Mi lesz 2012-ben? | Önmegvalósítás.hu

Mi lesz 2012-ben?

2009. február 03. kedd, 20:19 | Ajey

babaji_first.jpg

Mahavatar Babaji néhány lényeges megfigyelést mondott el a világ jövőjére nézve. A kavargással teli jelen csak véres forradalom árán fog megváltozni; és a béke csak azután tér vissza, hogy a forradalom már elérte a tetőpontját. Az utórezgést -ami totális lesz, egyik ország sem ússza meg, akár kicsi akár nagy. Néhány közülük teljesen elpusztul, nyomot sem hagyva létezéséről; de a népesség 3-5% és 25%-a között ettől megkímélődik és túléli. A pusztulás földrengések, áradások, balesetek, ütközések és háborúk által következik be. A pusztító elemek (amikre idáig Sri Babaji felügyelt) már el lettek engedve, hogy betöltsék a legszörnyűbb szerepüket; de nem lesznek hatással viszont azokra, akik a kiválasztott istenségükhöz imádkoznak.

Az előző jóslatára hivatkozva Sri Babaji megjövendölte, hogy a forradalom (mint egy aratás) totális lesz és a világ egyik végétől a másikig fog érni. A forradalom növekvő ütemű lesz, ám egyszer eléri a tetőpontját. Nem korlátozódik országokra, hanem elnyeli az egész világot, benne a nagy és kis országokat egyaránt. Az emberek manapság teli vannak gyötrelemmel és boldogtalansággal. A gyötrelem és boldogtalanság nem csak a szegényekre jellemző, hanem a gazdag embereket is érinti; Mindenki szenved a (pénzügyi) bonyodalmaktól, bajoktól és boldogtalanságtól. Az országok vezetői serényen védelmezik a pozícióikat és teljesen figyelmen kívül hagyják az embereik szükségét és érdekét. Ezek a vezetők félrevezetik a népet. Teljes bizonytalanság van. Nincs biztonság sem személyre, sem pedig tulajdonra nézve. Most képződnek az új vezetők, hogy felváltsák a korrupt vezetőket, visszaállítsák a jogokat, a valódi rendet, és hogy békét hozzanak.

Mostanra már a démoni befolyások bekebelezték az embereket. Ember ember ellen fog harcolni, és el is pusztítják egymást. Először a pusztítás megy majd végbe, aztán egy nyugalom, és végül beköszönt a béke. Néhány ország teljesen romba dől. Az ima lesz az egyedüli menedék és a megmentő a pusztítással szemben. El kell felejteni a múltat és a jövőt, meg kell szüntetni minden más gondolatot, és e helyett imádkozni kell az elme és a lélek teljes koncentrációjával, Istenbe vetett teljes hittel. Kántáld, hogy OM NAMA SIVAYA, ezzel le tudod győzni a halált. Semmi gonosz befolyás nem fog soha közeledbe érni, ha tiszta szívvel és elmével imádkozol, teljes hittel és koncentrációval.

http://omnamasivay.blog.hu

Mi erről a véleményetek? :)

Vélemény
2009. február 03. kedd, 23:26 | Balage (útkereső)

Szia!
Gyerekkorom óta attól rettegek, amit leírtál (háború, erőszak,...). Meditációim nagy %-ában ezt a témát emésztgetem. Már nem kavart fel az írásod. Az lesz, ami lesz.
Üdv:
Balage

zolzol99@gmail.com
2009. február 07. szombat, 10:52 | zoltanx2   Előzmény

contarex?

Bocs, de nem esik le. Kifejtenéd bővebben?
2009. február 08. vasárnap, 16:11 | Balage (útkereső)   Előzmény

Bocs, de nem esik le. Kifejtenéd bővebben?

ne féljetek-mondta a vízen sétáló Jézus
2009. február 28. szombat, 20:43 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Isten gyermekei vagyunk,mitől félünk?Saját képmására teremtett minket,mit is jelenthetne ez mást,mint azt,hogy mi ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezünk mint Ő.
Mesterek vagyunk,teremtők,jót teremtsünk,és jól,ez a feladat.
A gondolatnak is teremtő ereje van.
Ne azokról a jövendölésekről beszéljünk,amelyeket nem akarunk az életünkben,hanem arról beszéljünk amit szeretnénk,hogy velünk történjenek.
Sokan vagyunk akik ébredezünk,és kezdjük észre venni,hogy a körülöttünk lévő világot mi teremtettük.
Képzeljük el,hogy csoda szép az élet,és az élet minden területét felölelő csodálatos változások történnek minden egyes élőlénnyel,a földdel és a rajta lévő összes érzőlénnyel,mert holnap ez lesz a valóság.....
és mind ezt ne csak higgyük,hanem tudjuk,hogy ez ÍGY VAN

Aditi képe
2012
2009. február 04. szerda, 0:09 | Aditi

Jóslatok.
Nem mintha szándékomban állna kisebbíteni őket, sőt, komolyan foglalkozom a Tarot-val. Annyira komolyan, hogy tudom, elsősorban az önismeretről,a megvilágosodásról, a szeretet gyakorlásáról szól. Akár meditálunk rajta, akár jósolunk. És a világ is.

Ezért először is nem árt észben tartani, hogy MINDEN jóslat abban a pillanatban érvényes, amikor jósolták. A következő pillanat akár teljes mivoltát felülírja, vagy beteljesíti, ha azt választjuk, de hogy változás, legalább egy csekély mértékű biztosan beáll, az olyan tuti, mint a teremtés maga. Ugyanis így működik a teremtés. Nincs semmi, ami megismétlődik tökéletesen, nincs semmi, ami merev, semmi, ami egyenes, megjósolható, kiszámítható. Fraktál-rendszerű. A tibeti szimbólumok jól példázzák ezt: egyetlen egyenes vonalat sem találni rajtuk! Ők tudják, hogy működik a világ, és mit jelent az Élettel, az örök Változással szembeni alázat.
Persze ugyanakkor azt sem árt tudni, hogy vannak olyan kultúrák, létezik olyan magas szintű tudás, ami jóval nagyobb idő-távlatokban képes jósolni, és azt eldönteni mennyit változott az Univerzum a Mayák xezer éves jóslata óta, hát nem kis feladat.

De lehet, hogy nem is innen kell megközelíteni ezt a dolgot. Minden nagy tanítás a belső útról, a tudatosságról, a szeretetről, az önvalónk Mindent átható erejéről szól. Arról, hogy csak tudat van és Teremtés, a többi illúzió. Szerintem ez a kézenfekvő megoldás erre a dologra is. Minél tudatosabbak vagyunk és minél nagyobb a szeretet-képességünk, annál többet segítünk önmagunknak és a világnak is ezáltal. Minden dolog végső és valódi megoldása itt van belül. Ülhetsz egy börtönben, ha képes vagy Önmagaddal lenni, boldogság és teljesség a jutalmad még ott is. Ott is rádtalálnak azok, akiknek szükségük van a segítségedre. Ha az egész világ is összeomlik körülötted, a te fényed békét és boldogságot, egészséget és örömet teremt benned és körülötted, mert ilyen a fény természete. A fehéré. (Ez a fehér mágia, nem holmi hókuszpókuszok.) Mert az örömünk, a boldogságunk, az Életünk minősége nem a külső dolgoktól függ. Épp ezt kell megtanulnunk, épp ezért idézi magára az emberiség ezt a katasztrófát is...

Valójában nincs is katasztrófa. Nincs szenvedés és nincs gyötrelem. Azok csak illúziók. Az elme illúziói. Csak szeretet van. Az a valóság üressége. De egyben ez a létező legnagyobb hatalom. Ezt tanítja Jézus, Buddha, mindenki. És most ezt tanítja egy kemény leckében a világ. Erre tanítjuk magunkat a Karma törvényei beteljesítésével. Ez van.
Én így készülök. Hogy teszem a dolgom. Tanulok adni, kapni, figyelni, tudatosodni, tisztulni. És imádkozom, mert tudom, hogy bárhol is tartok az úton, bármennyire is sikerül vagy nem sikerül felkészülnöm a változásokra, a tiszta szívből jövő ima ereje mindenkor Földet és Eget rengető. És ez mindenkire igaz.

És ha van még valami, ami még ezeknél is érdekesebb lehet: olykor megkérdezem magamtól: miért is beszélünk annyit az eljövendő katasztrófáról, amikor tudván tudjuk a szavaknak mekkora ereje van? Ha egyszer csak a tudat van, a teremtés és a mi szabad választásunk, miért nem fogjuk már végre be, és ülünk le szép csendesen és idézzük meg a tisztaság, a tudatosság, a szabadság világát? Az Aranykort, ami úgyis eljön, mert a Szamszara kereke forog tovább megállíthatatlanul, csak nem éppen mindegy, HOGYAN?! Hát miért? Miért nem tanulunk meg már végre FIGYELNI? FIGYELNI MAGUNKRA. ARRA MIT TESZÜNK, MIT MONDUNK, HOGYAN FOGALMAZUNK ÉS MILYEN MOTIVÁCIÓBÓL. HA EGYSZER MI TEREMTÜNK. Persze az emberiség nagy része még nem itt tart tudatosságában. Éppen ezért nem kell ezt erősíteni benne a kijelentéseinkkel, nekünk "spirituálisoknak".

Szerintem az egész erről szól (és a Mennyei Próféciák is valami hasonlót fejteget): az evolúció következő stádiumába lépünk szép lassan, fokozatosan. Akik felébrednek, azok leülnek a fenekükre, és árasztani kezdik a fényt. Mert már tudják azt, amit a többiek nem: hogy teremtők vagyunk, és az egész játék csak ennek a megtapasztalásáról szól. És hogy a legtöbb, amit tehetünk embertársainkért, az az, hogy felvállaljuk az egyéni felelősségünket ebben a játékban. Ez a Világ Arkánuma. A teljességé, a bölcsességé, a Fényé, az Egyszerűségé. A többiek az Ördög Arkánumát élik: harcolnak magukért, az életükért, a javaikért, a családjukért, és nem veszik észre, hogy harcuk elválasztja őket önmaguktól és ezáltal mindezektől. Sírnak és szenvednek, fájnak és bosszulnak. És ők is megtanulják végül, hogy befelé nézzenek, amikor kint már nem látnak semmit. Felfedezhetik a pusztulásban a mindenütt jelen-lévő Fényt. Az Ördög más néven a Fényhozó. Isten első angyala. A nem-tudásból tudást teremt, a sötétségből felismerést. Az illúzióink felismerését. Ez is az Univerzum törvénye. A Karma törvénye.
A kérdés csak annyi: te melyik utat választod? Jézusét, Buddháét? Vagy a Karmáét? Nincs több út. És nincs több kérdés. Csak ez.

Egy nagy tudású tanítómesterem, aki a Teremtést igyekszik minden erejével tudatosítani a tanítványaiban (ez a Dharmája) egyszer olyan szépen azt mondta: "Remélem, majd ha eljön az idő, leültök." És olyan szépen, olyan alázattal, megindítóan mondta. Nem fűzte hozzá, hogy mikor, miért. De tudtam. És értettem.

Egy másik mesterem csak ennyit mondott, amikor megkérdezték a "világvégéről": "az Élet olyan, mint egy hatalmas sport-mérkőzés. Mindig van hosszabbításra lehetőség. És Isten kegyelme végtelen." :)

Szerintem ez magáért beszél. Hát nem érdemesebb inkább ezen eltűnődni? :)

Namaszté!

DE
2009. február 05. csütörtök, 15:06 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

A baj csak az, hogy nagyon kevesen olvassuk ezt a szájtot és lehet, hogy még annál is kevesebben éljük, sokszor velem együtt. Így nekünk, a kissebbségnek minden esetre ezen szép gondolatmeneten érdemes eltűnődnünk és reméljük, hogy a többség nem "borít el" bennünket.
A jóslások szerintem sosem ennyire egyértelműek és a 2012-vel fémjelzett változás sem valódi lövöldözést fog jelenteni. Ez inkább egy folyamat, egy időszak, nem hiszem, hogy csak pont 2012. És ez a szakasz már el is kezdődött.......
Az emberek jó része már most sem tud magával és környezetével mit kezdeni, mert már csak az áléletét éli. Nem is csoda ha a gazdasági válság kezdi egyre jobban rákényszeríteni őket, hogy avalót lássák. Ha ez nem téríti észre az embereket akkor majd jön a következő próbatétel.
Van egy nagy német mágnás, tán leginkább a gyógyszer és kapcsolódó iparágakban ismert, egyik cége a Phönix. Bevásárolt egy angol cement gyárat, amihez hitelt szerzett. Becsapott a válság, nem kapta meg. Hogy betakarja a financiális lukat elkezdett tőzsdézni. Pechére a Volkswagen részvényekkel. Még nagyobbat bukott. Mikor rájött, összerámolt egy mentő hitelcsomagot a bakokkal, amiért cserébe át kellett engedje a vezetés tetemes részét a bankoknak. Másnap öngyilkos lett, mert elvették "az élete értelmét". És még lőni sem kellett hozzá! Aki nem érti, hogy ez az a bizonyos HÁBORÚ, az megy utána. Vagy valahogy így...

Edit írására figyeljetek!
2009. február 07. szombat, 21:15 | Tima (útkereső)   Előzmény

Egyetértek maximálisan Edittel! Arra koncentráljunk, arról beszéljünk amit szeretnénk, remélhetőleg minél többen a fejlődést, boldogulást, a békét! Én most nagyon jó helyzetben vagyok, mert szinte csak olyanok vesznek körül, akik ezt az utat szeretnék járni, sokan vagyunk, és egyre többen leszünk, van még időnk, csak tegyük a dolgunkat! Olyan fantasztikus embereket ismerek meg mostanában, mindenki tudatosít, adni is akar, gyakorolja az elfogadást, kiárasztja magából a fényt, a szeretetet, most nincs okom panaszra. Feléjük fordítom a figyelmemet, ennek a fejlődésnek adok energiát és nagyon jól érzem magam velük.
Szóval tényleg figyeljünk a szavainkra, olyat teremtsünk, amit tényleg szeretnénk megkapni!

Tima

ez egy nagyon szép hozzászólás, de szerintem érdemes figyelembe
2009. február 08. vasárnap, 13:59 | Jag. (útkereső)   Előzmény

ez egy nagyon szép hozzászólás, de szerintem érdemes figyelembe venni azt is, hogy az olvasók nagyrészét (beleértve magamat is), olyan emberek veszik körül, akik ennek a gondolatmenetnek homlokegyenest az ellenkezőjét tanusítják. tehát gyakorlatilag izolálva vagyunk fizikailag, még jó hogy van ez az oldal..

Hogyan szeressünk?
2009. február 27. péntek, 14:31 | BÁgi (útkereső)   Előzmény

Kedves Edit!
Olyan szívemből szólóan írsz 2012-ről. Én is így sejtem. Mindenkinek olyan lesz, amilyet érdemel. "Mindenkinek hite szerint".
Tudom, hogy sok válasz bennem van, néha felismerek igazságokat,(volt néhány"földöntúli" élményem), de nagyon nehéz ebben a fizikai világban megérteni, főleg, hogy a környezetem, a családom a földhöz köt. Évek óta egy helyben topogok. Mindig elindulok egy úton, aztán megállok, elindulok egy másikon: így pedig nem jutok a hegytetőre. Mondták már nekem többször, hogy minden út ugyanarra a hegyre vezet. Te melyik úton haladsz?? Hogyan lehet, milyen módon, hogy az ember megismerje önmagát, az önmagában lévő szeretetet? Hogyan lehet ezt a szeretetet a mai világban közvetíteni?????
Igyekszem sokat olvasni, ismerem Jézus tanításait, Buddha történetét. Olvastam Oshot, mostani kedvencem Tolle. Van némi rálátásom, de az érdekel, Te hogyan tudod a mai magyar hétköznapokban megélni a szeretetet.
Mit tehetünk, hogy haladjunk, és mit tehetünk a gyerekeinkért??

Ne haragudj, hogy ismeretlenül kérdezgetek, de lehet, hogy nem véletlenül betegedtem le és kerültem erre az oldalra.
Üdv: BÁgi

Aditi képe
Szeretni
2009. március 01. vasárnap, 1:33 | Aditi   Előzmény

Szia Ági!

Örülök, hogy kérdezel. Nekem is sokat segít.
Bevonzottam három éve egy embert az életembe, még teljesen tudatlanul és szó szerint a halál kapujában egy gyógyíthatatlannak nevezett született betegség miatt. Nem értettem semmit az egészből. Szóval jött ő, a gyógyító, aki energiával és tudatosságával kiemelt a halálból és elkezdett megtanítani mindarra, amit Tolle, Jézus, Buddha és a többiek is tanítanak. Közben egymásba szerettünk. És engem felvettek a szervátültetésre várók listájára.
Otthagytam az egész múltam. Mindent. Más semmi sem működött belőle. Csoda és kegyelem volt, ami történt. Sohasem voltam olyan boldog, békés, szeretettel telt, bizakodó, erős, mint akkor.
Aztán elromlott. Az egoink tönkretették a kapcsolatot. Neki is volt mit tanulnia még.
És itt maradtam. Mindent elvesztettem, amit reméltem, amikor szívből kértem a segítséget a Mindenségtől három éve. Nincs már családom, hivatásom, egészségem, anyagi javaim, csak adósságom, megváltozott a külsőm, és belülről is teljesen megváltoztam. Más lett a világképem, amit a szüleim, akikkel élek, szintén nem tudnak elfogadni. Nincs senki, aki mellettem állna a nagy műtét közben és repesve várná, hogy túléljem és szerethessük egymást. Egyedül kell megtennem.
Végül mégis szembe kellett néznem a félelmeimmel, amik mindig is ott voltak a tudat alatt, csak amíg egészséges voltam, elmenekülhettem előlük. Elmenekülhettem a bizonytalanságom, önbizalomhiányom, a felgyülemlett és a májamban lehozott haragok, a gyűlölet, féltékenység ...stb elől a házasságba, abba a hitbe, hogy szerethető vagyok, mert valaki szeret, a munkámba, és mindenbe, amit, most már látom, hogy sokkal inkább csináltam megfelelési vágyból, mint tiszta szívvel.
Sírtam, haragudtam, gyűlöltem, pedig nem akartam, azért, mert elhagytak, megcsaltak, és kihasználtak, aztán rájöttem, hogy a gyűlölet bennem van, és az a csodálatos szerelem is, amit megéltem. És hogy én voltam az, aki hagyta magát becsapni, kihasználni és megcsalatni. Vádoltam magam, amiért ez történt, aztán rájöttem, hogy mindig is vádoltam magam.
Ez a történet azért történt, hogy ráébredjek, milyen vagyok, és hogyan éltem eddig az életem. Elfogadás nélkül, tudatosság nélkül, felmenőim programjai szerint és arra, hogy dönthetek, ezt akarom-e folytatni, vagy rátalálok magamban a tiszta szeretetre, a csodára, amiben gyermekként is hitem, és ami most az egyedüli esélyem a boldogságra, a gyógyulásra, a túlélésre, az életre. És ez a csoda a szeretet.

És akkor leültem és azt mondtam magamnak: most már mindegy, ami megtörtént, az megtörtént. Nézz szembe magaddal és engedd el a múltat szépen fokozatosan. Fedezd fel magadban, a ruháid alatt a szeretetet, önmagad. Tarts ki, ha ez a sorsod, sikerülnie kell.
Most itt tartok. Már tudom, hogy feleslegesen vádoltam magam, bennem is ott a szeretet, és olykor már megéltem, régebben is. Csak türelmesnek kell lenni és kitartónak. Szembenézni a démonainkkal és dönteni, nem választani őket. Tanulni, figyelni, elfogadni minél jobban önmagunk és a világot, hogy a szeretet, amit most még csak keveset élünk, egyre jobban átjárja az életünk egyre nagyobb részeit. Bízni önmagunkban, a bennünk élő hatalomban. Gyűjteni és használni a tudást a Mindenség működéséről.
Még járom a poklaim, de már olykor csodálatosan tud sütni a nap, mert emlékszem a fényére. És tudom, hogy az a valódi önmagam, a többi illúzió. Az ego illúziója.
Ez az én utam.
Az Élet a legnagyobb mesterünk.
Van egy hat éves kisfiam. Csodálatos, egészséges, érzékeny, intelligens, kedves. A helyzetből adódóan
sok mindent nem tudtam neki megadni, amit szerettem volna, amitől "jó" anyának érezte volna magát az egóm. Rájöttem, lehet, hogy csak a szeretetem tudom adni neki. És azt, hogy tudatossá leszek és megtanulok a szeretet útján járni. Az élet mellett, ő a legnagyobb mesterem.
Hogy mi a szeretet? A feltétel-nélküli élet, a feltétel nélküli öröm, a feltétel nélküli adás és elfogadás. A türelem, a jóság, a tiszta-szívűség, a békesség, az odaadás, a bölcsesség, a csendesség, a szelídség, a tudatosság ereje. Mindaz, amiben a másikkal való egységünk megéljük. Mindaz, amit igyekszem élni. És amire az életem tanít.

Ez a belső út. A Tarot, az önismeret, a meditáció útja. Nem kell hozzá semmi. És ha nincs semmid, az sem baj. Bevállalós, az igaz. De talán kellőképpen gyors is.
Ne ijedj meg, ha több utat ismersz meg. Mindegyik arra szolgál, hogy segítsen befelé nézni. Ha több módszert ismersz, hatékonyabbá válhatsz. Az Élet mindig a tükröd. Pontosan azt képezi le, ahol tartasz, és mindig ott van körülötted a következő lépés lehetősége önmagad felé. És mindig ott vagy te is. A dolgokban és a dolgok között újra és újra megtalálod. A végén rájövünk, hogy minden mi vagyunk, csak eddig kevés dologban láttuk ezt. Addig járjuk az ösvényeket. Aztán egyszer csak szembesülünk vele, hogy mindig is a csúcson voltunk.

Addig is, kitartás! És lásd magad, milyen csodálatos a létezésed varázslata, milyen csodálatos vagy minden küzdelmedben, vágyadban, örömödben, vigasztalásodban. Lásd maga így, Isten, önmagad szemeivel, a szeretet mágikus szemeivel!

Köszönöm Neked: Edit

Kedves Edit! Köszönöm, hogy írtál. Minden tiszteletem a Tied.
2009. március 02. hétfő, 9:15 | BÁgi (útkereső)   Előzmény

Kedves Edit!
Köszönöm, hogy írtál. Minden tiszteletem a Tied. Jó nagy pofonokkal tanít téged a Sors! Én nem hiszem, hogy kibírnám. Bár mostanában én is egyre nagyobbakat kapok. És azon agyalok egyfolytában, hogy miért, és mit vár tőlem az élet? Nyílván valami olyasmit, amit Te is mondasz: ismerjem meg valódi magamat, legyek önzetlen, szeressek. Gondolom, ha rátalálok igazi valómra a szeretet természetes lesz, nem kell erőlködnöm, hogy elfogadjam, ami van.
Az eszemmel (szívemmel) talán sejtem, hogy mi lenne a helyes, de valami(egóm?) mindig visszafog.
Köszönöm a bíztató szavakat. Májusban elmegyek egy agykontroll ismétlésre, lehet, hogy kirángat a tehetetlenségből.
Irány a "csúcs"!!!!
Ági

Addig is...
2009. március 02. hétfő, 14:35 | Tima (útkereső)   Előzmény

Szia Ági!

Még olyan messze a május! Addig is csak ülni szeretnél a mostani "tehetetlenségedben"? Hát tegyél valamit most is! Ahogy Edit írta, minél több utat ismersz meg, annál hatékonyabb leszel. Olyan sok jó út van, olyan sok lehetőség! Próbálj ki mást is, még az agykontroll előtt! Ismerd meg önmagad, erre is több módszer van ( pl. a Sanyi féle önismereti kártyákra meditálni) és ha elindulsz az úton, tálcán kapod majd nap, mint nap a további lépéseket, lehetőségeket! Merülj bele, éld meg, mitől félsz? ( hogy megtalálod magadban az igazi szeretet? - igen, az néha kicsit fáj is, de mégis, kell)

Szeretettel: Timo

Inyó képe
Ne várj!!
2009. március 02. hétfő, 16:20 | Inyó   Előzmény

Szia Ági!

 Én is azt tanácsolom, hogy ne várj májusig, minek?! Minden pillanat fontos! Kutakodj és keress új utakat, figyelj és tudatosodj! Én is többször voltam agykontrollon, de nekem nem működött, más utakat is megismertem és sokat tanultam, talán egy módszer csupán nem is  elég! Én a megismert módszerekből raktam össze a sajátomat!

Én is azt mondom amit te, hajrá!!!:-)

köszönöm
2009. március 11. szerda, 20:22 | beáta11 (útkereső)   Előzmény

Kedves Edit!

Köszönöm a soraidat, nagyon megindítottak belülről. Sok erőt, egészséget és legfőképp szeretetet kívánok neked.

Hódolatomat ajánlom neked!

fehercsongor képe
Ha addigra nem fordulok ki teljesen magamból,akkor 2012 is januá
2009. március 16. hétfő, 21:46 | fehercsongor

Ha addigra nem fordulok ki teljesen magamból,akkor 2012 is január elsejével fog kezdődni számomra.
Egyébként meg:OMmmm....
Bővebben:Isten szeret és (én is) szeretem (Őt).Ez bizonyosság arra nézve,hogy mindig az történik (velem),ami (számomra) a legjobb.Sőt,talán még az annál is jobb,ha hajlandó vagyok a kisujjamat megmozdítani vele.Persze,-hogy ez meddig máz-,az (számomra) akkor fog kiderülni,ha a jövőt csőstül jövő bajként fogom megélni,vagy sem.

Készüljetek fel, legyetek Éberek!
2009. március 16. hétfő, 23:05 | AJay (útkereső)

Babaji látogatása vége felé közeledve gyakran utalt a küszöbön álló MahaKrantira, a végítélet idejére, amiben a sötétség erői el lesznek pusztítva, és amik a Fényeké, azok felszabadítva.

Amikor ez a végső fázis a tisztító folyamatban elérkezik, az Új Energia az egész földön hatalmas intenzitással fel lesz szabadítva, hogy ennek a fázisnak az utolsó lépését befejezze.

Ebben az időben az Új Energia eddig csak kis adagokban szabadult fel és csak egy kevesen képesek ezt használni. Ezen kevesek azok, akiket Babaji speciálisan kiválasztott és beavatott vagy a szubtilis, vagy a
fizikai szinten.

Ő tudja ezt, mert Ő az a Létező, aki felelős ennek az Energiának a lehozásáért, és irányításáért is ennek megfelelően.

Az Új Energia teljesen eltérő minden más energiatípustól, ami mindezidáig látható vagy megtapasztalható volt. Ez egy olyan típusú energia, ami még soha nem volt használva eddig ezen a teremtésen.

Az Új Energia egy önmagában felsőbbrendűen erőteljes Létező, akinek a szerepe eltörölni minden gonoszt és tisztátalanságot. Nem lehet befolyásolni vagy hatást gyakorolni rá semmilyen gonosz erővel.

Felismeri a saját Isteni mivoltát és a kifejezett célját szolgálja az összes gonosz elem elpusztításának.
Nem használható az emberek által, hogy azok szeszélyeit elégítse ki tettek vagy csodák bemutatásával, és semmilyen földi vagy haszontalan célra sem használható. Megvannak a rendelkezései és azok a
rendelkezések visszafordíthatatlanok és megakadályozhatatlanok. Polarizálhatatlan, és nem használható senki által, akinek a frekvenciája nem lett még megemelve, hogy ehhez alkalmazkodni tudjon.

---

Ezért vigyázzatok azokkal, akik azt állítják, hogy ők használják az Új Energiát, vagy akik azt gondolják, hogy ők képesek magukhoz parancsolni ezt. Az ilyen emberek becsapják magukat.

Habár ők kapcsolatban állhatnak valamilyen típusú energiával, valószínűleg még nem kapcsolódhattak az Új Energiával. Csak a nagy egójuk győzi meg őket arról, hogy nekik van. Nem tudsz lélegezni a mély tenger alján megfelelő lélegeztetőeszköz nélkül.

Hasonlóan egy speciális módosítás nélkül a szubtilis testeteken, az Új Energia el fog pusztítani titeket, ahogy megközelít.

A MahaKranti idejéről beszélve, Babaji egy komplett és abszolút káoszban lévő világot ír le, egy időt, amiben "furcsa és szokatlan dolgok történnek".

Diszharmónia és konfliktus fog terjedni egyre jobban egy hatalmas skálán, érintve a családokat, társaságokat, intézményeket és országokat.

Bizalmatlanság fog növekedni a nemzetek között Faji lázadások fognak kiszélesedni és a zűrzavar növekedni fog, még azokon a területeken is, ahol ilyen eseményekről nem hallottak.

Senki és semmi hely nem marad érintetlenül az egész világon előforduló eseményektől.

Természeti katasztrófák, földrengés formájában, árvizek és vulkánkitörések fogják a földet rázni a legvalószínűtlenebb helyeken, és a pestis és más betegségek fogják fertőzni a Földet és terjedni
mindenfelé.

Minden teremtmény, beleértve a növényeket és az állatokat is, ezen körülmények hatása alá kerül, és semmi sem menekül meg, mert nem lesz hová rejtőzni és biztonságos menedék sem, ahol meg lehetne húzódni.

Az emberi szívek elsötétülnek és nyugtalanná válnak, és különös látványok fogják borítani az egeket és a földeket. A helyzet a Földön egyre csak romlani fog. A tisztítás fájdalmas lesz, de szükséges.

"A jelzés a MahaKrantira (hatalmas pusztítás) már le lett adva. Senki és semmi nem tudja mostmár megállítani. Minden rossz elem, minden gonosz el lesz pusztítva. Aztán valódi Béke, Igazság, Szeretet és
Tisztaság következhet." -Babaji

"Most a második felét teljesítem a munkámnak. Hamarosan vége lehet. A GYŐZELEM biztosított." -Babaji

"A szélben ott leszek, a tűzben ott leszek, a vízben ott leszek, mindenhol ott leszek. Jönni fogok, mint egy kék fény." -Babaji

"Jöhetek, mint egy illat, és jöhetek, mint egy Erő, egy Erő, amely megköveteli a változást a Tisztaságra." -Babaji

"Készülnötök kell az előttetek álló napokra." -Babaji

"Tartsd meg a nyugodtságod magadban, még ha a külső világ káoszban is van." -Babaji

szerintem
2009. június 24. szerda, 5:01 | Mony (útkereső)

Sziasztok!Elolvastam a cikket sőt több ehhez hasonló oldal is megírta h 2012 a világ vége.Nos én még csak 16 éves vagyok szóval eléggé elborzasztó hír.Én csak azt nem értem,hogy az aki ezt megjósolta 3000 évvel ezelőtt az vajon honnan tudta h 2012-ben világ vége?Miből következtetett erre? De emlékezzünk csak vissza egy régebbi hasonló történetre,amikor azt írta az újság sőt szinte a csapból is ez folyt h 2004-ben eljő a világ vége.Akkor a hír nagy port kavart,de nem történt semmi. Azóta a föld a világ sokat változott. Nem biztos h úgy fog történni ahogy megjósolták, de nincs kizárva semmi. Mivel gazdasági válság van.De milyen érdekes h pont ezekre az évekre van gazdasági válság és valamivel elkell hozni a békét.Én beérném egy kisebb háborúval mint világ végével:),de aki olvasta a Titok című könyvet az ismeri a vonzás törvényét is.Tehát én a pozitív dolgokra gondolok h nem fog történni semmi és ez így is van és lesz.:)

Ha van jó jegyed, nem
2009. augusztus 10. hétfő, 0:39 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ha van jó jegyed, nem félsz a szüleid haragjától. Akkor sem, ha nincs, de szereted őket.
Ha van jegyed, nem félsz az ellenőrtől amikor megjelenik meglepetésszerűen.
Ha nem vagy bűnöző, nem félsz a rendőröktől, amikor rajtacsapnak a bankrablókon.
Ezek a pusztítások szükségesek. A jóistennél a jó jegy a jó gondolat, a legjobb gondolat Isten.

A Jó Kapcsolat... az meg valami egészen más... :-)

ÓM Namá Siváya :)
babaji pont hu
AJey

Ciklusváltás
2009. augusztus 10. hétfő, 10:21 | Karmatörlő (útkereső)

Sok érdekes felvetést olvastam már az oldalon. A hindu hitvilágban és a mintegy háromezer isten között nem vagyok tájékozott, 2012 viszont érdekel.

2012-ben nagyon sok dolog történik egyszerre az Univerzumunkban és az univerzumokban. Egyéni szinten is meg kell élni, Edit írásai ennek a lépéseit nagyon jól leírják, de ennél sokkal többről van szó. A ciklusváltás mintegy harminc éve elkezdődött és a végjáték forgatókönyve olvasható Drunvalo Melchizedek: Az élet virága című könyvének utolsó néhány oldalán. (Nem kell elolvasni a teljes szakrális geometriát, akár egy könyvesboltban el lehet olvasni az utolsó néhány oldalt.)

A ciklusváltás amellett, hogy egyéni emberi szinten is történik, kollektív szinten, emberiség szintjén is zajlik. Ennek a történéseiről az espavo.hu-ról szoktam olvasni. 2012 nem a világ vége, hanem az idő vége. A harmadik dimenziós rezgésszintről abba a rezgésszinbe emelkedik az emberiség, ahová akkora fejlődni tud. Az emberiség nem lesz skizofrén, vagyis nem az lesz, hogy aki spirituálisan olyan laza, hogy egyéni szinten fel tud emelkedni, az felemelkedik, aki nem, az megy másik harmadik dimenzióba, az emberiség tudata nem fog kettéhasadni. Együtt megyünk akárhova is jutunk.

2012 lényege, hogy az emberiség és a lehető legtöbb embernek el kell jutni valódi énjéhez, szellemi valójához, ez az az állapot, aminek az energiáit itt a Földön lehorgonyozva és megtartva, bármi történik, át tudunk kerülni magasabb rezgéstartományokba. Az önvalójához mindenki más-más úton tud eljutni.

Amit el kell felejteni, egészen pontosan, amin nagyon sürgősen keresztül kell lépni, az a karma. Nem szabad a karmikus leckék ledolgozásával foglalkozni, a felemelkedés érdekében 2000-ben elengedték minden egyes ember és az egész emberiség karmáját. Erről a "2012 Van választásod" című könyben lehet olvasni.

Az, hogy hogyan lehet a karmán túllépni, az egy nagyon jó kérdés. Ehhez fogódzókat lehet találni a "Fénytest kialakulása" című könyben, a Plejádok tanításaiban, a Kundalíni meditációkban, stb. Ez midenkinek máshogyan megy. Kérd és megadatik törvény alapján, ha kéred, rátalálsz azokra, akik tudnak segíteni.

Sok sikert Mindenkinek!

Az én hitem szerint a
2009. augusztus 10. hétfő, 11:25 | Névtelen névtelen úton levő (útkereső)   Előzmény

Az én hitem szerint a karmák karmája ,
minden karma " alapja " Jézus Krisztus
az Atyának értünk emberekért
bemutatott , feltétel nélküli
Szeretete...
Nincs nagyobb szeretet mint az, ha a másik emberért az ő
( üdvösségéért vagyis azért ,hogy ő is megismerje a legnagyobb
szeretetet )odaadjuk az életünket... Istennek...Fizikailak és lelkileg !

A Szeretet misztériuma egyben a szenvedés misztériuma..
Csak azt tudjuk Igazán vagyis Istenben szeretni akiért képesek
vagyunk szenvedni...(az ego szenved "csak" ,amíg bele nem
olvad teljesen Isten Szeretetébe ..)

Ezen az úton kevés az " emberi "megismerés és
mégis nekünk embereknek van adva a feladat...
Szeress !
A legnehezebb ezt tudja Isten ! ezért bocsájt meg ,
mert tudja ,emberi szinten " lehetetelent" kér !

Teréz anyának egy követője mesélte,azt hitte majd oktatja őt
Teréz anya,de ehelyett odavitte a mocsokban levő
emberhez , rámutatott és azt mondta : szeresd !

Ennyi.

A kerszténység ezt így fogalmazza meg.
Ez persze a legrövidebben megfogalmazva..

névtelen úton levő

Ademon képe
Másképpen...
2009. augusztus 30. vasárnap, 17:26 | Ademon

Üdv mindenkinek!

"...de nem lesznek hatással viszont azokra, akik a kiválasztott istenségükhöz imádkoznak"

Nekem ebből az jött le, hogy elsősorban ez nem fizikálisan fog bekövetkezni(maximum egy-két helyi háború vagy katasztrófa), hanem inkább lélektanilag. Éppen ezért nem lesz hatással a megvalósult, és hittel rendelkezőkre, mivel őket ezek a dolgok már nemigen tudják kizökkenteni. Helyette inkább átlátják majd a helyzetet és az élére állnak a megújulásnak. Feltéve ha lesz világvége :)

Ha mi teljesítjük be jóslatokat, akkor valójában nincs s olyan, hogy jóslat, csak afféle "önbeteljesítő" kihatása az emberiségre. Ha meg van, akkor épp a jóslat kinyilatkoztatásával változik meg a jövő, hiszen azáltal, hogy tudjuk, máris változtatunk rajta.