Márpedig igenis léteznek energia vámpírok?! Hogyan védekezzek??? | Önmegvalósítás.hu

Márpedig igenis léteznek energia vámpírok?! Hogyan védekezzek???

Eddig képes voltam órákon keresztül röhögni, amikor valakitől azt hallottam, hogy "XY egy energia vámpír!".
Viszont most már nem csak nem röhögök, hanem úgy gondolom, hogy magam is éppen ezt a jelenséget tapasztalom mostanában.

Van egy ismerősöm, akivel eddig egyszer találkoztam egy közös barát által. De azóta beszélgetünk online. A beszélgetések lényege: az ismerősöm panaszkodik, másokat kritizál, elmondja a nagy drámáit... Persze megkérdezi tőlem is, sőt mindig ő ír rám, és ez a kérdése, hogy "Mizu?", és azután beszél magáról, és a fent említett dolgokról. Egy ideig ez még nem is zavart.

Mostanában viszont a következőt tapasztaltam, a megfigyeléseim során:
minden beszélgetésünk után lelkileg és szellemileg a nullán érzem magam. Ő beszél, kritizál másokat, a körülményeket, drámázik...én pedig meghallgatom. Olyan, mintha én lennék az ő lelki szemetes ládája!

Továbbá ez mivel kihat az én hangulatomra is, engem is lehúz...

Amikor egy-két napig nem csetelünk, úgy érzem, hogy magasabb az energia szintem... jobban érzem magam, amikor ismét beszélünk, azt követően nullára megy az energiám, lelkileg, szellemileg lefáraszt.

Valóban léteznek energia vámpírok?
Most ebben az esetben egyszerűen szakítsam meg a kapcsolatot (mert más jelzéseimből nem ért!), hogy tovább tudjak haladni a fejlődésben, és ne visszafelé?
Vagy mit tegyek?


Beküldte: | 2010. szep. 16. csütörtök - 23:29

Hozzászólások

21 hozzászólás
Ellenjavallat :)
2010. szeptember 16. csütörtök, 23:48 | szabox (útkereső)
Peti ,ez a honlap
2010. szeptember 19. vasárnap, 14:58 | Éva.   Előzmény

Peti ,ez a honlap remekmű!
A látvány olyan,hogy percekig néztem,a tartalmat még meg sem néztem,olyan magával ragadó,amit látok.
Tuti ,hogy ott tartja a látogatót,mert egyébként a statisztika szerint,3mp. múlva kattint máshova.
Szóval promózhatnád mit tudsz,mert olyan pocsék használhatatlan weblapokat csinálnak vagyonokért,ez meg egy mestermű.
Ezek szerint nem csak írni tudsz:)
Hermess jól járt veled:)

Örülök, hogy tetszik...
2010. szeptember 19. vasárnap, 15:11 | szabox (útkereső)   Előzmény

Örülök, hogy tetszik... :) Igazából csapatmunka eredménye. szóval Zolival ketten csináltuk :)Ő megkomponálta én összeraktam...

Valahol olvastam még régen, hogy a "kreativitás az, amikor nem leplezed le a forrásaidat" :))))

A látvány /terv/,ami
2010. szeptember 19. vasárnap, 15:38 | Éva.   Előzmény

A látvány /terv/,ami gyönyörű,és megfogott.
A színek,és a képek,az elrendezés..Egyszerűen olyan az oldal,hogy oda köti az ember szemét,meg mindenféle érzékszervét.
Én nem szoktam ájulni oldalakon,de ez kivétel.
És azért mondtam,hogy promózni kéne magad,mert 1-2 ilyen referencia munkát bemutatsz egy weblapon,hát biztos meg nő az érdeklődés irántad.

Energiavámpírok!
2010. szeptember 17. péntek, 0:54 | humorgumo (útkereső)

Energiavámpírok! Kiborítanak bennünket, szívják a vérünket-de aki átlát az energiavámpírokon, védekezhet ellenük. És mégcsak fokhagymára, feszületre vagy szentelvízre sincs szüksége hozzá.
Előre kell bocsájtani, hogy energiáink nagy részét mi saját magunk raboljuk el magunktól. Mégpedig az által, hogy állandóan tökéletességre törekszünk, teljesítménykényszer alatt állunk, vagy hektikus kapkodó életet élünk. Mindenkinek az életében vannak idegesítő, szünet nélküli panaszkodók, unalmas beszédkényszeresek, akik folyton mondják a magukét, javíthatlan okoskodók és álnokok, magukat mindenből kihúzók.
Sokszor észre sem vesszük , mert tökéletesen álcázzák magukat: férjnek, kolleganőnek,ismerősnek vagy szeretőnek nevezik őket. Idegölő embertársaink ellen az a legjobb ellenszer, ha határozottan és egyértelműen nemet mondunk.

Kit, mivel lehet lefegyverezni:

Undokok: gyakorold a visszavágást. Az undok megjegyzésekre egy vicces vagy ironikus válasszal reagálni.

Zsarnokok: mutasson egy másik lehetőséget a számára, hogy kieressze magából a gőzt, és ne rajtad töltse ki a mérgét.

Panaszkodók: panaszkodj te is!, kérj tőle szívességet! Ez felnyitja a panaszkodók szemét. Neked is vannak rossz napjaid,szükséged lehet valakire, aki vigyáz a gyerekre, vagy szorulhatsz más jellegű segítségre.

Okoskodók: Ne bonyolódj vitába, válts témát! Az okoskodók ugyanis nemcsak azzal idegesítenek, hogy nem tágítanak az álláspontjuktól, hanem azzal is, hogy áldozataikat abba a kellemetlen helyzetbe taszítják, hogy ők is okoskodjanak

EZ az írás is +1példa csak..
2010. szeptember 19. vasárnap, 22:45 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/20081119/energiavampirok_verszivok_es_...

-hogy nem jelőlöd a forrást, kedves humorgumo..

Köszönöm a korrekciót
2010. szeptember 20. hétfő, 10:41 | humorgumo (útkereső)   Előzmény

Köszönöm a korrekciót

Most ebben az esetben
2010. szeptember 17. péntek, 1:01 | humorgumo (útkereső)

"Most ebben az esetben egyszerűen szakítsam meg a kapcsolatot (mert más jelzéseimből nem ért!), hogy tovább tudjak haladni a fejlődésben, és ne visszafelé?
Vagy mit tegyek?"

- Igen szakítsd meg vele a kapcsolatot mert az ilyen ember önző, és hosszútávon hátráltat a fejlődésben.

Viszont gondolkodj el utána azon hogy miért került az életedbe és te esetleg kitől szívsz el tudattalanul energiát..mert mindannyian ezt tesszük a szeretet nevében valamilyen formában valakivel aki közel áll hozzánk.

tűzjáró képe
Nekem is van ilyen
2010. szeptember 17. péntek, 9:47 | tűzjáró   Előzmény

Nekem is van ilyen barátnőm aki folyton "panaszkodik,"mert nem tudja megoldani az életét és nem is akarja, de talán azért van az életemben, mert ő is egy tükör és tanulok is belőle. Mert időnként én is elszívom a másik barátnőm energiáját, mert csak mondom az elképzeléseim, mondom azt a világot amiben élek és tudom, hogy nem érti, de szeretném megosztani vele, talán mert amíg kimondom a dolgaim úgy is rájövök bizonyos lelki nyavalyámra.

Tehát valamilyen szinten igen! egy kicsit energiavámpírok vagyunk a barátainknak hisz
"azért vannak a jó barátok...". Szükségünk van, arra, hogy meghallgassanak, véleményt mondjanak, vagy csak ott legyenek.
Én is vámpír vagyok?! Ójaj!
Üdv: Kriszti

Ex-vámpír
2010. szeptember 17. péntek, 12:15 | Hiteles06

HÁt, nekem nagy mumusom volt ez a téma. Valahogy éreztem, hogy érint, csak annyira össze voltam zavarodva, hogy borzasztó patáliát tudtam csapni már a téma érintésétől is. Na, az is energiavámpírság volt... :) De amivel az embernek dolga van, az úgyis szembejön állandóan, és nem kímél. Most nyáron volt szerencsém két hónapot együtt tölteni azokkal a személyekkel akik nagyon értenek a fent említett dologhoz, és hát tőlük tanultam én is. Ezek a szüleim. Az utóbbi időben sok játszmámra rájöttem, figyelem magam, és ahol tudom, javítok. Nagy élmény volt együtt lenni a szüleimmel. Kicsit meseszerű volt, mert az anyukám hatalmas változásokon ment át, míg együtt voltunk. Nem ő húzott le magához, hanem én húztam fel őt magamhoz. Ámbár lehet, hogy ez is egy játszmája volt, amelyben alkalmazkodni akart hozzám, hogy a szeretetemet megkapja, de azt gondolom, huzamosabb ideig nem lehet színészkedni, ráadásul, a jó példa hosszú időn keresztül alkalmazva a szokásoddá válik. Szóval jelentem: Jól éreztem magam a szüleimmel! Pár éve még két napot sem bírtunk ki egymással, mert egymás "vérét" szívtuk. Igaz, ahogy visszajöttünk, rá pontosan két hétre borzasztó beteg lettem. Aki GNM-mel foglalkozik, tudja, hogy miért:) Szóval kicsit megkönnyebbültem. Na, de ezek a szüleim voltak. Nekem is van olyan "barátnőm", aki folyton csak panaszkodik, de én is kerülöm a vele való érintkezést. Ha még mindig nem tettem helyre ezt a dolgot magamban, úgyis meg fog találni. Szerintem.

kancsokanna képe
egyszerű
2010. szeptember 17. péntek, 16:22 | kancsokanna

A legjobb „önvédelem” az aktív, pozitív szubtilis „kisugárzás”, mert közben megadja a „tónust” is.
Közben nem teremtődik meg a „vámpírság” potenciálja bennünk.

AnnA

Michaelita képe
Kedves AnnA!
2010. szeptember 17. péntek, 21:43 | Michaelita   Előzmény

Légy szíves írd le részletesebben, hogy hogyan kell csinálni azt a szubtilis kisugárzást, ami önvédelmet ad.

Köszi: M.

kancsokanna képe
Kedves Michaelita
2010. szeptember 19. vasárnap, 16:27 | kancsokanna   Előzmény

Éva nagyszerűen körülírta, hogy az az állapot amikor tudatosan fenn tudod magadban tartani a „jól levést”.

Érezd magad „sugárzónak”, keresd magadban azt ami által határozottan így érzel.

A tudatalattinkon keresztül telepatikusan-nem fogalmi szinten, s spontánul- amúgyis folyamatosan lerádiózzuk, vagy „kisugározzuk” éppen azt az állapotot amiben vagyunk.

Önmagad féltéséből, vagy sérülékenységéből fakad az önvédelmi kényszer, a nem kívánt behatást, vagy befolyásolhatóságot szeretnéd kivédeni. De, ez álfeladat csupán. Önmagad féltése közben, amikor éppen aggódsz magadért, azt is csinálod közben, hogy nem érzed a legjobban magad. Elhatárolódsz.

Energetikai szempontból akkor amikor jólérzed magad, felgyorsulnak az energia mozgások az energetikai „burkódon” belül, folyékonyabbá, mozgékonyabbá válik az energia. Ami által önmagaddal nagyobb jobbat nem tehetsz, mert bemozdulnak a stagnáló energiák, az energiablokkok. Hamarabb kitöltödnek a „szakadások”, vagy „kiszivárgások”, s átstrukturálodik a meződ, a figyelem-energiád önmagadba fekteted éppen be, s nem a „határvonalba” ami elkülönít egy esetleges támadótól. A határvonalba való „befektetés” gyenge pontja az, hogy éppen az elkülönítettséged gyakorolod általa, ami nincs összhangban az egységre való törekvéseddel. Tehát sohasem fogod tudni „tökéletesíteni” s emiatt megmarad a sérülékenységérzet is.

A cél pedig mindig a jól levés.:) ekkor hozod ki magadból meg másokból is a legjobbat s a legtöbbet.

Amikor sugárzó, vagy kifelé áradó vagy, megemelkedik a rezgésszinted, s nem válsz egyszerűen elérhetővé az alacsony energiaszinten létező „vámpír” állapotok számára, s a bevonzás törvényének megfelelően csakis hasonló energia állapotú tapasztalatcserére hajlandó emberek kerülhetnek közeledbe. Egyszerűen más szintről oldod meg a megoldandókat.
A szubtilitás abban rejlik, hogy miközben magaddal „foglalkozol” az energiáid nem „folynak szét”-magaddal, olyan szempontból, hogy olyan tartalmakkal foglalkozol amitől jól érzed magad, s ebbe belefér egy másik emberre való gondolás öröme is.

A „befolyásolhatóság” ellenpólusa a „kifelé áradás”. Vagy úgy is veheted, hogy egy pozitív kisugárzással, leközlöd azt a szándékod az univerzum számára, hogy csakis pozitívan vagy hajlandó hagyni magad befolyásolni :).

S ahogy Éva is írta, nem azt jelenti, hogy a „vámpírok” el fognak kerülni, hanem azt, hogy a vámpír „kénytelen” lesz a legjobb passzban s mosoly állapotában melléd kerülni.

Ez jó! Mióta folyamatosan
2010. szeptember 17. péntek, 22:16 | Éva.   Előzmény

Ez jó!

Mióta folyamatosan jó kedvem van ,mindig mosolygok,nevetgélek,egyetlen vámpírom sem panaszkodik.
AnnA fején találta a szöget,meg én is rájöttem,miért hagynak békén :)

Azelőtt mikor betelt a pohár védekeznem kellett.
Én az éteri szálakat vágtam el,akkor még telefonon sem hívtak,nem ment az energiám láthatatlan csatornákon.
Ez az aktív pozitív szubtilis kisugárzás sokkal jobb.Nincs gondja az embernek,mert valóban nem alakul ki a jelenség.

Nekem -többek között-volt egy idős hölgy vámpírom is. Ő állandóan fogdosott,húzta ki belőlem az energiát.
Szorongatta a kezemet/vadul /és már csak azon vettem észre magam,hogy majd leszakad a kezem tőből,és alig akarta elengedni,úgy kellett kiszabadulnom a szorításából.
Szóval még ő is megváltozott,és hozzám sem ér,hanem mosolyog ő is,mindenki csodálkozik ezen,mert mosolyogni még senki sem látta.
Úgyhogy ezek a dolgok is tőlünk függenek azt hiszem,mint minden más is.

érdkelne hogyan érzékelsz fel lehet venni veled kapcsolatot?
2010. szeptember 18. szombat, 6:20 | Névtelenarian (útkereső)   Előzmény

skype camile011 érdekelne atisztanlátásotok vagy érzékelésetek mert van egy gondom.

Én részemről csak a
2010. szeptember 19. vasárnap, 15:48 | Éva.   Előzmény

Én részemről csak a munkámnál használom,meg saját magammal kapcsolatban.Nem szeretnék semmibe beleavatkozni.Bocsáss meg.
Biztos vannak itt az oldalon ,akik ezzel foglalkoznak.
Szerintem nyiss egy blogot,úgy könnyebben megtalálod azt az embert,aki tud neked segíteni.

A tisztán érzékelés elég bonyolult dolog,és embere válogatja,mert ez különböző csatornákon jön.
Van aki tisztán látó,van aki érző,halló,és tisztán gondoló.

Az energia érzékelése könnyebb dolog ,azt ki lehet fejleszteni majdnem mindenkinél,hogy kézzel érezd az
energiákat/tenyércsakrán,vagy ujjak végén/,és áramoltatni is tudd.
Hermessnek van ilyen tanfolyama.

Ha olyan problémád van ,hogy meg kéne nézni rajtad,valami normális látással nem látható dolgot,akkor
nyiss egy blogot erről,és meg fog találni,aki ebben segíteni tud.

skarma képe
Nekem is van egy
2010. szeptember 17. péntek, 17:33 | skarma

Nekem is van egy energiavámpírom, már negyedik éve ,,boldogít"... Komolyan, kihozza belőlem az állatot.
De talán épp ez kell, ki tudja?

tikád képe
Probléma megoldás.
2010. szeptember 17. péntek, 19:28 | tikád

A panaszkodó is vesz levegőt.Akkor kell lecsapni rá! Ártatlan szemekkel nézel és megkérded tőle:-gondolkodtál már a probléma megoldásán?
Néz-nem is érti!
Akkor kell ott hagyni.
Ezt írásban is lehet alkalmazni.

Bocs,de a panaszkodó nem
2010. szeptember 17. péntek, 21:56 | Éva.   Előzmény

Bocs,de a panaszkodó nem vesz levegőt!

A bőrén keresztül lélegzik,és órákig nem vesz levegőt,megszakítás nélkül beszél.
Ha venne levegőt,meg lehetne szakítani,de nem lehet. /csak gyomorgörcsöt kapni:) /

tikád képe
Muszáj!
2010. szeptember 21. kedd, 19:06 | tikád   Előzmény

Ez jó.A bőrén keresztül lélegzik.Akkor is meg kell állítani.Senkinek nincs joga ahhoz,hogy ártson a másik embernek.
Testhelyzetek: zárd a lábad a legjobb ha egymásra teszed vagy fond össze a karod.
Ezek taszító pózok!
Hasznos:)

Vámpírok
2010. szeptember 20. hétfő, 9:47 | Edububu (útkereső)

Sziasztok..
Egy nagyon egyszerű kérdéssel le lehet állítani a panaszáradatot,vagyis kettővel:)
1,Tudok segíteni valamit?
2,Miért pont én segítsek,neked miért nem megy?
Ez általában segít. Meg érdemes megvizsgálni azt a kérdést is, hogy mi nem e csinálunk ilyet másokkal?:)