Az emlőrákról és a rákos daganatokról metafizikus szemmel | Önmegvalósítás.hu

Az emlőrákról és a rákos daganatokról metafizikus szemmel

Lap tudósításokból több alkalommal értesülhetünk arról, hogy a világ valamely pontjában bizonyos tudósok felfedeznek időnként egy - egy új szérumot, most például bizonyos fajta emlőrák gyógyítására. Asztrológusok állítják, hogy a személyi horoszkópoknak a rendelőkkel való megbeszélése nyomán, a betegségek lelki - szellemi okait vizsgálva, ők egyértelműen meggyőződtek arról, hogy mind az emlőrák, mind a nemi szervek különböző részeiben megjelenő daganatképződések, annak következtében jönnek létre, hogy az illető ember (nő!) attól függetlenül, hogy milyen racionális megfontolások és "humanista" indokok alapján tette ezt, számottevően huzamos ideig "védekezett", illetve ellenszegült a folyamatos szexuális kapcsolata következményeként beállható gyermekáldás ellen. A rákkeltő, jobban mondva a mindannyiunk szervezetében jelen levő rákos sejteknek az elszaporodását előmozdító-serkentő anyagoknak a szervezetbe jutása csak másodlagos fontossággal bír ebben a kérdésben. Dr. Rüdiger Dahlke "A lélek nyelve: a betegség" (A kórképek értelmezése és a betegség adta esély) című, a Magyar Könyvklub kiadásában l996-ban megjelent könyvében részletesen leírja a rákos daganatok képződésének szellemi-lelki okait, a rákbetegség igazi morfológiáját. Minden olvasónak, minden gyógyászattal foglalkozó embernek szíves figyelmébe ajánlom e művet, amely a mai koncepciókhoz képest homlokegyenest ellenkező irányba fogja vezetni mind a betegséghez, mind a gyógyításhoz való viszonyulást. A vizsgált téma kifejtése érdekében, szükségesnek találom alátámasztani az asztrológusok állításait az új koncepció szerint gondolkozó német orvosoknak a betegségek igazi okáról alkotott véleményét. Rüdiger Dhalke, Thorwald Dethlefsen, Peter Fricke, Robert Hössl és más, nálunk is olvasható német orvos-szerzők szerint, a betegségeink tulajdonképpen a tudattalanunk, vagyis lelkiismeretünk sötét zugaiba elsüllyesztett, a nappali (racionális) éber tudatunk által félretolt, vagy épp az elől elrejtett megoldatlan és felvállalatlan problémáinknak a testi szintjén megjelenő kivetülései. A betegségeink tehát, azoknak az árnyékszemélyiségünk szintjére "letömött" és elrejtett gondolat-képeknek, kifejeződni akaró vágyaknak, ösztönöknek és félelmeknek a megjelenési formája, amelyekkel racionális megfontolások miatt nem akarunk foglalkozni, amelyeket nem akarunk tudomásul venni huzamos ideig olyan időszakokban, amikor csakis azoknak vágyaknak, félelmeknek, érzéseknek, lelki-szellemi problémáknak a feltárásával, beismerésével (belátásával) kellene foglalkoznunk ha a természet rendje szerint élnénk. Tudattalanunk, vagyis a racionális elméletekkel (spekulatív képzetekkel) elhallgattatott lelkiismeretünk megjeleníti betegség formájában azt, amit a természetellenes életformák miatt elmulasztunk felvállalni és amit normálisan élve, természetes módon meg oldanánk.
Hogy a betegségekből, vagyis a pontos és megbízható diagnózisból, hogyan lehet visszakövetkeztetni a tudattalanba lesüllyesztett probléma, vágy, érzés, stb. természetére, mindenki rájöhet ha elolvassa a Magyarországon népszerűvé vált könyveket, de ha mégsem férne hozzá, akkor sem kell tudatlanságban maradnia, hiszen a kevésbé tudományosnak képzelt Asztrológia minden egyes kézikönyve foglalkozik a betegségek és a negatív gondolkozási mintáknak, illetve a diszharmonikus mentalitásunk közötti összefüggésekkel. Asztrológiai közhely például az, hogy az a személy, aki huzamos ideig elhárítja bizonyos információknak a befogadását, vagyis nem akar meghallani bizonyos dolgokat amelyeket a környezetében beszélnek, mert azok sértik az érzékeny lelkivilágát (a Rák szülöttek inkább és a Skorpióban, valamint a Halakban született emberek általában), előbb-utóbb gyomorfekéllyel és emésztőrendszeri zavarokkal kell szembenézzen. Azt is meg lehet érteni, az asztrológia segítségével, hogy azok az emberek, akik a gyenge és érzékeny természetükre, illetve a betegségükre való hivatkozás segítségével - huzamosabb ideig próbálnak uralkodni a környezetük tagjain, ám azok nem hajlandók, vagy nem képesek "szerető férjük", vagy "szerető apjuk, anyjuk, testvérük, stb." eme elvárásainak minden tekintetben és mindenkor eleget tenni, szívbetegségben szenvednek, vagy legalábbis szívpanaszaik vannak.
Ugyanígy tehát az emlőben és a női nemi szervekben keletkező csomók, fekélyek és daganatok, mindig arra utalnak, hogy az illető nő, bizonyos gazdasági, vagy erkölcsinek képzelt, „józan” megfontolások miatt, nem tudja, vagy nem akarja a maga teljességében és a maga természetességében megélni az anyaságát. Legtöbb esetben védekezik az anyává válás, vagy az újbóli anyává válás elfogadása ellen, elhárítván különböző módszerek segítségével (fogamzásgátlók szedése, spirál alkalmazása, a megszakított közösülés huzamos gyakorlása, stb) az anyává válásnak a megvalósulási lehetőségét és ezáltal elzárja magát a személyi fejlődése és szellemi kiteljesülése lehetőségét.
Olvasom tehát a különböző tudományos vívmányokról szóló cikkeket újságjainkban arról, hogy miféle technikai eljárásokkal lehet megszabadítani az embert betegségeitől, hogyan lehet mesterséges úton embert előállítani, a szervezet immunrendszerét és génstruktúráját megváltoztatni: a vírusos megbetegedések ellen ellenvírusokkal való beoltásokkal, génsebészettel, különböző génmutációk létrehozásával, misztikus akaratátvitellel, mágikus tudatbefolyásolással (tehát külső, nem természetes és ezért végső soron erőszakos beavatkozással), embereket és háziállatokat (vagy fogva tartott, illetve befogott vadállatokat), meggyógyítani és azon töprengek, hogy mikor jut már eszükbe a mindenható természet-tudósoknak, pszichológusoknak és misztikus para - pszichológusoknak, hogy első sorban a lelki és a szellemi génállományunkat, vagyis az erkölcsi alapállásunkat kellene normálissá és természetessé, az anyatermészettel ismét harmóniában élővé tenni a temérdek külső ráhatás és ellenőrzés, módosítás helyett? Mert minden jel arra vall, hogy a kellemetlenségek és így a betegségek elleni védekezésbe beleszédült homo technikus, aki az objektívnek képzelt tudományától nem látja már az elemi természet valóságát és aki gazdasági-növekedési programjaival kiirtotta és tönkretette az élővilág jó részét, miközben a technika tovább fejlődésétől, vagy az ufóktól és különböző megváltó tanítóktól (ezek "inkarnálódásától") várja a megváltást, másfelől a személyisége többi összetevője fölé növesztett, önkényesen és természet-ellenesen működő észével máris hozzá kezdett a saját személyes létének - A szülői - teremtői öntudatának! - a felszámolásához.

KOZMA SZILARD
http://www.kozmaszilard.hu/
http://www.kozmaszilard.ro/

Beküldte: | 2011. jan. 05. szerda - 13:06

Hozzászólások

34 hozzászólás
emlőrák kutya
2011. január 11. kedd, 21:27 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

és mi a helyzet ezzel: emlőrákos kutya egyedül álló nő, gyerek nélkül?
Mi a véleményetek, hogyan lehet a kutyát meggyógyítani? Lelki dolgokra is kíváncsi vagyok, de inkább a gyógyítás érdekelne. Hogyan gyógyítható meg a kutya?

Domoszlai Katalin képe
Meg kell tisztítani a csakráit
2011. január 11. kedd, 21:48 | Domoszlai Katalin   Előzmény

a kutyának. Mindet a hetet. Eddig manuális. Meditációban elvágni asztrál síkon a köteléket amivel a gazda a kutyára tette a betegséget. A gazdának vissza kell venni a lelki feladatot. A gazdinak, ezt is meditációban meg kell néznie mi a tanulni valója belőle. A gyermektelenség körül lesz. Szellemi segítőnek Assisi St. Ferencet lehet kérni, ő az állatok védelmezője.

A csakratisztítás, energia adás mellett, én a kutyát még megműttetném az állatorvosommal.
Budapesten a legjobb :-)

köszönöm Kati
2011. január 12. szerda, 23:57 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

köszönöm Kati

emlőrák kutya
2011. január 22. szombat, 0:04 | szeti87   Előzmény

Volt egy kutyám. Öregkoráig nem engedtem bepárosodni, aztán véletlenül megesett a dolog. A kiskutyák sajnos elpusztultak, így az emlője begyulladt a tejtől és elrákosodott. Így az én kutyám szó szerint azért lett emlőrákos, mert nem élhette meg az anyaságot. Állatoknál is hasonlóan működik a dolog,csak nem ilyen bonyolult lelki szinten, mint az embereknél. És igen, van hogy a kedvenc betegsége a gazdi lelki problémái miatt van, ahogy sajnos gyermekek betegségei is fakadhatnak a szülők lelki problémáiból.