Találkozások | Önmegvalósítás.hu

Találkozások

Az elmúlt hetekben két olyan új kapcsolattal is bővült az életem, amelyek lelkileg jóval mélyebbek, mint amelyekkel eddig találkoztam. Mindkét új ismerősöm felé mély, belső lelki kapcsolódást érzek, szavak nélkül is értem és érzem Őket. Nagyon mély tiszteletet, megbecsülést és hálát érzek feléjük.
Elsőre arra gondoltam, hogy talán egy előző életemből bukkantak fel régi ismerősök, de most már egyre bizonyosabb vagyok afelől, hogy nem is lényeges, hogy éltünk-e egy életben valaha, sokkal lényegesebb, hogy a lelkeink állnak kapcsolatban egymással.

Talán még mintha tanítanánk, segítenénk is egymást, bár nem biztos, hogy ez a kapcsolatunk feladata, lehet pusztán a szeretet és tapasztalás. Majd meglátjuk.
Mindenesetre örülök ezeknek a találkozásoknak! Köszönöm!

Veletek is történt már hasonló? Meséljetek!

Beküldte: | 2010. jún. 26. szombat - 11:24

Hozzászólások

46 hozzászólás
Igen Skarma,szerintem tetten érhető tranzittal,és a megfelelő
2010. október 03. vasárnap, 21:48 | Éva.   Előzmény

Igen Skarma,szerintem tetten érhető tranzittal,és a megfelelő házban meg lehet lehet ezt nézni,mert egész más minőséget fog mutatni ,mint a ,,szokványos''./hát így röviden virágnyelven,viszont ehhez én kevés leszek a tranzit miatt /

Szia Éva! Én Halak vagyok, Nyilas az aszcendensem. Amúgy az ilye
2010. október 03. vasárnap, 15:43 | KatiPotter   Előzmény

Szia Éva! Én Halak vagyok, Nyilas az aszcendensem. Amúgy az ilyen társkeresős cuccoknál nem mindig jön be az ez alapján való keresés, én azt tapasztaltam, volt olyan, hogy horoszkóp alapján bejött volna egy srác, de a valóségban mégsem, bár persze segíthet, mert voltak egybeesések is. (Bár úgy veszem ki, ez a horoszkópos dolog itt most baráti találkozásra is vonatkozik) :) Azt tudom, hogy milyen tulajdonságú párt szeretnék, melyik jegy illene rá a legjobban, de attól nem biztos, hogy ténylegesen az lesz a csjegye. Inkább a kisugárzását, személyiségét nézem meg, és megérzem. Már tudom, hogy milyet keresek, jobban mondva kit, és ezek után csak Vele, inkább bevállalom az egyedüllétet, ha nem jön.

Én nem szűkíteném le csak ilyen jellegűre a
2010. október 03. vasárnap, 16:11 | Éva.   Előzmény

Én nem szűkíteném le csak ilyen jellegűre a társkeresést.
Eredetileg nem így értettem,hanem ezekből az adatokból sokkal jobban megérthetnénk egymást itt az oldalon.
Az meg ,hogy mellékesen még más kapcsolatokhoz is hozzásegítene,az meg a plusz haszna lenne.
Ebből a vízöntő dologból jutott eszembe,hogy gondolkodásban a vízöntőkkel értem meg legjobban magamat. De hát vannak más szempontok is,pl. a lelkiség és még sok más.
Szóval kéne nyitni egy blogot és bizonyos szempontok alapján gyűjteni az adatokat.
Ez csak az ötlet,szerintem nagyon jó és hasznos lenne,csak nem akarok önkényesen nyomulni,
SANYI hozzájárulását várom,végül is ez nem az én oldalam,hanem az övé ilyesmihez úgy gondolom illene őt megkérdeznem.
Akikkel én itt szorosabb viszonyba kerültem a Kronobiológiával tudtam elemezni a kapcsolatot,de ez asztrológiai megközelítésből még sokkal -sokkal érdekesebb lenne.
Tehát nem kerítőnő akarok lenni:))),mert rögtön arra a társkapcsolatra gondoltál...
Viszont nagyon jól összejöhetnének a hasonló gondolkodású,vagy hasonló lelkületű,vagy sorsú,sorsfeladatú emberek,és ezek ismeretében mennyivel jobban tudnánk segíteni egymást...
nekem például hiába ad tanácsot egy olyan ember ,aki egészen más karakterű ,gondolkodású ember,azzal nem tudok mit kezdeni,de mondjuk olyan ad,aki a hasonlóságunk miatt már átment mondjuk ugyanazon a problémán,és elmondja a tapasztalatait,az már sokkal nagyobb segítség,mert sokkal közelebb van hozzám.
Vagy ,mondjuk én szeretnék valakinek segíteni,nyilván egészen másképp szólok egy kolerikushoz,mint egy flegmatikushoz.nem lehet ugyanúgy.
A flegmatikust ki kell mozdítani,serkenteni kell,a kolerikussal meg óvatosan,mert ő egyébként is nagyon hamar élénkíthető,hát inkább fékezni kellene.
Vagy más egy álmodozó,fantáziákban gondolkodó ember,annak nem igen segíthetek az én elemző ,filozofikus gondolkodásommal.Egy teljesen ,,szabadon gondolkodót'' ez például nagyon idegesíthet,azon kívül ,hogy nem is érti mi a fenét akarok.
Azért lenne ez jó megoldás,mert így tudnánk kihez,hogy érdemes szólni,hogy annak eredménye legyen,
és nem félreértés,vagy sértődés.
De ha ilyen nincs,akkor is ez sokkal hatékonyabb kommunikáció,mintha semmi infó az emberről.
Nem mindenki tisztán érző,vagy gondolat olvasó,hogy pontosan tudja,kivel kommunikál,főleg ,ha még azt sem tudja,az illető férfi ,vagy nő.
/Én a munkámban csak így kezdek el kommunikálni,ha már tudom ki az illető,mert akkor tudom hogy szóljak hozzá,vagy milyen módszereket alkalmazzak,hogy annak eredménye is legyen./

Értem, és szerintem ez nagyon jó ötlet. :) Amúgy tényleg első
2010. október 03. vasárnap, 16:15 | KatiPotter   Előzmény

Értem, és szerintem ez nagyon jó ötlet. :) Amúgy tényleg első gondolatom a párkapcsolatos téma, az azért van, mert koncentráltam erre a témára mostanában, ezért ebbe is belevetítettem.

Na látod Kati.miért szimpatizálunk mi egymással kezdettől
2010. október 03. vasárnap, 17:02 | Éva.   Előzmény

Na látod Kati.miért szimpatizálunk mi egymással kezdettől fogva?
Ez csak három azonosság:halak,nyilas,és neked is van tüzes jegyed...
de ha látnám a horoszkópod,biztos lenne több is/de most el ne küldd,mert nálam felújítás van és a fél napot megint elírogattam,ahelyett,hogy rámolnék./ Lusta egy némber vagyok:)
Szóvak nekem az első házam három jegyből áll,de a kettő /vízöntő-kos között ott van egy hatalmas zárt házas halak,és ez legalább úgy dominál,mint a Te halak jegyed.A nyilas az Mc tengelyemen van...és biztos hogy még sok közös dolgot találnánk,ami ismeretlenül is a szimpátiánkat erősítette.
Hogy a gondolkodásunkba sincs semmi ellentét,a merkúrom a halakban van,ami meg a te születési jegyed,/meg az én első házam,ami a személyt is jelenti/ és ezt lehetne ragozni...
Nem akarok ebbe belemenni,mert ehhez Noa sokkal jobban ért,én már nagyon rég óta nem foglalkozom aktívan asztrológiával,nem akarnék még véletlenül sem hülyeséget mondani:)/mert hiú is vagyok,nem csak lusta/:)))

Ebben lehet valami, én meg a Kosokkal általában jól kijövök.
2010. október 03. vasárnap, 17:38 | KatiPotter   Előzmény

Ebben lehet valami, én meg a Kosokkal általában jól kijövök. Írtam privátot is, mert csak most olvasom, hogy felújítás van nálad, nem sürgős, szóval csak akkor olvasd, ha lesz majd sok időd. :)

kancsokanna képe
h-alak
2010. október 04. hétfő, 11:43 | kancsokanna   Előzmény

Jelentem alásan itt h-alak vagyunk.

De még én sem fordultam horoszkóphoz, mint útjelzőhöz önismerethez.
:)

LeZsu képe
Igazából ezek a találkozások mindig nagyon intenzívek számomra,
2010. október 03. vasárnap, 16:11 | LeZsu

Igazából ezek a találkozások mindig nagyon intenzívek számomra, és mindig valami tanító jelleggel lépnek az életembe. Párkapcsolatok, barátságok és a családi kötelékeimben is vannak ilyenek (két testvérem).

Ez mind szép és jó, de tapasztalataim szerint ezek a "karmikus", mély kapcsolódások nem tartósak(évekről beszélek). Legalább is nekem nem. Amint a sorsfeladat, a tapasztalás megvan a kapcsolat átalakul, bár sosem szakad meg. Az ilyen találkozásoknál tisztán érzem, hogy dolgom van evvel az emberrel és a közös út megállíthatatlanul kialakul.

Csakhogy nekem most pont elegem van már ezekből a csodás, lélekrengető kapcsolatokból.
Mennyi lecke... mennyi befogadás-elengedés... mennyi továbblépés még?

Remélem van a házi feladataim között harmonikus párkapcsolat-építés lecke is :-)

Zsu

Igen a karmikus kapcsolatokkal igazad van,de ott van feladat,és
2010. október 03. vasárnap, 16:38 | Éva.   Előzmény

Igen a karmikus kapcsolatokkal igazad van,de ott van feladat,és ha tetszik ,ha nem meg kell oldani.
Én azt vettem észre,hogy bárkivel hozott össze a sors,mindig oka volt,mert mindig megtanultam valamit,és ezek nem lehettek a véletlen művei.
Azt vettem észre,bár nem akarom misztifikálni,hogy ,,aki a világomba került' az mind,mintha egy közös pre egzisztenciális elhatározás folytán történt volna meg.
Nem olyan rég volt az életemben 2 olyan dolog,hogy majd belegebedtem,és akkor tudtam feldolgozni,amikor rájöttem,hogy ez a két ember nem tönkre akart engem tenni,csak ezzel a megbocsáthatatlannak tűnő tettükkel figyelmeztettek arra ,hogy nem térhetek le a z utamról./ez nem az oldalon volt,nagyon,nagyon brutális dologról van szó/Ráadásul egy halálesettel is párosult,úgyhogy nagyon oda kellett figyelnem.
Saját döntésem volt ,hogy elfogadtam azt a helyzetet,és nem tettem ellene,de a ,,sokk'' miatt csak kicsit később esett le a tantusz,hogy miről is van szó,és ahogy rájöttem ,azonnal szerte foszlott a probléma,mintha nem is lett volna.Nem ,hogy nem utálom őket,de hálás vagyok és szeretetet érzek irányukba,mert út elágazásnál álltam,és ez volt a kísértés,hogy esetleg as másik irányba menjek,és letérjek az eddigi utamról./ezt később nagyon sok minden alátámasztotta/
A barátaim persze nem értik,és azt mondják nem vagyok normális,mert csak kívülről látják a dolgokat.Én egyáltalán nem sokallok be az ilyen dolgoktól,mert minél többet ismerek fel,oldok meg,annál szabadabb vagyok,és már nem vagyok ezek foglya,és tudok végre azzal foglalkozni ami most a lényeg lenne,és már nem sok dolog húz vissza ettől.
Szóval alázattal,és köszönettel veszem az ilyen helyzeteket,mert tudom ,hogy értem vannak.Persze akkor abban a pillanatban nagyon rossz,de ha nem süppedek ebbe bele,és felismerem miről szól,ott a vége,meg is szűnik.
Én ezért hálás vagyok,akármilyen nehezen is indul,és amikor letudtam,mindig meg is köszönöm,hogy erre megkaptam a lehetőséget.

Ademon képe
Szerintem aki ismeri magát annak legfeljebb csak poénból lehet
2010. október 03. vasárnap, 18:31 | Ademon

Szerintem aki ismeri magát annak legfeljebb csak poénból lehet érdekes egy horoszkóp. Régebben aktívabban olvastam, de most már nem nagyon számít nekem. Jobban bízom inkább magamban :)

LeZsu képe
Azért a horoszkópkészítésnek is van több szintje Ademon. Amit
2010. október 03. vasárnap, 18:38 | LeZsu   Előzmény

Azért a horoszkópkészítésnek is van több szintje Ademon. Amit az újságokban lehet olvasni az badarság, túl felületes és túl általános. Szerintem például, ha elolvasnád a saját karmaasztrológiai elemzésedet sok meglepetésben lenne részed. A komoly asztrológia elemzésnek semmi köze a poénnak is rossz tranzitelemzést imitáló Blikk rovatoknak.

Üdv,
Zsu

Ademon képe
Nem az újságos horoszkópra gondoltam, ennyire azért nem értettem
2010. október 03. vasárnap, 19:25 | Ademon   Előzmény

Nem az újságos horoszkópra gondoltam, ennyire azért nem értettem felszínesen, nem is értem miért jutott eszedbe pont ez :)

Ademon,a horoszkóp leginkább az önismerethez
2010. október 03. vasárnap, 20:40 | Éva.   Előzmény

Ademon,a horoszkóp leginkább az önismerethez elengedhetetlen.

,,Szerintem aki ismeri magát annak legfeljebb csak poénból lehet érdekes egy horoszkóp''

Minden analógiás dolog,mint a horoszkóp is az egyik legjobb önismeret fejlesztő rendszer.
A probléma az hogy el vannak vulgarizálva ezek a dolgok,és persze hogy sokan nem veszik e miatt komolyan,meg sem ismerkednek vele.
Ne feledd,hogy az asztrológaia valamikor szakrális tudomány volt,mint az alkímia ,geometria,csillagászat stb
Szóval ,azért mert valamit profanizáltak, attól még a kereső ember meg találhatja benne a szakrálist,
/mármint nem a profán változatában /
Azt azért elmondom,hogy amit én most itt ,,kavarok'' ez ügyben annak semmi köze a szakralitáshoz:)))
Szóval szerintem akármilyen jól ismeri magát az ember,ha érti az analógiákat a horoszkópban ,még sokkal jobban megismerheti és megértheti magát.
Nekem nem volt pontos óra perc dátumom,így a halakba tettek,sehogy sem értettem magamat akkoriban,és így a horoszkóp sem sokat segített ezen.
Aztán egy zseniális ember,/Beöthy Mihály/megcsinálta a pontos horoszkópomat,és elképedtem,mert azonnal minden ,ami feszült bennem a meg nem értéstől,azonnal elsimult,mert tisztán láthattam,miről van szó.
/részletekkel ,mondjuk most nem fárasztanálak./

Ademon képe
Jó, hát nem tagadom, hogy anno én is olvasgattam a vízöntő
2010. október 03. vasárnap, 20:56 | Ademon   Előzmény

Jó, hát nem tagadom, hogy anno én is olvasgattam a vízöntő csillagjegy dolgait, bár az nem volt ennyire tudományos mint amiről te beszélsz, de időnként adott egy kis lelkesedést. Nálam az önismeret nagyjából tapasztalásból és önelemzésből áll. És ez eddig elég is volt. Nyilván a horoszkóp is olyan dolgokat ébreszthet fel az emberben, ami hozzásegíti ezekhez a felismerésekhez, így nálad elképzelhető, hogy pont ez rakta össze a puzzle egyes részeit.
Aki pl. ebben nem hisz annak hiába az egész, más módszerhez kell folyamodnia. Én jelenleg leginkább a kézzelfogható dolgokhoz folyamodom, az "elméleti síkokat" leginkább a szókincsem gyarapítására használom :)

Nem csodálom,hogy nem elégített ki,ha csak a vízöntőre
2010. október 03. vasárnap, 21:38 | Éva.   Előzmény

Nem csodálom,hogy nem elégített ki,ha csak a vízöntőre vonatkozó dolgokat olvasgattad.
Merthogy sokkal összetettebb lény vagy,nagyon sok minőség benned van még,és a horoszkópod pontosan mutatja ezeket,és az egymáshoz való viszonyukat is nem csak,, fent'',hanem magadon belül is.
Na mindegy én csak azt tudom mondani,ha ez kimaradt volna az életemből,hogy az asztrológiával megismerkedtem,és alkalmazni tudtam,akkor sokkal szegényebb lennék nagyon sok mindenben,és voltak ott olyan problémák is ,amit sehogy másképp nem tudtam volna megoldani.
De ebben igazad van: ,,kinek a pap,kinek a papné''
Mondhatnék ugyan példákat,hogy a horoszkópomból vett felismeréssel milyen hamar meg tudtam oldani
nem akármilyen problémákat,de nem teszem,mert nem akarlak győzködni téged.

Ademon képe
"Nem csodálom,hogy nem elégített ki,ha csak a vízöntőre
2010. október 03. vasárnap, 22:09 | Ademon   Előzmény

"Nem csodálom,hogy nem elégített ki,ha csak a vízöntőre vonatkozó dolgokat olvasgattad."

A többit is elolvastam :)

De végül is nyitott vagyok ezekre, bajom nem lesz tőle. A példákat meg szívesen fogadom... csak tessék, csak tessék :)