Mit kellene tennem?? | Önmegvalósítás.hu

Mit kellene tennem??

Sziasztok! Tudom, ez az oldal nem feltétlenül az ilyen problémákra szakosodott, de eléggé magam alatt vagyok ahhoz, hogy inkább a ti segítségeteket kérjem és ne az "átlag emberét". Elmondom a sztorit: pár éve volt egy kapcsolatom egy önimádó, szex centrikus, mindenre rábeszélős sráccal, aki gyártotta a hazugságokat. De nem akartam meglátni a valódi énjét. Rávett pl ocsmány pornográf képek készítésére is. Később töröltettem őket, most mégis előkerültek, a neten, személyes adatokkal, és még csak nem is ő tette fel, hanem egy irigy barátnője. Azóta kapok hideget-meleget és az életem egy rémálom és ennél már csak rosszabb lesz:( A szüleim még nem tudják, de csak idő kérdése, és jó esély van rá hogy elküldenek itthonról, és onnantól munkám se lesz. Megpecsételték a mostani életemet puszta szórakozásból. Engem még nem is nagyon érdekelne, hogy mit szólnak mások, de a szüleimet féltem, mert nem akartam nekik újabb csalódást okozni! Ők isszák meg a levét egy régi botlásomnak...
A képeket a szerkesztők nem akarják törölni és meg is zsaroltak. Ha elmegyek a rendőrségre, a képek úgyis felkerülnek máshova és csak nagyobb hírverése lesz. Fogalmam sincs hogy mit csináljak és nem akarom hogy az öngyilkosság gondolata fél óránként eszembe jusson, mert az sem oldana meg semmit. Szeretek élni és ekkorát még sosem szívtam... Van valakinek valami ötlete, hogy ezen hogyan legyek túl? Hogy dolgozzam fel?

Beküldte: | 2010. máj.. 28. péntek - 14:40

Hozzászólások

186 hozzászólás
He-he :D
2010. június 04. péntek, 12:30 | csaesz   Előzmény

Köszi kérdésed, tudod az úgy volt, hogy megnyertem a lehetőséget még egy körre! Ami magyarul azt jelenti, hogy megbuktam...:))

De legalább tudom, hogy miért! ;-)

szeges képe
Akkor
2010. június 04. péntek, 15:39 | szeges   Előzmény

MEGÉRTE...

szeges képe
Még csak annyit Kislány...
2010. június 01. kedd, 10:50 | szeges   Előzmény

Hogy ha bevonnád a hatóságokat azzal pontosan azt vonzanád be magadnak, amitől a legjobban tartasz. Hogy megtudják a szüleid!

Egy rendőrségi, bírósági ügy hatósági levelezésekkel is jár. Jönnek mennek az ajánlott levelek, idézések. Ezeket nehéz lenne eltitkolni, ha otthon élsz.

Hazugságokra kényszerülnél a szüleiddel szemben, és még rosszabbul éreznéd magad...

Szia! A domain tulajdonosát le lehet kérdezni különböző
2010. június 01. kedd, 18:18 | inf3rno (útkereső)   Előzmény

Szia!

A domain tulajdonosát le lehet kérdezni különböző oldalakon, ha nincs letitkosítva a tulajdonos kiírása (a letitkosítás pénzbe kerül), de ezzel a résszel szerintem nem neked kéne foglalkoznod, hanem a rendőrségnek. Pontosan nem ismerem az eljárást, de szerintem ehhez nincs szükség ügyvédre, menj be a rendőrségre, és kérdezz utána, hogy mi a teendő. Biztosan segítenek majd, hisz az a dolguk.

A szüleidnek nem muszáj elmondani, te tudod megítélni, hogy tudniuk kell, vagy sem. 23 évesen szerintem már vagy annyira érett, hogy ezt eldöntsd. Egyébként miért szégyen az, amikor kibasznak veled, és te vagy az áldozat? Tökmindegy milyenek a képek, nem te akartad közzé tenni őket, és nem ebből a célból születtek. Menj el a rendőrségre, intézd el, és felejtd el.

Nem én vagyok az első, aki már próbált utána járni a tulajnak,
2010. június 02. szerda, 8:03 | Unlucky13   Előzmény

Nem én vagyok az első, aki már próbált utána járni a tulajnak, de másoknak sem ment, különben már nem élne. Gondoskodott róla hogy mocskolódhasson, de ne találjon rá senki. Ennek majd próbálok még utána nézni, de nem erőltetem a dolgot. Az élet elég durván el fog vele bánni...
Nem vagyok áldozat, mert tényleg okkal történnek a dolgok, tanulnom kellett belőle és ez is csak erősebbé tesz:) Tegnap pont olyan idézetek kerültek a kezembe, amik ide vágnak, meg egy barátnak is volt egy nagyon jó megjegyzése a mocskolódókról. Nem dőlt össze a világ, bármennyire is azt hittem...:)

Ezt a kor dolgot lehet hogy nem kellene annyira belevenni, mert egy 15 évesnek is lehet több esze, mint nekem, és egy 45 éves is lehet butább, mint én. Sőt, néha egy állattól vagy egy kisgyerektől többet lehet tanulni... cáfoljátok meg, ha ez nincs így:)

unlucky13
2010. június 02. szerda, 8:05 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Na ez a helyes szemlélet, csak igy tovább :D