Sziasztok ! Én egy 13 éves fiú vagyok . Faluban lakunk , 3 éves
2012. július 13. péntek, 18:56 | Lóri (útkereső)

Sziasztok ! Én egy 13 éves fiú vagyok . Faluban lakunk , 3 éves koromban költöztünk ide . Már gyermekkoromtól kezdve tapasztalok sokmindent ... például hangokat , a plüssállatok leesését a polcról vagy a tévé be - ki kapcsolását . Sokszor este lefekvéskor olyan érzésem van mintha figyelnének , ez az eset szinte mindennapi . Hideg fuvallatokat érzek még a takaró alatt is ... Amikor egyedül vagyok itthon , ajtócsapódást hallok , de volt már olyan eset is mint például kinyitódott a szobám vagy a szekrény ajtaja , leellenőriztem , de nem találtam rá bizonyítékot , mivel nem nyomta egy ruha sem a szekrényajtót ráadásul kulccsal volt bezárva ! Lehettem vagy 5 éves mikor a közös hálószobában folyton beszéltem valakivel . Amikor a testvérem 5 éves volt , ugyanabban a helységben sípszót hallottunk és gyorsan kifutottunk . A szobában nem volt nyitva az ablak így kizártuk a gyanút . A hang bentről jött . A testvéremnek volt egy porcelán balerinája , és az a tévé közepén volt . Hirtelen elmozdult , majd leesett , erre sem volt magyarázat ! A szüleimnek beszámoltam mindenről , nem is egyszer , de nem hisznek nekem , azt hiszik hogy csak kitaláltam az egészet ! Segítséget szívesen elfogadnék a zagyi_lorant@freemail.hu email címre ! Köszönöm előre a segítséget !

A sok tapasztlás nem gond...
2012. augusztus 27. hétfő, 17:08 | olahcsaba   Előzmény

Kedves Lóránt! Szerintem mindez a sok tapasztlás nem gond, ha Neked nem gond. Sok hollywoodi filmben láthatunk hasonlókat, pl. teleportáció, magnetizmus, kiberjelenségek, különféle transzállapotok stb. Ezek napjainkban már szinte hétköznapi jelenségnek számítanak. Lehet, hogy érdemes utánanézni a Neten, bár az sem kizárt, hogy elég simán magadévá tenni őket. Részemről boldog lennék, ha láthatnék egyszer egy gömbvillámot.

vedd fel velem a kapcsolatot
2012. augusztus 09. csütörtök, 17:09 | Látogató (útkereső)

értek ezekhez, több oka is lehet, együtt ki tudjuk deríteni. vedd fel velem a kapcsolatot. bye. ÁDÁM

Kérlek velem is nagyon kéne a segítséged :S
2013. január 01. kedd, 21:48 | Látogató (útkereső)   Előzmény

http://www.facebook.com/boris.dakota itt van a facebookom kérlek vegyél fel :S

Szeretném a segitségedet kérni!
2013. május 12. vasárnap, 10:52 | judit jenei (útkereső)   Előzmény

Szia. Mi a családdal Hollandiába élünk. Szeretném a segitségedet kérni.
Kb 2 honapja költöztünk ujj lakásba a párom a 21 éves lányom és én.A lakás egy teljesen ujj épitésü 4 emeletes bárház. Ugyhogy elötte tuti nem lakott itt senki.Mi vagyunk az elsö lako.A lányom már 21 éves szinte már felnött nö és mikor beköltöztünk a lakásba pár nap mulva mondta nekem hogy látott egy lányt a szobájába.Elmondott rolla mindent mibe volt felöltözve hogy és hol állt stb.Elöször azt gondoltam félálomba halucinált.Pár nap mulva megint látott egy fiut.Rolla is elmondott mindent.Gondoltam ebben lehet valami mert olyan részletesen elmondott rolla is mindent gondoltam ilyen nem lehet kitalálni de halucinálni sem.A zota is látja öket nem minden nap de sürün. Mindig ugyanaz a lány és fiu.Azt mondja a lányom nem fél tölük.Bár a fiu volt amikor nagyon mérgesen jelent meg neki de akkor sem félt.Az édesanyámat felhivtam azt kérdezte rögtön hogy van e valami butor darab amit használtan vettünk.Persze van több is amit akkor vettünk mikor beköltöztünk.Itt külföldön nem tudunk senkihez fordulni nem igazán ismerünk olyanokat akik tanácsot tudnak adni vagy segiteni tudnak.Anyukám azt mondta deritsük ki mielött felépitették ezt a lakást mi volt itt elötte lehet egy temetö.De 2 éve lakunk ebben a városba annyi mindent nem tudunk rolla és azt sem tudjuk hol lehetne ezt kideriteni.De nem hiszem hogy temetö lett volna itt mert ez a belváros közepén van és ilyen helyen nem szokott temetö lenni.Azt elkell mondani hogy azért is nem nagyon hangoztattuk itt senkinek mert a magyar ismerök itt külföldön nem igazán segitökész emberek a hollandok bár nagyon segitö készek és nagyon kedves barátkozo egyszerü emberek de nem igazán nyitottak.Lehet furán néznének rám ha elmondanám ezeket a dolgokat.Pedig biztos van ebben az országban is halott láto.Mi a váleményed mi lehet ez vagy ki? Vagy kell e félnünk valamitöl mert hallodtam vannak gonosz szellemek.Esténként alig merek elaludni mert félek baja lessz a lányomnak.Ö nem fél semmitöl sem szerencsére,de bennem motoszkál mindig valami fura érzés.Az ödög nem alszik.Ennyi a mi történetünk.Azért is fura ez nekünk mert azt mondták a gyerekek látnak szellemeket de a lányom 21 éves már.És ezeket nem ismeri akik a szobályába megjelennek neki de sehol máshol nincsenek jelen csak a lányom szobályába.Ird meg mi a véleményed és mi az amit tennünk kéne Köszönöm Judit

szellem.
2013. augusztus 13. kedd, 11:45 | ninja/szellem (útkereső)

Szia judit nem lehetséges az hogy a lányod szobájában van valami bútor?vagy valami használt tv stb.Próbáljátok megnézni azt hogyha a használt dolgokat kirakjátok a szobából akkor is látni fogja e ott a lányod vagy sem. Esetleg vigyétek olyan helyre a használt dolgokat ahol nem alszik senki.Én annyit birok tanácsolni hogy előszöris füstöljétek ki a lakást tömjénes füstölővel.és gyújtsatok 2gyertyát fehéret egymás mellett és rakjátok az ablakba.

segitseg!
2015. április 15. szerda, 20:36 | Látogató (útkereső)

Sziasztok!
Az elmult 2 napban eleg furcsa dolgok tortennek es nemtudom mit csinaljak..
Tegnap elott ejszaka olyan 2 ora feletelefonaltam.teljesen sotet volt a szobaba,semmi feny!
Raneztem a szobam ajtajara,es lattam hogy all ott valaki,nagyon megilyedtem meg fel is sikitottam egyet,es tenyleg semmi feny..semmi..arnyek sem lehetett mert nem volt feny sehol!!
Tegnap este kb.10 korul,csinalni akartam snapchatre egy kepet a takarommrol.
Teljesen sotet volt a szobaba ezert vakuztam! Zold a szobam..es van az agyammal szemben egy egesz ures fal!
Amikor vakuzott (meg van a kep) a kepen latszik valaki..rendesen!! Feher ruha van rajta es a labszaranak a kozepeig er a ruhaja!
Ma delutan pedig:elmentem furodni a mosogepre tettem ra a torolkozomet a telefontoltomet! Nem ment a mosogep..rendesen stabilan tettem ra mindent! Egyszer csak leesett minden!
Es atfutott rajtam a hideg!
Kerlek segitsetek nekem,nemtudom mit csinaljak!
Dominika!

továbbsegíteni
2015. április 22. szerda, 15:23 | egy kis akárki   Előzmény

Szia!
A legfontosabb, hogy tudd, ugyanolyan csodálatos lény, mint mi mindannyian, csak el van akadva egy nagyon nehéz állapotban, halálakor nem tudott elszakadni mindenkitől, mindentől, valamiben elakadt (mint mi mindannyian milliószor életünkben, csak ennek akkor komolyabb következményei lehetnek, ha nem megy tovább a halála utáni időszakban, mint egy elakadt lemez ugyanaz kattog bennük pont a probléma amin megakadtak, semmi mást nem látnak-éreznek csak a fájdalmat, nagyon nehéz mégcsak megérezniük is hogy lehet kiút), és most kezd segítséget kérni. Ilyenkor történik ez, és valóban nagyon ijesztő és félelmetes, ezek nagyon rossz energiák amiben benne ragadt, és ráadásul csak az élőkön keresztül jut energiához, mivel földi teste már nincsen, ez különösen rossz érzés tud lenni. De ne félj, nem akar bántani, nem tehet róla, ez egyszerűen csak így működik.
Ha látod, érzed megint, akkor először is a fentiek tükrében, szeretettel gondolj rá, mint ugyanolyan lényre, segítő szándékkal, beszélhetsz hozzá, bőven elég gondolatban, elmondhatod hogy megijedtél, féltél, elmondhatod ki vagy, hogy itt te laksz, stb, bármit ami eszedbe jut, és hogy kaphat segítséget, ha kér. De akkor viszont keresd is meg neki, ha ezek után is érzed a jelenlétét, mert ez esetben tényleg már ott tart, hogy segítséget fogadjon el, és ugyanolyan fontos, hogy ő jó helyre kerüljön, mint bármelyikünk problémái. Olyat keress, aki látja, érzékeli őket, tud velük kommunikálni, látja, pontosan miben akadt el, és tud segíteni neki azt megoldani, és tovább tudja kísérni innen a fénybe. Ne olyat, aki segít elküldeni, mert az nem megoldás: neki főleg nem, attól még nem kerül a helyére, nem oldódik meg a problémája, és ez lenne a lényeg, de valószínűleg neked sem, ha már nálad jelentkezett…
Ha regisztrálsz és bejelentkezve írsz, fel tudjuk venni a kapcsolatot, ha szeretnéd, ha nem boldogulsz, ha kérdeznél. De kezdd a fentiekkel. Legfontosabb a szeretet, megérteni, hogy ugyanolyan lény, csak épp nagyon rossz helyzetben van, akkor máris nem fogsz halálra válni ha érzékeled – ez már részben segít is, legalább neked, és onnan már könnyebb kiindulni a megoldáshoz.
Zs

Mondd neki hogy kedves szellem kérlek távoz a házból.
2015. október 14. szerda, 20:06 | Látogató (útkereső)

szia! Ez teljesen normális. Elzavarni tök könnyű számomra: Mondd neki hogy kedves szellem kérlek távoz a házból. Nem tudom hogy milyen szellem szált meg de a napokban mindig beszélek a szellemekkel mivel, megígértem hogy haza juttatom. Ezért ő teljesíti a kívánságunkat. Remélem nálad is ilyen szellem van. Nagyon későn írtam de ez igaz!

Feliratkozás Hírlevélre