Megvilágosodás..."kicsiben" | Önmegvalósítás.hu

Megvilágosodás..."kicsiben"

piciben.JPG

Pont 1 éve kezdődött minden. Hosszú időn keresztül kerestem a választ önmagam számára feltett kérdésekben a rokonlelkem megtalálásával és a családdal, múlt-jelen-jövő "angyali" hármasával kapcsolatban.

Páromnak, társamnak kerestem a rokon-, sőt, ikerlelkemet, az apámhoz fűződő kapcsolatomra a választ és végül a helyes irányt, céljaimat. Aztán hihetetlen dolgokban volt részem "megtalált" ikerlelkemmel, szinte gondolati síkon való egymásra találásunk történetéről blogot is írtam, majd választ kaptam édesapámmal való kapcsolatomra is.

De nem mindig azt kapjuk, amire vágyunk, viszont, ha sikerül elfogadnunk, és megértenünk a miérteket, rájövünk, nem is biztos az lett volna a jó, amit elképzeltünk magunknak, hanem az, amit kaptunk. Aztán arra is rájöttem, hogy nem az ikerlelkem az igazi társam, hogy az írás szeretetét az apámtól örököltem, és hogy a jövőmet én alakítom, tehát saját magamnak kell tennem azért, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék.

Minden rajtunk múlik, hiszen minden bennünk van rég...

Beküldte: | 2009. jan. 30. péntek - 23:24

Hozzászólások

2 hozzászólás
Mit értesz azon, hogy a "rokonlelkedet" kerested? S főleg, hogy
2009. február 02. hétfő, 17:20 | Tima (útkereső)

Mit értesz azon, hogy a "rokonlelkedet" kerested? S főleg, hogy a párodnak kerested?
Sőt, az "ikerlelkedet" kerested!? Volt/van ikertestvéred? ( nemrég tudtam meg, hogy nekem volt ikertestvérem, azért kattantam rá erre a szóra).
Elmeséled?
Tima

Rokonlélek
2009. február 02. hétfő, 22:21 | Aranyosi Szilvi (útkereső)   Előzmény

Szia Timi,

Köszi az érdeklődést.
Ott kezdődött minden, hogy a párkapcsolatban a hasonlót kerestem, mivel már nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. És sokat olvastam a rokonlelkekről. Aztán elkezdtem keresni. Egy társkeresőn. És találkoztam pár ilyen pasival. Hasonló gondolkodás, célok, felfogás, érdeklődési kör, stb. Aztán többre vágytam, és bevonzottam...de sajnos az ikerlelkem és én nem voltunk érettek egymáshoz, vagy nem egymásnak szánt minket az élet. Vagy még nem most...Nincs ikertestvérem, csak ikerlelkem. A szinte azonos. Írtam róla blogot is. De mára már csak lelki barát maradt...és egy másik rokonlelkemmel élek együtt. Egy hasonóval...

Üdv. Sz