Első bejegyzés | Önmegvalósítás.hu

Első bejegyzés

Sziasztok!
Már régóta nézegetem ezt az oldalt, de csak most szántam rá magam, biztos most jött el az ideje, hogy regisztráljak és én is leírjam gondolataim. Sok minden felmerült bennem, meg is szeretném majd osztani, hátha érdekel valakit és én is tanulok a hozzászólásokból, ha lesznek. :)
Illene itt bemutatkozni röviden. Kati vagyok, 23 éves lány. Ami fontos számomra: család, szerelem, hazaszeretet, természet. Lázadok a jelenlegi pénzközpontú globalista rendszer ellen (de hiszek abban, hogy a jövő lehet szebb, ha azzá tesszük), ezért is választottam az Avatar női főszereplőjének képét, mert tükrözi az értékrendem.
Kedvenc idézeteim: "A sötétséget elűzi a fény." (J. K. Rowling)
"De akkor se adjatok fel minden reményt, mert ki tudja, mit hoz a holnap." (Tolkien)

 

Beküldte: | 2010. jún. 23. szerda - 20:15

Hozzászólások

3 hozzászólás
Titok
2010. július 04. vasárnap, 19:22 | cédrus (útkereső)

Hol lehet megvenni a könyvet, már régen keresem ( mindkét kötetét )?

Szia! Nem tudom, hogy hol lehet, bár nem nekem az nem nagyon
2010. július 04. vasárnap, 19:26 | KatiPotter   Előzmény

Szia! Nem tudom, hogy hol lehet, bár nem nekem az nem nagyon tetszik, de attól másnak persze segíthet, így ha tudnám, leírnám. Nekem nincs meg, mert annak idején kölcsön kaptam. De amúgy régebben láttam a Libri könyvesboltban, szerintem lenni kell most is, vagy ha nincs, biztos rendelnek, ha kérsz. Ha érdekel, nekem miért fura kicsit a Titok, leírtam a Minden belőlünk indulna ki? bejegyzésemben, de persze egyáltalán nem biztos, hogy igazam van. :)

Bár az szerintem nem véletlen, hogy itt kérdezed. Az előbb
2010. július 04. vasárnap, 19:52 | KatiPotter   Előzmény

Bár az szerintem nem véletlen, hogy itt kérdezed. Az előbb írogattam hasonló témában a másik bejegyzésemben, vagy azt olvastad, csak véletlenül erre írtad, és nem a másikra?