Mexikói sertésinfluenza - Mi a lelki oka? | Önmegvalósítás.hu

Mexikói sertésinfluenza - Mi a lelki oka?

Hozzászólások

42 hozzászólás
Szerintem beszéljünk róla jó sokat, adjunk neki egy csomó
2009. április 28. kedd, 20:07 | csaesz

Szerintem beszéljünk róla jó sokat, adjunk neki egy csomó figyelem energiát, toldjuk meg egy nagy adag félelem rezgéssel, hátha Magyarországra is ide tudjuk valahogy csalogatni ezt a kórt...

Mexikói sertésinfluenza
2009. április 28. kedd, 21:48 | Eszter222   Előzmény

Totálisan egyetértek. Mint a madárinfluenzát is, ugyebár...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az attól függ, hogyan figyelünk a betegségre!
2009. május 03. vasárnap, 23:17 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Az attól függ, hogyan figyelünk rá! Ha félelemmel, akkor abból biztosan nem lesz tudatosítás és bevonzhatjuk, hogy élőben is megtapasztaljuk, ne csak a hírekben lássuk!

Azonban ha azért beszélgetünk róla, hogy megértsük a lelki okát, jelentését, akkor ez lehet a legjobb felkészülés rá, mert a felismert lelki problémánkat feldolgozva, belső immunitásunk alakul majd ki.
Tehát ne félelemből, hanem megismerési vágyból beszéljünk róla!

Amikor valamilyen nátha, vagy más betegség kerülget, akkor nem úgy védekezek, hogy elterelem a figyelmemet róla, hanem a nyomába eredek és felteszem a kérdést:
Mit üzen számomra ez a betegség? Mire akar rávenni a tüneteivel?

Az erre kapott válaszokból megértem a betegségem üzenetét, és igyekszem mielőbb megoldani azt!
Persze, a folyamatos önismereti gyakorlásnak köszönhetően, alig szoktam megbetegedni, talán 5-6 éve volt utoljára influenzám.

Nyitok is egy fórumot a betegségek lelki okainak, aki nem tudja a betegsége jelentését, annak segítünk megfejteni azt!

Betegségek lelki oka

fehercsongor képe
Honnét tudod , hogy nem az érzelmeink , gondolataink számítanak
2009. április 29. szerda, 12:45 | fehercsongor

Honnét tudod , hogy nem az érzelmeink , gondolataink számítanak csemegének tartóinknak ? a'la sci-fi (konzervgondolat,nem saját)felacso

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Melyik sci-fi műben olvastál erről?
2009. május 03. vasárnap, 23:38 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Melyik sci-fi műben olvastál erről? A Mátrix fogjai vagyunk?

fehercsongor képe
A Mátrix még nem volt akkor
2009. július 11. szombat, 18:06 | fehercsongor   Előzmény

Valamelyik régi Galaktikában volt egy novella , amiben egy haldokló embert vitt látogatóba a világába egy olyan lény , amely számára az emberi érzelem és gondolat volt a csemege , és az információhordozók (könyv , film , stb . ) konzervnek számítottak . Pontosabbra nem emlékszem , csak maga az ötlet vált számomra emlékezetessé , hogy a magát csúcsragadozónak képzelő ember is lehet táplálékként hasznosítható , valamint az , hogy a gondolat is számíthat olyan ízletes váladéknak , mint a tej . Ezt a vándormotívumot tupírozta fel a Mátrix is. Üdvözlettel : felacso

egy tök más vélemény!
2009. április 29. szerda, 13:03 | Névtelen (útkereső)

Sajnos nekem más jut erről az eszembe. Mint tudjuk a gazdasági a padlón van,beleértve a gyógyszergyárakat, ami ugye Amerikában egy felháboritó dolog. A részvényeik az utóbbi időben látványosan zuhantak és nem is akartak nagyon rendbe jönni. Ugye milyen jó ilyenkor egy kis járvány? Rögtön ezrével fogy a vakcina. Ezzel ismét fel lehet kergetni - el is indult - a részvények értékét és ismét át lehet csalogatni alig látó emberek zsebéből egy rakás pénzt a habzsoló gyógyszergyárakéba. Erre mondták abban a bizonyos viccben hogy "ügyes"

De jó ez még másra is. Californiában alig hogy megjelent két gyanús eset az izombajnok kormányzó azonnal kihirdette a rendkivüli állapotot. Hogy mire jó ez? Hát nem arra, hogy bárkit is bármintől megvédjen, hanem arra, hogy ilyenkor ellenőrzés nélkül lehet beszerezni. Mindent amire rá lehet fogni, hogy a járvány megfékezéséhez szükséges. Vajon kiknek az érdeke ez?

Kívánok mindenkinek jó ellenállóképességet jelentő tiszta gondolkodást.

Hapci!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Sajnos, egy ilyen "összeesküvés elmélet gyanús" elképzelésnek
2009. május 03. vasárnap, 23:43 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Sajnos, egy ilyen "összeesküvés elmélet gyanús" elképzelésnek lehet valós alapja!
Az első hírben, amit a sertésinfluenzáról hallottam, volt egy mondat, amely szerint azt sem zárják ki, hogy egy gyógyszergyár laboratóriumában fejlesztették ki a kórokozót.

Csak nehogy egyszer túl jól sikerüljön egy ilyen fejlesztés!  : ((

ArkAngyal képe
H1N1 "Mexikói vírus" újabb (lobbi) világmanipuláció?
2009. május 04. hétfő, 16:29 | ArkAngyal   Előzmény

Összeesküvés-elmélet, vagy reális valóság?
Mi az ok? Vagy nincs ok- de elég hatásos az okozat?
Ennek eldöntése, kinek a kezében van?

Ráleltem egy cikkre, de e-mailban is megkaptam. Úgy érzem, hogy itt is elérhetővé kell tennem, mert a "Lehet másképp" gondolata nem baj, ha mindenki részére elfogadhatóvá vállik. Aki, amit akar, azt veszi ki belőle, vagyis nem az a célom, hogy én határozzam meg, ez "csak" egy újabb összeesküvés-elmélet, vagy teljesen reális gondolatok...

Annyit talán hozzátennék, hogy a lobbik bármire képesek úgy, hogy úgy tűnjön, mi akarjuk, vagy valóban "csak" értünk vannak a dolgok...

Cikk eredetiben itt: http://www.naturhirek.hu/index.php/egeszsegvilag/bigpharma/104-bigpharma...

Barátsággal:

ArkAngyal

mire képes az emberi faj!!
2009. május 04. hétfő, 19:20 | Verok (útkereső)   Előzmény

Kedves ArkAngyal és mindenki más akit ide vezérelnek az égiek!

elolvastam az utalásidat és teljesen egyet értek az ott leírtakkal. Én ezeket a vírus és mindenféle vallási és háborúsdis sztorikat elképesztőnek tartom, de sajnos tudjuk, hogy az emberi elme, kifordult magából és mind azt a tudást amit a kezünkbe kaptunk mi mindannyian az egész emberiség a Földön, sokan önző, pénzéhes és gonosz módon, maguknak kisajátítva, megrészegedve a kínálkozó hatalom lehetőségétől, pusztítják a fajtársainkat. A gyenge emberi jellem az ego felülkerekedése a szabad akarat ilyen módú felhasználása váltja ki mindezt a káoszt. De aki ellenáll, és nem hisz a manipulációknak, politikai "hatalmaknak", mindazoknak akik jogot formálnak más emberekre, azoké az igazi erő, mert a SZERETETNEK NINCS ELLENTÉTPÁRJA. Csak azt akarják elérni és sokakkal elhitetni, hogy mesterséges anyagokkal, mérgezett ételekkel, meg minden mással, jót tesznek nekünk így a cél az, hogy közben droid, agymosott lényeket hozzanak létre. Ez mind a gonosz erők végső kétségbeeséséből adódik, hogy minél több lelket és testet pusztítsanak el. Erre az emberi faj egy része, mint manipulációs eszköz sajnos abszolút használható. Még nem alakult ki nagyon sokakban az egységes szeretet és Isten tudat, és még gyermekcipőben járunk a többi civilizációhoz képest. Mi akik foglalkozunk spiritualitással és tiszták a szándékaink, nagyon intenzíven kell erősítenünk az emberekben, hogy az a mátrix amiben élünk egy megtévesztés, elterelés minden szinten, az igazi tiszta Isteni létformától. Már csak karnyújtásnyira van a végső megoldás, de csak összefogással, és a kísértések kiiktatásával lehetséges végleg megszűntetni ezeket a fizikailag is megjelenő történéseket.
Miért gondolják egyesek, hogy a vagyon, a hatalom mássá, magasabb rendű valakikké teszi őket, hogy ezáltal ők halhatatlanok lesznek, hogy jogukban áll bárki életével játszani?
Nagyon kell igyekeznünk, hogy ébresztőt fújjunk folyamatosan, és mozgosítsunk minden tiszta lelkű embert, hogy higgyenek magukban az ősi erőnkben, az angyalokban és Istenben.
Merjünk tényleg nagyot lépni, kiabáljuk ki a világba a hitünket, mert Földünk csak egy van és az emberi fajnak még nagy lehetősége és sok tennivalója van. És nekünk Magyaroknak, van talán a legnagyobb szerepünk abban, hogy az új világ megszülethessen.
Mit gondoltok, miért születik megint ennyi gyermek Mo-gon főleg? Mert itt olyan energiák vannak, (a Föld szívcsakrája) amivel koncentrált erőteret hozhatunk létre, és erre az erőre a gonosznak is szüksége lenne, mármint hogy elpusztítsa, de mi ezt nem hagyjuk ugyebár! A gyermekeink őszinte szeretetével és tisztaságával, ártatlanságával tudjuk az egész Földet és a fajunkat megmenteni.
Én már választottam és az igaz úton megyek, mert a jelenben teremjük meg a jövönket és remélem sokan tartanak ebbe az irányba. EGYESÍTSÜK ISTENI ERŐINKET!

MINDENKINEK SZÍVBŐL KÉREK ÁLDÁST, A SEGÍTŐ KEZEIMET NYÚJTOM, ÉS REMÉLEM SOKAN CSATLAKOZTOK!

ArkAngyal képe
Újabb "Influenza" cikk....
2009. május 06. szerda, 14:09 | ArkAngyal   Előzmény

"mire képes az emberi faj!!"

Köszönöm! Ez az írás annyira összeszedett, és egyértelmű, hogy nem is tudok (akarok) belerontani!

Nagyon hasonló (vagyis ugyanaz) S.Péter barátom stílusához.

Így tartva magam a Lehet másképp elvhez, megint rámtalált egy cikk, amit szintén közreadok, hátha megerősít, vagy megcáfol valamit, valakit...

Rámutattak nálam még egy érdekes új, az influenza témákat érintő cikkre, ezt is közreadom.
Cikk kelte: 2009/04/30

Itt megtalálható: http://szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2009_04_30_madarinfluenza-a-v...

Valóban, tényleg egy újabb összesküvés áldozata a világ?
- ha igen, meddig mehetnek el, és meddig engedhető ez meg?
- ha nem, akkor mire is vagyunk felkészülve? Van felelős?

ArkAngyal

ArkAngyal képe
Ez már eléggé vérlázító?
2009. május 06. szerda, 15:39 | ArkAngyal   Előzmény

Előbb figyelembe ajánlottam egy újabb cikket.

Most még inkább a központi figyelmet szeretném felhívni, mert ha ideges, vagy ingerült ember lennék, akkor erre azt mondanám: Vérlázító!

Okvetlenül szánjunk rá kis időt: http://www.naturhirek.hu/index.php/egeszsegvilag/bigpharma/104-bigpharma...

ArkAngyal

csak egy hangyabokányit :)
2009. május 06. szerda, 16:17 | Bochecha   Előzmény

Bochecha

ArkAngyal képe
na...ja :D
2009. május 06. szerda, 16:43 | ArkAngyal   Előzmény

Az is egy mérték :DDDDD

ArkAngyal

Sziasztok! Hédi maximálisan egyetértek veled. Nagyon is
2009. május 04. hétfő, 7:39 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Hédi maximálisan egyetértek veled. Nagyon is mesterséges kinézete van ennek az egésznek. A piac megosztásához sajnos ez is kell. Ezek a hatalmak fennmaradásuk érdekében gond nélkül áldozzák fel embertársaink életét. :((

manka

És ahogy telnek a napok
2009. május 04. hétfő, 16:42 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

egyre jobban igazolják ezt a nézetet." Véletlenül" egyik pillanatról a másikra előkerül egy szuper fetőző virus. Csak úgy, egy mexikói kis faluban. :):) Sertésinfluenzának hivják, de semmi köze szegény malackákhoz. Sajna volt aki ezt hitte és lemészárolta őket.
Több szár fertőzöttről beszélnek, majd kiderül, hogy a töredéke. Hatalmas világméretű járványról mára kiderült, hogy nem is olyan virulens és már lecsengeni látszik.
A lényeg, hogy a vakcinák legyártva, egy csomó ember immunrendszere ezzel legyengitve.... Beszerezve több száz termokamera és ki tudja mennyi felesleges kütyü. Még szerencse, hogy most nem irtottunk ki egyetlen állatfajt sem.

Nem tudom miért, de én se a madárinfluenzától, se kergemarhakórtól nem féltem és szerintem most sem lesz semmi okom rá.

Egészséget Nektek!

Hédi

Hédivel egyetértek, úgy érzem felfújják az egészet, a jónak
2009. május 04. hétfő, 19:57 | eszpi   Előzmény

Hédivel egyetértek, úgy érzem felfújják az egészet, a jónak nincs félnivalója

Szerintem nincs is semmilyen járvány.
2009. május 04. hétfő, 9:10 | bocmoci (útkereső)   Előzmény

Ez csak figyelem elterelés a gazdasági válságról. Ami tegyük hozzá nagyon jól működik

Szerintem sincs járvány
2009. május 04. hétfő, 10:11 | wpeti (útkereső)   Előzmény
fehercsongor képe
Bosszújuk ? Passzív . Hagyják , hogy olyanok legyünk , amilyenek
2009. április 29. szerda, 13:08 | fehercsongor

Bosszújuk ? Passzív . Hagyják , hogy olyanok legyünk , amilyenek vagyunk , sőt még olyanabbá váljunk azáltal , hogy a lehetőségcsokrunkból a dögevőt fejlesszük kultúrává , ( színesítsük , felragyogtassuk különféle változatait ) , és nem más szeretetközelibbet . Ezzel ráadásul a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat (érzéketlenség , együttérzés korlátozottsága ,szűklátókörűség , stb . ) is fejlesztjük , a valóságunkba építjük , a velük kikövezett úton járunk és járhatunk , és ez visszahat ránk . Ilyen irányban akarunk többek lenni ?
Evolúció : hisszük , mert azt a belső meggyőződésünket erősíti , hogy mi vagyunk a csúcs . Van amire az emberi létforma a legalkalmasabb , mert nem lenne , ha nem így lenne , de még a középkori lényrangsor is hasznosabb volt , hisz fejlődésre ösztönzött , és orronfricskázta a természetipró önzésünket , leírva azt , hogy nem csak mi vagyunk hatóerők ebben a diliházban , amint azt tapasztaljuk is ma már egyre erőteljesebben .felacso

Nagyon érdekes, hogy az emberiség élete folyamán sokszor
2009. április 29. szerda, 13:45 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nagyon érdekes, hogy az emberiség élete folyamán sokszor felütötte a fejét valamilyen járvány.
Igaz lehet, a gazdasági, hatalmi manipuláció is napjainkban, de akkor mi van a régi idők járványaival, amikor még nem voltak laboratóriumok, és nem tudtak "kiszabadítani" egy vírust.

Ahogy meghallottam a híreket, egyből eszembe jutott, hogy vajon mire akar ez engem tanítani?
Nekem egyből az ugrott be, ha a gyerekeim meghalnak, azt én nem akarom túlélni, az nekem akkora fájdalom. Gondoltam neki állok ennek a feldolgozásához, de még erre sem bírtam magam rávenni, hogy legalább meditációban feldolgozzam. Pedig a vírus közeledik....

Biztos van globális lelki oka is ennek, amiről nekem fogalmam sincs, mert annyira el vagyok foglalva a saját félelmeimmel, és azzal, hogy miket kell feldolgoznom ahhoz, hogy....

Ha arra gondolok, hogy valaki azt írta itt egy írásában, hogy voltak fák, akik mérget termeltek a leveleikben, mert elszaporodtak az őket evő állatok, akkor teljesen el tudom képzelni ezt a vírust védekezésként az állatoktól az őket evő emberek ellen.

De ha megfigyeljük, az egyensuytalanság az élet minden területén változást idéz elő, mert minden élő és élettelen dolog hosszú távon az egyensúlyra törekszik.

Válság van a világban azt látjuk, és szerintem mindegy hogy mesterségesen generált-e vagy sem. A lényeg az, hogy nagyon sok minden nincs a helyén. Mert a mi fejünkben nincs a helyén. Igazából tegnap éppen azon gondolkodtam el. hogy még egy ilyen "egyszerű" dologban sem tudom, hogy mi az egyensúly, a rend, hogy most letépjem az orgonát vagy sem???! Akkor mitől mennének "rendben" a dolgok???

Hát szerintem pont jó, hogy nem mennek rendjén a dolgok, különben soha nem jutna eszembe elgondolkozni egy csomó mindenen. És még pont jó, hogy félek, mert így még keresem is a megoldást.

Mackó

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A madárinfluenza idejében én is nagyon féltem.
2009. május 04. hétfő, 0:28 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A madárinfluenza idejében én is nagyon féltem, hogy világjárvány lesz belőle, ezért vettem az egész családnak elég gyógyszert, és hónapokig azon agyaltam, hogy hova menekülhetnénk előle, ha kitör itt Európában is!
Én is nagyon féltettem a gyermekeimet, a szeretteimet.

Aztán megúsztuk, talán nem volt még itt az ideje, csak egy figyelmeztetés volt, mindenesetre akkoriban ez igencsak felkorbácsolta bennem a halálhoz fűződő viszonyomat, iszonyomat!

Nagyon gyakran szoktam megfázni. Utoljára 3 hétig folyt az orrom
2009. május 04. hétfő, 6:33 | Wpeti (útkereső)   Előzmény

Nagyon gyakran szoktam megfázni. Utoljára 3 hétig folyt az orrom. Lázam nem volt. Mi lehet ennek a lelki oka?

Feltétlenül fogyassz sok c vitamint naponta, ezenkivül egy
2009. május 04. hétfő, 6:56 | Attila1 (útkereső)   Előzmény

Feltétlenül fogyassz sok c vitamint naponta, ezenkivül egy kávédarálóba daráljál össze egy kanál lenmagot, egy kanál kendermagot és egy kanál szuzánmagot öncsed fel egy kis vízzel vagy teával, Ezt minden nap csináld meg. reggel űres gyomorral egy fél óra után egyél csak vagy igyél.
Tejet vagy tejterméket soha ne fogyassz az életedbe.
Nem muszáj betartanod csak ha akarod.
Űdv Attila

nátha, megfázás
2009. május 04. hétfő, 7:31 | Bochecha   Előzmény

szia Peti!

Megfázás

Lelki okok: Megterhelő helyzetből szeretnénk kivonni magunkat, és másokban együttérzést kelteni. Azt akarjuk, hogy senki ne jöjjön a közelünkbe, és hagyjanak végre békén, még kommunikálni sem akarunk. A mandulák begyulladása, a köhögés, pedig azt jelzik, hogy nem fogunk semmit lenyelni, és jól meg fogjuk mondani a magunkét!

szeretettel:Bochecha

Akkor beszélgessek másokkal? Akkor meg kifáradok a beszédben. A
2009. május 04. hétfő, 7:52 | Wpeti (útkereső)   Előzmény

Akkor beszélgessek másokkal? Akkor meg kifáradok a beszédben. A mandulám nem szokott begyulladni.

megfázás
2009. május 04. hétfő, 7:59 | Bochecha   Előzmény

nem, ha lehetőséged van rá, vonulj el, legyél egyedül, és próbáld megfejteni, hogy mi az, amiből 'besokalltál', és hogy mi elől akarsz 'elzárkózni'...

Bochecha

Talán megkéne kérdezni
2009. május 04. hétfő, 16:34 | kika (útkereső)   Előzmény

TAlán megkéne kérdezni. magadtól miból van elegem? mi az aminek kikéne, hogy jöjjön belőllem "lelkileg"
de nem engeded, miért akarom ki huzni magam a társasági életből /mivel ha náthás vagy igy nem igen mehetsz társaságba/ van -e konfliktus amit meg kellene oldani?Milyen összeütközébe kerültem?

Szerintem nincs is semmilyen járvány.
2009. május 04. hétfő, 9:14 | bocmoci (útkereső)

Ez egy nagyon jó módszer arra, hogy elterelődjön a fókusz a gazdasági válságról...

A tibetiek szerint
2009. május 04. hétfő, 12:45 | Paland (útkereső)

A tibetiek hite a környezetünk energiáit tudatossággal ruházza fel. Hasonlóan, ahogy a nyugati gondolkodás ismer törpéket, tündéreket, koboldokat, stb. A tibetiek nágákat, mamókat, gyalpókat ismer. A nágák, a vizek szellemei felelősek például a bőr betegségek és a rák ügyében. A gyalpók a mentális gondok, túlfújt egó problémáival.Ezek a lények nagyon érzékenyek, és ha felbosszantják őket betegségeket, természeti csapásokat és hasonló nyalánkságokat okoznak. A kergemarhakór egyik magyarázata a tibetiek szerint a gyalpók miatt van és mamókat pedig felidegesítette a sok elégetett marha, így háborúkat provokálnak ( pl. Irak). Persze ez szép mese és mitologikus leírás, de ha ezeket a lényeket beazonosítjuk mint természeti erők, már nem hangzik hülyeségnek. Mellesleg az exem látta ezeket a lényeket egy szertartás során, és bár nem volt előzetes ismerete, úgy írta le őket, mint a tibetiek.
Szóval létezik egy ősi, ún. terma tanítás Guru Rinpócsétől, a Vadzsra Páncél, ami egy teljes egészségügyi védelmet ad járványok ellen. A tanítás szerint jön egy időszak, amikor annyira fel lesznek zaklatva ezek a lények, hogy rengeteg betegség jön, ilyenkor jól jön a dolog. Három napos elvonulással lehet felépíteni az energiamezőt, aztán napi 5-10 perc a fenntartása. Jelenleg Namkhai Norbu rinpócsétől lehet megkapni a mantrát és a felhatalmazást hozzá. Ez megy netes közvetítésen át is, ami kb. 1-2 havonta van. Elérhető a dzogcsen közösségen át a Buddhista Főiskolán.
Természetesen a tibetiek is azt tanítják, ha teljes a tudatosságod, akkor túl vagy ezeken, nincsenek lények, nincsen betegség, nincs probléma, nem kell mantra, a tudatod a védelem.
Ott vagy???