Öngyógyítás képesség | Önmegvalósítás.hu

Öngyógyítás képesség

2010. február 15. hétfő, 0:18 | Földvári Judit

spiritualisFejlodes.jpg

Fontos, hogy tudd!

Örömmel jelentjük be, hogy egy új programmal bővül nemsokára a kínálati palettánk, ami a már meglévő vendégeink ötleteiből született meg.

Sok beszélgetés előzte meg a program elindítását, aminek áldásos eredményeképpen felismertük a titkot, ami a nagyon fontos igények mögött áll.

A program a daganatos betegek, illetve a már hosszú ideje mély depresszióban szenvedő betegek köré rajzolódott ki. Alapja a mély lélek- gyógyászat, hozzáértő szakemberek segítségével, akik nagy örömmel válalták a bölcsességeik és a tudásuk megosztását minden érdeklődővel, aki úgy érzi, hogy elege lett és torkig van az őt kinzó betegségek, nyomasztó szenvedéseiből. A daganatos betegségből kigyógyult emberekkel is megismerkedhetnek az érdeklődök.

A program nem a hagyományos orvoslási módszert alkalmazza de nem is zárja ki egymást . Talán az a helyes kifejezés ,hogy egy hidat építünk a kettö között. Olyan informáciokhoz juthatnak az érdeklődők amit egy hagyományos intézetben nem kaphatnak meg . megtanulhatják a saját betegségeiket meggyógyítani az öngyógyítás ősi tudásának elsajátításával.

Minden alkalommal egyre beljebb jutunk a lélek misztériumába ahonnan a beteg képes egy világos képet alkotni a betegsége kialakulásának okairól. Itt szerzi meg a tudást az öngyogyítás módszereiről. És így az életének a további alakulását illetve a saját gyógyulását innentől kezdve már ő maga irányítani tudja.

Jó tudni, minden esetben ,hogy a betegség az információ hiányát jelenti, azaz a kellő tudás hiánya miatt hal meg annyi ember feleslegesen, miközben mindenki a teremtés óta önmagában hordozza az öngyógyítás képességét.

Akár a daganatos ,akár a depressziós betegségről beszélünk az általunk kínált módszerrel ma már nagyon sok ezerre tehető azon emberek száma akik végig csinálták, és bizony egytől –egyig arról számolnak be, hogy az életük teljes átalakuláson ment keresztül a betegségük kínálta esély által. Ugyanakkor mindenki elismeri. hogy világnézetük, szemléletmódváltás együtt jár a gyógyulással. Ez röviden az információk utáni kutatást igényli. Ha eléggé motivált az élni akarásunk nincs olyan betegség ami el tudna bennünket pusztítani. Eme relytélyes világba szeretnénk bevezetni azon betegeinket és hozzátartozóikat akik úgy érzik, hogy a fájdalom a szeretett személy elvesztése miatt elviselhetetlenné teszi a mindennapjaikat.

Mi felkészülten és kellő tapasztalattal várunk minden érdeklődőt, aki úgy gondolja,hogy érdekli a lehetőség.

Aki egyszer részt vett egy ilyen tipusú, a betegség mély, lélekszintü gyógyításán, azt az így szerzett élménye élete végéig elkíséri és segíti.

Kiegészítés képpen, a lélekterápia és a pszihoterápia csak a köztudatban egy és ugyanaz . A csoda, ilyenfajta félreértések mögött rejlik.

Sok szeretettel várjuk érdeklődésedet.

Elérhetőségünk: www.naturabarlang.hupont.hu

E-mail: naturabarlang@indamail.hu

Telefon: 294 70 37

06 30 209 13 80

Hagyd hogy segítsünk!

hozászolás
2010. február 22. hétfő, 9:52 | zalánfiné jonás erika (útkereső)

engem nagyon érdekelne ez a téma,3gyermekem van,a leg kisebbik csakk 4 éves,és nagyon sulyos betegségem van, daganat,ezért ezek a megoldások érdekelnek.

fobia vagy valami mas
2011. február 27. vasárnap, 19:37 | and712

talan 3 honapja volt egy gyogyszerre kialakult alergias tunetem,ami lelegzetkiesessel,remegessel,hanyassal jart,azota is gyenge vagyok,sokszor visszaternek az illyen tuneteim,az orvosok nem igazan torodenek velem,pedig azon az ejjelen halalfelelmem is volt,erdekelne engemet is ez a fajta ongyogyitas,ami a lenyeg hiszek az illyen dolgokban

fehercsongor képe
Azt a gyógyszert
2011. február 27. vasárnap, 20:05 | fehercsongor   Előzmény

amire az allergiás tüneted megjelent , ugye már nem szeded ?
Ha más gyógyszert szedsz , azokat írdd össze , és nézesd meg valamelyik patikában , hogy nincs - e azonos hatóanyagú , vagy egymással nem javasolt , ill. a tüneteiddel azonos vagy hasonló mellékhatású .
Üdvözlettel : felacso