hipnozis | Önmegvalósítás.hu

hipnozis

Ma olvasván az egyik blogot, emlékeztem arra,amikor az életem első hipnózisán voltam.
Hosszú gondolkozás után végre megéltem egy csodálatos élményt.
Ahogyan megértettem, hogy kislányunk beteg úgy éreztem az elfogadásban segitene.
Igy is történt, láttam őt megszületni, ahogyan tiltakozott, mert nem kivánt újra földre jönni, elöző életében is láttam.....
Meséljetek, ki mit gondol a hipnózisról ?

Beküldte: | 2010. jún. 29. kedd - 23:16

Hozzászólások

22 hozzászólás
bubuiszusz képe
Ki mit gondol, a hipnózisról?
2010. július 01. csütörtök, 11:34 | bubuiszusz

Kérdés, hogy a reinkarnációs hipnózis valóban régi életünkbe vezet vissza? Az tudni kell, hogy minden szellemi lény magában hordja időtlen világának lenyomatát. Ezért mondható igen és mondható nem is válaszként kérdésre. Minden olyan problémában, amellyel jelen életünkben birkóznunk kell, előző életedben fel nem dolgozott, meg nem bánt, jóvá nem tett, elmulasztott döntéseink köszönnek vissza.

Vajon a hipnózis milyen helyzetbe hozza a személyt, ha erre vállalkozik? A hipnózis nem tesz senkit erkölcsileg teljesen kiszolgáltatottá! Nem lehetséges tehát az, hogy embereket az ő tudtuk és beleegyezésük nélkül embertelen cselekedetek végrehajtására programozzanak be hipnózis által.

Vajon szabad e a hipnózissal foglalkozni? A földi életben mindenkinek minden szabad, de nem minden használ. Ha valaki kiteszi magát regressziós hipnózisnak, amit természetesen szabad megtennie, csak akkor használ az illetőnek, ha ennek következtében jobban tudja szeretni Őt, Jézust. Ő soha nem hagyja magára az Övéit! Nagyon szeret bennünket. Az az önzetlen szeretet, amely jellemzője életünknek, az Ő szeretete, tehát az Ő hatékony jelenléte közöttünk, bennünk.

Tehát nem maga a hipnózis az érdekes, hanem az, hogy valaki mire használja fel, milyen tanúságot von le abból.

"Ajkadra adom szavaim."

regressziós hipnózis
2010. július 01. csütörtök, 13:32 | Valaki (útkereső)   Előzmény

Ismert mondás - a puding próbája az evés :) Ezzel együtt nem mindenkit érdekel a puding :)
Jómagam 6 évvel ezelőtt kerültem olyan élethelyzetbe, amikor felismertem, hogy a megoldáshoz az előző életeim megélése - ismerete, az esetleg ott történtek, tanultak ismerete feltétlenül szükséges. Ekkor fordultam szakemberhez - szerintem a legjobbhoz. És nem csalódtam.
Elképesztő információk jöttek át, azóta könnyebben kezelek dolgokat, sőt időnként kuncogva konstatálom, hogy ugyanaz a szituáció újra meg újra felbukkan, de én már érettebben-oldottabban kezelem.
Nem ajánlom ezt a terápiát azoknak, akik "divatból" szeretnék átélni. Ellenben ajánlom mindenkinek, aki jól megfogalmazott kérdéssel, tiszta lélekkel vár választ ezen a módon. A szakember kiválasztása pedig nagyon fontos - ha nincs komfort-érzet az első pillanatban, inkább ne kezdjünk bele.

Valakinek
2010. július 01. csütörtök, 17:59 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Én karmikus utaztatáson voltam, mert olyan élethelyzetbe kerültem én is, hogy úgy gondoltam előző életből hozott problémával bírkózom.
Sosem voltam kíváncsi előző életeimre. Kéretlenül is előjött néhány (valaki elmondta) és nem tetszett.
A karmikus utaztatás jól sikerül, mert előjött két élet is, információt is kaptam, de a konkrét problémára egyenes válasz nem jött. Ennél a technikánál szimbólumok védik az embert, hogy csak annyi információt kapjon, amennyit "elbír". Úgy tűnik nem kell tudnom az okokat, vagy nem vagyok elég "érett".

Kedves Valaki! Áruld el, ki az a legjobb szakember! Sajnos a problémám még fennáll.

Ági

karmikus probléma
2011. január 19. szerda, 21:20 | szeti87   Előzmény

Hozzáteszem, én abban hiszek, hogy csak mi érzékelünk 3D-ben, de az idő csak illuzió. Más szóval, a múlt, jelen, jövő csak számunkra léteznek. Karmikus probléma lehet olyan lecke, amit az előző életben nem tanultál meg, és még a jelenlegiben sem, olyan konfliktus, amit az előző életben nem oldottál meg. De a lecke megtanulására és a konfliktus megoldására a jelenlegi életed szolgál. Most is megkapod ugyanazt a leckét, csak más formában. De gondold csak el, milyen lehetőséget adna a reinkarnáció, ha így működne:Látom, ezt a leckét nem értetted meg, ezért újra feladom Neked, csak ezúttal még bonyolultabban. Nem hiszem, hogy lenne olyan lény, vagy erő, aki azon őrködne, hogy csak a "szinted-nek megfelelő felismerést" kapd meg. Magyarán:Téged átvertek. A felismertetés a hipnózisban olyan, mintha egy tanár elmagyarázná Neked, hogyan oldj meg egy feladatot, de nem oldaná meg helyetted.

Medve képe
Kedves Ági!Ha elfogadod, szívesen segítek és keresünk együtt
2011. január 19. szerda, 22:05 | Medve   Előzmény

Kedves Ági!
Ha elfogadod, szívesen segítek és keresünk együtt megoldást elképzelésedre, szükség szerint akár egy hipnoterapeutát.
Nem ismerem a nem publikus elérhetőség közlésére, a technikai lehetőségeket-korlátokat az oldalon,
Van ötleted?

Úgy tudsz privátban írni valakinek, hogy megnézed a profilját,
2011. január 19. szerda, 22:14 | KatiPotter   Előzmény

Úgy tudsz privátban írni valakinek, hogy megnézed a profilját, ott a kapcsolat gomb. De látom, Ági nincs regisztrálva, így úgy tudtok egymásnak írni, ha ő is regisztrál.

Medve képe
Köszönöm az infót, Kedves KatiPotter. Még csak " egy hetes"
2011. január 19. szerda, 22:35 | Medve   Előzmény

Köszönöm az infót, Kedves KatiPotter.
Még csak " egy hetes" Medve vagyok az oldalon.

Nem tudom ,hogy ő e a legjobb?,döntsd
2011. január 19. szerda, 22:49 | Éva.   Előzmény

Nem tudom ,hogy ő e a legjobb?,döntsd el...

http://www.lelekterapia.hu/

A hasznos tudnivalóknál tanulmányozhatod.

Medve képe
Bizonyított tény, hogy több ezer éve alkalmazzák, komoly
2011. január 19. szerda, 19:14 | Medve   Előzmény

Bizonyított tény, hogy több ezer éve alkalmazzák, komoly sebészeti beavatkozásokat csináltak hipnózisban.
Fogorvosok megdöbbentek a hipnózisban húzott foghely egyáltalán nem vérzett! Mert nem volt stresszhelyzet ami fokozta volna a keringést, vérnyomást, stb.
Mindenn nap találkozunk a hipnózis valamely formájával, csak kevesekben tudatosul, ez az egyébként természetes állapot megnyilvánulása.

bodza képe
Bár én nem regressziós hipnózison voltam, de rendszeresen jártam
2010. július 01. csütörtök, 11:52 | bodza

Bár én nem regressziós hipnózison voltam, de rendszeresen jártam egy hipnoterapeutához. Rohadt drága volt, arról nem beszélve, hogy semmit nem segített. No ami a lényeg: az utolsó nála töltött kezelése alatt hipnózisban(!!!) megláttam a pénztárcáját. Ki is mondtam, rögtön kezdte a számolást...:) Ott és akkor végleg elbúcsúztunk egymástól.

Egy regresszióst azért szívesen bevállalnék!:)

Te visszajártál hozzá?

beatrixalyssa képe
Szia Bodza Nem tudom,hogy nekem szólt-e a kérdés. Nem mentem
2010. július 01. csütörtök, 13:18 | beatrixalyssa   Előzmény

Szia Bodza

Nem tudom,hogy nekem szólt-e a kérdés.
Nem mentem újra, mert ennyi elég volt, hogy tudjam, milyen érzés szakértővel.
Egyedül százszor érdekesebb, nekem.
Van megfelelő medigyakorlat, hogy biztonságos legyen.
Soha nem volt negativ élményem.

bodza képe
Szia!
2010. július 01. csütörtök, 16:55 | bodza   Előzmény

Megosztható a gyakorlat? Nekem a doktornő volt negatív. A végén már azt akarta, hogy menjek délelőtt és délután is. Épp akkor voltam válófélben, és ő szépen elmondta nekem, hogy a délelőttit fizeti az exem, a délutánit meg az új párom...:))) Na ez után a kis bevezető előadása után próbált levinni, de nem sikeresen. Akkor kérdezte, hogy mit látok. Mondtam neki: a pénztárcáját. Nagyon megsértődött. Én nem. Szerencsém volt, hogy ilyen hamar megmutatta, bár akkorra már elég csinos kis összeget hagytam ott neki...:)

beatrixalyssa képe
Először is kell hozzá meditációgyak. amelyben gyökeret eresztel
2010. július 01. csütörtök, 18:07 | beatrixalyssa   Előzmény

Először is kell hozzá meditációgyak. amelyben gyökeret eresztel a földbe.
Utána én mindig azt a medit használtam, amiben 25 lépcsőfokon lassan lesétálok, onnan az ajtón kilépve már indul is a visszaút a múltba.mivel gyökered van a földben, újra vissza tudsz térni.

regressziós hipnózis
2011. január 10. hétfő, 16:02 | Névtelen (útkereső)

Keresek egy terapeutát,aki ért a regressziós hipnózis levezetéséhez.Ha Te már voltál,tudnál e ajánlani valaki,aki tényleg érti a dolgát...mert ez nem játék.
Én is azért szeretnék elmenni,mert családi tragédiák sorát kell elszenvednem,tudni akarom,miért történnek velem ezek a dolgok....
üdvözlettel:Gabi

Szia Gabi! Én nem tudok javasolni, viszont azt igen, hogy ne nag
2011. január 10. hétfő, 16:40 | KatiPotter   Előzmény

Szia Gabi! Én nem tudok javasolni, viszont azt igen, hogy ne nagyon bízz idegenben, sok a csaló, és nem biztos, hogy azt fogja láttatni, vagy azt fogja mondani, ami valójában van! Keresd a választ az érzéseidben, magadban, az sokkal biztosabb. Abban lehetnek válaszok. Hallgass közben szép zenéket, koncentrálj rá, ezek sokkal inkább beválnak. Amúgy nem biztos, hogy csaló mondjuk egy terepauta, viszont ők sem tévedhetetlenek. Ha mégis élsz ezzel a segítséggel, azért vizsgáld felül szerintem, mennyiben lehet igaza... Mert sok a félrevezetés, de az érzéseid azok kevésbé azok. Másrészt, szerintem, de ez az én meglátásom, van egy csomó dolog, amiről egyszerűen nem tehetünk, mert sok ember szabad akarata tevődik össze. De azért érdemes utána járni ezeknek, csak vigyázz, ne hallgass feltétlen senkire, most rám sem kell feltétlen. :D

Kedves Gabi! Pár hete én is csináltam néhány előző életes
2011. január 10. hétfő, 19:28 | jessica73   Előzmény

Kedves Gabi!

Pár hete én is csináltam néhány előző életes meditációt, mert én is meg akartam nézni néhány dolgot, hogy különböző visszatérő nehézségeknek az életemben mi az oka, illetve van-e előző életbeli oka. Gyurkó Zsoltnak van ilyen anyaga a www.spirit.hu weboldalon, az erre vonatkozó cd 3300 Ft-ba kerül.
Nos, megcsináltam a mediket és nagyon jók, én egyáltalán nem borultam meg tőlük. Szerintem kellően felkészítenek az előzetes tisztító és védelmező meditációk az előző életes élmények megismeréséhez.

Viszont az én magánvéleményem az, hogy amikor ezzel a meditációval feltártam az előző életbeli problémát, lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, de nem nagyon jött le, hogy mi a tanítás belőle. Egyik esetben sem. Nem tudom, te csinálsz-e már pl. belső mesteres meditációkat? Nekem ugyanis nem esett le a tantusz, hogy akkor ebből az előző életbeli eseményből mi a megtanulandó lecke. Ráadásul világossá vált, hogy több életemen keresztül fordult elő ugyanaz, vagy valami nagyon hasonló esemény. Fény derült sok erőszakos eseményre, bezártságra, börtönre, nemi erőszakra, volt, mikor úgy éreztem, meggyilkoltam valakit. Ezért aztán feltettem a kérdést a belső mesternek, hogy akkor mi ebből a tanítás? És az jött le, hogy megbocsátás: önmagamnak és azoknak az embereknek.
Így most ezeket csinálom. Sokat meditálok arra, hogy megbocsátok azoknak a lelkeknek (nem minden esetben derült ki, hogy jelen életemben ki az illető), akik ellenem vétkeztek és megbocsátok önmagamnak is, amikor én ártottam. Ugyanezt megteszem a jelen életemre vonatkozóan is. Elképzelem, hogy egy nagy fa vagyok és az ágaim jelképezik a múltam jelen és előző életemmel együtt, és oda küldök szeretet-energiát, megbocsátást magamnak és azoknak a lelkeknek, akiknek ártottam, illetve nekem ártottak. Sőt úgy is szoktam küldeni, hogy azoknak a lelkeknek és tudattartalmaknak is, akik és amik még nem tudatosultak. Nem tudom, jól csinálom-e.
Nem tudom, fogok-e még csinálni ilyen előző életes medit, ha szükségét érzem, akkor biztosan, csak én az egyszerűség híve vagyok és szeretem ilyen mindent összefoglalva, vagy egy kalap alá véve csinálni a meditációkat. Persze lehet, hogy nem ez a helyes út. De nekem azért segít.

Üdv. Kriszti

Annyit még hozzá kell tennem a történethez, csak az előző
2011. január 10. hétfő, 19:34 | jessica73   Előzmény

Annyit még hozzá kell tennem a történethez, csak az előző hozzászólásban elfelejtettem, hogy még nem csináltam meg az összes meditációt a cd-ről, ugyanis több féle módon is megközelíti ezt Zsolt, nem dolgoztam még az összessel, szóval lehet, hogy az egyikben rákérdez erre is, hogy mi a tanítás, ezt nem tudom.
Az egyiket használtam csak, valahogy odáig jutottam és mivel többféle életből jöttek le infók (persze nem egyszerre, hanem több alkalommal) és egy idő után világossá vált, hogy mennyire hasonlatosak az egyes történetek. Ezért hagytam abba, mert azt gondoltam, hogy a fél életemet a fotelben tölthetem, ha ki akarom deríteni az előzményeket, mert nyilván mindegyiknek volt valamilyen karmikus előzménye, tehát több életen keresztül vannak összefüggések. Úgyhogy most ezeknek az élményeknek a gyógyítására koncentrálok és nem érzem szükségét, hogy még 1 újabb eseménynek utánajárjak. De lehet, hogy ez változni fog a jövőben.

Szeretettel: Kriszti

Domoszlai Katalin képe
Szia Gabi!
2011. január 10. hétfő, 19:57 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Ha nincs komoly meditációs tapasztalatod mindenképpen terapeutával csináld.

Jó barátom ajánlotta Vikit, ezen az oldalon megtalálod az elérhetőségét

http://elozoeletek.blogspot.com/

regressziós utazás
2011. január 19. szerda, 18:30 | Izidóra (útkereső)   Előzmény

Kedves Gabi!

Én foglalkozom regressziós utaztatással, valamint olyan dolgokkal melyek a jelenlegi életünket átláthatóbbá, érthetőbbé teszik, esetleg megoldást eredményeznek. Mindenkinek más a "programja".
Amennyiben érdekel komolyan a dolog, v. kérdésed lenne az e-mail címemre ha írsz szívesen válaszolok.

Üdv.: Mea

Regressziós hipnózis
2011. január 19. szerda, 18:39 | Izidóra (útkereső)   Előzmény

Kedves Gabi!
Kedves érdeklődők!

A regressziós hipnózissal kapcsolatban kérdésekre szívesen válaszolok, kérem a kérdéseket e-mail címre küldeni.

A regressziós hipnózison kívül újjászületéssel, belső gyermekkel...stb is foglalkozom.

E-mail címem: erdeimea@gmail.com

Üdv.: Mea

Medve képe
/Pár éve vizsgáztam módosult tudatállapotokból de korábban is
2011. január 19. szerda, 19:03 | Medve

/Pár éve vizsgáztam módosult tudatállapotokból de korábban is alkalmaztam regressziót./
Szerintem igen fontos, hogy tapasztalt és képzett személyt válasszál, bárki legyen az. Nem szerencsés szinpadi hipnózisoknak alávetni magunkat puszta kiváncsiságból. Lehet a hipnózis veszélyes és ugyanakkor veszélytelen, attól függően ki és mire használja. Itt van pl. a kés példája: szeletelhetünk vele kenyeret, de támadhatunk is vele, aszerint kinek milyen szándékkal van a kezében.
Valójában zsákbamacska, hogy kinek mi lapul mélyen elrejtve tudattalanjában, ennek felszinrehozatalánál (regressziós technika) éppen olyan elevenen éli meg a múlt történéseit, mintha a jelnben játszódna, sőt a hozzátartozó érzelmeket is féktelenül, (mert ugye nem vagy tudatodnál) olykor katartikusan éli át az alany. Vizsgámon egy 3 ajtós szekrény méretű kemény legény volt az alanyom, kifelé a nagymenőt adta elő, ám 20 perc múlva regresszióban olyan erős érzelmeket élt át zokogva, mint egy 5 éves kisfiú aki mindenkit elvesztett maga körül. Titoktartási kötelezettségből nem mondhatom el a részleteket, de minden vizsgabiztosnak, résztvevőnek majd megszakadt a szíve. Fizikailag is megviselhet az érzelmek ilyen féktelen megélése. Nem gyakori de benne van a pakliban.
Szeretettel:Medve

Hát nem véletlen,hogy kifelé ezt a háromajtós nagy szekrényt
2011. január 19. szerda, 19:34 | Éva.   Előzmény

Hát nem véletlen,hogy kifelé ezt a háromajtós nagy szekrényt játszotta,ha ott mélyen ilyen fájdalmak gyengítik el ,ennyire....
De én ilyen erős vagyok ám!
Ez a védekezés,önbecsapás,jól elfojtjuk a problémát...egyebek:)
Fogadok ,hogy eredetileg csenevész kisfiú volt,aztán jól kigyúrta magát,hogy elrejtse azt,aki
és megmutassa, áááá,én nem az vagyok:)..Ide nézzetek!
Láttam már ilyet:)