Tarot vetés - anyagi helyzetem | Önmegvalósítás.hu

Tarot vetés - anyagi helyzetem

Ma este leültem tarot-zni, meg akartam nézni, hogyan fog alakulni az anyagi helyzetem. Abban kérném a segítségeteket, hogy segítsetek értelmezni a kihúzott lapokat és az azok közötti összefüggéseket!

A kérdésem: "Hogyan alakul a közeljövőben az anyagi helyzetem?"

Kártyák:

Köszönöm szépen! 

Beküldte: | 2010. júl. 20. kedd - 21:59

Hozzászólások

3 hozzászólás
Domoszlai Katalin képe
húznék még egy lapot
2010. július 21. szerda, 7:15 | Domoszlai Katalin

a botok hercegére...
Az anyagi helyzeted attól függ mit teremtesz magadnak a gondolataiddal és milyen blokk akadályozza az Univerzum bőségének a hozzád áradását.

Megpróbálom kibogozni:)
2010. július 21. szerda, 15:37 | Battike (útkereső)

Nekem egyiptomi tarot kártyám van és jól meg kellett néznem hogy melyik melyik lap. Ha jól látom akkor első lapod a kardok egyes, második a kardok kettes és utolsó lapod a botok királynője.
Az én elemzésem szerint szükséged van arra hogy a helyzetedet valakivel megbeszéld, lehet hogy olyan tanácsot kapsz amire te nem is gondolnád hogy lehetséges, mindenesetre ne zárd el magad attól hogy valaki akár tanáccsal vagy máshogyan segíthessen. A jelenben elég nehezen tudod összehozni a szellemieket és az anyagiakat, talán kételkedsz a sikerben, vagy megrémítenek az akadályok. De a végkifejlet azt mutatja hogy megteremted magadnak az anyagi előrelépést, ugyanis a félelmeknél erősebb a helyzeted iránti elégedetlenséged a tenni akarásod és a vágy hogy meg tudd teremteni magadnak az anyagiakat.

SZABÓ GABRIELLA képe
Úgy látom
2010. július 24. szombat, 8:35 | SZABÓ GABRIELLA

Sötéten látsz, mer úgy érzed szörnyű a mostani anyagi helyzeted, majd ha elfogadod, megbékélsz azzal ami van, elindul a pénzenergia áramlása.
Ne blokkold az áramlást!