Meditáció gyakorlás | Önmegvalósítás.hu

Meditáció gyakorlás

2010. okt. 09. 10:00
2010. okt. 09. 16:00
Kezdődik: 2010. okt. 09. szombat 10:00
, workshop, Huszti Sándor
megvilagosodott.jpg

Önismereti és problémamegoldó meditációk gyakorlása haladóknak, akik ismerik a meditáció alapjait, esetleg tanultak már Tőlem Önismeretet tanfolyamon, vagy a Sirály csomagokból.

A programon megbeszéljük, hogy kinek hol van elakadása az életében, emögött milyen lelki probléma áll és azt hogyan kellene rendbe tennie, hogy minden újra a helyére kerüljön. Ezután elvégezzük a megoldáshoz vezető meditációt, belső gyakorlatot, majd megbeszéljük, kielemezzük az élményeket.

Ezt több körön át végezve, igen sokat lehet haladni a problémamegoldással! Évek óta nagy eredményességgel alkalmazom ezt a módszert.

Ha kész vagy a változásra, akkor szeretettel várlak a Meditáció gyakorlásra, ezúttal az Angyalszív Központba!
A program ára: 4000 Ft.

Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor


Kezdődik:
2010. okt. 09. szombat 10:00

Vége:
2010. okt. 09. szombat 16:00

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2010. okt. 04. hétfő - 08:21

Hozzászólások

1 comment posted
Köszönöm szépen a tegnapi napot, számomra nagyon tanulságos
2010. október 10. vasárnap, 12:59 | jessica73

Köszönöm szépen a tegnapi napot, számomra nagyon tanulságos volt és persze nagyon jól éreztem magam.
Bebizonyosodott, hogy milyen észrevétlenül tudok felvenni szerepeket és azonosítom önmagammal. Konkrétan azt gondoltam magamról egészen a tegnapi napig, hogy nekem most már helyén van az önértékelésem, és a hibáim ellenére tudom magamat értékesnek tartani, tehát meglett a hatása a sok önelfogadás meditációnak, ezért egy pár hete nem is foglalkoztam ezzel. Ebben egyébként a külvilág is erősített, mert az elmúlt hetekben átlagos tudatosságú barátaimtól csupa jószándékú, elismerő jelzést kaptam mind külső, mind belső tulajdonságaimra. De aztán - nem meglepő módon - Sanyi ezt nagyon jól átlátta, hogy ez tulajdonképpen egy szerep, hogy el akarom hitetni magammal (nem feltétlenül a külvilággal), hogy jól vagyok a bőrömben és én hűűűű de mennyire szeretem már magam. Néha rámjött ugyan a depis hangulat mostanában és ilyenkor úgy éreztem, hogy reggelenként csak felveszek magamra egy maszkot a külvilág kedvéért és sokszor egyáltalán nem volt kedvem ehhez. Tehát egyáltalán nem a magabiztosságot éreztem, hanem pontosan azt, amit magasabb tudatosságú barátaim észrevettek, tehát átláttak a szitán. Mert azért az ember egy-egy hullámvölgy után próbál nem beleragadni ebbe a mélyen lévő állapotba és mindenfélét tesz, hogy összeszedje magát. Tegnap, meg előtte pár nappal kaptam néhány finom kritikát az alakomra, vagy legalább is olyan jelzőt, ami önmagában távol állt attól, hogy bárki bántson ezzel, engem mégis megérintett, ez pedig jelzi, hogy ezen a téren még van dolgom magammal, holott korábban azt képzeltem, hogy elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok.
Emellett persze az aktuális problémámra is kaptam hasznos tanácsokat, hogy hogyan dolgozzak ezzel kapcsolatban magamon, szóval számomra mindenképpen nagyon hasznos volt a tegnapi gyakorlás.
Ezer köszönet érte.

Szeretettel: Kriszti