Jól szexelnek a férfiak? | Önmegvalósítás.hu

Jól szexelnek a férfiak?

2008. október 29. szerda, 23:02 | Huszti Sándor -...

Vajon megfelelő-e a férfiak szexuális teljesítménye, tudása, intelligenciája?

Kellene-e fejleszteni, ez irányba tanítani a teremtés koronáit?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Aki fél a kontrollálatlan léttől, az nem tud olyan örömöt átélni
2008. december 17. szerda, 9:59 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Azt tapasztaltam, hogy a partner által kiváltható vágyfokozásnak van egy bennünk levő határa, mégpedig ameddig önmagunkat engedjük megnyílni és átadni a belső végtelennek!

Aki fél a kontrollálatlan léttől, nem adja oda magát a partnerének, mert nem bízik benne vagy általában félős, gátlásos, az nem tud olyan örömöt átélni, mint aki belemerül az egoja számára ismeretlen mélységekbe a szexuális kinyílás során.

A görcsös kontroll, a félelem szülte szabályozás a jó szex ellentéte. Eksztázis, felszabadultság és végtelen kinyílás kell ahhoz, hogy a legmélyebb vágyainkat meg tudjuk élni, és ezt először magunkban kell elérnünk!

Férfiak szexközben
2009. augusztus 02. vasárnap, 16:41 | Buddhanita (útkereső)

Szerintem:
Sok férfi nem tudja mit is tegyen. Akár azért mert fiatal, vagy nem volt sok ilyen szituációban, vagy csak olyan nővel volt, aki csak fadarabként "eltűrte" a tevékenykedéseit.
Nincs bennük érzelem, meg lelki odaadás?????
Na ezt én cáfolni tudom. Valóban van, mikor én is csak a szexért magáért ráugrottam a páromra, nem szeretkezés, hanem vad ösztön lett a vége, sehol nem volt a "lelke". De az enyém sem.
Ha viszont én is ott voltam a lelkemmel, és nem kapkottam el a dolgot, hanem az előjátékokkal a megőrülés szintjére értünk, és hol lágyan, hol erősen addig hergeltük a másikat, hogy "belehaltunk" volna, ha nem teljesedik be a szeretkezés, na akkor, valami csoda történt. Mindkét fél részéről. Ott volt a lélek.
Lehet a férfi akár milyen machó (sok rövid menettel), lehet akár milyen érzelmes (görcsös megfelelési kényszerel, ami merevedési gondokat okoz), ha nem tudja, hogyan és mit tegyen ebben a helyzetben.
A nőknél ugyan ezt tapasztalom. Mindegy ki milyen "karakter", vagy nemű, ha nem tudja, hogyan élje meg a szexualitását.
Egy jó szex elég szubjektív fogalom: lehet két perc suttyomban egy izgalmas helyen, attól félve, meg ne lássanak, lehet órákig tartó, simogató lágyság, de lehet szenvedélyektől tüzes vad vágy. Ez mindig a helyzettől, a kedvünktől függ. Attól, mire van szükségetek. Mert ha rossz napod volt, gyengédségre vágynál, de a drágád ezt nem látja, kedves akarna lenni, megvígasztalni, a szándék kiváló, csak két perc múlva végzet, és elfordul és horkol, na az rosszabb, mint az azt megelőző "rossz nap".
Ahhoz, hogy érezzem mikor mi a jó, ismernem kell a saját testem, nekem mi esik jól. Aztán kell a figyelem, a másik irányába is. Meg a kultúra, az igény, hogy a másiknak is örömet okozzak, ne csak magamnak. Ezt szem előtt tartva nem hiszem, hogy szükség lenne párkapcsolati/szexuáils tanfolyamokra, tanácsadásokra.
Ha azt akarod, hogy a párod is akarjon, tégy bele mindent, és vedd el mind, amit ő ad. Ne akard erőltetni, ha valamit nem akar.
Uraim próbáljátok ki: egy nőt úgy kell beindítani, hogy először lágyan simogatóan végig csókolni, aztán a legváratlanabb pillanatban kicsit bevadulni, megragadni, ölelni szenvedéllyel, aztán megint lassú csókok, simogatás, ezt váltogatva addig, amíg szinte már "könyörög", hogy válljatok eggyé vele. És közben ugyan ezt "tűrnötök" kell. Át kell élnetek nektek is. és az eggyéválláskor sem a monoton, már agyonra unt megszokott mozdulatok kellenek. Folytatódjon az előjáték játékossága. Legyen minden pillanat egy "meglepetés". Legyen meg a figyelem a másik iránt. Adjátok oda Ti is magatokat, és akkor nem lesz szükség ilyen blogra.

Félre értés ne essék, ez nem a Férfi/Nő hibája, hiszen mit látunk most a külvilágban: pornó, ahol előjáték nélkül visít a csaj buján, milyen jó, meg sorolhatnám a sztereotípiákat. Ezekből nem lehet "megtanulni" milyen is a jó szex. Az tény.
De ha a lelkünk nincs meg, akkor a "normális" szex uncsi lesz, jön a perverzió, mert mindig valami új izgalom kell. De meddig mehetünk el ezekkel? Mert előbb-utóbb a szado-mazo is unalmas lesz, meg a többi. És szerintem mikor már ezeket is túllépik, akkor "ferdülnek" csak igazán: erőszakolók, szexuális ragadozók.

Uraim, Hölgyeim próbáljátok így ki. Megfelelési kényszer, meg bűntudat nélkül, csak azt megélni, hogy milyen jó.

Üdv
Béke
Buddhanita

Csizike képe
Egy Nő miért nem képes/akar teljesen ellazulni és feloldódni?
2009. augusztus 03. hétfő, 2:18 | Csizike   Előzmény

Szia Buddhanita!

Ezt írod: "A nőknél ugyan ezt tapasztalom. Mindegy ki milyen "karakter", vagy nemű, ha nem tudja, hogyan élje meg a szexualitását."

És az szerinted miért lehet, ha egy csaj nem képes ellazulni és feloldódni... Hanem mindig variál, meg minden mozdulatba beleköt... Kötözködik, ahelyett, hogy élvezni és átadná magát a Pillanatnak, és a Gyönyörnek...; és élvezné azt, ami történik?

Mi lehet az oka annak, ha egy Nő ennyire görcsös, nem tud (és lehet, hogy nem is akar igazán) feloldódni, elereszteni magát és megvadulni... és a férfival együtt megélni a "vadságát", az ösztönösségét, az elementáris erővel feltörő, felszabadult, "állati" ösztönöket... és együtt veszíteni el vele a fejét... és kerülni át egy Más Dimenzióba, egyfajta Önkivületi, "Bekattant", Agy-Nélküli, (Ön és a partner)Kontrollt-vesztett TudaT (Transz) állapotba? AHol a Gyönyörök Kertjéből a Mennyország Kapujába és Előcsarnokába vezet az Út?

Egy Nő ezt miért nem akarhatja megélni egy Férfival együtt?

Miért zárkózik el előle, az Élmény elől, és miért blokkol állandóan és korlátozza le magát és próbálja a Párját is "visszahúzni" és leállítani?

Hol lehet a Hiba?

Hol lehet a KisMacska elásva?

Csizike ;-)

Konyhaművészet
2009. augusztus 03. hétfő, 8:55 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem a szexben is lehet analfabétának lenni, mert hisz szétteni a lábát bárki tudja, némi dörzsölgetéssel, mozgással bizonyos orgazmus mindenkinél elérhető, de ez nem minden. Sőt. Ha nem tudja valaki hogy mit várhat még, mire vágyik, mit élhet még ezen kívül meg, akkor nem is találhatja meg. A régi hasonlat, jó szelet csak az kaphat, aki tudja merre akar menni.
Tehát a megoldás szerintem a tanulás, kíváncsiság, érdeklődés...

Vajon hogy lehet felkelteni valakinek az érdeklődését, ha magátől nem kel ?

Ha azt hiszi, hogy ahol trat az a maximum ?

Mi van ha neki annyi elég is a szexből ? Végül is, a könyvtárba se, olvasunk el mindent, csak ami érdekes nekünk. Aztán hallunk valamit, valahol, valakitől és kiderül hogy "jé, ezt nem is gondoltam volna", s már másik polcról is választunk.

Szóval tessék fölébreszteni a másik kíváncsiságát, tessék meggyőzni, - bár ez a szó itt kicsit erőszakoskodónak tűnhet - hogy van még gyönyör a gyönyörein túl... :-)

Tessék érdeklődőnek lenni, tessék a témával foglalkozni! :-)

Másik hasonlat: olyan a szex mint a főzés... vannak alapételek, alapfűszerek, amik jók is meg finomak is, de ha kicsit nézelődünk, kiváncsikodunk, még egy csomó izgalomas íz vár ránk... Van a főzés, meg van a konyhaművészet. :-)

Az élet sokkal izgalmasabb, gyönyörteljesebb is lehet, ha nem csak átunakozzuk langyosan. :-)

Csak tessék, tessék kostolgatni! :-) (Nana, nem mindegy hol, mikor, kiből!!! :-) )

Üdv: mindegyki

A Nő
2009. augusztus 03. hétfő, 11:00 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szeretkezésben sosincs " a Nő", aki nem tud ellazulni. Ott - minimum - két ember van. Ha az egyik nem tud ellazulni, akkor ketten együtt nem tudnak.

Hédi

Kedves Csízike ! Azért nem
2009. augusztus 03. hétfő, 15:01 | Névtelen útonlevő (útkereső)   Előzmény

Kedves Csízike !

Azért nem engedheti el magát a nő a Te elképzelésed szerint, mert csak a feltétel nélküli elfogadásban teljesülhet ki ( be ) , - esetleg- olyannak, amilyennek Te elképzeled .

Ez is a teremtettségünkből adódik.

Nincs férfi akinek egy nő testestül és lelekestül oda tudja adni magát. Ezt legbelül mind érezzük.-
azt, hogy NAGY,mindent felülmúló szeretetre vagyunk ... a szex egy dolog,most másról beszélek.
A szexről mint a szeretet megnyilvánulásáról két ember között...

-Mert -az ember ( nő ) ( férfi ) szabad, Isten tulajdona CSAK, senki másé! ! !
Teljességgel Ő tudja betölteni...a nő szívét...

Ezért kell értsük Istenben a nőiségünk lényegét. ( a férfinak a maga oldalát )

CSAk azért adja oda magát a EGY NŐ ,annak az EGY FÉRFINAK , mert Isten ezt akarja.

Mert megérteti a NŐvel ( Isten )- ő az akiből vétettél-, most szerethetsz, most KELL szeress
úgy ahogyan Általam szeretni tudsz...

Ez a szeretet ( szerelem ) olyan megismeréshez juttatja Isten Szeretetéből a férfit , amit a nő nélkül
SOHA nem ismerhet meg ! A másik fele ez a nő. A férfi függ ettől az Igentől .
A nő Igenje- őrá , csak egyedül őrá, a személyre,- indítja el a férfit a legteljesebb megismerés felé.

A házasság az a közösség ahol ezt megéljük, meg kellene éljük...,de az okokat az előző generációk
"hiányosságait " leírtátok ....

Ha az életünket nem erre az Igazságra építjük hosszú utakat járunk be...s akkor is
az a "vége " , hogy Isten bebizonyítja ,hogy bizony így van.

amit leírtam,nem lesz népszerű tudom, de azt írtad , hogy itt mindent írahtunk...

Üdv: névtelen úton levő..

Isten azt akarja
2009. augusztus 03. hétfő, 15:54 | csaesz   Előzmény

"CSAk azért adja oda magát a EGY NŐ ,annak az EGY FÉRFINAK , mert Isten ezt akarja."

Én nem csak azért adom oda magamat egy férfinak, mert Isten ezt akarja... hanem mert én azt akarom. Tőlem Isten nyugodtan akarhatja, ha én nem akarom... És honnan tudod, hogy Isten azt akarja, hogy csak egy férfinak add oda magadat? Amúgy ilyenkor a lelki társadra gondolsz?

Arra az egyre gondolok
2009. augusztus 03. hétfő, 23:26 | Névtelen úton levő (útkereső)   Előzmény

Arra az egyre gondolok akivel örkre lehetünk egyek...

Egy szív, egy lélek és igen- egy test...

Ha hiszed , hogy csak egy Igaz Társad lehet....

Addig keresés van, mindenkit a szíve legbelső vágya alapján üdvözít Isten.

Amíg nem hiszel Benne, nyilvánvaló, hogy nem érdekel Ő , hogyan
akar boldoggá tenni.
addíg csak a magad módján keresed a boldogságot.

Ideig , óráig úgy tűnhet, hogy jó úgy ahogyan te elképzeled..

Üdv: úton levő

Csizike, és a szex
2009. augusztus 03. hétfő, 16:37 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Napról napra elgondolkodom rajtad.

Milyen lehetsz valójában? Milyen volt/és ma milyen az életed, a tapasztalásod akár a nők terén, akár a hétköznapokban.

Számomra ez jött le:
talán most egy olyan párkapcsolatban élsz, ami számodra az eslő "hosszútávú-viszonzott szerelem. Úgy érzem, mintha a nőket okolnád, hibáztatnád, vagy csak másképp kezelnéd.
Durván szólva szeretném most magam kifejezni: ha az emberiség felemelése, szeretete, tanítása él benned, akkor miért kezeled külön a nőket?
Nem vagyunk mi külön faj, mi is emberek vagyunk.

Elárulom miből jött ez a kérdés: több blogban olvastam a kérdéseidet, ahol a nők hol uralkodnak, vagy ezt meg azt nem szeretnek (orális szex) tenni a "szegény férfiakkal", aztán most ez, a nők görcsösek, nem odaadóak, visszahúzzák a férfiakat.

Sokat olvastam tőled Istenről, szeretetről, Egységről.

Miért nem tudsz egységben élni velünk?

Több emberke említette itt is (!!), ezek a "vonások" nem csak a nőknél vannak jelen.

Ugyanaz vonatkozik itt is a két nemre. Nincs különbség.

Arról nem is beszélve, mind mások vagyunk, van aki kommunikatív, van aki kiáradó, inkább agresszívebb, míg valaki lágy, befogadó. Olyan, mint Te. Itt van a macska elásva.

Elvárások, amiknek "meg kell felelni". Akár önmagunkkal, akár a párunkkal szemben. Lehet ok, bármi: fájdalmas erőszakról eltemetett emlék, vagy csak fusztráció : jaj, hogy nézek ki.

Szerintem maradjunk meg két lábon, és mielőtt hibáztatnám a párom, kérdezzem meg magamtól, esetleg nem én vagyok túl sok neki? Vagy túl kevés? Vagy az elvárásaim magasak a számára? stb

Idő kell, hogy egy ilyen kagylóhéj kinyíljon, meg elfogadás, bizalom. Mindkét fél ludas, ha nem jó az együttlét. A másik lelkére figyelés, meg a magam lelkére figyelés. Az erőszakoskodás, az akaratom minden áron erőltetése, csak lakatot tesz a másik lelkére. Főleg, ha még megmagyarázom, hogy spirituáilsan így, meg úgy kellene lennie. Meg bizti blokkod van, azért nem megy.
Nane!!!
Nem kell ezt megmagyarázni, burkoltan erőszakolni, csak figyelj oda. Légy jelen Te is, ne csak az akaratod, az elvárásod. Az meg hogy az előző nők mit tettek veled, vagy akárkivel, nem mindegy? Az a múlt, el kell engedni. Vagy hogy lehet nem elég neked a nő akit szeretsz? Ezt nem értem. Mikor én szeretek valakit, nincs szükségem "extrákra", anélkül is a mennyben jártunk. Csak érezni kell, szerintem ennyi. Biztosan a lelked nyitod meg, nem az elképzeléseidnek adsz teret?

Nem tudom hogy éled meg ezeket a dolgokat, azt csak Ti tudhatjátok, csak nekem ez valahogy fura. Nem tudom mi, de valami fura.

Ölellek,
üdv
Buddhanita

Csizike képe
A Válasz előtti válaszka
2009. augusztus 03. hétfő, 17:52 | Csizike   Előzmény

Szia!

Válaszolni majd csak később fogok, úgy 1 hét múlva, mert most épp nyaralni indulok, csak gyorsan bekukkantottam ide... ;-)

Addig is hadd mondjak Valamit Neked, ami most így elsőre eszembe jutott:

Vannak Elméletek és Vannak Gyakorlatok.

Van ami Szépen Hangzik, és Ideális... és Spirituális... de Nem Működik a Valós Életben...

És van a Gyakorlat... ami meg függetlenül attól, hogy Szép-e, Szimpatikus-E, meg ilyesmik: MŰKÖDIK, VAN, ÉL, LÉTEZIK, TÖRTÉNIK és ZAJLIK...

Ez a Kettő vághat persze egybe is... de néha nagyon külön utakat járnak egymástól.

Amit írtál arra bővebben most nem kezdek bele válaszolni... de az jött le belőle, hogy nagyon félreértettél és félreismertél engem...

Ezek mind-mind Hosszú Témák... Órákig, Napokig el lehetne beszélgetni róluk... mire nagyjából elmondhatnám, hogy mi is a Szitu, és Meg is értené(d)l... Talán...

Itt meg csak Villanások vannak... ;-)

De nem baj... jó ez így... mert így van...

Csak tudd: nem írok én akkora nagy hülyeségeket... csak gondolkozz el rajta egy kicsit...

Persze eleve máshonnan szemléljük a Világot...: Nem láthatjuk (ugyanúgy) ugyanazt.

Eleve mindenünk más: az Élményeink, a Tapasztalásunk, az Egész Életünk, Minden Mozzanata és Pillanata...

És Te egyébként is a Másik Oldalán állsz... ;-)

És éppen ezért adhatunk egymásnak talán akarva-akaratlanul is Jó Tanácsokat... Új Szempontokat...

És néha-néha még talán olyan Felvillanásokat is: amelyek egy Pillanatra Bevilágítják az Egész Égboltunkat...... és a Sötétben, amiben addig Éltünk... Valamit Meglátunk... Valamire Rájövünk, Valamit Felismerünk... és ennek hatására változunk, valamit megváltoztatunk, és Jobb, Szebb, Tartalmasabb, Élénkebb, Teljesebb és Élhetőbb lesz az Életünk...

Így legyen!

;-)

Szeretettel Egy Távoli Jó-Barátnőmnek:

Csizike ;-)

Kedves Csízike ! Elöszőr
2009. augusztus 03. hétfő, 23:49 | Névtelen úton levő (útkereső)   Előzmény

Kedves Csízike !

Elöszőr is sajnálom, hogy Neked az jött le, hogy félreismerlek..

Én a felvetett témára válaszoltam, nem Rád.

Tudom, hogy nem írsz hülyeségeket,mert én is éltem, éreztem valamikor úgy ahogyan Te azt
ecsetelted.

Igen mindenünk más: én nőnek születtem Te pedig férfinak.

amivel én egy kicsit előbbre vagyok az az, hogy mind az elméletet
mind a gyakorlatot Isten irányítása alá helyeztem.

Ugyanis én nem tudtam örökre bebiztosítani semmit.
Kevesebb pedig nekem nem volt elég.

Ennyíre abnormális vagyok.

Baráti üdvözlettel : névtelen úton levő

Miért nem lazul el a nő?
2009. október 30. péntek, 8:03 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

A válasz ott volt a végén:

bár több is lehet:

- nem kívánja az együttlétet, mert fáradt, vagy rossz hangulata van,
- vagy Téged(bocs, bárkit)
-megfelelési kényszer
- most biztosan nem jól nézek ki, nem vagyok elég jó nő neki (önbizalomhiány)
-szexuális zavarok, pl: rossz emlékek, (nemi erőszak, vagy egy pasitól lebecsmérlő megjegyzések, kamaszkorban megzavart maszturbációból eredő szégyen érzett, vagy a "hit" a szex maga a bűn)

Lehetne még sorolni. De minek.
Szerintem nem "visszahúzásról" van szó, hanem inkább belső küzdésről. Ha egy nő önmagában nem éli meg, mi az, Nőnek lenni (teszem azt "férfiasabb jellegű lelkileg", akkor önmagából hiányzik az egyik legfontosabb rész, a nemiség helyes megélésében. Ez eredhet abból, hogy előző életeiben dominánsan inkább férfi szerepei voltak, és most "tanul" nőnek lenni, vagy fakadhat traumákból is melyek ebben az életben érték, vagy neveltetésből, ha "elítélték", mert kislányként nyávogós, kényeskedő volt.

Egy a biztos, a nőt oldani kell. Ehhez remek segítség egy olyan férfi, aki mellett megtudja a női oldalát élni. De a végső változást önmaga teheti meg (ha akarja egyáltalán), már pdeig az is előfordulhat, azt hiszi, ő olyan , amilyen, nem akar változtattni ezen, mert akkor önmagát veszítené el. Tudod, a kéretlen tanács esete a Tóth Marival.

Ha konkrét választ szeretnél, ahhoz konkrét nő kell. Tudod, mindenki más, más élet, más tapasztalat, más gondolat.

Ha valamit kihagytam, pótolják mások , itt vagyunk elegen :)

Csizike képe
Mi az Hogy? De MÉG Mennyire!
2009. augusztus 03. hétfő, 2:37 | Csizike

Mi az Hogy...? ;-)

De MÉG Mennyire! ;-)

(Aki nem hiszi... ;-)

Csizike ;-)

Nem járok utána
2009. augusztus 04. kedd, 11:22 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Minden második írásodnak az a vége aki nem hiszi.... Mond mit szeretnél? Szeretnéd ha meg akarnánk ismerni? Akkor gyere tanfolyamra, táborba. Mutasd meg magad. Szeretnéd, hogy kitaláljuk gondjaidat, bajodat. Akkor azt ird le. Addig amig valaki csak panaszkodik a másik felére, addig nem segitséget vár, hanem manipulál....
Nem először jelzem Neked, hogy hiteltelennek tartom amikor valaki a tanitását csak saját magára nem tartja érvényesnek.
Valahányszor a Te saját nézetedről, tapasztalatodról - azaz tenmagadról - lenne szó állandóan kibújsz. Vagy nincs kedved, vagy nem tartod fontosnak hogy válaszolj, vagy éppen csak nem érsz rá,ezért irsz gyorsan két oldal szösszenetet.
Igen megismerni valakit blogon át nem lehet teljesen, de ha pár hét ill. hónap távlatában összeteszed amit ide költött akkor kialakul egy vélemény róla.
VÁLTOZTASD MEG!
Vedd észre, hogy minden megkérdőjeleződik amit ide leirsz, ha az alól te magad kivétel vagy. Mert hogy hirtelen "más a gyakorlat, a való élet, mint az elmélet". A valós tanítás nem elmélet, az az élet maga. Ott nincs kivétel.
Ha jól emlékszem az egyik irásodban azt vallottad magadról, hogy érzékeny, erős jin beütésű ember vagy. És pont ezt a jint kritizálod állandó jelleggel.......
Ennél Te többet tudsz! Ide vele! Gyakorold az elméleted!
És szeresd kérlek a nőket! Bened is van egy (legalább), megy a csemetédben is......

Kérdőjel vagy pont ?
2009. augusztus 04. kedd, 11:53 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hédi!
Lehet hogy Csizinek nem a kijelentései a "fontosabbak" hanem a kérdései ?
Feladat Őt megismerni ?
Vagy elég ha segít kérdéseket feltennni magunk felé ?
Szeretem a kérdőjeleket.
Miért ? :-)
Ki tudja ? :-)

Üdv: utcakereső... :-)

Igen,de
2009. augusztus 04. kedd, 15:56 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Viamichelin! (bár bizonyára van szebb neved is)

Minden amit ide irunk, összetartozik. Számomra szétválaszhatatlanok a kijelentések és a kérdések. Csizikénél egyébként sem, de ez az ő sajátságos stilusa..... NB, szerintem a stílusa nála egy eszköz, de csak annál aki vevő rá....
Egyébként pedig nem tehetek róla, nekem a kérdés akkor hiteles, ha a kérdező hiteles.
Ennél sokkal tartalmasabb elmélkedés-inditók Sanyi, vagy Eckhart Tolle kártyái.
De, legyen Neked! Élvezd a kérdéseit, nekem semmi bajom ezzel.

Nem hiszem, hogy feladat lenne. De ha ő ennyire szeretné......

További jó kérdőjel imádást!
Hédi

jaguar képe
de??
2009. augusztus 04. kedd, 16:24 | jaguar   Előzmény

Egyetértek, nem számít, hogy Csizike csak tudja az Utat vagy járja is, amíg egy "csatornaként" tud funkcionálni. Sokat csiszolódott a stílusa, rövidült, kevésbé csapong, teljesen élvezhetővé vált az utóbbi hónapokban. Nem gondolod hogy felelősséghárítás, ujjal a másikra mutogatás ez részedről?

"nekem a kérdés akkor hiteles, ha a kérdező hiteles" - ezt megértem, viszont szinte nap mint nap tapasztalhatunk olyat, hogy olyan emberek jönnek velünk szembe az életben és tesznek fel egy-egy kérdést, aminek akkor és ott nagyon helye van. És ott teljesen mindegy annak a személynek a spirituális szintje, a magánélete, ha az a kérdés megérint, neked szól.
"Senki sem az ellenséged, viszont mindenki a tanítód"

Ujj
2009. augusztus 04. kedd, 16:54 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szeretném tudni, szerinted mire mutogattam, kedves Jaguár? Már ne haragudj, de milyen felelősséget hárítok én, és kire?

Csizikét egyébként nem tartom ellenségnek, sem pedig egyetlen szembejövő kérdezőt sem. És gondolom abban is egyetértünk, hogy különbség van aközött, hogy valaki/valami szembejön és tanítást hordoz a számunkra és aközött, hogy valaki a női oldalát uralkodni vágyónak, orális sex ellenesnek, magát elengedni nem tudónak titulálja nap mint nap hajnal hasadtával. Igen, az a véleményem, hogy enyhén szólva is nőellenes vonásai lettek írásainak. És amikor erre felhívták figyelmét, akkor hirtelen eltért a valóság az elvektől. ???? Szerintem kezdenek az írásai ellentmondásosak lenni. Miért baj az, ha erről véleményem van?

Üdv!
Senki ellensége

p.s. egyébként szerintem jól szexelnek a férfiak

jaguar képe
A reakciód hordozta ezt a
2009. augusztus 04. kedd, 17:51 | jaguar   Előzmény

A reakciód hordozta ezt a jelleget, de felületesen mondtam véleményt lehet, mert ebből a topikból csak ezt az utóbbi kis vitát csíptem el, mint ahogy a 'Miért akarnak URALKODNI a Nők? És a Férfiak miért nem?' címűt meg egyáltalán nem is olvastam, egész egyszerűen, mert már a címet is hülyeségnek tartottam. (Meg is lepődtem, hogy folyamatosan záporoztak oda a hozzászólások)
Szóval igen, néha erőltetett, de vannak szakaszok amikor nagyon elkapja a fonalat szó mi szó. Na mindegy, nem szóltam akkor. :)

Oké!!
2009. augusztus 05. szerda, 12:08 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Minden rendben :)

szex
2010. október 18. hétfő, 18:50 | Névtelen (útkereső)

előfordult már veletek, hogy szex közben nem a partneretekre gondoltok?

zita

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Előfordult már Veled, hogy szex közben a partneredre gondoltál?
2010. október 18. hétfő, 23:32 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Előfordult már Veled, hogy szex közben a partneredre gondoltál? ; ))

Viccet félre téve, Velem előfordult és hagytam szabadon áradni ezeket a gondolatokat, hiszen jól estek.
Van ezzel valami probléma?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Hány férfi vallaná be magának, hogy nem elég fejlett a szexuális
2010. október 18. hétfő, 23:39 | Huszti Sándor -...

"Kellene-e fejleszteni, ez irányba tanítani a teremtés koronáit?"
Közvetlen tapasztalatom nincs erről, de elég sok Nőtől hallottam már, hogy lenne még mit elsajátítaniuk a férfiaknak!

De vajon hány férfi vallaná be magának, hogy nem elég fejlett a szexuális kultúrája, tudása?
Nem könnyű, hiszen azzal "leesne a fejünkről a korona". Pedig van mit csiszolni! Nekem is.

szándék
2010. október 19. kedd, 11:23 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

az más, ha "véletlenül" elterelődik a gondolta az emberfiának szex közben, bár ez sem tetszik nekem, de amikor v.ki szándékosan csinálja, az szerintem nagyon megalázó....

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Pontosan kinek megalázó?
2010. október 19. kedd, 12:55 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Pontosan kinek megalázó(bb)? Annak akit becsap, vagy saját magának, hogy másra vágyik, mégis ezzel bújik össze?