A gondolat teremtő ereje! | Önmegvalósítás.hu

A gondolat teremtő ereje!

Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni, ami velem történt meg kb két és fél évvel ez előtt. Ez egy hónappal azután történt,hogy abba hagytam az ivást. Még semmi közöm nem volt a spiritualizmushoz,és a gondolat teremtő erejéről sem hallottam semmit.

A történet:Én Pécsen lakom egy panel lakásban.A feleségemnek a munkájához,amit otthon csinál,szalmára van szüksége.A városban nem igen lehet szalmára akadni.Gondoltam megkérdezem egy-két kollégámat akik falun laknak hogy nem e tudnának szerezni egy-két bálát ,(ami egy évre kb elég lenne)amit kifizetek mindegy menyibe kerülne.Nagy szükség volt a szalmára,mert a feleségemnek megrendelése volt.Meg ígérték hogy érdeklődnek és ha lesz elhozzák.Eltelt egy két nap és mindenkitől azt az infót kaptam hogy nincs szalma.Ez után már állandóan az járt a fejemben,hogy honnan szerezzek szalmát,minden képen szereznem kell.Két nap múlva arra ébredtem,hogy a szalmáról álmodtam ,de pozitív álom volt,mert álmomban valahonnan kaptam két bála szalmát.Aztán ezen kicsit elgondolkodtam: ,de kár hogy csak álom volt,megkávéztam és elindultam a munkahelyemre.A munkahelyem egy falut,Péccsel összekötő út mellett van. amikor odaértem leesett az állam.Pontosan a munkahelyem bejárata előtt hevert két bála szalma, az egyik még teljesen egyben, a másik kicsit szétszóródva.Valószínűleg egy arra járó bálaszállítóról esett pont oda és pont 2 bála. Ha pár méterrel arrébb esik le észre sem veszem az árok és a magas fű miatt.

Aztán délután megbeszéltük a feleségemmel a dolgot.Még azt is kimondtam ,hogy valami felsőbb hatalomnak kell lennie,még ha nem is isten.
Öcsém már jó ideje foglalkozik a spiritualizmussal , ő azt mondta hogy az anyalom próbál üzenni nekem
csak nem hallom meg . Ezen akkor jót vitatkoztunk,mivel én ezeket a dolgokat hülyeségnek tartottam.
Már nem .De akkor azért valahol éreztem ,hogy ez nem volt véletlen.

enyi!!!!!


Beküldte: | 2010. dec. 12. vasárnap - 11:51

Hozzászólások

1 comment posted
skarma képe
Hát igen, általában így mennek a dolgok: csak kérni kell, és ha
2010. december 12. vasárnap, 15:32 | skarma

Hát igen, általában így mennek a dolgok: csak kérni kell, és ha valóban szükséged van rá, bármit megkaphatsz :)