4.- Rész - Magyarság és a- Spiritizmus. | Önmegvalósítás.hu

4.- Rész - Magyarság és a- Spiritizmus.

2010. december 12. vasárnap, 13:46 | karma tsering

A Magyar Korona és a Koronázási ékszerek.jpg

Végülis, az eredeti témára visszatéreve, hogy mi lessz velünk? választ még mindíg nem kaptam. -És nem azért, mint Karmatörlő mondja, hülye kérdésre csak hülye válasz létezik.- Ezek szerinted hülyébb kérdések, mint, mondjuk a Dalai Láma szemüvege? -Hülye kérdés a Magyarság kérdése, vagy, nem? - szerintetek az? Megmondom őszintén, ebből a vitából, én csak annyit látok, hogy, mi olyanok vagyunk itt kicsiben, mint a politikusok a Parlementben. Napirend előtt van mondjuk egy kérdés, Amit "A politikus felvet, "B elkezd vele vitatkozni, hogy nem, mert, neki jobban igaza van! Mindez pedig addig szokott folytatódni míg, egész a mocskolódásig elmegy, ez ma Magyar stílus, (mármint a politikára értettem) úgylátszik! Mindeközben az a probléma, ami esetleg tényleg fontos, közben ugyanúgy megoldatlan marad. Pusztán annyi történt, hogy tellik az idő! -Én szerintem leírtam a saját álláspontomat, nem kell velem eggyetérteni, nyilván én sem mindekivel értek eggyett-mivel nincs két egyforma álláspont! Csupán, mindannyitoktól annyi lenne a kérdésem, hogy a Magyarság, fent említett kérdéseire, ti mit válaszolnátok? -Mi lenne ezekre a megoldás, ha mondjuk, hatalmatokban állna változtatni rajta? -Ti min változtatnátok? -Vagy mit, hogyan oldanátok meg?

karma tsering képe
Politika?
2010. december 12. vasárnap, 20:43 | karma tsering

Nekem, viszont eszembe jutott valami! Mivel ez az egész politikai üzengetés, nem is kicsit, a Pankrációra hasonlít. Szívesen összeengednék, közülük párat, hogy döntsék végre el kinek van igaza. Nagyon megnéznék már egy ilyen meccset, főleg egy ilyen, bármilyen eszközt megengedő-"No Disqualification match-et". Kiváncsi lennék, Viktor, mit csinálna Ferivel vagy Gordonnal. Lehet, hogy kicsit gonosz gondolat, de inkább egymást közt játszák le szerintem, mint velünk! http://www.youtube.com/watch?v=3Zjc-qhg2xI&playnext=1&list=PLAA6271A010E...

Az a baj, hogy úgy tűnik, a politika az ilyen üres vitákról
2010. december 12. vasárnap, 21:08 | KatiPotter   Előzmény

Az a baj, hogy úgy tűnik, a politika az ilyen üres vitákról szól. A közügyekkel való foglalkozást kellene jelentse. De a politikusaink ezt eltorzították. Viszont mi tudunk rajta javítani, tudatosodással, célok megfogalmazásával, és "Te legyél a változás, amit a világban látni szeretnél." módszerrel, hogy normálisabb politikusokat válasszunk meg (vannak, csak figyelni kell, szerencsére már a parlamentben is vannak közülük). :) Másrészt meg nem kellene egymásnak esni, mert mondjuk nem ugyanarra szavazunk... Kellene türelem, megértés, meg ilyesmi... Mivel így csináltam, így is éltem meg a kampányidőszakban ezt. És épp ezért hozott sok szépet is a nehézségek mellett, miközben egyébként szomorú dolgok ellen kellett küzdenünk. De jobb szeretem inkább így: javításért. Nem valami ellen, hanem valamiért. :) Ezért tudtam mosolyogva ajánlani, véleményt mondani.
Hogy mi lesz a jövőben? Ki tudná azt pontosan megmondani? Egyet tehetünk: amit tudunk, tesszük, képviseljük, amit szépnek tartunk. A történelmet úgyis együtt formáljuk, hosszú távra nézve. Ezért is kellene egymásra empatikusabban és türelemmel nézni.

karma tsering képe
Türelem, Empátia!
2010. december 12. vasárnap, 21:15 | karma tsering   Előzmény

Kedves Kati Potter! Nagyon igazad van így kéne eljárni! Sajnos csak az a baj, hogy már évek óta ontja a Magyarság a türelmet és a szeretetet, kedvenc politikusaink felé, de sajnos, mindez sokat nem használt. A mostani kormánynak is kellene egy kis időt hagyni, hogy valamit fel tudjon építeni a romokból, de, hogy lessz e belőlle valami, hát az, tényleg nagyon nehéz kérdés? Ezért is lettem volna kíváncsi az emberek véleményére, hogy ki, hogy változtatna ezen, mármint a tengernyi gondon- ha hatalmában állna, vagy milyen törvényeket hozna? -ami jobbá tehetné az Ország helyzetét?

Én nem a politikusokkal szembeni türelemről írtam. Amelyik önző
2010. december 12. vasárnap, 21:21 | KatiPotter   Előzmény

Én nem a politikusokkal szembeni türelemről írtam. Amelyik önző (márpedig ma sok ilyen van), el kell távolítani a hatalomból. Egymással való empátiáról beszéltem, összetartásról. Pl. nem fogok azért összeveszni valakivel, mert a Fideszre szavazott (vagy mszpre), és nem a Jobbikra. Csak elmondom a véleményem, hogy miért ezt látom jónak a Jobbikot, és a többit miért gáznak. Ilyesmire gondolok, de ez csak egy példa.

Milyen törvényeket hoznék? Olyanokat, amik helyreállítják a ma
2010. december 12. vasárnap, 21:27 | KatiPotter   Előzmény

Milyen törvényeket hoznék? Olyanokat, amik helyreállítják a ma több ponton sértett emberi jogokat, szorgalmaznám a gúnyhatáron túli magyarokkal való nagyobb összetartást, és olyanokat, amik elősegítik a környezetvédelmet, ami igazságosabb gazdaságpolitikát eredményez, alkotmányos védelem alá venném a magyar földet, a nemzeti vagyont, büntetném szigorúan a korrupciót, igyekeznék ezáltal tisztítani a politikát, erősíteném a közbiztonságot. Például ilyenek jutnak eszembe. (Jobbik-programban ezek benne vannak, nem akarok pártpolitikát nyomni, de a forrást meg kell jelöljem).

karma tsering képe
Igazad van!
2010. december 12. vasárnap, 21:44 | karma tsering   Előzmény

Én is hasonlóan gondolom! Tudnunk kéne, végre választani jó és rossz között! A Média pedig eléggé ért hozzá, hogy összeugrassza az embereket. Viszont minden évben meg lehet figyelni, és ez álltalános, --hogy a választások előtt, jobbnál, jobb ígéretekkel, elkábítják az embereket, a különböző pártok. Amikor pedig befut valamelyik, már nem is annyira fontos, az ígéretek betartása!

fehercsongor képe
Összeugrasztásnál
2010. december 19. vasárnap, 0:37 | fehercsongor   Előzmény

nemcsak a nyertes - vesztes között nő az érzelmi hasadás , hanem a nyertesen és vesztesen belül is .
És minél nagyobb a szakadék , és minél éthidalhatatlanabb a távolság , annál erősebb a köztük átcsapó ívfény , ami pedig élő energia . Ha valaki határtalan szenvedélyt akar megélni , akkor társával növelheti a távolságot , elutasítást , ami felszíthatja a vágyat , de kockáztatják a köztük lévőbe zuhanást . Üdvözlettel : felacsó

Most idézek valamit, ez van, akinek demagógnak fog tűnni, de les
2010. december 12. vasárnap, 21:43 | KatiPotter   Előzmény

Most idézek valamit, ez van, akinek demagógnak fog tűnni, de lesz, aki érteni fogja:
'A sötét erők uralma végtelennek tűnik. Ám ekkor felébredt az új erő..."
Ezt most pártpolitikától és minden ilyesmitől függetlenül így értelmezem:
Sötétség: fény hiánya, önzés, az ebből fakadó hazugságok, erőszak és társadalmi igazságtalanságok stb.
A fény, ami próbál tenni azért, hogy jobb legyen, ami az összetartásról, igazságosságról és az ezekért való kiálláshoz szükséges bátorságról szól. Ha ezt képviseljük, és hisszük, hogy ha már kicsit tudtunk segíteni valamit, ha már kicsit is sikerült boldogságot hozni, már megérte, és soha nincs hiába. Valahogy ebben hiszek.

karma tsering képe
Kedves- Kati Potter!
2010. december 13. hétfő, 0:58 | karma tsering   Előzmény

Bocsi, már egyszer elküldtem mondandómat, csak lefagyott a Net. Igazad van szerintem is, mivel a jövő sokmindent rejt, reménykedjünk, hogy megbékélést hoz! Közben pedig sikerült összevesznem, Karmatörlővel, mivel "Ő" úgy gondolja mindent jobban tud! Még én kértem bocsánatot, ezek után, amiket írt, Közben pedig meg sem hallgatja a másikat! szerinte én nem hallgattam őt meg, bár nem is tudom mi értelme, arctalanul, egy ismeretlen embert így egyből lerohanni, ahogy ő tette, velem! Mivel elég erélyesen kioktatott engem, ismeretlenűl, meg nemcsak "Ő"- vajon szerinted, honnan tudja, hogy az én élményeim mennyire valóságosak? Nem kétlem azt sem, hogy sokat tud, de nem hiszem, hogy mindentudó lenne!

Ezen ne aggódj, ilyen van. :) Nagyon sokat beszélgettem már tőle
2010. december 13. hétfő, 1:15 | KatiPotter   Előzmény

Ezen ne aggódj, ilyen van. :) Nagyon sokat beszélgettem már tőlem eltérő beállítottságú emberekkel. Nem értenek, nem is fogják fel igazán pl, mi az a nemzeti érzés, vagy hogy miért gondolkodom úgy, ahogy. Ezt elfogadom, ha nem, hát nem. Ha ezt látom, elmondom a véleményem, majd zárom a témát, mert nincs értelme vitázni. Főleg azért kaptam néha a fejemre, mert jobbikos vagyok, de nem idegesít, egyszerűen nem értik, nem ismerik. Az elején nekem is volt ilyen, nem csak Karmatörlővel. Azt hitték, meg tudnak változtatni, meg akartak, nem értettek. Karmatörlővel mi már nem is vitázunk, mert felesleges lenne. Ezen szerintem nem érdemes idegeskedni. :) Ha rá akar, majd úgyis rájön egyszer. :)

karma tsering képe
Kedves Éva Christina!
2010. december 13. hétfő, 16:43 | karma tsering

Bocsáss meg kedves Éva Christina! Amit mondtam eggyáltalán nem is rád értettem! - Mindösssze csak próbáltam, okoska, karmatötlő, nagyon-nagyon, meg egyebek, "Hülye" kérdéseire válaszolni, egyszerre! -bocsi ha félreértetted! abszolút nem rád, értelmeztem! Viszont muszáj, volt válaszolnom arra, ha konkrétan sértegettnek! Szerintem ha valaki itt az oldalon tényleg tanító jelleggel van itt, mondja el a véleményét, anélkül, hogy másokat provokál, vagy megbánt! -Ha tényleg tanító, ne higgye magát, a- Mindenhatóval egyennlőnek, mert, Ő,esetleg pár tanfolyamot elvégzett, és mindentudónak hiszi magát! Lehet, hogy jelenleg nem vagyok akkora sztár mint, a mindentudó Karmatörlő, meg egyebek, de szerintem meg kéne a másikat, is hallgatni, előítéletek nélkül!- Szerintem! - Ha mondjuk karmatörlő, valóban olyan okosnak hiszi magát, leereszkedhetne a poór néphez is és szólhatna hozzá! -Nem pedig egy ismeretlen ember blogját lefikázni, akit eggyáltalán nem is ismer!- főleg pedig nem lehülyézni, mint ahogy Ő teszi, másokkal!

Sziasztok! Egy szösszenet a nagyon spiri országhoz.Ma volt az
2010. december 13. hétfő, 19:24 | zoeya

Sziasztok!
Egy szösszenet a nagyon spiri országhoz.Ma volt az ölelések napja az országban.A történet Debrecenben volt.Az ÖNKORMÁNYZAT betiltotta az ölelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karhatalom felvonult és elzavart minket.Megkérdezte egyik barátom,hogy megölelheti-e a rendőrt?
Válasz:Nekem papírom van róla,hogy nem ölelhet!!!!
Miután a klubbunkkal voltunk megszokásból,üdvözlésként szoktunk ölelkezni-ezt sem engedték.
Volt nálunk pár cédula amin a klubunk webcíme volt-ezt is betiltották,mert szórólapnak minősűl.
Ennyi a történet...sajnálom.. :-(
Zoeya

fehercsongor képe
Hihetetlen !
2010. december 19. vasárnap, 0:42 | fehercsongor   Előzmény

Szerintem elírás lehetett , hiszen az ÖL(el)ÉST már az ószövetségük is tiltja a beszivárgó debreceni beruházóknak . Üdvözlettel : felacsó

karma tsering képe
Besenyő N.N.I.-Istvánnal
2010. december 13. hétfő, 20:51 | karma tsering

Hát igen igazad van! Magyarországon-semmin sem lehet csodálkozni. Bár mondjuk egy nagydarab szőrős rendőrt, Vagy egy Apehh ellenőrt, én sem szívesen ölelgetnék, lehet, hogy még félreértené, tiszta szándékaimat! Persze csak viccelek, még ha gyenge is volt, de értem a szándékot! Már kicsit, sokszor úgy ézem magam, itt az oldalon is- mintha a Mónika, vagy a Joshhi Bharat Showjában, lennénk, mindjárt jön Sanyi, és szétválaszt minket! Bár én inkáb Besenyő N.N.I.-Istvánnal értek eggyet, mindenben: azaz Besenyő -nagyon-nagyon igazam van Isvánnal- http://www.youtube.com/watch?v=sN_vz8xqTIg&feature=related

karma tsering képe
Karma Tsering
2010. december 14. kedd, 1:42 | karma tsering

Kedves Éva Christina! Én értem, hogy te mire akarsz kilyukadni. -és itt nem is a sértődésről van szó ahogy te mondod, vagy karmatörlő. Hanem arról, hogy nekem is van egy álláspontom! -még ha nem is tetszik eggyeseknek! Lehet, hogy megint én vagyok a hülye, de nekem mindebből csak az jön le, ti, mint a Spiritizmust, elitélítek mint vallást, vagy, ha nem akkor, én keverek össze mindent-mindennel, szerintetek! Hidd el,hogy én végigjártam, régebben az összes mágust látnokot, léleklátót, kártyajóst, a Lui Padrétól a Joshi Bharatig, szinte mindenkit! -és sokat beszélgettem velük. Valamint, több médiumot is. Mindezt nem Nagyottmondásból, mondom. Amit pedig én itt leírtam, azt nem az újjamból szoptam, bár elhinni nem kötelező! -viszont ezt, már az írásaimban is töbször hangoztattam! Ez-pedig, eggyáltalán nem sértődékenység kérdése, volt már, nem egyszer ilyennel dolgom. Karmatörlöről pedig csak annyit, hogy ha igazi mester lenne, akkor tudhatná, hogy vannak érzékenyebb emberek akiket, egy-böli lerohanásával egyszerűen elriaszt az oldalról. Miért, nem lehet mondjuk kicsit finomabban fogalmazni, miért kell, egyből nekiesni a másiknak, amikor azt sem tudja ki is az valójában?
Ezzel, megint csak nem bántani akartam, de ahogy ő kioktatott engem, én is hagy, adjak egy jó-tanácsot neki!-"kicsit legalább finomabban"!- kedves Karmatörlő! Nem kétlem tudásod, de véleményem szerint, a tudás átadásához némi alázat is kell, még ha te nem is így gondolod?! Hiszen, ha tényleg így gondolod, tudnod kell, hogy nem vagyunk mindentudók, legfőképp fizikai testbe zárva nem!
http://www.youtube.com/watch?v=R76ld-nhWm4&feature=related

Hidd el ,hogy mi is ebben az országban élünk.Ugyanúgy érintenek
2010. december 14. kedd, 9:36 | Éva.   Előzmény

Hidd el ,hogy mi is ebben az országban élünk.Ugyanúgy érintenek ezek a dolgok,senki sem vak,süket,és érzéketlen. A tények ismertek,ez nem vita tárgya. /nem mindegyik persze/.

Amiben más a vélemény,-már ami eltérő a tiédtől-,hogy azzal,hogy itt az oldalon el kezdünk dohogni ,hogy
fujjjj...,mi folyik itt,meg gaz politikusok,cigányok,bűnbakot keresünk,szóval ezzel semmi nem fog változni,
csak magunkat is LEHÚZZUK ezzel.
/erre mondhatta Karmatörlő,hogy aki spirituális embernek tartja magát ,az nem csinál ilyet,mert ez nem fér össze a spiritualitással./

Te most annyira el vagy foglalva azzal,hogy miért támadnak itt téged,és miért nem hisznek neked,hogy a valódi okot nem akarod észrevenni.
Még egyszer javasolnám,hogy ne úgy közelítsd meg a kialakult helyzetet,hogy miért így meg úgy,hanem ezen próbálj meg elgondolkodni,hogy az ilyen megoldásokkal,hogy itt egymást hergeljük ezekkel a dolgokkal,ugyan kinek teszünk jót? ,és ugyan mire megoldás ez?
Segítünk ezzel bárkinek is? Adtál javaslatot a problémák megoldására? Jobb lesz ettől valami ?
Ha el tudnád felejteni a megbántottságodat,és átgondolnád ezeket,lehet hogy megértenéd a reakciókat.
/Senkinek nincs itt baja se veled,se a vallásoddal. A kritika nem ezekre vonatkozott./

karma tsering képe
Talán unalmas?
2010. december 14. kedd, 14:32 | karma tsering

Kedves Eva Christina, azért igazat adok neked, valószínű, hogy én is rosszúl közelítettem meg a kérdést, és nektek van igazatok! Nem vagyok mindentudó, az csak Isten lehet, és elnézést mindenkitől, ha valamivel megsértettem! -én eggyáltalán nem vagyok megsértve, csak kiváncsi voltam, ki, hogy, reagál ilyen kérdésekre. viszont ahogy te is, és még páran mondták, manapság nem trendi foglalkozni a Spiritizmussal, vagy a Hinduizmussal -mivel nincs rá akkora igény! Bár lett volna, még egy-két hasonló "hülye" kérdésem. Szerintem jobb ha le sem írom, vagy más megközelítésben teszem ezt! Ezek akkor is csak kérdések, ne vegyük annyira véresen komolyan! Ezért szintén csak idézni tudom magam-"Már kicsit, sokszor úgy ézem magam, itt az oldalon is- mintha a Mónika, vagy a Joshhi Bharat Showjában, lennénk, mindjárt jön Sanyi, és szétválaszt minket!" - de az is lehet viszont, hogy egyszerűen unalmasak az írásaim: ezért, ahogy szoktam hagy ajánljak, eggyik, nagy kedvencemtől Laár Andrástól, egy linket. Nem mostani de lehet, hogy valaki nem látta! Íme: http://www.youtube.com/watch?v=PQzDl3j-VJY&feature=&p=62B9B323BFF85D84&i...

Nagyon örülök Karma Tsering,hogy ,,megenyhültél'',és
2010. december 14. kedd, 19:35 | Éva.   Előzmény

Nagyon örülök Karma Tsering,hogy ,,megenyhültél'',és derűsebben látod a dolgot.

Szerintem ne vonj le ilyen következtetést,hogy már nem írod meg ,amit terveztél,mert most ennek a blogodnak nem olyan volt a fogadtatása,amilyet vártál.

Voltak korábban nagyon értékes Írásaid. Nem arról volt szó,hogy nem ,,trendi''a hindu téma,hanem talán azért nem voltak hozzászólások,mert az egy olyan írás volt,amihez egyszerűen nem tudtunk mit hozzáfűzni.
Azért biztos sokan olvasták,és láttam visszajelzést is,meg köszönetet is a téma iránt.Az egy nagyon szép és értékes munka volt és megmondom őszintén,hogy nekem személy szerint nagy meglepetés volt azok után ez a blogod.Komolyan mondom,mintha nem ugyanaz az ember írta volna. / De most már hagyjuk ezt,lerágott csont.

Én azt javasolnám,hogy írd csak meg amiket elterveztél. Csak annyit érdemes levonni tanulságként a történtekből,hogy ha valaki nem ért egyet esetleg azzal ,amit elmondasz,azt ne vedd a személyed elleni támadásnak,mert csak egy másfajta nézőpont,vélemény.
Gondolj bele,Te itt az oldalon mindenkivel egyetértesz? Nem lenne erről ,arról más véleményed?

Más:
Valami motoszkál a fejemben. Lehet ,hogy ezért megkapom a magamét tőletek,de azt vettem észre ,hogy KatiPotterrel nagyon egyetértetek a politikai kérdésekben,magyarság ügyben,de ami a legérdekesebb,
hogy mindketten folyamatosan Laár András humoros videóit linkelitek be búcsúzóul.
Szóval szerintem,nagyon jól el tudnátok beszélgetni,több területen is ,,egy húron pendültök''. /de én nem mondtam semmit:D /

Még az jutott eszembe,hogy esetleg,ha ezt a szellemvilág témát és a magyarság témát szétválasztanád,akkor érthetőbb lenne a szándékod esetleg.
Írhatnál egy tanulmányt a szellemi hierarchiákról,meg hogy neked mit ad a velük való kapcsolat.
És írhatnál a Magyarságról,ami tudásod van a témáról.
Azért javasolnám ezt ,mert szerintem ez is kicsit zavaró volt,hogy valahogy összefolyt a kettő,és sehogy sem sült ki,hogy tulajdonképpen mi is a szándékod az írásoddal. Isten igazából a szellemvilágról sem tudtuk meg amit lehetett volna,meg a Magyarság téma is kicsit félrecsúszott. /szerintem/
Úgyhogy ne állj le,csak talán egy picit átgondoltabban kéne leírnod,amit tulajdonképpen szeretnél átadni .
Köszönöm,hogy meghallgattál.

karma tsering képe
Kedves Christina!
2010. december 14. kedd, 20:55 | karma tsering

Hát köszönöm kedves Éva Christina, aranyos vagy! Igazad van, talán jobban külön kellene szednem a dolgokat. -Én meg már csak ilyen vagyok, kicsit talán érzékeny, és hirtelen haragú, utánna azért, rendszerint magamba szállok! -de az is lehet, hogy csak pszihopata vagyok!? Sajnos, ezt hozta ki belőllem, jelenlegi életem. Nem véletlenül válaszottam magamnak ezt a profilt, ami utal kettős, vagy töbszörös személyiségemre, mindenesetre elég mély értelme van! Igen készülök, még majd írni, ennél sokkal vidámabb témákról, mindenesetre egy- kettőben benne lessz a Vallás és a Spiritizmus is! -de megpróbálok rövidebben és egyszerűbben fogalmazni! Kati Potterrel, pedig tényleg sokmindenben eggyetértek, jó vele beszélgetni, bár mondjuk ez csak csetelés, meg, egymásnak üzengetés. -én mondjuk nem igazán szóltam bele más blogjaiba, az övébe sem. -Csak az Alföldiset olvastam tőlle, de azzal teljesen egyettértek! -és, hogy miért az abszurd humor? -talán azért, mert ami manapság, az Országban folyik az is az, szerintem!

Én is szeretem az abszurd humort,nem csak Laárt,hanem Galla
2010. december 14. kedd, 21:23 | Éva.   Előzmény

Én is szeretem az abszurd humort,nem csak Laárt,hanem Galla Miklóst is,és az egész L'art pour l'art társulatot.könnyesre szoktam nevetni magamat rajtuk.

Viszont a magyarság kérdéshez találtam valami biztatót.És ezek tények,sajnos nem lehet belekötni:D

,,Áldott az a nép, melynek vannak szentjei, és amely tiszteli
azokat, mert mindenkor áthatja az isteni áldás és szeretet... ''
II.János Pál pápa

A TURUL-NEMZETSÉG SZENTJEI

A Turul-nemzetség eddig összegyűjtött, hivatalosan szentté vagy
boldoggá avatott szentjeinek névsora:

Szent István király (969/70-1038), Géza fejedelem fia
Szent Imre herceg (1007-1031), Szent István király fia
Skóciai Szent Margit királyné (1047-1093), Szent István király
unokája - édesanyja Ágota Szent István lánya
I. Dávid vagy Dabid mac Mail Choluim Skócia királya (1085-
1153), Skóciai Szent Margit fia, Szent István király dédunokája
Szent László király (1040-1095), I. Béla király fia, Vászoly
unokája
Árpád-házi Szent Piroska/Eiréné bizánci császárné (1088-
1134), Szent László király leánya
Csehországi ill. Árpád-házinak is nevezett Szent Ágnes (1205-
1282), III. Béla király unokája - édesanyja Konstancia III. Béla
leánya
Árpád-házi Nagy Szent Erzsébet (1207-1231), II. Endre király
leánya
Boldog Gertrud premontrei apátnő (1227-1297), Szent Erzsébet
leánya
Árpád-házi Szent Kinga királyné (1224-1292), Lengyelország

és Litvánia védőszentje, IV. Béla király leánya
Árpád-házi Boldog Jolán fejedelemasszony, majd klarissza
szerzetesnő (1235-1298), IV. Béla király leánya
Árpád-házi Szent Margit, domonkos szerzetesnő (1242-1270),
IV. Béla király leánya
Árpád-házi Boldog Erzsébet özvegy (1260-1320), V. István
király leánya
Anjou/Toulouse-i Szent Lajos (1275-1297), Árpád-házi Mária
fia, V. István király unokája
Protugáliai Szent Erzsébet királyné (1270-1336), II. Endre
király unokája - Édesanyja Jolanta II. Endre leánya
Árpád-házi ifjabb Szent (vagy boldog) Erzsébet domonkos
szerzetesnő (1292-1336), III. Endre magyar király leánya, az
Árpád-ház utolsó arany gallyacskája
Anjou Szent Hedvig királynő (1374-1399), I. Nagy Lajos király
leánya. Nagy Lajos úgy apai, mint anyai ágon a Turul-nemzetség
leszármazottja

Azért ez nem rossz?:)))

Köszi- ez Biztató!
2010. december 14. kedd, 23:54 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Én nagyon kedvelem Laár Andrást! -Ha valakiről akkor róla el lehet mondani, hogy tényleg elért egyfajta, emelkedett szintet, amit Ő képvisel! Valamint példa-értékű mindannyiunknak! Hiszen, Ő a Magyar, Tan Kapuja- Budhista egyetem egyik alapító tagja, és egyben az egyedi humoré- A Laár pour Lart társulaté. -Amit neki, Galla Miklóssal elentétben, mármint ezt, az Angol humort- sikerűlt kitűnően- átvinnie a Magyar humor világába, hogy mindenki megértse itthon is! Ezenkívűl rendkívül jó Zenész is, szerintem! Mint szakács is megálja a helyét. -Ezért hagy ajánljak egy kítűnő receptet mindenkinek! http://www.youtube.com/watch?v=rFZQBeGZhaE
Vagy egy régebbi Karácsonyi adásból- B. István -mint Bókembert! http://www.youtube.com/watch?v=_EPlHa9-XSo&feature=related

karma tsering képe
Köszi ez bíztató!
2010. december 14. kedd, 23:57 | karma tsering

Én nagyon kedvelem Laár Andrást! -Ha valakiről akkor róla el lehet mondani, hogy tényleg elért egyfajta, emelkedett szintet, amit Ő képvisel! Valamint példa-értékű mindannyiunknak! Hiszen, Ő a Magyar, Tan Kapuja- Budhista egyetem egyik alapító tagja, és egyben az egyedi humoré- A Laár pour Lart társulaté. -Amit neki, Galla Miklóssal elentétben, mármint ezt, az Angol humort- sikerűlt kitűnően- átvinnie a Magyar humor világába, hogy mindenki megértse itthon is! Ezenkívűl rendkívül jó Zenész is, szerintem! Mint szakács is megálja a helyét. -Ezért hagy ajánljak egy kítűnő receptet mindenkinek! http://www.youtube.com/watch?v=rFZQBeGZhaE
Vagy egy régebbi Karácsonyi adásból- B. István -mint Bókembert! http://www.youtube.com/watch?v=_EPlHa9-XSo&feature=related

Mindenkinek csak ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=tSKT0pC
2010. december 29. szerda, 18:43 | Névtelen (útkereső)

Mindenkinek csak ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=tSKT0pCgjag Fankadeli.hu