ideális világ | Önmegvalósítás.hu

ideális világ

ez egy nagyon régi gondolatom,hogy milyen lenne a világ,ha minden ember a földön olyan lenne mint én.
nem a külső,csak a belső.
pl lenne technikai fejlettség?
mert én nem mennék le egy szénbányába,vagy kohász se lennék,meg sokminden más sem,még orvos sem.
a telet se szeretem,a trópusokon,vagy a mediterrán térségben maradnék.
szarvasbőr naciban.
és egy csomó ma létező társadalmi jelenség,meg tudományos tétel se lenne ,az tuti.
de lenne más.
pl a férfi-nő viszony is más lenne.

a te világod milyen lenne?

és milyen lenne a világ,ha bármelyik idegen mukiról tutira lehetne tudni,hogy tök olyan mint te?
jobb lenne ,nem?
de mit szülne ez?


Beküldte: | 2011. jún. 21. kedd - 12:06

Hozzászólások

67 hozzászólás
spiritosaurus képe
Nem hiszem :) Inkább a gondolatban akarnak pancsolni, hogy hm az
2011. június 22. szerda, 17:27 | spiritosaurus   Előzmény

Nem hiszem :) Inkább a gondolatban akarnak pancsolni, hogy hm az a szép élet majd... Ez a teremtés duma hogy megeteremted a jövőt, és olyannak, amilyennek akarod, ez a Titok bulvármaszlag alapja. Pont ez a baj vele. Ugyanúgy a jövőbe fókuszáltat, mint egy idióta politikus. Hiteget, és ugyanúgy bezár a fejedbe, mint bármi más. Ha tényleg a teremtés lenne a cél, akkor az lenne, hogy hm ez a szép élet most, amit teremtettem, teremtek tovább.

szeklice képe
Attitűd kérdése
2011. június 22. szerda, 17:53 | szeklice   Előzmény

Én egy "teremtős embernek" tartom magam, és nem akarok mindig jól járni, főleg nem logikusan...
Így aztán ezzel az attitűddel azt tapasztaltam, hogy nagyon szimpi lettem odafönn, a többin nem szoktam agyalni. Persze ez nagyképűen hangozhat, de hosszú évek tapasztalata és az önmunkám megtanított az alázatra, a hálára és képessé tett arra, hogy rácsodálkozzam a saját teremtéseimre.
Ha pedig nem illlenék a Fenti Tervbe, akkor nem kapnék csodákat az életembe.
Gondolom én, de nem baj, ha ezt másvalaki másképpen gondolja vagy tapasztalja.
Én meg boldog vagyok:-)

szeklice

Ezt csak elgépelted, ugye: 'nagyon szimpi lettem odafönn'. Vagy
2011. június 22. szerda, 20:48 | egy kis akárki   Előzmény

Ezt csak elgépelted, ugye: 'nagyon szimpi lettem odafönn'. Vagy inkább nem vetted észre, mit írsz. Odafönn mindenki ugyanannyira szimpi. Te meg elötte is, most is ugyanúgy. Még jó.
Van aki meg annak ellenére sem kap csodákat az életébe, hogy illik a fneti tervbe, mert pont az a terv része, hogy ne kapjon... VAgy legalábbis eg yjó darabig. :-) És az is ugyanolynan szimpi odafönn. Csak ezt ilyenkor nehezebb észrevenni az illetőnek. :-)

szeklice képe
:-))
2011. június 22. szerda, 23:08 | szeklice   Előzmény

Igen mindenki szimpi /bocsánat: szimpatikus/, de csak az kap megerősítő csodákat, aki képes a boldogságra azzal, hogy észreveszi, hogy ő szimpi odafönn. Ja, és nem akar versenyezni a szimpiségért...

U.i.: az elgépelés pl.: "fneti tervbe","VAgy legalábbis eg yjó"...
Csak ezt ilyenkor nehezebb észrevenni az illetőnek. :-)

Hát úgy látszik, ebben továbbra sem értünk egyet. Persze szívünk
2011. június 22. szerda, 23:36 | egy kis akárki   Előzmény

Hát úgy látszik, ebben továbbra sem értünk egyet. Persze szívünk joga. :-)
A csoda sem annak megy, aki bármivel is kiérdemli. Van akinek épp az van, hogy nem mehet csoda. Hogy megtörténhessen valami, ami esetleg fontosabb.
Nagyon sokszor azoknak a legsimább az élete, akik egyszerűen mert mást még nem bírnának el, egyenlőre abban kell boldogulniuk (húúú, ezért lehet, itt most páran leharapják a fejem... Pedig ez nem kizárólagos, lehet sok csoda más szinten álló életében is, ha épp lehetséges úgy az útja. meg amúgy is magánvélemény)
Sokszor akivel csupa borzalom történik, az is maga a csoda. És nem azért történik csupa borzalom, mert eleve képtelen volt a boldogságra meg észrevenni bármit is mi hogy működik... Hanem mert ez kell egy célért.
Szóval szerintem semmi olyasmivel nem lehet kiérdemelni fentről megerősítő csodákat, hoyg képes vagy a boldogságra és észreveszed hogy szimpi vagy odafönn.
Na, ezzel sem sokan fognak egyetérteni. Én azért igen. :-)
De legalább elgépelés nincs ebben. Ez kivételes nálam.

szeklice képe
Egy Kis Akárki!
2011. június 22. szerda, 23:39 | szeklice   Előzmény

Nincs alacsony szinten álló ember. És mivel mindenki szimpi odafönn, a Jóisten jól tudja mire van szükséged, azt kapod...
S amikor belátod ezt, akkor a "borzalom" is ajándéknak minősül, sőt felismered, hogy a megélt borzalom a te negatív csodád volt.

Más: azért még akadt egy elgépelésed (hoyg), dehát ez úgy látom a stílusjegyed:-D

szeklice

Szerinted nincs. Szerintem van (alacsonyabb meg magasabb szinten
2011. június 22. szerda, 23:52 | egy kis akárki   Előzmény

Szerinted nincs. Szerintem van (alacsonyabb meg magasabb szinten álló ember). Attól még mindenki szimpi és ugyanolyan, mert ugyanaz van meg benne és ugyanazzá válik, csak máshol tart!!! Azért csak valamiért elég sokszor kell leszületnie egy 'darab' léleknek. Erről beszélek. Ez egy fejlődési folyamat. És nem ugyanott tartunk benne.
Én felismertem amit írsz (pont ezt magyarázom mióta, csak senki nem veszi az adást), igaz segítséggel, de ezért vagyunk egymásnak emberek, meg segítők, hogy bármi szar is, de így jó, így kellett lennie... És nem is akarok mást már egy jó ideje, se jót, se rosszat. Értem nem kell aggódni, köszi.
:-)

szeklice képe
Azzal, hogy hierarchiát állítasz, s ebben magadat egy másik -
2011. június 23. csütörtök, 0:29 | szeklice   Előzmény

Azzal, hogy hierarchiát állítasz, s ebben magadat egy másik - "alacsonyabb szinten álló ember" fölé helyezed, megjelölöd őt is és magadat is.
Valójában pedig Isten szerves részei vagyunk, mind egyek vagyunk - a léleknek ugyanazon jellemzőivel. Ez a lélekminőség mindenkiben megvan, bár más színű öltözetben.
A megélendő tapasztalás, tanulás lehet eltérő egy-egy embernél.
Rosszul gondolom?

szeklice

Ahogy Zsuzsa fogalmazta,úgy egyetértek a ,,hierarchiával''. De
2011. június 23. csütörtök, 0:59 | Éva.   Előzmény

Ahogy Zsuzsa fogalmazta,úgy egyetértek a ,,hierarchiával''.
De ez semmiképp sem alá-,vagy fölé rendeltséget jelent,csak valóban ,ha úgy vesszük,hogy a ,,leszületések'' a léleknek fejlődési folyamatai,akkor tényleg nem tarthat mindenki ugyan annál az állomásnál,hiszen akkor a fejlődésére sem lenne mód.
Attól hogy mondjuk valaki egy ,,öreg lélek'' már és
esetleg nem a fizikai síkot tapasztalja már /csak/,hanem mondjuk a lelki-szellemit,attól persze még nem különb egy ,,ifjonc'' léleknél,akinek a legfőbb feladata éppen a fizikai síkon való tanulás, boldogulás. /Ez annak a fiatal léleknek ugyanolyan nehéz feladat,mint egy tapasztaltabbnak esetleg a magasabb síkokban való tanulás./
Tehát én is úgy gondolom,hogy ilyen értelemben sem vagyunk egyformák,meg még sok egyéb vonatkozásban sem,de ez még nem jelenti azt,hogy bárki is a másik fölé helyezhetné magát,mert mindennek van létjogosultsága,és értelme is,hiszen ez a változatosság adja ki a harmóniát,az egészet.

Szerintem egyetlen dolog azonos bennünk,az isteni lényeg ,a többi viszont sok vonatkozásban más.
Jól ki van ez találva:)))

Lehet, hogy nem szép megfogalmazás az alacsonyabb meg magasabb
2011. június 23. csütörtök, 8:23 | egy kis akárki   Előzmény

Lehet, hogy nem szép megfogalmazás az alacsonyabb meg magasabb szint, de igy közérhető. És pontosan arról beszélek, ahoyg Éva magyarázza.
Nem magamat helyezem ide vagy oda a hierarchiában - mindenki ott van, ahová jutott eddig (és én ráadásul úgy érzem, meg sem érdemlem ahol most vagyok, van vele elég bajom, nemhoyg magamat magasra helyezném, mert nem érzem hoyg én magamtól jutottam volna ide, máshogy értelmezem az újjászületéseket, és igy nem tudok azonaosulni azzal, hoyg az is én voltam aki ide jutott), és pontosan onnan van lehetősége tovább lépni, egyes esetekben ugrani - most, jelenleg. Nem hagyhatsz ki egyszerre 10 lépcsőfokot, és folytathatod a 11.-nél... Az igen ritka, mert akkor oylan szitűen besűrűsödnek a dolgok körülötted, hoyg könnyen totális bukás lehet belőle.
És mindegyik szinten igenis tökmás tapasztalások szükségesek, ezért van iylen meg olyan nehéznek meg könnyűnek tűnő életút, meg irigylehetjük másokét ami csak látszólagos előny amibe részük van - mert mindennek a megtapasztalásához kell ez is, az is, csak éppen szépen sorban...
A lélek jellemzői, eredei adottságai amiknek elő kel bújni, azok uyganazok persze. Csak arről van szó, amit te 'más szintű öltözetnek' nevezel, én meg anak, hoyg egyszerűen máshol tart az a lélek, igy más dolgokkal kell szembesülnie...

szeklice képe
Igen, Spiritosaurus!
2011. június 22. szerda, 16:25 | szeklice   Előzmény

"Nem is az a kérdés, hogy lehetséges-e, mert a teremtés mindig lehetséges, a kérdés, hogy tudatosan teremtesz, vagy tudat alatt."
Igen.
Ezért érdemes megszabadulnunk a tudat alatt működő félelmeinktől, mert amíg azok csatornaszagot árasztanak odabenn, nem fogunk tudni tudatosan illatos rózsakertet teremteni idekinn. A trágyából csak így nő a legszebb rózsa:-)

szeklice

spiritosaurus képe
Igen-igen. :) Azon vagyok én is, hogy kiszippantsam a pöcét :)
2011. június 22. szerda, 16:45 | spiritosaurus   Előzmény

Igen-igen. :) Azon vagyok én is, hogy kiszippantsam a pöcét :)

szeklice képe
Ez jó:-)
2011. június 22. szerda, 18:43 | szeklice   Előzmény

Úgy érzem, hogy a szagot már érzed, csak a szippantós-apparátot kell turbóra kapcsolnod:-))

spiritosaurus képe
Számomra ennél ideálisabb akkor lenne csak a világ, ha csak
2011. június 22. szerda, 12:41 | spiritosaurus

Számomra ennél ideálisabb akkor lenne csak a világ, ha csak akkor kéne vele felvennem a kapcsolatot, amikor én akarom. :)

Attól, hogy csak ugyanolyan emberek lennének, mint én (mármint személyiségre, mert gondolom Te materialista révén a személyiségről beszélsz), megőrülnék. Nem is tudom, hogy feltételezed Alfa, hogy ez mindenki belső vágya. Nem attól lenne cimbi mindenki, meg lenne szeretet, ha mind ugyanolyan személyiségek lennének, mint én, hanem ha én minden esetben el tudnám fogadni, hogy valakinek más a személyisége. Ez meg úgy megy, hogy rájösz, hogy a személyiségek mögött viszont nincs különbség.

A különbségeket, amiktől oly nehéz eltekinteni, pusztán az "én" gondolat teremti meg. Meg az, hogy mivel azonosulsz, és mivel nem. Vagy mindennel tudnod kell azonosulni, vagy semmivel se azonosulj. A kettő igazából ugyanazt eredményezi, nem látsz majd különbséget, nem tesz majd boldogtalanná mások mássága :) Sőt nem is lesznek majd mások.

Te jobb vagy Spiri,mint a szolárium:) /amii a fényforrást
2011. június 22. szerda, 13:23 | Éva.   Előzmény

Te jobb vagy Spiri,mint a szolárium:) /amii a fényforrást illeti/
Sosem ég ki a ,,fénycsöved'':)

spiritosaurus képe
Pedig most ippen böjtölök vasárnap óta (legyek már tiszta, és
2011. június 22. szerda, 13:42 | spiritosaurus   Előzmény

Pedig most ippen böjtölök vasárnap óta (legyek már tiszta, és befogadóképes Attila satsangján:)), és éjjel volt meg a mélypontja asszem a böjtömnek, úgyhogy még annyira nem is érzem magam formában. Sőt vasárnap óta most vagyok talán a legrosszabbul, remélem tényleg igaz, hogy csak első pár nap ilyen durva, aztán tényleg megnyugszik, meg kitisztul az ember.

Viszont tök szép szlogen jutott eszembe arról, hogy megemlítetted a fényforrást:)

Ha felhős is az ég, attól a Nap még ott ragyog a felhők mögött :)

Ez most úgyérzem, összefoglalja az egész életet :)

Spiri,néhány szó a böjtről...
2011. június 22. szerda, 15:12 | Éva.   Előzmény

Egyetértés a köbön:DDD

Bár a böjtödhöz,lenne egy-két jó tanácsom.
A rosszullét attól van ,hogy leesik a vércukor szinted.Vagyis hogy nagyon jól ismerni kell a böjt élettanát,hogy az ember jól tudja csinálni. Erről ugye lehet tájékozódni ,,böjtös'' szakirodalomból.
Annál is inkább ,mert ha az ember nem jól csinálja és ha pl. nem iszik irdatlan mennyiségű folyadékot és nem viszi be a tápanyag,vitamin ásványi anyag szükségletet,akkor sokkal többet árt ,mint használ az a böjt.Ugyanis a mérgek kimozdulnak ugyan de mivel nem tud kimosódni,máshol rakodik le,esetleg még rosszabb helyen.
A glükóz hiány miatt ,meg az agyad kómál be,mert a máj már nem tudja miből átalakítani,mivel nem viszed be semmivel.meg egyébként is a k. sok méreggel van leterhelve.

Szóval van erre egy nagyon profi dolog egy indiai cucc Neera szirup,amivel öröm a böjtölés,mindenféle nehézség nélkül,és eredményes is.
E nélkül is lehet szakszerűen csinálni,ha az ember ismeri a folyamatokat és tudja mit ,hogy kell csinálni.
Én a helyedben innék mindenképpen vizet,teákat,gyümölcs és zöldség leveket,és egy kis szőlő cukrot ,ha szükséges.Összességében több mint 3 liter folyadékot naponta.
Vagy,ha nem akarsz tea,zöldség ,gyümi levet,akkor meg tisztított víz,és valami multi készítmény,mert a nélkül elég nagy zavar keletkezik a szervezetben.
És mondom,a vércukor egy kis szőlőcukorral ,nádcukorral,a helyén legyen. Szerintem...,
de nézz utána mindenképp,mert ha rosszul vagy,annak oka van,leginkább az ,hogy nem jól csinálod.

Ha nem korrigálsz,mire Attilához érsz ,agymérgezésed lesz,ezt komolyan mondom.Sokszor sül el ez visszafelé:)))
Ja,és a nyelvedről kapard folyamatosan a trutyit,mert visszanyeled a mérgeket,amik ott kicsapódtak...Ilyenkor érdemes valami olajat ,,zubogtatni'' a szádban ,mert katasztrófa ,ami trutyi a nyálkahártyáról,ínyedről is lejön:)

És elkezdeni,meg befejezni is csak fokozatosan szabad.Tehát diéta előtte,diéta utána,és csak lassan visszaállni a normális étkezésre.
Aztán ha már az ember ilyen áldozatot hozott,akkor érdemes ezt fenntartani,heti egy böjt nappal,esetleg havonta egyszer három napot is beiktatva.

spiritosaurus képe
Köszönöm a tanácsokat Éva :) Egyébként nagyjából mindent úgy
2011. június 22. szerda, 15:49 | spiritosaurus   Előzmény

Köszönöm a tanácsokat Éva :)

Egyébként nagyjából mindent úgy csinálok, ahogy leírtad, utánanéztem mindennek, fokozatosan álltam le a kajákkal, és a folyadék is csak víz nagyon kevés citrommal (gyümölccsel, nem ilyen 50 %-os higított trutyi:)), meg estére detox tea (az is bio), és napi 4-5 litert megiszom, úgyhogy megy az ürítés szaporán.:D

Ami különbség, hogy valóban cukrot azt nem vittem be, de akkor tényleg valószínű, hogy ez lehet a bibi, mert amúgy is az átlaghoz képest alacsony a cukrom egyébként. Mármint hogy a normális értéktartomány éppen alsó határát súrolja, úgyhogy megfogadom a tanácsod, és teszek a folyadékokba egy kis nádcukrot, vagy mézet.

A visszaállás meg szerintem menni fog, mert egyébként nem is éhes vagyok már igazából, hanem az ízek hiányoznak kicsit. Holnap megyünk Nagypapámhoz, Nagyim halálának első évfordulója van, ott lesz nagy sütögetés, úgyhogy az lesz a kihívás a sok illatmolekula közt mászkálni, mert a szaglásom meg olyan lett, amióta nem eszem, mint egy vadászkopónak :D
Viszont amúgy tényleg érzem a jótékony hatásait amellett, hogy éjszaka tényleg berosszultam kicsit. Fényévekkel nyugodtabb lett az elmém, meg az izületeim sem fájnak úgy, mint eddig. Olyan mintha a föld felett lebegve sétálnék :) Ja és persze, rágyujtani sem gyujtok rá vasárnap óta, sőt konkrétan undort kelt a cigaretta bennem ha rágondolok. Eszembe jut néha, hogy na ilyenkor rágyujtottam eddig, de aztán elképzelem, hogy rá is gyujtok, és elmegy a kedvem tőle de nagyon.

Szóval valószínűleg én is meg fogom tartani ezt a böjt dolgot, és tényleg rendszert viszek bele, mert nem hülyeség, csak eddig nem jutottam el arra a pontra, hogy képesnek érezzem magam rá, de most aszondtam múlt hétvégén, hogy elegem van mindennemű önpusztításomból, és amilyen intenzitás csak kitelik tőlem, megváltoztatom az életemet, mert tényleg nagyon kivoltam már testileg-lelkileg. Most valahogy érzem, hogy új erőre fogok kapni, olyanra amilyet szerintem még nem is tapasztaltam. 5-6 éve folyamatosan csak romboltam a testem mindenféle olyan dolgokkal, amikről azt hittem, hogy tudom tudatosan csinálni, de rájöttem, hogy semmi ilyesmiről szó nincs. Rabja voltam mindenféle hülyeségnek, és közben azt gondoltam, hogy ezeket azért csinálom, hogy legalább olyan dolgok történjenek velem, amiket én irányítok, ha már az életemet nem tudom. Aztán fenét, ugyanúgy ezek irányítottak, mint minden más. De most úgy érzem, hogy végérvényesen megszületett bennem a szabadulás szándéka, mert végre nem csak agyalok, meg emésztem magam a dolgokon, hanem tettre váltottam a gondolatot, és hajlandó vagyok mindent levetkőzni magamról, ami nem én vagyok.:)

Michaelita képe
böjtös időkben
2011. június 23. csütörtök, 9:52 | Michaelita   Előzmény

jönnek a legjobb felismerések ezt olvastam valahol (merthogy a szellemet nem az emésztési és anyagcsere folyamatok kötik le)

Az első napok azért olyan nehezek, mert a felszabaduló méreganyagok is hatnak a szervezetben. De ez a tisztulási folyamattal jobbra fordul.
A böjt mellé valami mást is be kéne iktatni, ami még segít a tisztításban (fizikai erőfeszítés, szauna, úszás, izzasztás, beöntés,...) ... bár lehet, hogy ezt jobban tudod nálam.

Amúgy meg osztom Erika véleményét, hogy mindannyian egy ideális világban élünk, merthogy önmagunk számára igyekszünk ideálissá alakítani a világunkat (hogy könnyebben elviselhető legyen).
Szóval akkor most pontosítanék, bármilyen idétlenül is hangzik, azért nem szeretnék más ideális világában élni, mert a saját ideális világom megteremtése és fenntartása lefoglalja minden igyekezetemet, energiámat. Ha azonban mégis sikerül ráhangolódnom másokra, akiknek rezgései jó érzésekkel töltenek be, azokkal is egy ideális világban élek. Ha viszont egy ideges, kapkodó, netán hitetlen ember világába lépek be, hát bizony onnan menekülök ezerrel, mert úgy nehéz fenntartanom a saját ideális világomról alkotott képet:)

szeges képe
Ajjaj, drága Michaelita!
2011. június 23. csütörtök, 10:05 | szeges   Előzmény

"igyekszünk ideálissá alakítani a világunkat (hogy könnyebben elviselhető legyen).'

Ez kicsikét negatívnak tűnik. Remélem, nincs semmi komolyabb probléma? :))

u.erika képe
Nem hiszem..
2011. június 23. csütörtök, 10:58 | u.erika   Előzmény

Szerintem Michaelita általánosságokban beszél.
Persze mindannyian valamilyen célból jöttünk ide,és naná hogy igyekszünk kellemessé tenni az ,,iskolaéveket".(mindenki legjobb tudása szerint persze)
Szerintem semmi baj azzal az elgondolással hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal...
S mindenben egyetértek! :)

szeges képe
Kellemest a hasznossal?
2011. június 23. csütörtök, 11:32 | szeges   Előzmény

"hogy könnyebben elviselhető legyen"

Ez az idézet magában hordozza, hogy egyébként nehezen elviselhető.

"Amúgy meg osztom Erika véleményét, hogy mindannyian egy ideális világban élünk, merthogy önmagunk számára igyekszünk ideálissá alakítani a világunkat (hogy könnyebben elviselhető legyen)."

S ez miért lenne általánosságban megfogalmazott vélemény?

De Te attól még egyetérthetsz...:)

Remélem én is egyetérthetek Erikával... Bár énvelem 'gáz van',
2011. június 23. csütörtök, 11:39 | egy kis akárki   Előzmény

Remélem én is egyetérthetek Erikával... Bár énvelem 'gáz van', én nem igyekszem kellemessé tenni. Amúgy meg, igenis, az emberek nagy részének egyébként nehezen elviselhető, mert rengeteg olyan szart kap mindenki, amit amilyen szinten éppen van, még nem tud esetleg kezelni. Attól, hoyg te esetleg már mindent kezelni tudsz, ami lehet éppen így, főleg tudnod kéne, hoyg az emberek nagy része nem ott tart. Innentől kezdve igaz az a mondat, amit Michaelita ír, hogy egyébként nehezen elviselhető. Ezért kapálóznak az emberek és fordulnak ehhez, ahhoz, hogy jobbá tegyék maguknak. Ha nem lenne ez a nehezen elviselhetőség, senki egy fikacnyit se mozdulna.

szeges képe
"Remélem én is egyetérthetek Erikával..."
2011. június 23. csütörtök, 11:50 | szeges   Előzmény

Háááát? Ezt nem velem kell megbeszélned kicsi Klón... :DD

Kinek a klónja most éppen (szerinted)?
2011. június 23. csütörtök, 11:52 | egy kis akárki   Előzmény

Kinek a klónja most éppen (szerinted)?

szeges képe
Minden ott van...
2011. június 23. csütörtök, 12:13 | szeges   Előzmény

Minden ott van...

u.erika képe
Ez aranyos! :)))
2011. június 23. csütörtök, 12:11 | u.erika   Előzmény

Zsuzsa!

Belecsöppentél egy olyan buliba ahol nem akarsz lenni.
Az alkalmat várod hogy mikor lehetne már lelépni innen,és addig is meg sem próbálod jól érezni Magad.
Inkább hisztizel...
De javaslom ha már így adódott ne kapálózz hanem lazulj Te is,próbáld jól érezni Magad.Nem baj ha más Vagy,ebben a sötétben,és fényvillanásokban,hangzavarban minden más aminek látszik,és fel sem tünsz senkinek ha beállsz ugrabugrálni a tömegbe.
Talán így gyorsabban telik majd az idö. :)))

;)

Nem hisztizek, Erika. Volt olyan is, úgyhogy tudom, ez már nem
2011. június 23. csütörtök, 12:22 | egy kis akárki   Előzmény

Nem hisztizek, Erika. Volt olyan is, úgyhogy tudom, ez már nem az. De persze, nem akarok itt lenni, ez tény. Csakhát a fene akar ugrabugrálni... De még az is lehet, egyszer majd úgy alakul.
Azért ez kedves volt, köszi!.

u.erika képe
Dehogynem! ;)
2011. június 23. csütörtök, 14:49 | u.erika   Előzmény

Pont úgy viselkedsz mint egy kisgyerek elsö nap az óvodában.
Aki nem azt hiszi hogy kellö ráhatással elérheti hogy mégsem kell maradnia.

Sajna ez van Drágám...!;)
Itt Vagy,és itt is maradsz,ha tetszik na nem.
Tehát jobban teszed ha megpróbálsz ha elvegyülsz a kispajtások közt és elfoglalod Magad! :)))

Hmmmmm...hmmmm...tán erről nem ártana tudni is valamit:)
2011. június 23. csütörtök, 15:15 | Éva.   Előzmény

Hmmmmm...hmmmm...tán erről nem ártana tudni is valamit:)