Önmagát reklámozó "megvilágosodott mester" | Önmegvalósítás.hu

Önmagát reklámozó "megvilágosodott mester"

Én azt állítom magamról, hogy felébredtem. (És ez így is van :D ).
Bele-bele szóltam jó néhány blogba.
Na kaptam a pofámra rendesen. :D
Ezennel kiteszem magam prédának. :D
Szedjetek szét! :D
Tegyetek fel bármilyen kérdést!
Mindegyiket meg fogom válaszolni, ígérem.
Szkeptikusok próbálják meg bebizonyítani, hogy hülyeségeket mondok. :)

Téma: megvilágosodás, megvilágosodáshoz vezető technikák, élet a megvilágosodás után, kell-e nekem a megvilágosodás :), megvilágosodással kapcsolatos tévhitek (pl. egy megvilágosodott csak néz ki a fejéből bambán, a megvilágosodással eltűnik a világ stb... stb... :D :D :D )

Na gyerünk! :D

Beküldte: | 2010. nov. 28. vasárnap - 18:44

Hozzászólások

359 hozzászólás
a3140a képe
Dehogy vagyok én diktátor! Én csak azt mondom, hogy ez az egész
2010. december 05. vasárnap, 20:25 | a3140a   Előzmény

Dehogy vagyok én diktátor!
Én csak azt mondom, hogy ez az egész spiritualizmus egy nagy hülyeség!
Nagy feneket kerítünk valaminek, ami a világ legegyszerűbb dolga.
Valójában borzasztóan egyszerű, de mi túlbonyolítjuk.
Álom az álomban.
Önmagad megtalálása a világ legegyszerűbb dolga.
Csak az a baj vele, hogy utána nincs tovább mit keresni. :D

,,Csak az a baj vele, hogy utána nincs tovább mit keresni.
2010. december 05. vasárnap, 21:11 | Éva.   Előzmény

,,Csak az a baj vele, hogy utána nincs tovább mit keresni. :D''

Hát ez az ,dög unalom:DDD
Ki kíváncsi erre? Láthatod?:)

Ademon képe
Nem egyszerű annak, aki még nem találta meg magát. Nem tudom
2010. december 05. vasárnap, 21:31 | Ademon   Előzmény

Nem egyszerű annak, aki még nem találta meg magát. Nem tudom mennyi idős vagy, de mért gondolod, hogy a megvilágosodásodhoz csak azaz egy hónap meditáció kellett? Nem lehet, hogy az csak a felkiáltó jelet tette a mondat végére? Talán az előtte lévő dolgok legalább ennyire fontosak voltak. Ebben az esetben viszont mégsem olyan egyszerű a módszer.

Minden illúzió vagy hiedelem támaszként szolgálhat az embernek, amíg ki nem teljesedik. Ne csak a rossz oldalát nézd. Nem biztos, hogy azzal, hogy itt lerombolod az illúziókat jót fogsz tenni. Gondold végig mire is van szükségük, lehet, hogy nem is erre.

A megvilágosodott kicsit olyan mint a gazdag a szegények között. Nincs rosszabb az újgazdag megvilágosodottnál, aki nem veszi észre, hogy a többieknek nincs még meg az ami neki. Néha pont így viselkedsz, és emiatt nem vagy hiteles a többieknek. Az alázat hiányzik. Ne magadból indulj ki, hanem az ő gondolatvilágukból és abból próbálj valamit csinálni. Ez legnehezebb része.

jaguar képe
így.
2010. december 06. hétfő, 10:22 | jaguar   Előzmény

így.

a3140a képe
Igazad van Ademon! Sok idő kellett, míg rájöttem, hogy a
2010. december 06. hétfő, 22:00 | a3140a   Előzmény

Igazad van Ademon!
Sok idő kellett, míg rájöttem, hogy a spiritualizmusra is rátelepedett a haszonleső csorda.
Számoltam én vissza 100-tól 1-ig, 50-től 1-ig stb...
Lelkesen "programoztam" a dolgokat minden nap 3x15 percben. :)
Később nap nap után mormoltam a mantrám, elhittem, hogy ez az én "egyéni" szent szavam, gondoltam a szútrákat is, hiszen egy himalájai jógi biztos tudja a frankót. :)
Sidhi tanfolyam után, vertem a seggem a szivacshoz azt képzelve, hogy repülök (250 ezer volt a tanfolyam akciósan, plusz 25 ezer a szivacs :D )
Ez volt nálam az intellektuális rész.
Aztán elegem lett mindenből, kezembe vettem egy Ramana Maharsi könyvet ( Oltalmazó Útmutatás), nagyon tetszett, de nem értettem, hogy akkor most mit is kell csinálni?
Elolvastam minden fellelhető nyomtatott és elektronikus irományt Papajiról. Nem értettem.
Aztán találtam néhány fordítást Sri Nisargadatta Maharadzs-tól. Naggggyon dúrva volt!
Azt gondoltam, ha ez a megvilágosodás, akkor köszi, nem kérek belőle (Be as you are - Légy aki vagy).
Aztán találtam egyetlen mondatot tőle, mellyel megértettem mindent.
Ennyi kellett az intellektuális megértéshez:
"Nem az vagy, akinek gondolod magad."

Ezt követően, kb. 1 hónapot gyakoroltam, hogy megtapasztaljam az "Én vagyok" állapotot.
Ennyi kellett, semmi több.
Hitelesnek gondoljátok vagy nem, a milliószor átírt és tévesen félreértelmezett Szent Bibliában még mindig benne van ez a kijelentés: "Én vagyok az én vagyok"......

Ademon képe
Nem erre gondoltam, hanem a teljesen hétköznapi tapasztalatokra
2010. december 06. hétfő, 22:47 | Ademon   Előzmény

Nem erre gondoltam, hanem a teljesen hétköznapi tapasztalatokra és tanulási folyamatra ami mindenkivel végbe megy, és kezdetben öntudatlanul építi fel az ember egyéniségét. Amikor az ember kezdi megérteni ennek a folyamatban lévő fejlődési lehetőségeket, akkor kezd az egyénisége is érdemben fejlődni a kiteljesedés felé. Ekkor kezd fogékonyabbá válni a többi emberre, kezdi jobban megérteni őket, tudatosabbá válik a világra és önmagára, az elméje egyre jobban szinkronizálódik a környezetével. Ehhez nem kell spirituális meditáció, csak a dolgok közti összefüggések folyamatos figyelme, és a megértésére való törekvés. A meditáció akkor jó, ha le kell nyugtatnunk magunkat, de azon túl értelemmel nem jutunk vele előbbre.
Azt vettem észre, hogy a legtöbb embernél ez a folyamat megbicsaklik, lelassul mert leragadnak társadalmi, civilizációs trendeknél és más túlerőltetett igazságoknál.

Magam is úgy vélem, hogy a New Age irányzatok legtöbbje csak igaznak hitt fantáziáláson alapul, különböző abszolút-igazságnak kikiáltott elméleteken és tévedéseken. Azonban a természetes élettapasztalatok kellenek a megvilágosodáshoz. Abból te is felszedhettél egy nagy adagot.

:D
2010. december 07. kedd, 19:58 | csaesz   Előzmény

Én bírlak Téged.

De őszintén nem értem, hogy miért erőlteted olyan lelkecskékre a megvilágosodást, akik még nem akarnak megvilágosodni.

Egyre jobban hiszek abban, hogy a megvilágosodásnak minimum két útja van. Az egyik, amikor mindent befogadunk magunkba, és így jövünk rá arra, hogy "ha ez is én vagyok, meg az ellenkezője is, akkor az azt jelenti, hogy valójában egyik sem én vagyok", és így fokozatosan jut el a lélek odáig, hogy ő semmi.
Most úgy látom, hogy Te ezt a munkát egy az egyben átugrottad, tehát nem kell feltétlenül hozzá ez a sok meló. Viszont ennek van egy olyan hátránya, hogy nem vagy teljesen elfogadó.
Eddig azt hittem, hogy aki megvilágosodott, az már elfogad a világban minden minőséget úgy, ahogy az van. És most azt látom, hogy a megvilágosodásnak semmi köze nincs ehhez.

Vagyok, aki vagyok
2011. január 25. kedd, 14:45 | szeti87   Előzmény

Vagyok, aki vagyok. Vagy pontosabban: Azzá válok, akivé válni akarok. Ez van bent a Bibliában, a fordítás szerint így nevezi meg magát Isten Mózesnek.
Mócsány Bertalan bioenergetikus szerint:
(Ehyeh Asher Ehyeh)

ember felemelkedése
Ez a kijelentés és tartalma-érzete nem azt jelenti, hogy túlzott önhittségben vagy kivagyiságban „döngetem a mellkasom”, miszerint én aztán vagyok valaki itt köztetek… hiszen mindenki már eleve Valaki..! A Vagyok, Aki Vagyok „kifejezésnek és érzetnek, ÉRZÉSNEK” magas fokú rezgésszintje, információ tartalma van, amely kifejezi az ember önálló, szuverén Omniverzális egységét a Világegyetemben, az ember Önfelismerését és Tiszteletét Önmagával (és mindenkivel) kapcsolatban. Egyszerűen azt, hogy valóban Valaki, nem kiszolgáltatott, hanem valóban maga az Erő, a Tudás (a kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtése).

Olyan erő, tudás, mely még erőlködést sem kíván, nem vesz el energiát mástól (és nem ad, csak segít egyensúlyozni, ha kérik és elfogadják), mert minden energia rendelkezésére áll Önmagától, Önmagában is! Olyan Valaki, akinek választási és megvalósító hatalma van, aki hat az Univerzum energiaszintjére és egyénileg is képes tenni az Emberiség, Önmaga és az Univerzum felemeléséért, tanításáért! A ..Vagyok, Aki Vagyok.. rezgéstartomány tartalmazza az Univerzum legmagasabb szintű TUDATI ÉS ENERGIA rezgését, a szeretet, az Önelfogadást-megengedést, a Bölcsességet, a türelmet és ezek erejét félelem nélkül..!

a rózsa gyümölcse
A .. Vagyok, Aki Vagyok.. rezgése, energiája az Élet, az Ember örömteli megnyilvánulása az ember (ön)-felismerési folyamatában és életérzésében. Ezt a Benső tudatosságot és energiát Minden ember hordozza magában, az emberi DNS spirituális legszentebb energiaszintjében, és a szívében. Ez a rezgés a kommunikációs kapocs az „Ég és Föld” között, a Benső Én és az Ember között, maga az EGYENSÚLY!

Az ISTENI egyensúly, magában az EMBERBEN…

A SZABAD VÁLASZTÁS EGYEDÜLI BOLYGÓJA A FÖLD, ÉS A SZABAD VÁLASZTÁSNAK „TISZTA HASZONÉLVEZŐJE” ÉS MESTERE AZ EMBERISÉG! Éljünk vele, emeljük fel gondolati és érzelmi rezgésszintünket, vibrációnkat, vezéreljen minket a szeretet, éljen bennünk a békesség, és velünk együtt emelkedik a Föld rezgésszintje is!

Testünk alá van vetve az égnek, az ég alá van vetve szellemünknek."
Leonardo Da Vinci" Eddig az idézet.
Én némi barátságos cinkossággal olvaslak, és értem, amit mondani akarsz. De a rákocskák nem akváriumban, hanem aqua- terrariumban élnek, így nem is létfeltétel számukra a vízben fellelt levegő, amennyire tudom, a rákok nem kopoltyúval lélegeznek, vagy tévedek?, tehát a hasonlatod mások általi értelmezése már ebből a felfogásból nézve is erősen sántít. Figyelmedbe ajánlom Richard Bach :Illúziók című könyvét (Egy vonakodó messiás kalandjai). Én szívesen beszélgetek veled. Mindenre vevő vagyok, mindenből tanulni akarok, és nem fogok a "na most aztán ízekre szedem az elgondolásaidat" mentalitással neked esni.

Aditi képe
Ez a Vagyok aki vagyok engem egy Mózes életéről szóló
2011. január 25. kedd, 15:15 | Aditi   Előzmény

Ez a Vagyok aki vagyok engem egy Mózes életéről szóló Disney-rajzfilmen érintett meg...:))))

Nem érdekel ki szerint nyálas meg amerikai, meg nem elég magyar, meg zsidó :)) még jó hogy az :)), nekem nagyon bejön. És mellesleg a legszebb zenéket szerintem ebben a rajzfilmben gyártották az amcsik. (meg még ki tudja milyen vérű, tehetséges zenészek.)

Szóval tudtam, h ennek a mondatnak "misztikus" jelentése van, de azt hiszem még nem voltam elég érett h átéljem a dolgot, folyton csak "törtem rajta a fejem" mert éreztem, h valamihez el kell jutni ebben a mondatban h a valódi jelentését felfogjuk. (És ne csak értsük..)

Nem nagyon sikerült, úgyhogy végül arra használtam fel, hogy gyakoroljam az önelfogadást.

Legyártottam a mondatom" Vagyok amilyen vagyok." :)))

Vicces, vagy nem, sokat segített.

és szerintem abban is hogy ez által, furcsa, vagy nem, közelebb kerültem a "Vagyok aki vagyok" jelentéséhez.

Szerencsések azok, akik érezni tudják az útjukat, esetleg látják, vagy még jobban, akik tudják. (Vannak , akik tudják, mi a Dharmájuk, sőt vannak irányzatok, amik egyenesen felvállalják, hogy megtanítanak meglátni a sajátod - Mennyei Prófécia gyakorlati útmutató -mondanom sem kell nekem ez sem volt elég :( )

Mindenesetre odáig már eljutottam, hogy ez a bizonyos valaki, aki vagyok az a valaki, aki pontosan beleillik a szövevényes szőnyegbe , az Élet szőnyegébe, egyetlen szálát alkotva, abszolút egyéni módon. Csak én csak úgy lehetek az, aki beleillik az emberiség, meg a tágabb mindenség történetébe azzal, amivel született, amit képvisel, amire képes, és amit megtanult hozzá.

de azt is érzékelem, hogy ez a valaki még nem vagyok. Hogy a karmák mássá tettek, mint akinek lennem kéne. És ebből a pozícióból nagyon nehéz látni, ha egyáltalán ez lehetséges. Nemrég ébredtem rá ha vaksötétnél is sötétebb erdőben az illúziók tökéletesen teljes világában bolyongtam egész eddig. Ez volt az első lépés h elkezdjem leleplezni. Most már legalább tudom, hogy fontos vagyok, mint bárki más, de nem fontosabb. Ez már egy jó kiindulópont: azt mondani: létezem. Olyan vagyok a ilyen, elfogadom magam, ez a kiindulópont. Lássuk, miért is születtem, mi a dolgom.

Szóval könnyű erről a karmásdiról beszélni, de megtalálni önmagunkban azt a valakit, aki miatt megszülettünk, aki hasznára van a világnak valamilyen általunk megítélhetetlen módon... azt hiszem, leginkább ez tart életben. Nem tudnék úgy meghalni, h nem végeztem el a dolgom.

De vak vagyok, és amíg vak vagyok csak bolyongok, és igyekszem utakat találni, de csak találomra tudok választani. Kipróbálom, és ha nem jön be, váltok. Nem tudom, meddig lehet ezt csinálni, és elvezet e arra az útra, ahol végre önmagammal maradok ebben az életbe, végig.

Szóval ez a vagyok aki vagyok, számomra most valami olyasmit jelent: "Az vagyok, akinek születtem, magam miatt is, és miattatok is. Akinek rendelt a Nagy Összefüggésháló, én nem tudom, miért, de ennek kell lennem, hogy értelmes legyen az ittlétem. Mert épp én kellek ide, ehhez a feladathoz, ezzel kapcsolódom hozzátok és mindenkihez, és ezzel váltom meg magamat.

Lehet hogy nem értitek, miért ezt teszem éppen ezt és miért nem foglalkozom mással. Nem foglalkozhatom mással, az illúziókkal, mert nincs rá időm. A szabad akaratom ennek a célnak rendelem alá.

Ez az, amitől jól vagyok, és jól van a Mindenség, és békével ajándékoz meg, mert azt teszem, amire küldött, azon az úton haladok, amely az áramlást szolgálja, aminek csak egy kicsiny része látható még a legmagasabb tudatú embereknek is. Ez az, amitől meggyógyulok, vagy legalább erős vagyok magamért és azokért akikért itt vagyok."

Bárcsak tudnám, mi az a szerep, amit nekem szánt az ég. (És nem én gyártom folyton a mintáimmal. ) Amire születtem, és ami miatt olyannak születtem, amilyennek. vagy legalább érezni tudnám olyan erősen, hogy soha ne térjek le róla.

Valami miatt tudom, azt biztosan érzem, hogy ennek mindent alárendelhetek bátran. Mert ha képessé válok az lenni, aki vagyok valójában, azt szolgálom a tetteimmel, amiért lettem, minden más is a helyére kerül az életemben.

Csak már lennék ott......

És ti is...:))

Namaszte

Aditi,nem ennyire misztikus ez a Vagyok Aki Vagyok. Nagyon egysz
2011. január 25. kedd, 15:43 | Éva.   Előzmény

Aditi,nem ennyire misztikus ez a Vagyok Aki Vagyok.
Nagyon egyszerű praktikus oka van,a zsidóknál nem volt szabad kimondani Isten nevét.
Ezért halálbüntetés járt,pontosabban megkövezés.
Ezért van a Vagyok Aki Vagyok,és a JHVH-is. Mert a Jahvét már nem lehetett kimondani.
Erről is van jópofa film,valaki anno be is linkelte:/a megkövezés Isten nevének kimondásáért,a Brian élete c.
filmből:)/

http://www.youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8&feature=related

Ez is nagyon ,,aranyos'':DDD

Kirsikka képe
Ofra Haza -Egyiptom hercege
2011. január 25. kedd, 16:02 | Kirsikka   Előzmény

nem akárkik énekelték!!! Ofra Haza énekelte egy kivétellel az összes nyelven ezt a dalt...

mikor megjelent minden hétvégén mentem sírni a moziba ...amíg volt pénzem:D a mai napig könnyekig meghat ez a rajzfilm. :)

Elég sokáig bírtad,csodálkoztam is:) Már kezdtél gyanús
2010. november 30. kedd, 21:40 | Éva.   Előzmény

Elég sokáig bírtad,csodálkoztam is:)
Már kezdtél gyanús lenni,hogy lehet ,hogy tényleg?:)

a3140a képe
:D
2010. november 30. kedd, 21:41 | a3140a   Előzmény

:D

:)
2010. december 07. kedd, 12:35 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

nekem nagyon teszik amiket írtok!

csak azt nem értem, hogy miért lovagol mindenki a megvilágosodáson?

zita

u.erika képe
Na látod Zita! Ezt mi sem értjük.... ;)
2010. december 07. kedd, 12:57 | u.erika   Előzmény

Na látod Zita!
Ezt mi sem értjük....

;)

a3140a képe
Bírtam és bírom. Ne aggódj! Keresem, melyik stílus a
2010. november 30. kedd, 21:45 | a3140a   Előzmény

Bírtam és bírom. Ne aggódj!
Keresem, melyik stílus a leghatékonyabb, hogy segíthessek.
Bocsi a látszólagos felháborodásért! :D

Miért akarsz ennyire segíteni? A megvilágosodás igazán egyéni
2010. november 30. kedd, 22:15 | Éva.   Előzmény

Miért akarsz ennyire segíteni?
A megvilágosodás igazán egyéni út,nem egy össznépi aktus.

Egy gyógyítónál belátom,hogy ,,mániája '' ,hogy segíteni akar,egy papnál is értem,hogy összetartja ,és felelős a nyájáért,de a Te igyekezetedet sehogy sem értem.

Más egy tanítást,vagy látásmódot átadni.Ott személytelen marad az ember,de ez az igyekezet és rábeszélés
Hmmm...ezt nem értem.

Például miért világosodjak én meg,ha éppen üdvözülni szeretnék első körben?
Mi hajt téged ennyire,hogy rábeszélj engem a Te tapasztalatodra? Miért jó ez egy megvilágosodottnak?
Lassan hitet csinálsz ebből,és olyan leszel ,mint egy hittérítő.Már megbocsáss,csak kezd ilyen érzésem lenni.

a3140a képe
Mi az az üdvözülés? :) Megkülönbözteti bármi a
2010. november 30. kedd, 22:38 | a3140a   Előzmény

Mi az az üdvözülés? :)
Megkülönbözteti bármi a megvilágosodástól?
Szerintem ugyanazt jelenti.
Álomban lévő embert, ha fel akarnak ébreszteni, fel szokták pofozni, ha a finom cirógatás, vagy rázogatás nem segít. :D
Tegnap "jó kisfiú" voltam, nem szóltam be senkinek. Hátha működik.
Nem működött.
Ma "csúnya kisfiú" vagyok, nem hagyom magam. :D
Egyébként NE VILÁGOSODJ MEG!!!
Kényelmesebb a megszokott nyomorúság. :D :D :D

Az különbözteti meg,hogy az egyik személyes /individuális/,a
2010. november 30. kedd, 23:14 | Éva.   Előzmény

Az különbözteti meg,hogy az egyik személyes /individuális/,a másik /a tiéd /személytelen.
Ez sem éppen a ,,nyomorúság'' kategória és lehet ,hogy sokkal nehezebb,mint a Te utad:) /ha neked ilyen könnyen ment,akkor mindenképp/
Egyébként meg ,ha itt akarsz ,,téríteni'',hagyj fel minden reménnyel. Innen minden hittérítő el lett tanácsolva:D Többé ,kevésbé jogosan.

a3140a képe
Nagyon nem ment könnyen nekem sem! 20 évesen, főiskolásan, míg a
2010. december 05. vasárnap, 20:10 | a3140a   Előzmény

Nagyon nem ment könnyen nekem sem!
20 évesen, főiskolásan, míg a többiek azzal foglalkoztak, hogy mikor legyen a következő lerészegedős buli, mikor, ki melyik csajjal bújjon ágyba, én türelmetlenül vártam, hogy megjelenjen magyar nyelven az "Agykontroll" című könyv.
Aztán türelmetlenül arra vártam, hogy mikor tanulhatom meg végre a Himalájáról származó transzcendentális meditációt.
Aztán türelmetlenül arra vártam, hogy mikor tudok elmenni a TM-Sidhi tanfolyamra, és mikor leszek képes a "jóga repülésre".
Aztán türelmetlenül arra vártam, hogy mikor világosodok meg már végre.

Most meg türelmesen várom, hogy melyik csaj bújik velem végre ágyba. :D :D :D

a3140a képe
Aki nem volt hiteles és nem állta a próbát. Sokan vannak. :D
2010. december 05. vasárnap, 20:38 | a3140a   Előzmény

Aki nem volt hiteles és nem állta a próbát.
Sokan vannak. :D

a3140a képe
Te is, mint mindenki a boldogságot keresi. Még ha letagadja is.
2010. december 05. vasárnap, 20:32 | a3140a   Előzmény

Te is, mint mindenki a boldogságot keresi. Még ha letagadja is. :)
Ugye így van?
Ne próbáld letagadni! :)
Én azt állítom, hogy a "földi illúzióban" nincs tartós boldogság.
Én viszont tudom a tartós boldogság titkát. (Upppsz! nem az illúzióban található! Bocsi! :D )
Hát ezért "zaklatlak". :)

Ezt szerintem mindenki tudja,aztán majd el dönti,hogy ő mitől
2010. december 05. vasárnap, 20:49 | Éva.   Előzmény

Ezt szerintem mindenki tudja,aztán majd el dönti,hogy ő mitől boldog:D

Ademon képe
Őőő, szerintem nem érted őket igazán :)
2010. december 01. szerda, 1:06 | Ademon   Előzmény

Őőő, szerintem nem érted őket igazán :)

a3140a képe
Kedves Erika! Gondolom, te annó felboncoltad volna Jézust is, ho
2010. november 30. kedd, 20:50 | a3140a   Előzmény

Kedves Erika!

Gondolom, te annó felboncoltad volna Jézust is, hogy tényleg világít-e benne valami. :D :D :D

Ez már tényleg durva, hogy Jézussal vonsz párhuzamot ebben az
2010. november 30. kedd, 20:57 | KatiPotter   Előzmény

Ez már tényleg durva, hogy Jézussal vonsz párhuzamot ebben az esetben. Azok a reakciók, amiket írsz, mondjuk az előbb is, pont ezek azok, amiket Jézus nem mondott azoknak sem, akik bántották.

a3140a képe
Honnan tudod mit mondott Jézus? Ott voltál? A Biblia alapján (me
2010. november 30. kedd, 21:36 | a3140a   Előzmény

Honnan tudod mit mondott Jézus?
Ott voltál?
A Biblia alapján (mert nincs más, amire támaszkodhatnánk), Jézus elég rendesen oda-oda szólt.

u.erika képe
,,Jézus elég rendesen oda-oda szólt." ,Honnan tudod mit mondott
2010. november 30. kedd, 21:45 | u.erika   Előzmény

,,Jézus elég rendesen oda-oda szólt."

,Honnan tudod mit mondott Jézus?
Ott voltál?"

:)

Azért magasabb labdákat is dobhatnál.
Így nagyon könnyü megválaszolni Neked. :)))

a3140a képe
Tényleg? Akkor válaszolj!
2010. november 30. kedd, 21:49 | a3140a   Előzmény

Tényleg?
Akkor válaszolj!

a3140a képe
És miért kellenek neked magasabb labdák? Hogy jól
2010. november 30. kedd, 21:53 | a3140a   Előzmény

És miért kellenek neked magasabb labdák?
Hogy jól beszólhass?
Milyen igényedet elégíti ki ez?
Elgondolkodtál már ezen?
Tán a spirituális sikertelenségedet kompenzálod kényszeresen ezzel?