Inga | Önmegvalósítás.hu

Inga

Hozzászólások

10 hozzászólás
A megfelelő tudás hiánya vezethet a cél tévesztéséhez
2011. február 13. vasárnap, 20:49 | Olasz Andrea   Előzmény

...mert mi féle cél lehet, bárki degradálása? Ismeretlenül?! "nem bírta a strapát"
Sok embernek segített medve tanácsaival "életben maradni" felismertetve, hogy minden életfeladat megoldható, az élet nem összegyürt papírdarab, ami csak úgy eldobható.
Hozzá mindíg lehetett fordulni, mindenkihez volt kedves szava.
A spiritualitás nem vetélkedő, ki tud többet, stb.
Azt gondolom a Sanyi oldala egy lehetőség számunkra, hogy tapasztalatainkat megosztva tanúlhassunk egymástól, fejlődjünk. Szerinted hozzászólásoddal ezt az oldalt, erősíted?
Szép napot mindenkinek!

http://thesecret.hu/blogok/sz
2011. február 05. szombat, 17:35 | szabox (útkereső)
Az inga nem valós eredményt
2011. február 06. vasárnap, 13:04 | KatiPotter

Az inga nem valós eredményt mutat sokszor. Nekem volt olyan, hogy valaki velem kapcsolatban kérdezett, és kiderült, hülyeség volt a válasz (pedig elvileg tapasztalt volt a használója). Mert az történt, hogy az ő saját gondolatát vetített bele, és nem azt, ami bennem volt. De ezen kívül sem vagyok híve ennek. Szerintem becsapós lehet. Önismerethez sem használnám, ahhoz ott a medi illetve a gondolkodás. Nem bízom ebben, főleg, hogy nem igaz. Mi mozgatja? A használó pillanatnyi tudatállapota. Ami tévedhet, még a használóval kapcsolatban is. Szóval nem hinném, hogy ez lenne a legjobb önismereti módszer. Olyan, mint a tarot. Egy érdekes információ lehet, de nem határoz meg semmit. Mi döntünk.

Az inga egy mérő-megjelenítő
2011. február 06. vasárnap, 14:23 | Éva.   Előzmény

Az inga egy mérő-megjelenítő eszköz.Attól függ ,hogyan használod és ki használja. /főleg:)/

Valóban nehéz tiszta válaszokat kapni,mert ahhoz az embernek teljesen ki kell üríteni az elméjét,
hogy megjöhessen a tiszta,, intuició'',és ne zavarjon be az elme.

Sokan az ingázást,mint annyi mindent érdekességként ,kíváncsiságból használják,és persze annak semmi értelme,adott esetben még károd is lehet belőle.

Az sem mindegy ,hogy az ingázó hova kapcsolódik be,milyen mezőből jön a válasz.
Ha magasabb csakrával ,egy magasabb kiterjedéséhez kapcsolódik az ember,abban a válaszban megbízhat,de ha alacsonyabb csakrákkal asztrális régiókhoz,onnan jöhetnek ,,vicces'' válaszok,és
ez a legkevesebb,mert még attól függ az ember mibe bonyolódik,szóval sokszor veszélyes is lehet.

Ha valaki ingával szeretne információhoz jutni,,,lehetséges'' bármit tiszta infóként megkapni,de ehhez nagyon sok minden kell,és elsősorban az ingázó spirituális minőségétől függ,hogy milyen magas forrásokig képes bekapcsolódni. Magyarul: a korona csakránál kell érezni a bekapcsolódást is,meg a visszacsatolást is,az biztos,hogy tiszta információ.Még a 6-os ,ami használható,esetleg az 5-ös.de én részemről esküszöm a 7-esre.Bár a másik kettőt azért említem,mert nem egyforma csatornákon jön az információ,kinél itt kinél ott.
A szívcsakra teljesen kihagyandó ebből a dologból,nem erre való,és nem is működik ilyen dolgoknál.
Innen lefelé,pedig veszélyes területekre kalandozunk inga ügyben,úgyhogy 3-astól lefelé az én meglátásom szerint tilos lenne.
Tehát nyaktól felfelé,ha lehet ezt így mondani:)))
Alacsonyabb régiókban pedig nem szabad ezt csinálni!!!

Medve képe
Inga, varázsvessző, valóban
2011. február 06. vasárnap, 14:38 | Medve   Előzmény

Inga, varázsvessző, valóban többnyire félrevezethet, ám mint minden fejleszthető. A 70 es évek végén és a 80 as évek elején Apámmal közel 10 évi fejlesztéssel korrekt reprodukálható méréseket végeztünk ezekkel az energiákkal. Kőolajat, Földgázt és vizet kerestünk vele, csaknem 100 %os hatásfokkal. Kisérleti szerződésünk volt a Nagylföldi Kőolaj és Gázipari Trösztel.
Először csak véletlen egybeeséseknek titulálták több ezer méteres mélységről adott korrekt erdményeinket, később pedig azt gondolták, hozzájutottunk a szigorúan titkos geoadatbázishoz. Végül olyan helyen mérettek velünk, ahol még korábban soha nem folyt
kutatás. Eredményeinket a vezér széfjébe, leplombálva tették el, majd kb. hat hónapos intenzív kutatófúrásokkal (120 Milliós értékü) minden kétséget kizáróan bebizonyosodott az adatok hitelessége.
Végül Apám kapzsisága miatt nem lett ebből üzlet de mint tapasztalás, igen sokat ér számomra.

Azt én is elképzelhetőnek
2011. február 06. vasárnap, 15:01 | KatiPotter   Előzmény

Azt én is elképzelhetőnek tartom, és ezek szerint jól működhet, hogy ki lehet vele mutatni, mert minden anyagnak megvan a maga energiája, kisugárzása, amit tudat alatt érzékelünk, és akkor ez az érzékelés irányít. Szóval kimutatásra alkalmas lehet, de jövőt megmondani vele vagy ilyesmi? Tudatalatti állapotokat, energiákat tükröz maximum, ami változhat (sőt ilyen lelki dolgoknál szerintem még az is csalóka lehet, mert többféle gondolat, kérdés vagy lehetőség keveredhet bennünk, ha valamiben nem vagyunk biztosak, és ilyenkor gondolkodni, érzéseket tudatosítani kellene, de ezt egy tárgy segítségével.... hát... félrevezető lehet). Szóval én is inkább csak anyagok vagy erőterek kimutatására használnám. Egyébként csalóka.

Medve képe
Persze, hogy csakis a jelen
2011. február 06. vasárnap, 15:11 | Medve   Előzmény

Persze, hogy csakis a jelen pillanatot, a most-ot vagy képes érzékelni, a pillanatnyi állapotot tükrözi. Jövőbe látás olyankor szokott egybeesni " a történéssel," ha akinek jósolnak, szuggesztív programként nyomják, amikor leg befogadóbb rá. Minél nagyobb hittel vagy a jós személye felé, annál mélyebb a szuggeztiós program. Ismeretségi körömben többen látták kárát ezeknek a szuggesztív programoknak.

Igen ,lehet így is
2011. február 06. vasárnap, 15:06 | Éva.   Előzmény

Igen ,lehet így is ingázni,bár ez inkább varázsvessző? Igaz?

Uri Geller ezzel jól keresett:) Repülőgépről térképezte így fel ,hogy hol van arany,és egyéb ásványkincs a földben.
És például kútfúrás előtt a mai napig hívnak ilyen ,,varázsvesszős embereket'',
hogy ne találomra fúrjanak,hanem ahol tényleg van a víz.

Medve képe
Egy 1800-as években íródott
2011. február 06. vasárnap, 15:27 | Medve

Egy 1800-as években íródott bányászati tankönyv került lomtalanításkor kezembe. Ebben részletesen leírták az akkori bányaviz és gázbetörések elleni védekezés "tudományos módszereit" MOGYÓRÓFAVESSZŐ.
Kiváncsiságból kipróbáltuk és ragyogóan működött. Ennek alapján fejlesztettünk ki egy korrekt kijelzőrendszert, ezeknek az energiáknak a pontos érzékelésére. Üveg, fém, műanyag, papír, ezekből állt a "műszer". Nem is hasonlít a vesszős változatra. Egy villanyborotvás dobozban elfért. Csóválták is fejüket az olajos szakik, mert sosem láttak nálunk semmi eszközt amikor kivittek terpre mérni.
Sok izgalmas élmény fűződik ezekhez a kisérletekhez.

remélem segít :-)
2011. február 13. vasárnap, 8:58 | coconutsoup

Én a spirituális választerápiában (osveny.hupont.hu) használom az ingát.
Tanultam egy ideig kinezt is, de a jelenlegi tudásom szerint a spirituális választerápia (svt) a leghatékonyabb eszköz az életünk pozitív irányba lendítéséhez.
Az svt-ben az ingát egy eszköznek tekintjük. A feltett kérdésre a választ Felső Én (a lélek mellé rendelt magas lélektudatosságú lélek) közvetíti Istentől/Forrástól/Univerzumtól.
Fontos, hogy a válaszokat tiszta forrásból kapjuk. Mikor nem tiszta? Ha egóból, tudatos elméből vagy hitrendszerből jön a válasz. Ezenkívül mindig 100%-ban objektívnek, semlegesnek és kívülállónak kell lennünk.
Igen, testetlenek léteznek. Ők elhagyták már a fizikai testüket, de valamiért nem hagyták el a Föld síkjának fizikai rezgéseit. Valószínűleg rajtad is vannak most, de nem árthatnak neked! :-) Szívják az energiádat, ha hagyod. Ha rossz kedved van, iszol pl, akkor csökken a rezgésed, könnyebben rád tudnak "cuppanni". Kérd Felső Énedet, Istent vagy akiben hiszel, hogy vezesse el az összes entitást a Fénybe, aki rajtad ill a helyiségben van. Akár reggel ezzel is indíthatod a napot, máris megvan az első jó cselekedet. :-) Aztán kérj védőpajzsot. Ez az ingával való munka esetében nagyon fontos.
Az ingával mindenféle kérdésre megkaphatod a választ, csak jól fogalmazd meg. Minél pontosabban teszed fel a kérdést, annál pontosabb lesz a válasz. Pl ha a számodra megfelelő autót kérdezed meg, érdemes szempontokat is meghatározni (pl legkevesebbet fogyasztó, megbízható, kényelmes stb). ha nem vagy biztos benne, h minden szempontot tudsz, akkor kérd azt a választ, ami számodra a legfőbb jó. Az inga nem csak igent v nemet tud megmutatni, hanem táblázatokból vagy általad felírt dolgokból tudja kiválasztani a választ.
Amikor választ vársz, érdemes egy semleges "nem érdekel a válasz" álláspontot felvenni, ami nem a legegyszerűbb. Magunknak ingázni nem egyszerű, mert nyilván érdekeltek vagyunk egy bizonyos válasz megkapásában :-)
Aztán van még pár fontos kritérium, de nyilván ez módszerfüggő. Pl hogy csak 1 lélek legyen a testemben, minden spirituális segítőm a legmagasabb lélektudatossági szinten legyen stb.
Ezért érdemes szakembertől megtanulni az ingázást.
Kérdés, mire kell neked az inga. Nem szabad hagyni, hogy mindenben helyetted "döntsön", mert így feladod a szabad akaratodat! Sokszor elég, ha annyit kérdezel magadtól, hogy mit tenne most a szeretet? ha így vagy úgy döntök, akkor hogy érzem magam? Ha jól és egyensúlyban, akkor biztosan jó a lépés. :-)
A jövőt ne próbáld kifürkészni az ingával. Nincs előre elrendelés, mindig van választásod! Sokféle jövő létezik, gondold csak el, hogy ha kilépsz az ajtón és jobbra vagy balra indulsz el, máris 2 féle potenciális jövő előtt állsz. Ha a szeretetet és megbocsátást választod minden döntésedben, akkor jó irányba indulsz el, az tuti :-))))
Sok sikert!