Indigó gyerek, kristály gyerek, szivárvány gyerekek... | Önmegvalósítás.hu

Indigó gyerek, kristály gyerek, szivárvány gyerekek...

2009. június 05. péntek, 23:05 | Látogató

kis_angyalok_1.jpg

Láttál már valaha indigó gyereket?
A fény gyermekei ők, akik bölcsességet és szeretetet hoznak még a legfásultabb ember életébe is. Céljuk a tanítás, a miértek megválaszolása. Különcök, hiperaktívak, ezért ezeket a gyerekeket túl gyakran büntetik meg.

De kik is ők valójában? Honnan ismerjük fel őket? Hogyan kezeljük és neveljük őket?

Sok szülő nincs tudatában annak,hogy valójában az ő gyerek kicsoda,milyen meghatározó ember lehet a társadalom,az emberiség számára,és a tudattalanság miatt sajnos ezeknek a gyerekeknek a nevelése valahogy félresiklik...

Kíváncsi lennék arra,hogy a ti ismertek-e indigókat,kristály gyerekeket a környezetetekben,esetleg,indigó szülők vagytok-e? Milyen élményeitek voltak eddig ezekkel a kis lényekkel? Mi a véleményetek az indigó gyerekek neveléséről,a társadalomba való beilleszkedésükről stb....?

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

Indigó vagyok
2010. május 24. hétfő, 8:43 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok. Én is Indigó vagyok. Ha nem baj a nevem nem szeretném felvállalni. Én most 21 éves vagyok, de már több küzdelem és szenvedés volt az életemben mint más, már idősödő emberkéknek. Nem birom a szabályokat, nem tűröm az ellentmondást és a hazugságot. Sajnos sokszor túl hamar kapok dühkitörést, főleg ha hazudnak nekem. Én képtelen vagyok hazudni. Sajnos, mert néha jól jönne. A mi életünket nem lehet máséhoz hasonlítani. Olyan sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért vagyok itt és hogy biztosan jó helyen járok e. De nem is tudom szavakba önteni ezt az érzést. Különleges adottságaim vannak, ami ellen eleinte kézzel-lábbal tiltakoztam. De végül rájöttem, hogy azok az enyémek és jó célt szolgálnak. Adottságok: fotómemória, telepátia, és látom a szellemeket, akiktől eleinte frászt kaptam. De szerencsémre vagy nem is tudom minek nevezzem, édesanyám SOHA nem nézett őrültnek. Elhitte amit mondok és támogatott. Bármi konfliktusom volt a tanáraimmal, ami mellesleg nem volt ritka, soha nem dorgált meg érte. Bement az iskolába és elmagyarázta a tanáraimnak, hogy kicsi vagyok és nem hülye. Egy gyereknek is lehet igaza. Nagyon jókat beszélgetünk a mai napig is, és 100 százalékosan megbízok benne. Mindíg segített és most is segít ha kell. Ő velem harcolt. Azért, hogy én boldoguljak ebben a szörnyű vilában, amit még most felnőtt fejjel sem tudok megérteni. Miér ilyenek az emberek? Miért ölnek, lopnak, csalnak? Egyszerűen nem értem. Én még egy bogarat sem birok bántani. Ha véletlen rálépek egyre, utána napokig lelkiismeret furdalásom van. Viszont ha egy ember meghal nem érzek semmit.tudom ez furcsán hangzik, de így van. Mindíg csak annyit mondok, hogy neki már sokkal jobb és irígylem. De én soha nem tudnék magamban kárt tenni. nekem dolgom van a földön, céllal születtem ide. Tudom ez hosszú lett és ilyesztő. De én ilyen vagyok. Az az ember akit a szkeptikusok soha nem fognak megérteni. Még én sem értem magam mindíg.:) Remélem egy picit segítettem közelebbjuttatni titeket a megértésünkhöz. Üdv: egy Indigó

Domoszlai Katalin képe
szia névtelen!
2010. május 24. hétfő, 9:10 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Nem ijesztő, egyáltalán! Csak tükröz egy stádiumot, ahol tartasz. Felismered a rosszat és harcolni akarsz ellene, az energiád pusztítani szeretné a szörnyű világot... Nem fog tetszeni, amit írok, de ez még a kamaszkor energiája, a lázadás, nem a kor teszi, ki a felnőtt. Felnőtt akkor leszel, ha megtalálod a helyed, ahol teremthetsz jó dolgokat, jó világot... És ha eljutsz oda, a rossz és jó a duális világunk része, a rossz nem rossz, hanem valamilyen hiány tükröződése. Bármilyen negatív minőség egy hiány, ami megszűnik a kielégítésével. Miért ölnek, lopnak, csalnak az emberek? Tudatlanságból. Tudatosság elérésével, amikor minden szükségletet ismerünk és ki tudunk elégíteni, ezek a dolgok megszűnnek. Ha a figyelmedet a problémára irányítod, csak a problémákat vonzod, be, megrekedsz. Ha elkezded keresni a megoldásokat, bevonzod a megoldásokat az életedbe, ahol használni tudod a különleges képességeidet, az emberekért.

Kedves egy Indigó!
2010. május 24. hétfő, 12:28 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Indigógőgnek is hívhatnám, amit írsz. Ilyen vagyok engem így kell elfogadni.
De nem csak téged kell elfogadni olyannak, amilyen vagy, hanem mindenki mást is. Neked is olyannak kell elfogadni másokat, amilyenek. Az anyukád annyit tett meg érted, amennyit csak tudott. Amikor leszülettél, akkor ezt a sorsod vállaltad. Az, hogy a földi világot miként éled meg, az már rajtad múlik.

A gyerekem indigóként kezdte az életét, de már régen nem az, megtanított arra, hogy telepatikusan kommunikáljuk, érzékelem és kommunikálok a szellemekkel. Sok mindenre megtanított. Ezzel együtt a 3D-s kommunikációs rendszerét is kifejlesztettük, innentől nem deviáns a viselkedése, mert már akkor el tudja mondani, hogy a baja, mi frusztrálja, mielőtt pattanásig frusztrált lenne és dühkitörésig fajulna a helyzet.

Nem csak a földhözragadt, szkeptikus, erőszakos barmoknak kell fejlődni a Te szintedre, hanem neked még tovább kell fejlődnöd, mint ahol vagy. Azért szenvedsz, mert még nem tartasz ott, hogy felfogd a teljességét annak, ami a Földön zajlik.

Az egyik, ami a fejlődésed gátolja a karmád és a blokkolt csakráid. Jelenleg tölcsér alakúak a csakráid, mert 21 évesként még a karmikus körbe születtél le. Fel kell oldanod minden karmikus kötöttséget, ezzel kiszabadulsz a saját asztráltested fogságából és a karmikus világból, közvetlen kapcsolatba kerülsz az Univerzummal. Meg kell nyitnod a csakráid az Univerzum felé. Kérdezz rá segítő angyalaidnál vagy a felsőbb énednél, hogy valóban ez a következő lépés. Ellenőrizd, hogy kivel lépsz kapcsolatba, jól tudod, hogy sok a csalafintaság az asztrálsíkon. Tedd meg, ezzel megnyitod saját fejlődésed új stádiumát. Ha ezen túlestél, akkor jön a következő etap. Ha azt képzeled, hogy elértél a fejlődésed végére, akkor tévedsz.

A földi világ nem a szenvedésé, hanem a kreativitásé. A szenvedés karmikus teher. Ha valahol, hát itt össze kell szednie az összes inkarnálódott tudatnak mindent, amire csak képes. Nem azért vagy itt, hogy a szenvedésen nyavalyogj vagy azon, hogy mások milyenek. Magadon kell dolgoznod, ahogy másoknak is, neked is saját magadból kell kihozni a legtöbbet.

Üdv:
Alenka

napersze
2010. július 23. péntek, 2:12 | Atyagatyaaa (útkereső)   Előzmény

Nem mellékesen én azt olvastam valahol hogy az indigók karma nélkül születnek, határozott életcéllal. Logikusan hangzik, hogy akinek valami önmagán kívüli izét kell végrehajtania, nem kell hogy terheljék a mi kis vackos nyavalyáink, amikkel életeken át küzdünk.

Indigók
2010. július 23. péntek, 1:41 | Blacktop-bence (útkereső)

Sziasztok! Hello mindenkinek,rengeteget olvastam az indigó gyerekekről, és jó magam is egy cikken dolgozom az indigó gyerekekről, de nem igazán az indigókról fog szólni az irásom inkább arról hogyha mi emberek a szivünkbe nézünk, valahol mindannyian Indigó emberek vagyunk, és sokkal másabbak azoknál akiknek a szivében nem szeretet lakozik ,hanem gyűlölet és kedves Sarolta tudod a sorsunkban nem a kor számít a felnőtté válásunk során hanem hogy milyen utat vagyunk képesek bejárni, és hogyha rossz döntéseket hozunk, azokat képesek vagyunk helyre hozni.
Ha úgy érezzük hogy tettünk olyan dolgot ,amire nem vagyunk büszkék azokat a dolgokat képesek vagyunk jóvá tenni.
Indigónak lenni nem azt jelenti hogy \"sprituálisnak\' lenni , \" vagy másnak \" ! Indigónak lenni azt jelenti hogy a szivünkben akkoris hatalmas erő van a megbocsájtásra mikor mások a lélek útvesztőjében elvesznének .
Képesek leszünk másokat meghallgatni, megérteni a problémájukat, megnyugtatni őket.
Mikor a világunk összeomlani készül akkoris számíthatnak ránk !
Remélem hogy irásommal sikerült nektek utat mutatnom , és hogy honnan lehet felismerni ha indigók vagyunk ? .

CSAK A SZIVÜNK VEZESSEN!

Szép estét kivánok mindenkinek!

Üdv : Blacktop-bence

álság
2010. július 23. péntek, 2:23 | Atyagatyaaa (útkereső)   Előzmény

Ilyet az ír, aki "szeretne" indigó lenni, ami butaság, csak az irigyel egy ilyen életpályát, akinek lövése nincs miről van szó. Ha nem vagy indigó, inkább örülj neki és ne akarj az lenni, mert csak időpocsékolás olyan úton menni ami nem a tiéd. Magadat átverheted ideig-óráig, de a bukás garantált. Az indigó pálya nehéz pálya, de ne legyen beszarva egy indigó se, mert aki tényleg az és nem csak beképzeli, az megkapja hozzá az erőt is hogy véghezvigye amit kell. (Nem is értettem azt a hozzászólást, hogy ki segít az indigóknak. Nehogymár pont nekik kelljen segíteni, könyörgöm.) Egyébként a helyes nyelvhasználat lendít egy hozzászólás hitelén.

Ismeri valaki dr Zádori Erikát?
2010. augusztus 17. kedd, 18:03 | Névtelen (útkereső)

Ismeri valaki dr Zádori Erikát?

gaja
2010. szeptember 20. hétfő, 13:23 | Névtelen (útkereső)

Ismerős az elalvás előtti általam gajgaj-nak nevezett jelenség.
A 15 éves lányom indigó, Ő gaja-zott elalváskor születése óta. Nagyon sok várakozás után lett egy öccse, aki most 18 hónapos és kristály. Ő születése óta a Heő-t mondja, azóta sem jöttünk rá, mi lehet ez. Tudja valaki? Anyukám találkozott egy fodrászüzletben tőlünk 30 km-re egy kislánnyal, aki akkor született, mint az én fiam, (4 db nulla van az évszámban) és azt mondja, ugyan úgy Heő-zött, Mint a fiam! És olyan igazi kristály szemei voltak a kislánynak is. Azóta sem hallottam erről senkitől, hogy heőzne a gyereke.
Én magam is indigó vagyok egyébként.

gajagaja
2010. november 10. szerda, 14:34 | Joli (útkereső)   Előzmény

Az én kisfiam 11 éves és neki is ez a gaja gaja volt az első szava sokáig csak ezt monta 2 és fél éves korában kezdet el beszélni de azóta folyamatosan beszél .

karma tsering képe
Indigók, vagy Angyalok?
2010. december 18. szombat, 23:28 | karma tsering

-Én is emlékszek, legfőkép sajnos- a közvetlen előző életemre, spontán 6-éves korom óta. Akkor volt a legelső testelhagyásos élményem! A családom értetlenséggel állt a dolog előtt. Hiába bizonygattam az igazamat, és mesélgettem,hogy mire is emlékszem. Ők csak annyit mondtak túl nagy a fantáziája ennek a gyereknek, és szó szerint kiröhögtek. Akkor még nem voltak Indigó- Kristály, meg egyéb gyerekek, vagyis nem tudtak róluk. Azt hitték meg vagyok zavarodva, ezért egyből pszihológushoz kezdtek járatni, gyógyszerekkel tömtek,évekig. A pszihológus, szintén ki akarta kezelni, az úgymond "fantáziáimat"! viszont tudni kell minderről, hogy tragikus véget ért, számomra előző életem, ezért van egy kis áthallás belőlle, ami nem feltétlen jó. mindenesetre évtizedekig lekezeltek és bolondnak néztek, ezért én magam, beleástam ebbe az irodalomba. -Majd léleklátokhóz látnokokhoz kezdtem járni, ami akkor még nem volt, annyira elterjedt- mint ma. Ők felfedtek előttem egy két titkot, és megértettek engem! A családom a mai napig egy elég materialista család, eggyiket sem érdekli még csak hasonló téma sem. A Karmáról csak annyit tudnak, hogy a kutyának és a macskának is van! Higgyétek el, rendkívűl nehéz dolog is lehet ilyen élményekkel együtt élni.-Én is hagy ajánljak egy könyvet, valamint egy idézetet belőlle, ami szerintem sokmindent megmagyaráz!

"Testet öltött Angyalok, elementálok,
belépő szellemek és csillaglények"

"Gyakran kérdezik tőlem, hogy inkarnálódnak-e Angyalok emberi formában. A válasz
a lehető leghatározottabban igen. A héber biblia 13:2 szakasza említést tesz erről:
„Vigyázzatok, amikor idegeneket láttok vendégül, mert sokan vendégeltek meg így
Angyalokat, anélkül, hogy tudtatok volna róla”. Más szóval, lehet, hogy tudtunkon kívül
találkoztunk már ember alakot öltött Angyalokkal. Sőt, még az is lehetséges, hogy az
olvasó nem más, mint egy testet öltött Angyal, anélkül, hogy tudatában lenne ennek.
Számomra mindenki Angyal, aki angyalian viselkedik. Ebben a tekintetben
időnként mindannyian testet öltött Angyalok vagyunk. Az univerzum miden tájáról
érkeztek lények, hogy a Földre inkarnálódjanak az ezredforduló idején. Személyes
tanácsadói praxisomban sok embert megismerhettem, akiknek eredete nem e
Földön található. Megtapasztaltam, hogy sok testet öltött földönkívüli, Angyal,
elementál, és szellem tartózkodik bolygónkon a mai időkben.
Végső fokon mindannyian egyek vagyunk-egyek Istennel, egymással, az
Angyalokkal, és a felemelkedett mesterekkel. Mindannyiunk legmélyén ugyanaz az
Isten fényéből származó szikra ragyog. Mint az egy fához tartozó sok-sok levél,
ugyanabból a forrásból származunk, és hatással vagyunk egymásra.
Ebben az illuzórikus világban azonban, ahol különálló lényeknek látszunk, vannak
külső sajátosságaink, amelyek megkülönböztetnek bennünket egymástól."

"Dr Doren Virtue
Angyalokkal gyógyítás"

Indigó
2010. december 24. péntek, 21:04 | Szőke Zsuzsanna (útkereső)

Azért írok, mert én is indigó vagyok.44éves de ez így van. én is átéltem a megnemértést. mindig kilógtam abból a családból melyből származok. én is tudok gondolatot olvasni.A mai gyerekekkel nekem nem okoz gondot megérteni egymást. Most utólag sajnálom, hogy a szüleim nem vették észre, hogy én más vagyok mint a többi gyerek.Csak rosszat láttak bennem. Az apám talán megértőbb volt velem, de ő már nem él. Attól függetlenül érzem a jelenlétét. Köszönöm, hoy írhattam! Békés boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak! Üdvözlettel: Zsuzsa

Indigó
2010. december 24. péntek, 21:04 | Szőke Zsuzsanna (útkereső)

Azért írok, mert én is indigó vagyok.44éves de ez így van. én is átéltem a megnemértést. mindig kilógtam abból a családból melyből származok. én is tudok gondolatot olvasni.A mai gyerekekkel nekem nem okoz gondot megérteni egymást. Most utólag sajnálom, hogy a szüleim nem vették észre, hogy én más vagyok mint a többi gyerek.Csak rosszat láttak bennem. Az apám talán megértőbb volt velem, de ő már nem él. Attól függetlenül érzem a jelenlétét. Köszönöm, hoy írhattam! Békés boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak! Üdvözlettel: Zsuzsa

reinkarnáció
2011. április 06. szerda, 23:59 | Látogató   Előzmény

Szervusz Zsuzsa

Nem vagy ezzel egyedül...
Kérdés, hogy újszülött gyerekről vagy újjászületett egyénről van-e szó.
Én voltam már indigó is kristály is, de azt hiszem már szivárvány vagyok.
Éljen a reinkarnáció. :)
Üdvözlettel:
Klara

mivagyok?
2012. január 11. szerda, 20:52 | Látogató (útkereső)

Szijasztok..
Hát én még csak egy 13 éves lány vagyok!
nagyon másnak érzem magam mint a többi velem eggyidös gyerek..
vannak érzéseim elég gyakran amik beválnak és látomásaim is vannak..
mondok egy pl. ami megtörtént velem..
egyszer egy nap mikor felkeltem azon gondolkodtam h kimossam e a ruhámat..csakugy jöt...és gondoltam h kimosom mert nagymamám ugyis szol..rá 2 percre szolt h mossam ki magamnak..

meg mégegy!! a legjobb barátnömröl álmodtam..mikor aludtam(anya nézte a tv-t..ö monda el nekem)
Én felkeltem ugy mint egy zombie és montam anyának h xavi meghalt?(lb-m) és rá 1 hétre meghalt a mamája..

akkor én mivagyok.??

u.erika képe
Egy 13 éves lány
2012. január 12. csütörtök, 22:24 | u.erika   Előzmény

...aki figyel a belsö hangra és hagyja hogy az vezesse.
Persze ez nem zárja ki az indigóságot,vagy a kristály,meg ki tudja még milyenséget.
De van a cimkének jelentösége egyáltalán?

Egyedüli Vagy,és ne érd be holmi cimkével!
Talán kérdezd meg a belsö hangot....
Ha nem kérdezel nem tud válaszolni sem.

Üdv!Erika

fehercsongor képe
Ne agyalj rajta,
2012. január 12. csütörtök, 23:48 | fehercsongor   Előzmény

ne címkézd föl magad ! Az ilyen felvillanásoknak örülj , jegyezd meg és raktározd el emlékeid közé , de ne tulajdoníts neki különleges értéket , hacsak időlegesen nem vagy olyan helyzetben ,amikor valami önbecslés erősítő kapaszkodóra van szükséged a lelki egyensúlyod fenntartásához . Inkább figyeld meg , hogy hasonló jósló gondolataid közül melyik jön be , és keress különbséget , különbségeket köztük , hogy később már a megjelenésükkor érezzed ,hogy melyik az igaz (válik valóra ), és melyik csak egy csalóka belső hang ,amire nem kell odafigyelni. Fogadd szeretettel őket .
Üdvözlettel : felacso

indigó
2013. július 06. szombat, 21:52 | analógus (útkereső)   Előzmény

Szia ! :) Ismerős képességeid vannak..... ÉLetszerű igaz ? Ez nem a megőrülés jele ! Látunk előre és érzünk is...

Leírok egy használati utasítást hogy mit kell tanulnotok fiatalon:

Az érzelmeket kezelni, különválasztani és kordában tartani, ez jól fog esni egy idő után :)

De szabadnak és boldognak lenni, ugyanis akkor sugározzátok ki a tehetségeteket a világra és a családotokra is...

Nem igaz hogy kezelhetetlenek lennénk, bár nekem tesóm is indigó így mi elvoltunk egymással....viszont másokkal is.....

Azt javaslom 27 évesen, az indigókat lelehet tudni könnyen is, kell nekik egy jó szakkör ahol elvannak és kifejtik az erejüket... és tudásukat... ez bármi lehet... ami jó nekik !

tiltani önsorsrontás ! Ellenben javasolni elfoglaltságokat és elterelni a figyelmét az igazi áldás lessz !! Ebben biztosak lehetnek a kedves szülők ! :) Sőt az indigók bármilyen szabadon választot és csinált szakkörön kivállóan teljesítenek és itt találják meg azt amivel sok pénzt fognak keresni, nekem ilyen a grafika .... Bizony sokat keresek és már nem sokára külföldön !

SZóval egy indigót nagyon könnyű kezelni ha úgy gondolunk rá hogy úgy is szeretne tenni valamit miértne támogassuk ebben úgyis jó lessz neki hisz ez kell neki :) Egy kis társaság ahol ahol ő a főnök ! Ez egyátalán nem jelent erőfeszítést szerintem ha már ezt tudjuk ! :)

Egy indigónak tiltani önsorsrontás, mert tönkremegy gyorsan szegény és lehet fizetni a pszihológusokat..... ha így is alakult volna bárkinek , gyógykristályokkal helyre lehet hozni...pl Hematit,Citrin, Tűzachát, Lápisz Lazuli, Nunderit..... Ez kb egy komplett csomag ami nekem jó... én is helyrejöttem betegség után, mert anyukám nem tartotta ezeket szem előtt ! Ezért amit leírok arra mérget lehet venni szó szerint !

Így lehet egy befektetés és egy átok is ! -nem szószoros értelemben

Egyébként az én feladatomnak érzem a segítséget megadni.... ezért nagyon komolyan javaslom bárki számára a talizmánok használatát.... Miháel arkangyal, budha, és bármi ilyen nyakbavaló talizmán nagy segítséget ad hit nélkül is.... ahogy a kristályok is egy két hét elteltével változtatják meg életünket és egészségünket... de akár azonnal is ....

Kristályokról még én is sokat kll hogy tanuljak bár ismerek vagy 30-at így ... Ha Hiperaktív az Indigó GYerek akkor a Lápisz Lazuli segít :) Ezzel bármelyik utalni tudja a feszültségeit..... marok kő méretű kell kb egy ezres....és a Hematit nyaklánc méretben kellene úgy a legjobb... szintén egy ezres csak az ára.....

SZóval vissza arra hogy mit kell tanulnia egy indigónak....

A változó embrektől kell tanulnia....
Minél többféle embert megismerni, ahogy neki tetszik.... nem tovább

nem egy dolgot kell jól kitanulnia, mert ez már kódolva van benne, hogy mi az erőssége.... neki inkább megkell találnia ezt a hobbit és rögtön megtanulja a vérprofi szintjéig ha érdekli..... Így már megis van a szakmálya...

Ha jobban megnézzük megy ez magától, egyátalán nem egy nagy valami indigót kezelni... CSak elterjedt ez a hülyeség ... mert egy bolond százat csinál....

Tehát logikát kell tanulnia ,de nem sima matematikát... a logika pl sakk, kártyajátékok, és társasjátékok alapján..... számítástechnika alapján átveszi mint a gép :)

De pszihológiai könyet is érdemes olvasnia... amiben röviden beszélnek mindenféléről... egyébként ajánlanám az pszihológia dióhélybant én most vettem meg és nagyon jó olvasmány ....

SZóval ha ezeket a dolgokat egy indigó megkapja akkor a képességei és az önbizalma jókedve lessz az útlevele a gazdagságba és a családjának is....

Ez a legnagyobb ajándéka egy kis indigónak, én hiszem ha régen is olyan jó kedvem lett volna mitn most, akkor már korábban sikerült volna az álmunk...

Mert ha megvan töltve a tudat alattija egy indigónak jókedvel és bátorsággal, akkor képes szerencsés és bolgod jövőt vonzani.... ami bizony má a következő pillanatban életbelép...

Ez a kulcs a tudat alatti ,ha ott rendben van minden, az élet az indigóknak táncol....
Velem is így van... megmenekültem már balesettől vagy ezerszer.. mert látom és érzem a következő pillanatokat.... az álmaimban pedig a jövőt....

De ennél jobb hogy pozitív hangulatban meditációval egy szebb holnapot teremtek.....

Megéri ezotériával foglalkozni egy indigónak mert a 3D fölött áll ! És ez nem vicc ! Én is nyertem már pár ezrest szerencsejátékon.... amit csak stabilan érdemes csinálni....

Nem megy midnig ..én inkább a megtanult dolgokat erőssítem a képességeimmel... mert alkotó vagyok grafikus és filmes.....

Egyébként rajzolni úgy megtanultam ,hogy egy kör helyett két kört vertem rá a haladókra simán ;)

Zárom sorimat ,majd fészbúkon csinálok egy oldalt erről....

Ja még valami Indigók segítőket is vonzhattok, a csalódottsággal a legerősebb ,nekem jött ám nem egy nem kettő.... minden nap velük dolgozok :D Hozzák a lehetőségeket az éeltben...

Ha csalódott vagy használd ki, szuggesztálj és az igazságra gondolj ! Nem az elképzelt végkifejlet a fontos ,hanem hogy mikert képzeltél el..... és mennyire érzed a magadénak, bár általánosságokban is működik...

Találj rá a belső hangodra és ha érzed mond ki hangosan indulattal ez a parancs a végén... ettől lessz erősebb amit kívánsz ....

Egy indigó mögött mindig van egy család aki jól járt végül :) ez az én mondásom mert velünk így történt.... sokat keresünk a testvéremmel aki szintén indigó.....

a Swarc ereje legyen veletek ! :D tudatosság tudatosság , jókedv és szabadság bátorság ! Győzzétek le a világot Hajrá ! Mi az indigó fényből származunk amely intelligens :) És tehetséges ! mindenben :)

Nehéz
2012. március 01. csütörtök, 11:26 | Kiara

Sziasztok!

Elég nagy elkeseredésemben írok ide.

Kislányom 5.5 éves.
Fogalmam sincs,hogy indigó,kristály vagy milyen gyerek de nem tudom kezelni ezt-pedig rám az összes jellemzője illik az indigó fogalomnak.

Valószínűleg épp emiatt próbálom Őt teljesen megváltoztatni.
Mert tudom,hogy mi vár rá,ha ilyen marad .
Ilyen naiv,mindenkit !!! szerető,nyílt,kedves,előzékeny,érzékeny,empatikus.

NEM akarom,hogy ilyen legyen.

Bánom az összes kis morzsát amit plusz még én is hozzátettem ehhez a nevelésében.
Próbálom agresszívvá vagy legalább közömbössé nevelni.

De nem tudom.

És elfogadni sem tudom ilyennek.

Kezelni sem tudom,vagyis nem akarom igy.
Mérges vagyok rá és magamra is.

Nem szabadna ilyennek lennie.

Segítsetek.

Kedves Kiara!
2012. május 05. szombat, 11:53 | tibour   Előzmény

A probléma nem benne, hanem benned van.
Ha úgy kezdesz el másokat változtatni, hogy nincs benned elfogadás (se magad, se mások felé), akkor én nem szeretnék a te gyereked lenni!

"Mert tudom,hogy mi vár rá,ha ilyen marad ."
Ez biztosan nem igaz. A te utad nem az övé, és fordítva.. Ez egy más kor, mint amiben te felnőttél.

Egy mesterem szerint ez az indigó, meg kristály dolog egy nagy baromság! Parasztvakítás by USA.

Szerintem túl van misztifikálva ez. A koncepció nem egyenlő a valósággal. A címke az elmét táplálja, van a lelket. A lelket a valóság táplálja. Inkább mediálj, mint agyalj! Inkább legyél jelen aggódás helyett..

"Bánom az összes kis morzsát amit plusz még én is hozzátettem ehhez a nevelésében.
Próbálom agresszívvá vagy legalább közömbössé nevelni."
Ez horror az én indigó szívemnek. Biztos neked is.

Miért nem hagyod meg őt gyereknek? (lefogadom, hogy te magad sem tudod elfogadni olyannak, amilyen vagy, és ez a probléma gyökere. Gyakorolj elfogadás!)

Egy 5 éves gyerek milyen legyen, ha nem nyitott, illetve naiv? Meg fogja tanulni a szociális törvényszerűségeket (direkt nem szabályt mondtam). Szerintem neked támogatnod kéne őt, nem irányítanod. Nem kéne erőszakoskodnod. A szeret rózsája sérül, ha erővel piszkálják!

"Nem szabadna ilyennek lennie."
Mivan??? Milyennek? Mit tudsz te a lányodról? Mit tudsz te magadról?

Miért van olyan érzésem, hogy te túl vagy szabályozva, és olyan elvárásaid vannak magaddal - tehát másokkal szemben is, amik nem praktikusak, vagy elavultak, vagy semmi közük nincs a valósághoz??

Az ember úgy viszonyul másokhoz, ahogy önmagához is. A sok elvárás fojtogatja a lelket. Erőszak!

Ajánlom, hogy olvasd el Anthony de Mello: Ébredj tudatára c. könyv: NÉGY LÉPÉS A BÖLCSESSÉGHEZ c. fejezetét! ;)

IVó
2013. május 02. csütörtök, 23:10 | Látogató (útkereső)

Én csak anyit szeretnék kérni hogy írjatok nekem vagyis egy valaki aki sokat tud az idnigóságról és tud nekem segíteni köszönöm :)