Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

Szia !
2010. március 01. hétfő, 1:32 | kobold   Előzmény

Szerintem nincs semmi különös ebben. Egyszerűen kapcsolódás jön létre a két fél között. Minden tárgy felveszi a tulajdonosa rezgését... Ha vki megfogja azt a tárgyat, és éppen "be van kapcsolva", akkor ráhangolódik 1 pillanatra a tulajdonosra, és "beleolvas" a "könyvébe". Van egy sorozat is a tv-ben róla. Minden tárgy képes tárolni rezgést, információt, feladatot. A tárgytól függően őrződik meg sokáig, vagy csak rövid ideig. Lásd -lányok- azt a ruhát, ami nagyon tetszett az üzletben, otthon meg már nem annyira. A ruha tárolja az energiákat, netán éppen egy dühos varrónőét, aki szidott vkit. Otthon már ez az érzés lesz a várva várt próba alkalmával. Tehát bekerül a szekrény mélyére.... Ezért kellene minden új ruhát is kimosni viselet előtt... Ott a sok kristály, ami sokáig őriz energiát, feladatot. Egy egyszerű kő is megteszi, de feladatot nem képes tárolni, végrehajtani. A tisztítás éppen ezért fokozottan érvényes rá. A féldrágakövek általában annyi feladatot képesek tárolni, amennyi kristályrácsa van.... de max 3.
Avagy a mágia segítsége is lehet bármi. Lásd az afrikai fejeket. Volt olyan, amit elloptak, és a mágia akkor kezdett el munkába álni rajta, amikor kikerült az országból. Azért volt rátéve, nehogy a faragás kikerüljön más államba.... Ez csak 1 egyszerű faragott maszk volt. A tulaj sajna meghalt, a maszk ment tovább....
Vagy lásd a szamurály kardot, amit el kell húzni az élő feje fölött, és máris meghalt. Elvágja az "élet fonalát". Talán éppen nálunk őrzik.... Így néznek ki a "technikák", talán jobban figyelni kellene a burkon kívülre, és nem megálni körbe szaladgálni. Van még mit megértenünk, és tanulnunk.... Akkor tanuljunk tovább...

Ennyi jutott eszembe.. röviden, tőszavakban
SziaSzia Kobold

Lelki szivacsoknak
2010. április 03. szombat, 10:44 | dreamcatcher

Ajánlom ezt a könyvet, nagyon jó technikák vannak benne leírva (pl. hogyan engedjük el a másoktól átvett érzéseket):

AMORAH QUAN YIN: SZELLEMI ÁTALAKULÁS ÉS ÖNGYÓGYÍTÁS A PLEJÁDOK FÉNYKÜLDÖTTEIVEL

Nekem rengeteget segít ez a könyv!

Sziasztok! Nem hiszem / nem tudom, hogy van e különleges
2010. május 28. péntek, 18:02 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Nem hiszem / nem tudom, hogy van e különleges képességem, de meg szeretnék osztani veletek 3 történetet.

1.
Nagy állatbolond vagyok, de nem az a jaj, de kis cuki szintű. Kiskorom óta észrevettem, hogy vonzom az állatokat. Például barátnőmnél voltunk és a nyulak vadak voltak, neki nem engedték, nekem viszont megengedték, hogy simogassam őket. A kutyák is kérés nélkül odajönnek hozzám. Ha bemegyek valaki házába, akinek kutyája van, annak hallgat rám, velem jön, mellém ül, engedelmeskedik és mintha elfelejtené a gazdáját. A macskák az utcán szintén utánam jönnek és nem bírom őket levakarni. A kutyák nagy részét függetlenül attól, hogy ismerem e vagy nem le bírom ültetni anélkül, hogy hozzá érnék. Lovas ember vagyok és így többször megfordultam táborokban. Az egyikben volt egy ló, amelyik harapott és ezért nem is engedtek közel hozzá. Én beleszerettem a tiltás ellenére, de hozzáérni nem mertem, mert barátnőmet megharapta. Egyik nap úgy döntöttem nem hagyom annyiban. Leültem a boxa elé és beszéltem hozzá. Az nap délután sikerült megsimogatnom és attól kezdve minden nap megengedte és mindig horkantva üdvözölt.

2.
Ez életem egyik nagy félelme. Nem rég történt, hogy hazaértem és a szokásos rutin macskát etetni, majd jutalom falat neki stb. Már az is feltűnt, hogy nem jön enni, de mikor a jutalom falatra sem jött amit imád ideges lettem. Bementem, hogy megnézzem mi van. A nappaliban ült feszültem figyelte a folyosót tág pupillákkal, ha beálltam elé átnézett rajtam, de mindig látni akarta a folyosót. Nem mozdult. Elkezdtem járkálni, mert féltem és ideges voltam. Felhívtam barátnőm ránéztem a folyosóra, majd leraktam a telefont. Újra folyosóra néztem és a fürdőszobában az égő villany lekapcsolódott. Ekkor megijedtem és sikítottam, majd kirohantam (tény ami tény félős vagyok). A villanykörte nem éghetett ki, mert 3 lámpa van és mind a 3 égett és mind lekapcsolódott, de a mosógép mellette ment. Áram szünet sem lehetett, mert akkor a tv a mosógép és a gép is leállt volna. Egyébként anyukám kórházban dolgozik és ő hisz a szellemekben és én is. Mesélte, hogy mikor meghalt az anyja öccse mindannyian aludtak éjszaka és ő és az anyukája is kopogtatást hallott erre keltek föl, az öccse pedig az elhunytat látta az ablakon kopogni. Erre mind felkeltek és jött a hír rá 5 percre, hogy meghalt. Anyukám sok ilyet mesélt, hogy rengeteg rokont látott, érzett meghalni.

3.
Az egyik barátnőmmel sosem akasztófázunk, mert felesleges. Ugyanis betűt se kell keresnem, hogy tudjam mire gondol. Egyik nap szintén hozta az akasztófát és megint az történt, ránéztem eszembe jutott egy szó, majd hirtelen valami egészen mást mondtam ki, szinte nem is gondolkodtam rajta és az volt a megfejtés. Néhány ember tudom, hogy mire gondol, de ez általában csak hozzám közelállókkal működik, de vannak kivételek. Rájuk nézek és látom a szemükben, hogy mit gondolnak a dolgokról vagy mire gondolnak éppen, de ez nehéz. Ha nagyon koncentrálok nem jön elő. Ez általában csak akkor működik, ha megfigyelem őket.

1: Nekem általában az szokott történni hogy éjszaka megálmodom
2010. június 03. csütörtök, 16:52 | theiceprincess (útkereső)

1: Nekem általában az szokott történni hogy éjszaka megálmodom a jövöt,
ez lehet hogy most elég furcsán hangzik de tényleg igaz.
Az szokott történni hogy amikor felébredek az álmot elfelejtem de mikor abba a helyzetbe
jutok eszembe jut és az hogy mikor álmodtam meg hogy utána felébredtem.
Az egészben az az idegesítö hogy az álmokat mindig elfelejtem csak abban
a helyzetben jövök rá hogy már álmodtam rola. Plusz ezektöl az álmoktol baromi fáradt leszek nagyon
kimeritenek és már egyre fáradtabb vagyok, van mikor napközben el is alszom.

2: a másik eset mikor valaki szemébe nézek látom az érzéseit és át is élem. Sőt ha valaki nagyon
kontcentrál egy bizonyos képre akkor azt is látom például mikor az egyik barátom egy cicát akart venni
és egy különösen tetszett neki a macska emléke anyira eösen élt az emlékeiben hogy azt én is láttam.
Ez eléggé furcsa érzés hiszen olyan mintha nem is lennének már saját érzéseim. Mindemellett nagyon
frusztrál hogy más magán életében turkálok akaratom elenére. kb enyi

Látás,érzés
2010. június 06. vasárnap, 19:38 | egyvalaki (útkereső)

Sziasztok. 16éves "átlagos" középiskolás srác vagyok. Bár az utóbbi egykét évben történt velem egypár dolog, amitől nem teljesen nevezném magam átlagosnak. Rengeteg kísérletem során rádöbbentem, hogy képes vagyok érezni, és látni dolgokat. Egyik iskolai napommal kezdeném, ahol egy tanórán 1 percen keresztül kellett beszélni büntetésből mert előtte nem tudtunk elhallgatni:) mindenki mondott valamit..és utána csak annyit hogy ..őőm..izé..és.. Én megpróbáltam valahogy kihasználni azt a kis időt és gondoltam, hogy képzeletben körbejárom az iskola minden kis zugát, és mondom a társamnak hogy merre járok.
Ezen az útvonalon természetesen nem egyedül voltam, hanem a gondolataimban szerepeltek az oda járó diákok. Érdekes módon az elhagyott osztályok előtt álló emberek arcát és minden mást megpróbáltam gondolatban megfigyelni, azt, hogy mit csinálnak, milyen könyvet olvasnak, hol állnak és kivel.
2 órával később az iskola egyik végéből a másikba kellett menni mert ott volt óránk, és azt az pár percet míg arra tartottam, végig egy igen erős dejavou érzéssel tettem, ahol mindenki úgyvolt ahogy én elképzeltem és azt csinálták amit én gondoltam. Lehet hogy véletlen? Nem hinném.Nem ez az egy eset van rá..rengeteget írhatnék. A másik az érzés.. erről a "képességről" már korábban is tudtam.Legtöbbször csajozás közben használom, ahol ugyanis a szó szoros értelmében képes vagyok belelátni az emberek agyába. Nem gondolat olvasásról beszélek, hanem az érzéseit veszem fel. Ez persze nemcsak a csajozásnál van, hanem bárhol megtehetem, bármikor. (csak csajozásnál előnyként élvezhetem) :) Nem izgat, hogy hisztek nekem, vagy sem. ez egy olyan hely ahova bátran leírhatom és én ez miatt írtam le :)

Sziasztok! Egy érdekes "képesség": nézek egy pontra( pl egy
2010. június 06. vasárnap, 19:55 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Egy érdekes "képesség": nézek egy pontra( pl egy csillag) és utána a pont körül eltűnik minden, (utna általában becsukom a szemem) és nem jutok tovább a "nézéssel".
Valakinek van valami hasonló?

félre írtam: körülöttem eltünik minden(hang kép)
2010. június 06. vasárnap, 19:57 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

félre írtam: körülöttem eltünik minden(hang kép)

Michaelita képe
nézek egy pontra
2010. június 10. csütörtök, 9:20 | Michaelita   Előzmény

Szia Kedves Útkereső!

Hasonlót szoktam csinálni, amit a keletiek kontenplációnak neveznek.
Nézek egy fénylő pontra: gyertyára, napra, azután becsukom a szemem és belső látással nézem tovább a képeket. Általában azt látom, hogy a belső látásom végigvisz a színskálán és a színek különféle spektrumait látom. Először a legintenzívebb színeket, utána a legszolidabbakat.

Nagyon jó gyakorlat, bárhol, bármikor lehet csinálni és hosszú távon nagyon hasznos szellemi és lelki tisztító hatása van, én így tapasztaltam.

Szóval bátran csináld végig, ameddig csak tudod! (Látni fogod belső látással a teljes Goethe által leírt színskálát, sőt még a színek eredetét is:)

Szeretettel: Mária

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nincs benne semmi különleges.
2010. július 27. kedd, 23:43 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ez asszem a látóidegek ideiglenes "kifáradása" miatt van, nincs benne semmi különleges.

Gyilkosság az álmokban?
2010. június 10. csütörtök, 23:52 | álmomban már láttalak (útkereső)

Nem tudom hogy ez képesség-e. Ha nem akkor fatális véletlenek sorozata. Egyszer azt álmodtam, hogy édesanyám keresztanyja meghalt és egy hét múlva a néni életét vesztette. Azután megálmodtam, hogy egyik ismerősömnek eltörik a lába, ez volt vasárnap és a rákövetkező naptól fogva egész a mai napig is csavarok és platinalemez tartja egyben a lábát. És Richard Pryor amerikai komikus halálánál is hasonló volt, csak akkor nem álmodtam, hanem néztem egy filmet éjjel háromnegyed 12 körül, és elgondolkoztam, hogy vajon mit szólna a világ ha Pryor meghalna...másnap reggel az első hír a rádióban: tegnap éjjel Richard Pryor 23:45 kor meghalt. Azóta parázok, hogy ne is gondoljak ilyenekre

Michaelita képe
gyilkosság az álmokban ???? épp ellenkezőleg!
2010. június 11. péntek, 10:13 | Michaelita   Előzmény

Igen, jól gondolod van egy olyan képességed, hogy érzékelni tudod azt az állapotot, amikor más személyek közel érnek a "halálvonalhoz", vagy egy ahhoz közeli nehéz állapothoz.
A halál nem egyik pillanatról a másikra jön el értünk, hanem a régiek még érezték amikor közeledik, ugyanis előtte már lebontó, leépítő jellegű erők munkálkodnak az adott személy (esetleg adott hely) körül.

Az emberekkel nem azért történik ez meg, mert Te gondoltál rá, hanem fordítva, Te azt érzed meg, hogy ez meg fog történni.
Ha ilyen jön be legközelebb gondolatban, akkor bátran fogadd el és mondj egy-két fohászt vagy imát az érintettért, (vagy küldj feléje pozitív gondolatokat, szeretettel, békésen) hogy könnyebb legyen a lelkének a kritikus ponton átlépnie. Ezzel nagyon sokat segítesz neki lelki és szellemi szinten egyaránt!

Szeretettel öleld magadhoz ezt a rendkívüli képességedet, megerősödsz általa.

Én is szoktam érezni vagy álomban látni hasonlókat, csak eltérő, hogy mennyivel előtte (néha hetekkel, néha hónapokkal, néha akkor amikor az illető éppen benne van). Ilyenkor ha közvetlenül ismerem igyekszem még utoljára meglátogatni, szeretettel elbeszélgetni vele, ha nem ismerem, meg megpróbálok szeretetteli gondolatokat, bátorítást küldeni felé.
Bízom hozzá, hogy amikor én leszek ezen a ponton értem is megteszi ugyanezt valaki, de ha nem akkor talán addigra már megbirkózom vele magam is:).

Csak semmi pánik és sok-sok bátorság, jól jössz ki belőle!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ugye szólsz, ha velem álmodsz?!
2010. július 27. kedd, 23:28 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ugye szólsz, ha velem álmodsz?! : ))

hello most elege zavarba vagyok mert amikor esore gondolok h e
2010. július 19. hétfő, 1:17 | esot iranyitok?:D (útkereső)

hello most elege zavarba vagyok mert amikor esore gondolok h esen akor az meg tortenik 1 szer mikor satorozni voltam par csaladtagal aszt kivantam h 1 heten at esen es be valt:D meg ma is a bulimonXD nem tom ha ez veletlen meg a jovobe latas meg ezek vlk segicsen:dXD

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Süss fel nap!
2010. július 27. kedd, 23:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Talán gyakorolhatnád a napsütés "megteremtését" is, hogy szélesedjen a repertoárod!

Jővő...
2010. július 21. szerda, 11:14 | Amy (útkereső)

Hello..Ez természetes...én már nem lepődök meg semmin.Én ebbe már bele nőtttem nálunk a család reikizik.Az én képességem az,hogy tudom mit fog mondani előre egy ember.Gondolok egy filmre pl és rá kettő napra leadják a tv--ben.Vagy egy ismerősre és felhív,vagy összefutok vele az utcán...lehetetlennek tűnik de igaz.Aki nem hiszi el az nem is ide való erre a fórumba...Sokan mondták már,hogy indigó gyerek vagyok..lehet igaz...!A nagybátyám pl kézrátétellel gyógyít,és az ő ismerőse indiában utazis és lámákkal tanuln./nem az állat/az én történetem ennyi....

különleges képesség
2010. július 25. vasárnap, 2:34 | vlahol (útkereső)   Előzmény

Sziasztok! nekem konkrét műszerekkel mérhető különleges képességem van: befolyásolni tudom a szívverésemet akármikor, képzeljétek el hogy ültök 1 székben és közben a pulzus szám pedig 140 (teljesen nyugodt vagyok), és ezt akármikor letudom állítani amikor ezt csinálom nagyon sok minden előjön más képesség is gondolat olvasás..gyógyító érintés....

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Lámáktól tanulni Indiában ...de nem az állat!
2010. július 27. kedd, 23:26 | Huszti Sándor -...   Előzmény

...az ő ismerőse Indiába utazik lámákkal tanulni./nem az állat/
Nem az állat ...ez állat! : DD

Sziasztok! Én 18 éves vagyok, és van egy különleges
2010. július 27. kedd, 16:21 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!
Én 18 éves vagyok, és van egy különleges képességem: másolok dolgokat. Például nem tanultam zongorázni, de volt egy alkalom, amikor egy barátom zongorázott, és megmondtam, milyen hangokat ütött le, aztán leültem, és szimplán elkezdtem játszani a hangszeren.
Nincs kialakult kézírásom, mindig annak megfelelően változik, amilyet épp aktuálisan látok.
Van, amikor ülök az órákon, és ösztönösen tudok olyanokat, amiket azelőtt nem. Mintha átvenném/lemásolnám a tanárok tudását, vagy nem is tudom.
Ha látok egy mozdulatsort, minden probléma nélkül visszajátszom, úgy, hogy elég egyszer megnéznem.
Egy magyar óra előtt derült ki, hogy aznapra verset kellett volna tanulni, én pedig elfelejtettem, kinyitottam a könyvet, és akkor láttam, hogy egy tizenkét versszakos könyvről van szó. Próbáltam megtanulni, de sehogy sem akart megmaradni a fejemben, aztán leültem a padtársam mellé, aki megtanulta, pont őt válaszották, felmondta minden hiba nélkül. Amíg mondta, elolvastam gyorsan a könyvben, majd engem szólítottak föl, és minden hiba nélkül elmondtam a verset, pedig mindössze kétszer olvastam el, és egyszer pedig hallottam.
Ha megbetegszem, nagyon gyorsan felépülök, attól függően, hogy mennyire egészséges emberek vesznek körül. Eléggé furcsa... állandóan változom, annak megfelelően, hogy kik vannak a közelemben. És ezt igazából nem én döntöm el, vagy irányítom, próbáltam, de nem ment. Persze, hasznos, mert rekord idő alatt tanulok meg dolgokat... pl. gitározni is 3 hónap alatt tanultam meg, pedig sosem jártam tanárhoz, csak néztem videókat az interneten, és néhány zenész barátom közelében tartózkodtam... és jöttek ösztönösen. Talán ez a legjobb szó rá. Ösztönösen jönnek dolgok. Nagyon fura.

Jazz

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem gondoltam, hogy élőben is létezik ilyen!
2010. július 27. kedd, 23:24 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ez egy nagyon klassz képessé, használd egészséggel és épülésedre! A Heroes-ban láttunk hasonlót, nem gondoltam, hogy élőben is létezik ilyen!

ezt hívjak..Izommemorizációs képességnek: az egyén képes
2010. július 28. szerda, 0:20 | humorgumo (útkereső)   Előzmény

ezt hívjak..Izommemorizációs képességnek: az egyén képes bármilyen mozgást leutánozni lásd Hősök c. filmből a nő Monica Dawson

Hősök... sosem néztem, bár láttam YouTube-on videókat, hát
2010. július 29. csütörtök, 12:59 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hősök... sosem néztem, bár láttam YouTube-on videókat, hát elég furcsa... a mozgásokat megmagyarázná, de a tárgyi tudást? mert a zongora esetében sem azt játszottam vissza, amit láttam, hanem ami jött...
tehát furcsa az egész... egyáltalán lehet ezt kontrollálni, vagy "tétlenül" kell tapasztalnom, hogy minden területen változom akaratom ellenére? :S

Jazz

Mágia?Vagy valóságteremtés?
2010. augusztus 04. szerda, 19:53 | anonymus94 (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!16 éves vagyok,
Én 3 éve találkoztam ezzel a képességemmel, nem is biztos hogy ez az,de azért megírom.
2007.06.28.
Suliból jöttem hazafelé osztály társammal és egyszer csak azon gondolkoztam milyen jó lenne a hidegebb időjárás, mondanom sem kell nagyon mérges voltam aznap és nem ártott volna a "HIDEG ZUHANY".2 perc sem telt el szerintem és sötét felhők bukkantak fel!Erre rá 4 perc múlva elkezdett esni a...HÓ!Kb. 6 percig esett.Hazaértem, megnéztem egy másik honlapon az aznapi felhőképet és Magyarország felett szinte csak az felhő volt és csak a város felett ahol tartózkodtam.De nem ez volt az első alkalom hogy az időjárást befolyásoltam(vagy akartam).
2007.08.11.
Osztály társam kérésére és kíváncsisága kielégítésére, elmentem hozzá hogy csináljam újra amit 2007.06.28.-án tettem,azzal a kivétellel hogy most elég csak "SZELET IDÉZNEM".Ő eléggé játék függő de eleget tettem a kérésének.Akartam a szelet, vágytam rá,koncentráltam de nem történt semmi.Kb 3 perc múlva olyan orkán erejű szél támadt hogy leszakított egy ponyvás tetőt ami egy házhoz volt rögzítve.
Ezen elcsodálkozva tovább gyakoroltam az időjárás befolyásolását, de nem olyan intezítással mint az előző két esetben.
2010.05.05.
A bátyám nem hitte el hogy képes vagyok erre.Elmentünk egy vidámparkba és folyton cikizett stb...
Olyan mérges lettem, azt kívántam bárcsak vinne el az árvíz ahol dolgozol(tudom nem volt jó ötlet).
Két nap múlva a Tiszántúlon dolgozott amikor este bemondták a híradóban:2 sérültje van egy árvíznek(amiből lett több is mint tudjuk).Az egyik a bátyám volt...Szerencsére túl élte.Attól a naptól kezdve átokként gondolok magamra és az "adottságomra"
SZERETNÉM TUDNI HOGY VALÓBAN EZ EGY ADOTTSÁG VAGY MI MERT SZABADULNI NEM TUDOK TŐLE!!!
folyton az az időjárás van amit én szeretnék vagy nem szeretnék, de csak kis területen és csak kb 5 perc késéssel szóval ez nem olyan mint Ciklon az X-men-ben.
VÁLASZT SZERETNÉK HOGY EZ MIÉRT VAN!!!!TUDNI AKAROM HOGY....MI VAGYOK!
ha valamit rosszul vagy rosz helyre írtam bocsánat!

Mágia?Vagy valóságteremtés?folyt
2010. augusztus 10. kedd, 14:39 | anonymus94 (útkereső)   Előzmény

-Miután az előzőt írtam jöttem rá ha esetleg az esőt(víz) és a szelet is tudom irányítani akkor(négy elem egyike mind2)...talán a TŰZ is menne!A földben már nem lennék biztos.Annak a tudatában hogy képes lennék rá szerintem akkor sem, de a tűzzel megpróbálkozok.lehet hogy ez nem is olyan rossz dolog?egyéb ötlet?ja és azt szeretném kérdezni hogy aki "paranormális" az miből csinálja ezeket a:dolgokat?csakra,csí?mert én azt tudom hogy legelőször haragból csináltam=>akkor lehet hogy az adrenalin felszabadulástól van?olyan rosz érzés hogy nem tudom mitől csinálom azt amit.szeretném tudni HOGY BEFOLYÁSOLJAM!
-LEGYETEK SZÍVESEK VÁLASZOLNI!LEGYETEK SZÍVESEK VÁLASZOLNI!LEGYETEK SZÍVESEK VÁLASZOLNI!NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK A VÉLEMÉNYETEKRE!!
-ÉS HA VAN VALAKI AKI HOZZÁM HASONLÓ "KÉPESSÉGEKKEL" BÍR az lépjen velem kapcsolatba,csakhogy tudjuk mire lennénk képesek és tisztában legyünk ezzel a... mágiával?! =)
lovesz94@gmail.com (ide írj)
Hali

Domoszlai Katalin képe
Jó dolgokra használd
2010. augusztus 10. kedd, 17:06 | Domoszlai Katalin   Előzmény

A parapszichológia úgy működik, hogy a négy őselem energiáját harmonizálja a fizikai testben, ami sok, abból vesz el, ami kevés, ahhoz hozzáad. Ugyanígy a Földet lehet gyógyítani.

Amit tudsz, az egy olyan képesség, amit azért kaptál, jót tegyél vele.

Hallgasd meg Gyurkó Zsolt előadását, ingyenesen letölthető

http://spirit.hu/gyurko-zsolt-veszpremi-klubjanak-2010.-junius-16-i-elad...

...
2010. augusztus 10. kedd, 18:49 | anonymus94 (útkereső)   Előzmény

ami sok, abból vesz el, ami kevés, ahhoz hozzáad...ez amolyan ying-yang os dolog?meg kell találni az egyensúlyt és stb.?

Domoszlai Katalin képe
sok föld
2010. augusztus 10. kedd, 19:27 | Domoszlai Katalin   Előzmény

pl. vesekő, epekő, kevés lágy csontok...
sok tűz gutaütés, sok víz ciszták, csak érdeklődés szintjén tanulmányoztam ezt. Komoly tanulást igényel, mert minden egyensúly kényes...

aurora képe
bocs
2010. szeptember 22. szerda, 11:24 | aurora   Előzmény

Félrement az üzenet, elrontottam. Bocsánat. Kitörölni nem tudom-így átírom

aurora képe
..
2010. szeptember 22. szerda, 11:04 | aurora   Előzmény

..

aurora képe
vigyázz magadra!!
2010. szeptember 22. szerda, 10:46 | aurora   Előzmény

Akkor te nagyon vigyázz magadra!!! Csak olyan emberek közelében tartózkodj, akik "jó" irányba visznek.

Ademon képe
Megértem a dolgok
2010. szeptember 01. szerda, 17:49 | Ademon

Megértem a dolgok működését :)

Ezen kívül másokkal való teljes azonosulási képességem is van. Képes vagyok felismerni más emberek, állatok vagy akár tárgyak személyiségét, jellemét és természetét, valóságát, majd magamba olvasztani azokat, és újra előhozni. :)