Megbánás, megbocsátás | Önmegvalósítás.hu

Megbánás, megbocsátás

Ma történt valami, mindegy mi, nem szeretném leírni. De a lényege: akkor, amikor én is valami hülyeséget csinálok, esetleg egy félreértés miatt durván és igazságtalanul reagálok le valamit, amiben szintén érzek durvaságot, csak lehet félreértem, az tud fájni a legjobban. És az, hogy nem tudom már helyrehozni, bocsánatot kérni. De eszembe jutottak régen engem ért sérelmek, amiket megbocsátottam. Ha magunknak meg tudunk, mert megértjük magunkat, akkor másnak is. Ez oké. Magamat értem, meg is bocsátottam magamnak. Viszont most azzal az érdekes helyzettel találkoztam, hogy a kapcsolat totális megszakadása miatt nem lehet helyrehozni a félreértést. Ezt is meg lehet oldani magamban, elfogadom, megyek tovább. Csak nagyon fáj. Igaz, az illető gondolatait is durvának éreztem, mire elgyengültem és én is írtam egy durva szöveget.


Beküldte: | 2011. febr. 13. vasárnap - 20:32

Hozzászólások

6 hozzászólás
Még annyit érdemes tudni: hirtelen volt. Vagyis előtte jól
2011. február 13. vasárnap, 20:50 | KatiPotter

Még annyit érdemes tudni: hirtelen volt. Vagyis előtte jól elbeszélgettünk mindenféléről, sok dologban egyet is értettünk, az alapján úgy tűnt. Viszont jött egy fura téma, amiről nehéz is normálisan fogalmazni, az nem publikus, hogy mi, és itt nem is lényeg. Na ebben volt egy nagy félreértés, és egy durva beszélgetés. Írtam erre egy durvát hirtelen, és mikor helyre akartam hozni, megbeszélni, akkor egyszer csak hibaüzenetet kaptam, és láttam, hogy már nem volt kinek, mert törlődött (vagy inkább blokkolt), és búcsúzó normális hangvételű smsre sem reagált, szóval itt valami nagyon elromlott. Én el is fogadom, ha valaki nem akar valamiről beszélni, csak az nehéz, ha nincs lehetőség békés tisztázásra és békés búcsúra. Ez fáj benne.

fehercsongor képe
Léteznek
2011. február 13. vasárnap, 21:59 | fehercsongor   Előzmény

a hatószintemen visszafordíthatatlannak tűnő helyzetek . Ilyen esetben én gondolatban bocsánatot kérnék tőle , függetlenül attól , hogy nem érzem hibásnak magam , és a szívemet megnyitva szeretetet küldenék felé . Aztán félretenném agyamnak a függő ügyek jelzésű zugába amíg egy véletlennek tűnő váratlan helyzetben fel nem oldódna a rossz emlék .

Köszönöm. Én is ezt tettem amúgy, gondolatban, csak szerettem
2011. február 13. vasárnap, 22:10 | Látogató   Előzmény

Köszönöm. Én is ezt tettem amúgy, gondolatban, csak szerettem volna személyesen is, hogy értse, és érezze, hogy nem volt azért igazam úgy. Egy ilyen levelemen volt, de az épp elég volt sajnos. Még egy dolgot, megpróbáltam amúgy, hátha sikerül úgy megüzennem neki. De ha nem megy, elfogadom, és az lesz, amit írtál is. Gondolatban mindenképp megtettem.

Elnézést, megint nem jelentkeztem be, ezt tegnap is
2011. február 13. vasárnap, 22:13 | KatiPotter   Előzmény

Elnézést, megint nem jelentkeztem be, ezt tegnap is eljátszottam, most már így hagyom, nem jelentkezek ki, és nem lesz ilyen gond.

fehercsongor képe
Ha a másik szint
2011. február 13. vasárnap, 23:25 | fehercsongor   Előzmény

is ugyanolyan valóságos , akkor a testi személyem produkáltatása a bocsánatkérésnél inkább csak hiúsági kérdés .

Inkább csak azt akartam vele tudatni, hogy valóban igazságtalan
2011. február 13. vasárnap, 23:28 | KatiPotter   Előzmény

Inkább csak azt akartam vele tudatni, hogy valóban igazságtalan is lehetett, ha esetleg magára vett belőle valamit, vagy nem tudom, ilyesmi, akkor sem szeretem így lezárni az ilyet. Ha valakitől el kell búcsúzni, én azt békében szeretem, mert így nagyon fáj.