A béke ásványa | Önmegvalósítás.hu

A béke ásványa

Hozzászólások

13 hozzászólás
Egy hülye poén, ami eszembe
2011. február 02. szerda, 15:12 | KatiPotter

Egy hülye poén, ami eszembe jutott róla: a blog címe lehetne, de hosszú és talán kicsit hülyén hangzik: Kati Potter és a béke köve :) (ötlet innen: Harry Potter és a bölcsek köve) :D

Amúgy szerintem
2011. február 02. szerda, 15:31 | KatiPotter

Amúgy szerintem személyiségtől függetlenül, csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy legyen nála egy kis darab, vagy medál vagy bármi ilyen belőle. Szép, egyszerű, külön jól mutatnak rajta a jellegzetes csíkok is. Tisztaság-béke érzéseket erősít a látványa. Úgy érzem, kötődik azokhoz a dolgokhoz, amiket fontosnak tartok az életben.

Én azon gondolkodom,hogy
2011. február 02. szerda, 16:07 | Éva.

Én azon gondolkodom,hogy miért jut neked mindenről a béke az eszedbe?
Folyamatosan a békéért harcolsz:D Olyan furcsa nekem,mert meg sem fordul a fejemben ez a béke
dolog.Ha az ember békében van magával,meg a világgal,akkor nem keresi a békét,mert meg van neki ,birtokolja azt.
Nem kritika ez feléd,csak igazán kíváncsi lennék,hogy látod te ezt magadban ,hogy miért foglalkozol ennyit a békével,hogy érzed ennek az okát belül a lelkedben?
Komolyan érdekelne,hogy mik azok a motivációk benned amik ilyen folyamatos békeharcra sarkallnak.
Valamiért erről szól a világod,gondolom ezt te is tudod,de szerintem ideje lenne már kideríteni miért is.
Ezt viszont csak te tudhatod. Engem csak kíváncsivá tettél:)

Ez igaz, az utóbbi
2011. február 02. szerda, 16:21 | KatiPotter   Előzmény

Ez igaz, az utóbbi bejegyzéseimben pedig főleg előjön. Belül érzem a békét, és csak annyit tehetek, megmutatom társaimnak, a külvilágnak, és vonzottam is egy ilyen helyzetet, amin keresztül történik ezzel kapcsolatos dolog. Szilveszterkor, vagyis pont éjfél elmúltával, ahogy elkezdődött 2011, sokszoros erővel tört fel bennem a késztetés. Úgy éreztem, igen, valami történni fog. És valóban bekerült a téma a mindennapjaimba, történtek is dolgok, most felerősödik, de nemsokára visszaáll normál szintre. Ezt pozitívnak érzem. Jó érzés tenni, erről beszélgetni másokkal is, tapasztalatot cserélni. Tudom, hogy erre szeretnék most menni, tettekben, ha aprókban is, de megnyilvánítani. Nem olyan harc ez, ami erőltetett lenne, mert az nem békés. :) Egyszerűen ennyi. :) Hogy mi visz rá, arra legjobb válasz talán: hogy "ezt súgja a szívem." És tényleg jó érzés. :)
De erről a "szívem súgja", "választottam önként utat, mert arra szeretnék menni" dologról tervezek is egy blogot, csak nem akarom egyszerre teleírni a friss bejegyzések részt. :) De az pont erről fog szólni. Eredetileg ezt írtam meg reggel, de inkább előrehoztam a fehér achátot.

Tetszik nekem a békeharc
2011. február 02. szerda, 17:17 | Látogató   Előzmény

kifejezés . Akármennyire is elkoptatta régen a politika , ez egy igazi ezo kifejezés ; az ellentétek egységét sugallja legalábbis formálisan , ahogy egybeköti a két ellentétes fogalmat . Üdvözlettel : felacsó

Hát nekem ez inkább
2011. február 02. szerda, 17:26 | Éva.   Előzmény

Hát nekem ez inkább paradoxon:DDD
Nekem sehogy sem jön ez össze,bennem legalábbis,hogy a békéért harcolni,tiszta dili:DDD
De hogy ez nekem furcsa,attól még neked normális lehet.
Én most inkább Gandhi álláspontján vagyok.Békével teremtette meg a békét.Hihetetlen,de járható út volt,és végül az angolok kivonultak Indiából.
Nem véletlenül volt Ő szent ember,tényleg csodát tett a békés,csendes hozzáállása meghozta a gyümölcsét,a békét és szabadságot Indiának.Nem semmi:)

Pálmalevelek!
2011. február 02. szerda, 17:15 | Éva.

Kati ne haragudj,hogy ide teszem ezt a bejegyzésemet,de a kereső az istennek nem adja ki ezt a blogot,pedig van belőle több is.
Szóval elég kellemetlen hírek vannak PÁLMALEVÉL ügyben.
Felkerültem valahogy egy levelező listájukra,és bár többen tiltakoznak és töröltetik magukat e miatt,és maradok,mert nagyon érdekes hozzászólásokat olvasok.
Sajnos meg kell elégednetek a szavammal,mert nem tehetem ide fel,hogy mit írnak,azt hiszem ez még név nélkül is személyiségi és egyéb jogokat sértene.
Szóval az eddigi hozzászólásokban egyetlen pozítívat sem találtam,bár az hivatalos oldalon csak ilyen van.
Nagy az elégedetlenség,minden hozzászólás erről szól,és úgy tűnik egy kaptafára is mennek,mert mindenki arról ír,hogy a végén adnak neki feladatokat a karmaoldásra/ami érdekes módon hasonlít a keresztények gyónás utáni teendőihez/,csak ez keleti,hindu szokás szerint megy.
És ami a legérdekesebb benne,az az,hogy felajánlják,hogyha nem tudod csinálni,akkor Indiában imádkoznak érted,aminek a díja 27-ezer Ft.
Szóval én nem tudom mi az igazság,de ilyen és ehhez hasonló hozzászólások jönnek,és érdekes módon mindenki ugyanazt mondja,és mindenki nagyon elégedetlen.
Figyelem a hozzászólásokat,mert sajnos másodpercenként jön a postafiókomba,és ha Kati nem bánja a durvább dolgokról tudósítok:D
Had' ne nyissak ennek egy blogot,vagy ha valaki belinkelné az utolsó pálmaleveles blogot azt megköszönném.Azt hiszem Karma Tseringé volt.

Nem csodálkozom azon, amit
2011. február 02. szerda, 17:25 | Látogató   Előzmény

Nem csodálkozom azon, amit írsz. :( Tényleg érdemes lenne neki egy külön blog. Megpróbálok segíteni a linkek keresésében, mert oda meg érdemes lenne a blogod linkelni, hogy aki csak azt találja meg, láthassa ezeket a véleményeket is róla.

Pálmalevél
2011. február 02. szerda, 17:49 | Látogató   Előzmény

Az első lelkesedésből kimaradtam . Most odakattintottam , de a síma mosolyú urat ábrázoló kép , ami épp azon a honlapon fogadott : nem nyerte meg a tetszésemet . Szélhámosságszaga van . Üdvözlettel: felacsó

Igen , a szemét .
2011. február 02. szerda, 20:30 | Látogató   Előzmény

Valószínűleg az . Üdvözlettel : felacsó
U . i . : Utána elolvastam Kövesi Péter írását , akinek , mint reikis adok a véleményére , és ezúttal sem kellett csalódnom sem véleményében , sem a stílusában .

Pálmalevél
2011. február 02. szerda, 17:52 | Éva.   Előzmény

Ebből lehet hogy gáz lesz,de ezt most nem bírtam ki,felteszem ,változtatás nélkül,és név nélkül.
Idáig ez az egyetlen ,,pozitív'' vélemény a nagyon sokból,mert had' ne számoljam meg:D
És tömegesen azért tiltakoznak,hogy felkerültek a levelező listára,pedig nem is kérték.

,,Kedves Karmatársak !

Töröljetek engem is a listáról, de nálam minden stimmelt a felolvasásnál és én hiszek benne !

- szerintem megéri a pooja /pudzsa/ és a mantra "adakozás", akár 150 km-ről 5-szöri felutazás, hogy a karmatisztítás eredményes legyen és (még) jobb legyen a jövőm!''

Erre most mit mondjak,ha valaki ettől várja ,hogy jobb legyen a jövője?
Persze tudom működnek ezek a dolgok.Láttam én olyat nálunk is ,hogy valakit kiimádkoztak a tolószékből,de akkor is hát nehogy már más imádkozzon értem,hogy nekem jobb legyen!
Akkor én mi a fenének születtem meg? ,hogy nekik legyen foglalatosságuk?:D És még meg is fizessem?
Istenem???

Itt a másik, itt írtam le a
2011. február 02. szerda, 17:36 | KatiPotter (útkereső)

Itt a másik, itt írtam le a hozzászólásoknál, hogy esetleg milyen módon lehet csalni, vagyis elképzelhető ez is: http://onmegvalositas.hu/topik/szemelyes_palmalevel_kereses