Eufória | Önmegvalósítás.hu

Eufória

Én azt figyeltem meg magamon, hogyha az eufórikus érzés rám tőr, valamit nem látok tisztán magamban. Ilyenkor persze, jön is az életben olyan dolog, ami az elszállt Egómat visszarántja.

Az eszme, amit szeretnénk már élni, olykor elhiteti velünk, hogy már ÉLJÜK is, mégis, egy pillanat alatt összetörik a HAMIS ÉNKÉP, egy érzelmi reakció miatt. 

 


Beküldte: | 2010. júl. 11. vasárnap - 15:08

Hozzászólások

3 hozzászólás
kancsokanna képe
mérd magad abban amit már elértél, ne abban amit még nem
2010. július 12. hétfő, 11:17 | kancsokanna

Mibe csomagolják a boldogságot? EUFÓLIA
No, akkor ejsze lehet tartósítani is. :)

Az egónak szárnyakat kell adni, hogy „angyal”-nak érezze magát s akkor meg nem csinálja az „eszét”, mert ráészmél a maga „jóságára”. Mert ejsze, ha nem volna hasznossága vagy értelme akkor nem lenne. Alapból az egonak az a feladata, hogy megkíméljen a szenvedéstől, vagyis olyan programok összeségét futattja benned, amik egymással összhangban vannak, alátámasztják egymást s a maga logikájával csak azt csinálja, hogy úgy próbál megkímélni a szenvedéstől, csalódástól, ahogyan be lett programozva. Amikor az ego „elszállt” lehozod a földre s megbeszéled vele az újdonságokat amiket a magasabb énedből downloadingoltál…;)

A bevonzás törvénye szerint csakis az jelenhet meg észleléseid perifériáján aminek a potenciálja már megvan benned. No. A HAMIS ÉNKÉP lehet az is, hogy nem tudod elhinni, hogy csak úgy, kemény munka nélkül, a jobbat gyakorolva, szenvedésmentesen is lehetne jobb létállapotod. Lehet alapból csak azt engeded magadhoz amiért belátod jól megdolgoztál. Ezt az árat akarod fizetni érte, mert különben nem tudnád másképp értékelni? Vagy érzelmileg még nem készítetted fel magad, hogy gátlástalanul befogadd a pillanatnyi boldogságot? Ezért rácímkézed a hamis élmény elnevezést? Ezen segíthetsz. Ahogy Karmatörlő is írta, csak a saját tapasztalataink valóságosak. Ezeket megtervezzük. Vagy automatikusan hagyjuk a már meglevő progikat teremteni vagy a progikat felfrissítjük-mint egy antivirust:)- igényeinknek megfelelően. Egyszerűen felhatalmazod önmagad s elkezded felismerni önmagadban, hogy miként teremted meg a valóságod. Mert másképp nem fogod tudni felismerni azokat az alapprogramokat -lsd. Kati kémiai összefügéseit is/ önsajnálat- amik elvesztették aktualitásukat, mert nem azt a célt szolgálják már, amit ezektúl kívánnál magadnak. Előbb megfigyeled a reagálásaid-ez lecc a Ego régi verzió- , aztán szépen meghúzod a vonalat, s elkezded „kivetíteni” azt amit szeretnél magadnak.

Előbb van az energetikai mentális munka, erre mondják az angolok nagyon jól-prepaid mentality-vagyis amit kigondolsz/illetve amit spontánul hagyod legyen a tudatban- azzal gyakorlatilag előfizetsz a mentalitásnak megfelelő tapasztalat meghívására. Gyakorlatilag ami fizikailag eléd kerül az nem más, mint annak a summája ami VOLTÁL egy adott pillanatban s beért, hogy szembesülj vele. Ennek a per pillanatban, MOST vagy van folytonossága-igenlése benned vagy nincs, de amit észreveszel belőle az VAGY éppen.

Ne hagyd magad EGONIZÁLNI. :)) Frissítsd magad fel!
AnnA

Michaelita képe
köszi AnnA!
2010. július 12. hétfő, 11:51 | Michaelita   Előzmény

Húúú, nagyon ott van ez a hozzászólásod!

Ne hagyd magad Egonizálni, Frissítsd fel magad! ... ez bizony Nekem szól (az összes többiről nem is beszélve:)!

Köszönöm!

Áldott, Szép Napot Kívánok Mindenkinek!

kancsokanna képe
szívesen :)
2010. július 12. hétfő, 12:52 | kancsokanna   Előzmény

Úgy legyen!

AnnA