Dobj 6-ost dobókockával! | Önmegvalósítás.hu

Dobj 6-ost dobókockával!

dobokocka.jpg

Pakolgattam itthon a lomjaimat és találtam az egyik dobozban egy kőből faragott mécsestartót, benne két dobókockával. Eredetileg nem tartoztak össze, de már évek óta együtt tároltam őket, így minden költözésemnél találkoztam velük.

Éppen ideje, hogy előkerültek, mert most legalább lemérhetem magam dobókocka dobásban is!
Vajon a kockák befolyásolására valóban képesek vagyunk, vagy csak a szerencsén múlik, hogy hanyasat dobunk? A parapszichológusok szerint vannak, akik képesek előre meghatározott értékeket a statisztikailag hihetőtől gyakrabban kidobni. TalánNekem is sikerül!

Gyerekkoromban, amikor a nagyszüleimmel kártyáztam, akkor több mint szerencsés voltam a laphúzásban. Tudtam, valahol belül éreztem, hogy mikor lesz nekem kedvező a lap és rendszerint be is jött! Ezzel ellensúlyoztam a nagyszülők 40 éves kártyázásban szerzett előnyét.


Reméltem most is, hogy működni fog a képességem, valahogy tudom majd befolyásolni a kockadobást! Leültem az ágy szélére, csináltam helyet a kockadobáshoz és megréztam a mécsestartóban a kockákat. Közben koncentráltam egy kicsit, hogy hatost dobjak, majd eldobtam a kockákat: 3, 2
Ez bizony nem jött össze!

Próbálgattam még párszor, figyeltem közben erre, koncentráltam arra, és a negyedik dobástól kezdve ráéreztem a technikájára. Kb. 15-ször dobtam egymás után és ebből 13-szor legalább az egyik 6-os volt, az utolsó pedig dupla 6-os lett!
Azt hiszem ez nagyon jó eredmény, több mint amit véletlen el lehet érni.

Ezen felbátorodva megpróbáltam a dupla hatosra koncentrálni, de abban nem értem el egyelőre semmit se. Majd később gyakorlom még!

Próbáld ki Te is, ha találsz otthon 2-3 dobókockát! Írd meg ide Hozzászólásba a véleményedet!

Beküldte: | 2008. ápr. 09. szerda - 20:17

Hozzászólások

1 comment posted
Dobókocka szimulátor
2010. szeptember 18. szombat, 22:19 | Jimy76 (útkereső)

Le a kalappal előtted!
Nekem ehhez nem lenne türelmem.
Én csináltam annó egy dobókocka szimulátor programot, arra az esetre, ha valakinél épp nem lenne dobókocka. ;)

http://dobokockaszimulator.teleoldal.hu