(M)Orális Szex - avagy a "Száj-Monológok" ;-) | Önmegvalósítás.hu

(M)Orális Szex - avagy a "Száj-Monológok" ;-)

Hozzászólások

40 hozzászólás
Inyó képe
Alap nyitottság
2009. február 08. vasárnap, 17:57 | Inyó

A szex! A spiritualitás! Igen, én még másfél évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy a szexben az ember milyen spirituális élményeket élhet meg! Nem is sejtettem, hogy egy transzlégzés vagy egy mély meditáció során átélt élmények mélységéhez hasonló állapotokba kerülhet az ember a szexuális élete során is. Mikor megnyílt számomra ez az út ,akkor döbbenten figyeltem és akkor még csak "élveztem" ezeket az állapotokat, ma már egyre tudatosabban irányítom, átélem. Rengeteg blokkomot feloldottam,-tuk a párommal a szexuális életünk során. Azt gondolom, hogy az orális szex ennek az útnak egy lehetősége, hogy kinek melyik alternatíva jön be, az változó. Bár, úgy vélem, hogy ezen élmények átéléséhez szükséges egy alap nyitottság, blokknélküliség, ami feltételezi a szexben az orális ingerlés meglétét is!

gyöngyház képe
Belső világ - szex
2009. február 11. szerda, 1:30 | gyöngyház   Előzmény

Én nagyon szeretem. Egyéniségemből adódóan. Némileg kisebbrendűségi érzésem van. Nem túl nagy és nem is mindenben. Talán ez az oka, hogy felizgat, ha kicsit "mazó" a szitu.
Kedvelem az alávetett szerepet. De ebben nincs semmi fensőbbséges, költői, pláne spirituális. :-)) Lehet, ha kikalapálom az önelfogadási gondjaimat, ez is elmúlik, megváltozik. :-))) Majd beszámolok. Ha még pár év múlva is itt lesztek... :-)))))

Csizike képe
Milyen igazad van! ;-)
2009. február 14. szombat, 15:45 | Csizike   Előzmény

Milyen igazad van!

Hát erről van szó!

Nagyba' szó... ;-)))

Engem csak az érdekel, annak lelki háttere, hogy aki nem csinálja, az miért nem???

Mi baja van vele?

Hol van a kutya elásva?

;-)

Szerintetek?

Csizike képe
Három ;-)
2009. február 13. péntek, 20:05 | Csizike

Eddigi jelenlegi életemben három olyan barátnőm volt, akik kevésbé (vagy egyáltalán nem) kultíválták a "szájhagyomány útján terjedő örömszerzést"... ;-)

Az első undorítónak és gusztustalannak tartotta... és a kedves unokatestvérével meg is fogadták, hogy Ők aztán sohasem csinálnak ilyen undorító és mocskos, gusztustalan dolgot...
(Ezt a relatíve (mostanihoz képest) fiatal koruknak és tapasztalatlanságuknak, érettlenségüknek tudhattam be...)

A dolgoban az volt a pikantéria, hogy ahogyan ez márcsak lenni szokott: Ő azt a részét viszont nagyon, de nagyon is élvezte (és érdekes módon ezt nem tartotta mocskos, undorító és gusztustalan dolognak;-), amikor Ő kapott... amikor Ő lett kényeztetve... ;-)))

Aztán egyszer megadtam Neki ismét csak ezt a gyönyört és élvezetet, majd megkérdeztem Tőle, hogy hogy esett neki és hogy jó volt-e, élvezte-e...
A válasza egyértelmű volt...
Na, mondom, akkor ez körülbelül pont ugyanilyen jó egy férfinak is... fordított helyzetben...

Itt ekkor valami kis Fény gyúlhatott az agyában, ami szertefoszlatta és teljesen el is oszlatta a ködöt... mert innentől kezdve megváltozott a dologhoz való hozzáállása és viszonyulása...
Hajlandó volt "kipróbálni", kísérletezni, és mivel megtetszett neki is a dolog, és az is, hogy ezzel mekkora nagy Gyönyört, Örömet és Élvezetet tud adni és okozni a Párjának... hála Istennek rákapott a dolognak az ízére... ;-)))

A második "ilyen tipusú" barátnőmnél a dolog nem volt ilyen egyszerű és könnyen feloldható, megszüntethető.
Ő már a spernának az illatától is öklendezni kezdett és már a puszta gondolattól is zsigeri hányingere lett...

A harmadik barátnőmnek, akinek ezzel problémái voltak állítólag még fiatal korában voltak a témával kapcsolatban nagyon kellemetlen és negatív élményei, amik "egy életre", de legalábbis egy hosszabb-rövidebb időre mindenképpen elvették a kedvét attól, hogy a kedves barátjának Örömet okozzon és a Mennyek országába röpítse fel... Sajnos... milyen kár érte... ;-)))

Nem tudom, kedves férfi társaim hogy vagytok ezzel, de nekem személy szerint mindenképpen ez az abszolút kedvencem... pedig a szeretkezést is nagyon szeretem és élvezem... de mégis ez a top... ez a csúcs... a csúcsok csúcsa...

És mellesleg ezt tartom a legférfiasabb tevékenységnek...

Vagyis, magyarul: azzal a nővel, amelett a nő mellett nem is igazán érzem, érezhetem magamat férfinak, és férfiasnak, aki nem adja meg a számomra ezt az Örömet és ezt az Élvezetet, ezt a Beteljesülést és ezt a Gyönyört...

És nem is igazán értem, hogy a Nőknek mi evvel a problémájuk, pláne egyoldalú módon: vagyis, amikor kapni, elfogadni, érezni, élvezni és elfogadni nagyon is szeretik és tudják, de adni már, és a Másikat, akit állítólag szeretnek, boldoggá tennie módon is, nem...
Hát hogy van ez?

Ha én szeretem, ha más ad nekem tortát, és rendkívüli örömet és boldogságot okoz, akkor én miért nem akarok/tudok/vagyok képes és hajlandó neki adni a tortámból, hogy ő is Boldog és Örömteli és Beteljesedett legyen?
Lehet, hogy pont ez a szándék hiányzik a nőkből ilyenkor igazán mélyen?

A Boldoggá tenni vágyás?

De akkor meg mit ér a Kapcsolat?

Akkor hol a Szeretet?

Mellesleg én imádom és mindig is imádtam (és valószínűleg, remélhetőleg ez a jó szokásom a továbbiakban is megmarad... Istennek hála érte... ;-) a Kedvesemet eféleképpen és ily módon is kényeztetni... Ez nekem mindig is ösztönös volt és belülről jött... Mert eleve kívánatosnak tartottam, izgatónak és erotikusan is vonzónak ezt a "tájékát"... És ezért ösztönösen is rátapadtam... mintha egy nagy mágnes vonzott volna oda...
Tehát én ezt ELEVE ÉLVEZTEM... és az már csak a Gyönyör fokozása volt a számomra, és a Csoda, hogy ezt Ő is élvezte... és erről folyamatos visszajelzéseket kaptam... És az Ő Gyönyöre még nagyobb Gyönyör és Öröm volt az én számomra... Sokszor azt gondoltam, hogy bár láttam, hallottam és élveztem, hogy Ő mennyire élvezi..., hogy én még Nála is jobban...

És szerintem ez így volna a természetes...

Hogy folyamatosan adjunk és kapjunk... és ösztönösen akarjuk boldoggá tenni a másikat... aki ezután ezt ösztönösen viszonozza és viszonozni akarja, teljesen önműködően és magától értetődően, mert így a természetes, így a belülről fakadó, így az ösztönös... mert így a jó...

;-)))

SZABÓ GABRIELLA képe
Ezt nagyon szépen írtad le.
2009. február 22. vasárnap, 19:50 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Ezt nagyon szépen írtad le.
Köszönet érte.

gyöngyház képe
Csizike!!!!
2009. február 22. vasárnap, 13:46 | gyöngyház   Előzmény

CSIZIKE!! NEM MONDOD, HOGY TE PASI VAGY???!!!
Most hasaltam egy nagyot és ott maradtam.... Huhh. Viva la internet!!! Imádom az ilyen meglepiket. Jó,hogy vagy, hogy vannak ilyenek,mint te, akik a mi lelkünkkel rendelkeznek... Gondolom tisztában vagy vele, hogy női lelked van. :-)
Csajok! Van remény, amíg ilyen pasik léteznek és nőket szeretnek... :-))))))

gyöngyház képe
Csalódás
2009. március 17. kedd, 12:48 | gyöngyház   Előzmény

Csalódtam Benned Csizike.
Pozitívan!!! :-))))))))))))))))))))))))hihi

Csizike képe
Miért fordulnak prostituáltakhoz és mire vágynak a férfiak?
2009. június 07. vasárnap, 11:13 | Csizike

Sziasztok!

Találtam 'véletlenül' egy témába vágó cikket a Női Lapozón.

A cikket a következő címen érheted el:

http://www.noilapozo.hu/20090422/pszichologiai_magyarazat_a_prostitualta...

Néhány részlet a cikkből:
(Fogadd és olvasd Szeretettel. ;-)

"Ezért fordul prostituálthoz a férfi

Prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni egyfelől kizsákmányolás, ezen nincs mit magyarázni. Másfelől viszont - sajnos - igénykielégítés is. De mi szüli ezeket az igényeket? A kielégítetlen férfivágyak nyomában járunk.

A prostituáltak szolgáltatásait igénybe vevő, majd emiatt letartóztatott amerikai férfiakkal végzett kutatások szerint a fizetős szex legfontosabb motívuma az orális élvezetekhez való könnyű hozzájutás.
Míg a vaginális közösülést csak 55 százalékuk, addig a fellációt már 85 százalék kérte a konzumlányoktól.
A vizsgálatvezetők arra a következtetésre jutottak, hogy a prostituáltakkal való együttlét az illegalitás izgalma, a kontrollpozíció gyakorlása, valamint érzelmi bevonódást nem igénylő, tisztán szexuális jellege és pótlék mivolta mellett azért is vonzó, mert olyan szexpraktikák átélését is lehetővé teszi, amelyekre egyébként nem vagy alig volna lehetőség.

Szerelem vagy szórakozás

Minél inkább elfogadja egy férfi az állítást, hogy "a szex elsősorban a szórakozás egy formája" - szemben azzal, hogy "a szex az intimitás, a szerelem kifejezésének elsődleges eszköze" -, annál inkább hajlandó call girlökkel múlatni az időt. A félrelépés valószínűségét tovább növeli, ha a házastárs vagy a partner bizonyos szexuális szolgáltatásokat megtagad (vagy azért, mert azok számára nem nyújtanának örömet, sőt undorodik is tőlük, vagy azért, mert egyszerűen nem is volna képes teljesíteni azokat.(vagy azért mert alapból nem akar örömet és gyönyört okozni a párjának, nehogy már az véletlenül jól érezze magát... ez is a hatalmi harc része lehet. Csak az a kérdés, hogy hosszú távon ez megéri-e és kifizetődő-e a nőnek... ha ezzel olyan lépésekre készteti a "párját"... amiket talán még ő sem szeretne...)

Szexológusok felmérték, hogy mekkora különbségek állnak fenn az "adó" és a "kapó" felek között bizonyos szexuális gyakorlatok kedveltségét illetően (itt "normál" párokat, tehát nem prostituáltakat és az ügyfeleiket vizsgálták!).
A fellációra mint a férfiaknak nyújtott szexuális szolgáltatásra például a nőknek csupán 17 százaléka mondta, hogy "élvezetes, csodálatos" élmény volt számára, amíg "végezte" - szemben a férfiak 62 százalékával, akik szerint "nagyon izgalmas, fantasztikus" volt. Meglepőbb, hogy a nők orális kényeztetésének esetében jóval közelebb esnek egymáshoz a számok: a hölgyek érdekes módon csak 34 százalékban találják "felemelőnek", ha a partner a nyelvével izgatja a csiklót és környékét, szemben a férfiak 29 százalékával, akik azt állították, hogy "élvezik a barátnőjük szájjal történő kielégítését".
A lényeg, hogy az anális közösülést, a csoportszexet, a közös maszturbációt és egyéb technikákat egybevetve a legnagyobb különbség bizony a felláció esetében mutatkozott. A férfiak legnagyobb része imádja, ha a partnernője szájjal kielégíti, a nők viszont inkább macerásnak, semmint izgalmasnak találják a műveletet.

A vágyak és a valóság közti különbség

A tanulság, legalábbis a tudósok szerint, hogy ha egy férfi nem kapja meg a hitvesi ágyban azt, ami számára a legnagyobb élvezetet nyújtaná - és ez valószínűleg legtöbb esetben a felláció! -, akkor megnő az esélye, hogy utcalányoknál keres vigasztalást. Úgy tűnik, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a nem fizetős szexben jóval gyakoribb a vaginális közösülés - mintha az együttlétnek ez a "legális" formája működne a szépen bélelt otthonban, és az extrákért kellene prostikhoz szaladgálni. "

Szerinted???

Csizike ;-)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Buta büszkeség.
2009. július 21. kedd, 22:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Sok mindent megalázásnak vehetnek a tudatlan emberek, akiknek még erről szól az életük!

Van, akinek az is megalázó, ha ki kell mondja:

  • Szükségem van Rád! Kellesz!
  • Tetszel, jó nő vagy.
  • Szeretlek.
  • Sajnálom, bocsáss meg!
  • Ne haragudj, tévedtem!

Ezért inkább nem mutatják ki az érzelmeiket, nem mennek a másik után, és buta büszkeségükben elveszítik azt, akit a legjobban szerettek - önmagukon kívül!

Ezek után nem is csodálkozom, hogy a szexualitás különböző módjait is megalázónak tartják - ha úgy akarják!
Megalázó számukra szopni, nyalni, simogatni, odanyúlni, pettingelni... megölelni, közösülni, kielégíteni??
Istenem, hol élnek ezek?

Ilyen emberrel még beszélgetni sem szoktam, nem hogy párkapcsolatra vagy szexuális kapcsolatra lépni! Ennyi tartás legyen bennetek, hogy ha ilyen primitív emberrel találkoztok, akkor annak nem adjátok oda a testeteket, lelketeket!

Ezek még a párkapcsolatot is megalázónak tartják, ahogyan az óvodás gyerekek is teljesen elszégyellik magukat, amikor kiderül: szerelmesek egy ovis társukba!
Nevetséges!

Na de Sanyi!
2009. július 21. kedd, 23:04 | csaesz   Előzmény

Hát hol van itt az elfogadás meg az áradó szeretet ??? :o)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Éreztem, hogy nem volt benne.
2009. július 21. kedd, 23:14 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Éreztem, hogy nem volt benne. Úgy látszik, ebből kimaradt! : ((

Majd dolgozok rajta.

Csizike képe
A Válaszom
2009. július 22. szerda, 17:12 | Csizike   Előzmény

Szia!

Köszi a Kérdéseidet és a Válaszodat.

Engedd meg, hogy válaszoljak Neked:

1. Erre nagyon felkaptam a fejemet:

"Amiért én személy szerint használtam: Uralom a Férfi felett. Ez globálisan az egész szexualitásom jellemezte."

Indítottam is rá egy külön Blogot...

Miért akartál Te uralkodni egy férfi felett?
Miért akartad Őt elnyomni, Vezetni és Irányítani?
Miért jó ez Neked?

2. A Behatolással nekem az Ég-Világon semmi bajom sincs... Sőt! Imádom.
De a Nedves Ajkak Kényeztetését is...
(És most a "föntiekre" gondoltam... ;-)

Szóval tuti és király mind a kettő...

De mint tudjuk: a Változatosság Gyönyörködtet...

És mi a Barátnőnkben Gyönyörködni Akarunk... ;-)

Én legalábbis mindenképpen...

Hol így, hol úgy... ;-)

3. Hogy jött ez nekem?
Mert a Vagina-Mónológokat könyvben is és hangoskönyvben is szeretem, (úgy tudom megjelent már dvd-változatban is) és ha nem csúsztam volna le róla, hazánkban is megnéztem volna a színházi változatát...

És ahogy járok-kelek a világban, hallottam és tapasztaltam, hogy sok kapcsolatban ez a dolog komoly problémákat okoz... ami megoldásért kiált...

És gondoltam feldobom a Kérdést, a Témát... hogy itt arc nélkül mindenki őszintén kitárulkozhat és megoszthatja a véleményét, az érzéseit és a hozzállását a Témával kapcsolatban...

És ha olvastad a cikk részletet, miszerint a kuncsaftok 80%-ban orális szexért mennek, járnak prostikhoz (és esetleg tartanak szeretőt), akkor azt hiszem elég sok kapcsolatot, házasságot érint ez a PROBLÉMA... és ha a Nő is akarja a Hűséget a Párja felől, akkor ki kellene elégíteni az Igényeit, a Vágyait... és ha ez Lelki-blokkok miatt nem megy, akkor ezeket a blokkokat fel kellene emelni a mélyből és feloldani őket...

Azért ami kockán forog - a Közös Boldogság és Elégedettség- talán megéri...

Egy Egészséges Nő ugyanis ÉLVEZI...ha a barátját vagy a férjét kényeztetheti... ahogyan a férfi is oda van a ...-ért... És ez így normális és természetes... szerintem...;-)

És minden vettől eltérő esetet "kezelni" kell...

Vagyis meg kell oldani a Problémákat... és felül kerekedni rajtuk...

Azért vannak...

Csizike ;-)

Shy képe
jön a tavasz
2010. március 15. hétfő, 9:23 | Shy   Előzmény

Csizike!

Elég erősnek tűnik a fixációd a kérdéssel kapcsolatban. Szerintem beszélni, vagy szavakat leírni valamiről, az nagyságrendekkel kevesebb, mint a tapasztalás. Igen sokfélék vagyunk ebben is, van aki szereti, van aki meg nem. Hol itt a kérdés?

SZABÓ GABRIELLA képe
Gratulálok!
2010. március 22. hétfő, 18:31 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Tudod a gyenge férfi lenyom, az erős emel, az igazi férfi mellett kivirul a nő. Tartson soká a jó, azt kívánom!

gyöngyház képe
Szex = szubjektivitás!
2010. március 23. kedd, 1:17 | gyöngyház

Ha szereted, ne érdekeljenek a társadalmi konvenciók - CSINÁLD!
Ha nem szereted, ne érdekeljenek a szexi trendek, mások elvárásai - NE CSINÁLD!

ennyi.

Feliratkozás Hírlevélre