Függöny | Önmegvalósítás.hu

Függöny

SWAG-Curtain-0002-2T.jpg

Jövök hazafelé a piacról. Kapucnis kabát a fejemen, hideg van. Jön velem szemben egy ötvenévkörüli fazon, valamit magyaráz messziről (hibbant, vagy részeg lehet, de valszeg kérni akar pénzt) de azért megállok hogy halljam kiváncsiságból mit akar, ezt mondja nekem:
"Ott van egy függöny, szedd ki magadnak azt add el, tudod milyen drága?"
Öööö.. Mivan?? Magamranézek, röhögök egyet, továbbmegyünk azzal a lendülettel ki-ki a maga útjára. Na ez egy igazi elmeháborodott mondom. Na de azért ennyire csövesnek néznék ki vagy mivan, hé??.. Jó oké, szakáll, kopott farmer, kopott bakancs, kabát is inkább military sztájl, na de akkor is, ennyire hajléktalannak nézek ki? Hát ez gáz. Na de mit jelentsen ez tényleg, merthogy minden külvilágból érkező ingernek jelentenie kell valamit, komolyan kell venni, ez meggyőződésem! Nem tartom annyira gáznak az öltözékemet. Nézzük már meg mire gondolt az öreg? Kell hogy legyen értelme! Hogy van ott valami kukába kidobott függöny és jóindulatúan tudtomra akarta adni hogy pénzt tudok belőle csinálni? Ugyanmár.. De hol? Most már kiváncsi vagyok. Megyek tovább 1-200 métert semmi, se kuka, se függöny sehol a környéken. "Ott a függöny, szedd ki magadnak azt add el" - csengenek a fülembe a szavai.. Mi értelme ennek az egésznek, ez elmebetegség.. Hát ilyet..
Hmm nézzük csak, függöny, függöny.. Van otthon egy félig felesleges függöny, de azt a volt barátnőmtől kaptam, csak még nem raktam fel csak az egyik felét, az nem lehet, de hoppá!.. Anyám vett egy éve egy fehéres, vajszínű függönyt nekem, csak valahogy nem passzolt sehova, aztán nekiadta szóban az akkori barátnőmnek, aki már lassan egy éve nem a barátnőm és szerintem azt talán nem is vitte el, elfelejtette, szerintem tuti! (ja, amúgy meg épp max huszonnégyórája agyalhattam azon, hogy a nemrég eladott felesleges pókeres relikviáim után újra pénzt kellene csinálnom ehónapban is valami itthoni cuccból ami nem kell már..) Ez lenne az akkor?? Ez egy ilyen komoly jel lenne?.. Ááá, ez őrület, ha így van! Ilyen van??.. Ledöbbenve, hitetlenkedve teszem meg gyorsléptekben a maradék 1-200 métert a házamig, felkaptatok a lépcsőn, be a lakásba, kinyitom a szekrényt, ahol sejtem az esetleges hollétét annak a bizonyos függönynek ha még megvan, betúrok vakon az egymásrarakosgatott ruhahalmok alá.. és akkor legalul valami selymeshez ér a kezem.. :o Szóval van egy eladó függönyöm.

Beküldte: | 2010. dec. 01. szerda - 08:44

Hozzászólások

20 hozzászólás
skarma képe
Nagyon jót derültem a beszámolódon :D Nem lehet, hogy az üzenet
2010. december 01. szerda, 17:06 | skarma

Nagyon jót derültem a beszámolódon :D
Nem lehet, hogy az üzenet nem fizikai függönyre vonatkozott? Vagy ennyire szükséged van most pénzre?

jaguar képe
ja
2010. december 01. szerda, 18:43 | jaguar   Előzmény

folyamatosan.:) mondom, kb egy nappal előtte merült fel bennem (de aztán el is feledkeztem róla), hogy újra meg kellene hirdetnem vmi itthoni cuccot ami nem kell.

Claryssza képe
Rakd fel a vaterára is.. :) www.vatera.hu
2010. december 01. szerda, 17:25 | Claryssza

Rakd fel a vaterára is.. :)
www.vatera.hu

u.erika képe
Na és eladtad aztán? :)
2010. december 01. szerda, 18:24 | u.erika

Na és eladtad aztán? :)

jaguar képe
ez ma reggeli sztori,
2010. december 01. szerda, 18:40 | jaguar   Előzmény

ez ma reggeli sztori, septiben le is írtam. még nem volt időm utánanézni áraknak, de vatera-teszvesz, igen.

Michaelita képe
Jaguár
2010. december 01. szerda, 18:55 | Michaelita

Hihetetlennek tűnő történet, de elhiszem Neked, hogy így történt:)
(mert már velem is előfordult pár hihetetlennek tűnő dolog)

jaguar képe
vágom
2010. december 01. szerda, 19:15 | jaguar   Előzmény

vágom.. ez pl olyan sztori hogy nincs is értelme élőben ismerőseimmel megosztanom. józan voltam és ami a legzavarbaejtőbb a faszi is annak tűnt, bár pár másodperc volt az egész. ezért gondoltam hogy oké akkor egy őrülttel találkoztam, mert mászkálnak ilyenek bőven Pesten.
milyen az általában, ha valaki belenéz valakibe, hova néz a szeme? mellkas, szívcsakra környékére?
gyakorlott másokbabelenézők, ilyen van, hogy jön veled szemben az utcán egy idegen és egyből tudod mi a problémája és mi rá a gyógyír, létezik ez így? hogy jönnek ezek a dolgok?

szeges képe
Én ismerek ilyen embert.
2010. december 01. szerda, 19:18 | szeges   Előzmény

Még fényképről is megmondja, mi van Veled. Ez tök komoly.

jaguar képe
hogy kell ezt elképzelni?
2010. december 01. szerda, 19:56 | jaguar   Előzmény

de ez a felfoghatatlan nekem, hogy hogy kell ezt elképzelni? mert beszélgettem már 1-2 ilyesmi emberrel (ha egyáltalán), de nem tudtak semmi konkrétat mondani nekem hogy hogy tapasztalják, nem tudták érthetően, világosan hasonlatokkal leírni a folyamatot, bosszantó.

szeges képe
Szerintem...
2010. december 01. szerda, 20:06 | szeges   Előzmény

...érzik, vagy látják a gondolataidat, sokkal mélyebben, mint Te. Ott belül pedig ott van a jövő lenyomata. Minden lehetséges jövőé, betegségé, stb. Pont ezen gondolkodtam én is a napokban, mert néhány napja találkoztam egy ilyen fazonnal. Már régóta ismerem egyébként.

Vannak tisztánlátók, akik így születnek, hozott tudásuk van
2010. december 01. szerda, 20:50 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Vannak tisztánlátók, akik így születnek, hozott tudásuk van előző életekből. Egy név után tudnak információt mondani bárkiről. Tudják a többi ember gondolatait, érzik az energiájukat, rezgéseiket. Habár a jövő mondásában kételkedem, mert nekem még soha senkinek nem jött be a jóslata.. Pedig állítólag létezik a jövőbe látás..

szeges képe
Hogyér adod?
2010. december 01. szerda, 19:16 | szeges

Hogyér adod?

jaguar képe
;) fogalmam sincs még
2010. december 01. szerda, 19:24 | jaguar   Előzmény

;) fogalmam sincs még

szeges képe
Az sok...:D
2010. december 01. szerda, 19:34 | szeges   Előzmény

Az sok...:D

Mondta is a párom tavaly télen, hogy a meztelen csajt nem zavarj
2010. december 01. szerda, 21:08 | Hiteles06

Mondta is a párom tavaly télen, hogy a meztelen csajt nem zavarja, hogy nincs függöny? :)

Jaguár kedves...
2010. december 03. péntek, 13:44 | Ramina   Előzmény

újra megállapitom, tetszik a stilusod:-)
Szakállas vagy...?!...oh, ez valahogy nem illet a képembe:-)

Az a személy, aki bemond neked valami fontosat, az nem feltétlenül látó vagy ismerője bárminek is az életedben. Semmit nem tud.Sokszor fogalma sincs, miért pont azt és annak és akkor mondja.
Inkább, azt vettem észre, úgy működik ez, mintha az univerzum,( felsőbb éned, szellemi vezetőid, angyalaid stb.nevezzük, aminek akarjuk) szólnának be neked. Mintha úgy kapnál segitséget, hogy egy tök vadidegen emberen keresztül kerül kimondásra egy információ, amire pont neked van most szükséged.

Nagy és felfoghatatlan a Bölcsesség, amely mindent átsző!

Ha neked van egy szükségleted vagy erős kivánságod ÉS az egybeesik az Égiek akaratával is, akkor azt eléd hozza az Élet.

Egyszer, mikor Sanyi beesett hozzám Pesten, leült a konyhába, beszélgettünk. Aztán azt mondta, éhes.Az anyám, aki tudja, hogy ki nem állhatom a bablevest, azelőtt fél órával hozott nekem egy kislábos bablevest. Azt mondta, csak úgy jött az agyába, hogy áthozza. Oké. Mondom Sanyinak, csak bablevest tudok neked adni, nincs más itthon. Erre ő, hát PONT az jutott eszébe, (hogy leginkább) milyen jó lenne egy kis bablevest enni!

Sokszor voltam már eszköze ennek a csodálatos "rendszernek" és sokszor voltam már fogadója. Mindenki része ennek, csak van , aki ennek tudatában van és van, aki nem.Az utóbbi években már nagy %-ban tudatában vagyok annak, hogy néha mondok vagy teszek dolgokat, amelyeknek - legalábbis az én számomra - épp akkor semmi értelme......de másoknak igen:-) Vagy mások, számomra épp azt "hozzák", amire épp szükségem van. Ezek a tipikus "véletlenek".....
A figyelmesebbek azt is észrevehették már, hogy nemcsak embereken keresztül jöhet segitség, hanem bármin keresztül. Reklámok, rendszámtábla, egy történés és megannyi más dolog.
Csak figyelni kell.

jaguar képe
ja
2010. december 04. szombat, 2:54 | jaguar   Előzmény

ja, nekem ezek az iránymutatóim amikről írsz, sőt szinte már túlzásba is viszem ezek figyelését (de én így, kívül "meditálok").. szóval nyugi hetente tucatnyi abszurd sztorit tudnék leírni ilyesmikből (ha mondjuk mindig józan is lennék:)), de azért ez a fenti jóval több volt ennél. persze, szerintem is lehetséges az is, hogy egy őrült szájába lettek adva a szavak és fogalma sem volt róla mit mond, ez a másik eshetőség.. de túl részletes volt azért ez ahhoz szerintem. bár ritkán beszélgetek őrültekkel (vagy gyakran?) szóval lehet hogy ez tényleg ilyen műfaj..
nade és miért nem illett a képbe a szakáll? engem meg ez lep meg.

A szakáll szerintem komolyit és öregit. Az irásaidból meg nem az
2010. december 06. hétfő, 11:02 | Ramina   Előzmény

A szakáll szerintem komolyit és öregit. Az irásaidból meg nem az jött le, hogy neked ilyen "ambicióid" volnának:-)
A sima bőrüek is tetszenek meg a borosta is, a több szőrzet már nem annyira, de a komplett egész dönt.
Őrültek? tele van velük a világ:-)
"ha mondjuk mindig józan lennék"...miért nem vagy mindig az? :-)Könnyebb neked akkor kommunikálni?
Nekem azért volt nagy cimborám az alkohol egy részről, mert az elfojtott érzelmeimet segitett "kiengedni". Akkor mertem szeretni, romantikus és érzékeny lenni. Ez régen volt, de akkoriban nem volt más eszközöm, mint a pia:-)

jaguar képe
könnyebb
2010. december 06. hétfő, 11:31 | jaguar   Előzmény

könnyebb, sokkal. de éppen van más eszközöm is, bár végsősoron az energiaimpulzusról szól ez az egész dolog.. például tegnap egész nap stúdióztunk. a végeredmény meg még ma is hasonló hatással van rám, mint akármilyen "szerből" egy komolyabb dózis.. vagy mint mondjuk egy sportolónak egy győzelem.
amúgy az írásaim kisebb része születik csak teljesen józanul. a fenti éppen igen, de ahhoz meg kellett egy energiatöbbletet okozó inspiráció.
szóval akkor részedről ez az arcszőrzet téma egy egós belevetítés lehetett ezekszerint ki lehet jelenteni.. viszont - szerintedi - ambíció ide vagy oda, a jaguár akkor is csak egy szőrös állat.

örömmel vetitek
2010. december 07. kedd, 9:28 | Ramina   Előzmény

persze! abszolut belevetités, mi más? Hát hiszen nem ismerlek csak vetitek. Amúgy minden szavad, a megfogalmazásaid, a poénok, a világ, amely lejön az irásaidból, az életmódod, a depid, a rákérdezéseid, a minden,irtóra emlékeztet valakire, akit nagyon szeretek.:-))igy hát rád vetitem, nem baj?
Részemről nem aggódom túl ezt az egós, nem egós témát....van egó és lesz egó....még jódarabig...nálam:-)De van más is!
ja, erre nem gondoltam, a jaguár tényleg szőrös, de te Szabolcs vagy, igaz-e?.....:-)))birlak, nagyon....:-)