Mit kellene tennem?? | Önmegvalósítás.hu

Mit kellene tennem??

Sziasztok! Tudom, ez az oldal nem feltétlenül az ilyen problémákra szakosodott, de eléggé magam alatt vagyok ahhoz, hogy inkább a ti segítségeteket kérjem és ne az "átlag emberét". Elmondom a sztorit: pár éve volt egy kapcsolatom egy önimádó, szex centrikus, mindenre rábeszélős sráccal, aki gyártotta a hazugságokat. De nem akartam meglátni a valódi énjét. Rávett pl ocsmány pornográf képek készítésére is. Később töröltettem őket, most mégis előkerültek, a neten, személyes adatokkal, és még csak nem is ő tette fel, hanem egy irigy barátnője. Azóta kapok hideget-meleget és az életem egy rémálom és ennél már csak rosszabb lesz:( A szüleim még nem tudják, de csak idő kérdése, és jó esély van rá hogy elküldenek itthonról, és onnantól munkám se lesz. Megpecsételték a mostani életemet puszta szórakozásból. Engem még nem is nagyon érdekelne, hogy mit szólnak mások, de a szüleimet féltem, mert nem akartam nekik újabb csalódást okozni! Ők isszák meg a levét egy régi botlásomnak...
A képeket a szerkesztők nem akarják törölni és meg is zsaroltak. Ha elmegyek a rendőrségre, a képek úgyis felkerülnek máshova és csak nagyobb hírverése lesz. Fogalmam sincs hogy mit csináljak és nem akarom hogy az öngyilkosság gondolata fél óránként eszembe jusson, mert az sem oldana meg semmit. Szeretek élni és ekkorát még sosem szívtam... Van valakinek valami ötlete, hogy ezen hogyan legyek túl? Hogy dolgozzam fel?

Beküldte: | 2010. máj.. 28. péntek - 14:40

Hozzászólások

186 hozzászólás
HajduM képe
Én nem láttam semmilyen cáfolatot. Azt látom, hogy ti mind
2010. május 29. szombat, 12:05 | HajduM   Előzmény

Én nem láttam semmilyen cáfolatot. Azt látom, hogy ti mind nőből vagytok és érzelmi szempontokat vesztek figyelembe, én meg nem érzelgek rajta, hanem megnézem, mi ésszerű, és mi nem az.

Fényképet gyártani nem ésszerű. Feltölteni nem ésszerű, kicsesztek vele, ez szemétség, ilyenkor ha valós a félelem, akkor az egyetlen ésszerű dolog, ha ő készíti fel a szülőket a hírre. Mint kiderült semmi komoly dolog nincsen csak szórakozik tulajdonképpen. Magasról szarik a szülei véleményére, amint leírta.

Szerintem ti túl spirázzátok ezt a kérdést. Az érzelmi energiátok tárgya eltünt, és most engem vett célba, inverzre váltva :)))

Én aljas, miért nem dicsértem meg, hogy milyen ügyes volt, abban is, hogy itt írt egy ilyen cikket, aminek végül is semmi alapja nem volt, csak hirtelen bepánikolt egy percre, de rájött, hogy egyáltalán nem érdekli a dolog.

Többször is leírtam, megteszem mégegyszer, hogy miután megtudtam, hogy felnőtt nőről van szó, nem foglalkoztat a dolog tovább. Már csak az elméleteinkről beszélgetünk, nem a cikk írójáról.

És nincs bennem semmiféle indulat, egyszerűen belehelyezkedtem a történetbe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Rendben Miki! Akkor kérdeznék még valamit: mit szólsz ahhoz, ami
2010. május 29. szombat, 13:04 | bodza (útkereső)   Előzmény

Rendben Miki!

Akkor kérdeznék még valamit: mit szólsz ahhoz, amit Évával felvetettünk? Az is csak "női érzelgés"?

Rendben Miki! Akkor kérdeznék még valamit: mit szólsz ahhoz, ami
2010. május 29. szombat, 13:05 | bodza (útkereső)   Előzmény

Rendben Miki!

Akkor kérdeznék még valamit: mit szólsz ahhoz, amit Évával felvetettünk? Az is csak "női érzelgés"?

Valós vagy nem?
2010. május 29. szombat, 11:27 | szildiko1   Előzmény

".......igazából a lányommal szembeni féltés motivál ebbéli véleményem kialakulásában. Hogy igen jól látom, hogy éretlen és nincs meg benne az a veszélyérzet, ami megfontoltságra vezetné, és kiszolgáltatja saját magát. Még csak nem is erőszak áldozata, hanem egyszerűen a naivitása miatt nem érzi a veszélyt és a felelősséget mögötte, és nem számol a következményekkel."

Történt már a lányoddal konkrét dolog ami ilyen érzéseket kelt benned feléje, vagy csupán feltételezés? Miből látod jól az éretlenségét? Abból, hogy valaki - 100 lány közül egy - bekerült egy igen kellemetlen helyzetbe?

Nem tudom, milyen a virtuális családfelállítás, :-)) viszont azt mindenképpen érdemes tudni, hogy bizonyos érzések, érzelmek a sajátjaink-e (tehát életünk indokolja-e,) vagy nem. Mert ha tisztában vagyunk ezzel, akkor a hozzáállásunk sokat változhat.

HajduM képe
A saját lányommal ilyesmi nem történt, nem is szeretném, hisz
2010. május 29. szombat, 11:45 | HajduM   Előzmény

A saját lányommal ilyesmi nem történt, nem is szeretném, hisz még csak 12 éves, és amint mondtam korábban, azt hittem, hogy ez a lány is 13 a nevében lévő szám miatt. De ezt már revideáltam, amint kiderült, hogy felnőtt nőről van szó.

Az éretlenségét látom, és tudom, koránál fogva egyrészt másrészt látom a dolgait, a kapkodását, ahogy nem néz előre, csak a pillanat, nem figyeli a környezetét. Apró dolgokon látszik, és szintén az ismeret hiánya, hogy elmegy reggel suliba, és hol van mi lett vele, mikor ér haza, mi történt közben? És a fél életéről nem tudok semmit tulajdonképpen, miközben látom, hogy bár nagyon értelmes és okos gyerek, de gyerek.

És ezért önvédelmi mechanizmusai nem fejlődtek ki. Az önvédelem nem karate, meg box, ez egy igen téves elképzelés. Az önvédelem az, hogy nem kerül az ember szorult helyzetbe. Tehát nem megyek be sötét utcába, nem mászkálok egyedül este, nem szállok fel egy villamosra, amelyiken látom,hogy nem kívánatos elemek vannak, úgy állok a villamos megállóban, hogy amíg elmegy előttem a villamos végig lássam,hogy mii folyik rajta, vendéglátó egységbe úgy helyezkedek, hogy az egészet belássam, közel legyek a menekülési útvonalamhoz stb... Ezek önvédelmi taktikai megfontolások. Ez megfelelő veszélyérzetből táplálkozik, felelősséget mutat.

Ha már karatézni kell, akkor az már harc, és teljesen más ismérvek mentén kell azt kezelni.

Ez a lány, aki a cikket írta, semmit nem tartott be, semmilyen tulajdonsággal nem rendelkezik ami arra ösztönözte volna, hogy betartsa, tehát egy felnőtt testű és vágyakkal bíró gyerekkel van dolgunk. Akinek nem lettek megtanítva azok az alapvető életvédelmi ismeretek, és taktikák, amik által elkerülhető lett volna ez az eset.

Hogy szeret szexelni az egy dolog, de mindent ésszel kell csinálni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Minden szülő szereti és félti a gyermekét, meg akarja óvni a
2010. május 30. vasárnap, 12:53 | szildiko1   Előzmény

Minden szülő szereti és félti a gyermekét, meg akarja óvni a bajtól. A kérdés az, hogy a te általad hírdetett módszer - pl. a verés - a kívánt eredményt hozza - e el, vagy épp az ellenkezőjét? Vajon ezen kívül is van-e más eszköz, amivel tudtára adhatjuk a gyereknek a szeretetünket, és ráadásul még jobban elérjük a kívánt célt: jelen esetben, hogy felelősséggel képes legyen vigyázni magára?

HajduM képe
Nem szeretném, hogy azt higyjétek, hogy én akkor állandóan
2010. május 30. vasárnap, 13:13 | HajduM   Előzmény

Nem szeretném, hogy azt higyjétek, hogy én akkor állandóan ütöm vágom a gyerekemet. Nem is állítottam ilyet, és nem is kívánatos "módszer". De néha gátat kell építeni, hogy a folyó a föld hasznára legyen. Nem lehet állandóan kiáradni, a gyereknek sem. Néha kell megállj parancsolni. néha nem megy másként.

Lányom 3 éves forma lehetett: Ő akarta felvágni magának a paradicsomát. Szépen mondom, elvágod a kezed, vérezni fog: Mit ért meg ebből a gyerek? Hogyan magyaráznád el, egy akaratos kis húsgombócnak, hogy mi az a fáj, vérzik, elvág? Hogy ebből milyen kép alakul ki benne, amikor semmit nem tud az egészről.

Egy módja van, hogy hagytam, hogy kicsit megvágja a kezét. Legközelebb már nem akarta felvágni. Kialakult a gát, önnön magát visszafogta.

Dohányoztam még régebben, állandóan mindenfelé voltak öngyújtóim, amerre jártam: Hogyan magyarázzam meg egy 2-3 éves csöppembernek, hogy mi az, hogy forró, megéget sebes lesz fájni fog, amikor fogalma sincs róla?: Egy módja volt. Én gyújtottam meg az öngyújtót, és közelítettem a lánggal a karjához (NEM ÉGETTEM MEG: mielőtt valaki kitalálná magának) ahogy megérezte a hőjét elkezdett félni tőle. párszor megcsináltam ezt, aztán a kezébe adtam az öngyújtót. A teteje még forró volt megfogta. Eldobta. Soha többé nem nyúlt az öngyújtóhoz. nem gyújtotta fel véletlen a lakást, nem kellett tűzoltót hívni, és a fogai alapján azonosítani egy össze égett gyerek holttestet.

Gátak nélkül, nincs normális életvitel, ez biztosan így van. Vagy én legalább is nem látok más utat.

Jó időbe egy jó pofon, többet ér ezer szónál, ahogyan egy kép is többet ér ezer szónál.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Miki,most pont nekünk adsz igazat... /Én legalább is így
2010. május 30. vasárnap, 13:20 | Éva.   Előzmény

Miki,most pont nekünk adsz igazat...
/Én legalább is így csináltam volna /

Szóval,ha nem ezt tetted volna,nem így tanítod a lányod,
hanem lehúzol egy jó nagy pofont,akkor biztos,hogy nem tanulta volna meg ezeket a leckéket.

Egész végig erről beszéltünk.
Amit most itt leírtál.
Pofon helyett.

Miki,kicsit elvetetted a sulykot... Ne hülyéskedj már ,nem ezt
2010. május 28. péntek, 23:02 | Éva.   Előzmény

Miki,kicsit elvetetted a sulykot...
Ne hülyéskedj már ,nem ezt kérte ez a lány,hogy itt balhézz vele
és egyébként is miért...
Ez manapság divat a fiataloknál,hogy szex közben fotókat csinálnak.
Ez idáig nem is lenne baj,itt az a gond ,hogy ezzel visszaéltek.
Nem ezt a kislányt kéne itt ilyen durván kioktatnod.
Ha már mindenképpen pofozkodni akarsz,annak a srácnak kéne behúzni egyet,aki ilyen helyzetbe hozta őt.
Nem arról van itt szó,hogy ő pornó fotózáson vett részt,hanem arról ,amit írok.
Ez nem bűn,hogy intim együttlétkor csinálnak 1-2 képet,az a szemétség,ha ezzel utólag visszaélnek.
Nem is tudom Te miről beszélsz...
beszélsz?
ordítasz!

HajduM képe
Honnan tudhatná meg egy ember, milyen a fájdalom, ha soha nem fá
2010. május 29. szombat, 8:04 | HajduM   Előzmény

Honnan tudhatná meg egy ember, milyen a fájdalom, ha soha nem fáj semmije?

Hit által mi? :)))) Ne már. Gondolkodjunk azért. Nem ordítok, egyszerűen csak nem dicsérgetem.
Ti vagytok a nők, majd ti pátyolgatjátok.

Én csak a kontraszt vagyok. Tükör. Ezt szeretik itt többen is, úgy is.
Persze a csávó is gerinctelen, egyértelmű, meg a barátnő is, meg a szülő is meg mindenki.

Mert kurvára mindenki meg lett tanítva arra, hogy hogyan kell viselkedni egy társadalomban.
Érdekes, hogy az én képeimet nem láthatod semmilyen fájlmegosztón. Egyszerűen azért mert nincsenek képek, fiataloknál szokás, mert a zsidó média erre tanítja őket a szülő tanítása helyett.

Meg nagy plakátokon fanszőrzet borotva, meg libressz betét, meg hüvelykúp stb... kikerült az intimitásunk az utcára, ezt tanulják a fiatalok. És ez szerinted így helyes? És nincs alapom felháborodni ezért?

Nagyon jó téma. Már rég nem a lányról szól a beszélgetés. Ezoterikus önismereti fórum, ahol pusztán önismereti célból valaki nyit egy topikot arról, hogy a lányok szeretnek e szopni? Nem ez a blog, hanem van egy másik is, meg még nem is néztem végig az egészet.

Gyerekek, ébresztő, a Csipkerózsika álomból. Nézzétek már meg, hogy miről beszélünk, hova süllyedt az egész úgynevezett Istenkeresés.

Így kell ennek lennie? Ez így helyes? Ez van a tv-be, akkor az így jó?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Jajjjjj!
2010. május 29. szombat, 9:11 | bodza (útkereső)   Előzmény

"Nem igen szereti a gyerekét, aki nem adja meg a fenyítés, és ebből adódó alázat tapasztalatát ..."

Ezt hol tanultad? Miféle általánosítás ez? A "fenyítést" csak fizikai fenyítésként tudod elképzelni? Van, ami ettől sokkal jobban működik! Nem megalázni az elkövetett hibáért - szeretettel fordulni feléje, elmondani mi miért helytelen, rávezetni, milyen a világ, hibájának mi a negatív és mi a pozitív hozadéka.

"És de, egy kicsit meg kell gyötörni, hogy érezze, másokhoz való viszonyában, megértésében, és szeretetében, így fejlődik ki ugyan is az együttérzése más bajba jutottakkal szemben és nem másképpen és de egy kicsit marcangolja magát, és de gondolkodjon csak el ha hülyeséget csinált."

Gyötörni a saját gyerekedet? Lesz elég gyötrődése enélkül is az életében. Már gyemekkorában is góringáljuk rá lapáttal a szenvedést, mi szülők? Ez a szülői hivatás??? Csak azért mert MI így gondoljuk, hgy ettől majd megedződik? Nem fog megedződni, csak teherként fogja cipelni, amit Isten tudja csak, mikor tud magáról ledobni - ha egyáltalán sikerül neki...

Az együttérzés más bajba jutottakkal szemben úgy fog kifejlődni benne, ha tőlünk azt látja, mi hogyan segítünk a másikon adott helyzetben, sőt, őt sem zárjuk ki belőle.

Hidd el, marcangolják ők magukat, ha éles szemmel figyelsz, észre is veszed. Na akkor kell odaülni melléjük és megkérdezni, mi a baj? Esetleg kézen fogni, elmenni egy sétára és közben jól átbeszélni mindent. Kiváló alkalom arra, hogy megoszd velük tapasztalataidat - indulatok nélkül.

Ha hülyeséget csinál, ugyanez. Azt át kell beszélni. Nem pofon, nem leordítom a fejét - végighallgatom, és a lehető legjobbat kihozni az adott szituációból. Az ilyen beszélgetések közben szembesülsz azzal, hogy bizony a gyerekeknek is van elvárásuk a szülőkkel szemben - és ezt muszáj ám meghallani! Sőt, okos kompromisszumokat is lehet kötni, úgy, hogy lehetőleg senkiben ne maradjon tüske.

Aztán néhány év múlva a gyereknek nem kell ilyen oldalakon vadidegenektől sikítozva tanácsot kérnie...

A "szülőséget" is meg kell tanulni!

Pontosítok: a képek 3 éve készültek és úgy tudtam hogy
2010. május 28. péntek, 22:57 | Unlucky13

Pontosítok: a képek 3 éve készültek és úgy tudtam hogy nincsenek is, mivel töröltettem. Aztán most mégis előkerültek!

Neked is ezt kell tenned.!!!
2010. május 29. szombat, 7:50 | Kassay Noémi   Előzmény

Nekem négy gyermekem van, és én nem gondolom, hogy Miki olyan rossz apa lenne.
A gyerekek nálunk mindig is tudták, hogy az a bizonyos pofon bizony elcsattanhat, ha szükséges, és érdekes, de sosem volt szükséges.
A férjem csendes nyugodt ember volt, így ha felemelte a hangját, a gyerekek tudták, hogy itt a határ, mint ahogy mi is tudtuk mindig, hogy mikor van szükség a büntetés helyett ölelésre, mert a gyerek megbüntette már magát éppen eléggé.
Tőled kedves Unlucky13, én megkérdezném, hogy hogy a fenében nem lehet egy nőnek annyi tartása, hogy tudja , ezt azért már mégsem. Még akkor is ha emiatt elveszthetem a szerelmem. Hiszen ahogy nálad is kiderült, az ilyen szerelem nem igaz szerelem. Persze ha egy nő iszik, akkor azzal már mindent meglehet tenni, és hidd el az a nő, már nem is kap tiszteletet.
Én azt hiszem ezt most te is megtanultad egy életre.

Aztán önmagamat is megvizsgálnám (mit rontottam el ?), de mindenképpen kézen fognálak és keresnék egy ügyvédet.
16 éves a lányom, és nagyon remélem, hogy egy ilyen helyzetben azonnal hozzám fordulna.
Neked is ezt kell tenned.!!!
Noa

Nem tudom, Noa
2010. május 29. szombat, 8:04 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

...mégsem csattant el a pofon, ugyebár.

Valamint tudod, mikor kell az ölelés, stb. Más ez jóval annál, mint amit Miki vezetett le ide.

Azt sem tudom, milyen Apa. Őt sem ismerem, nem is akarok ebbe belemenni, feltételezgetni.

Számomra viszont elgondolkoztató volt a megnylvánulása: mikor keztem neki irogatni: erőszakoltam, aláztam, agressziv voltam (a szemében, holott csak kérdéseket tettem fel neki). Kérdőre vont, hogy gondolom ezt?

Megbeszéltük, azóta rájött, mi volt nálam az eredet, DE, ő bezzeg amiket itt véleményezet, nahát, a szememben az durva volt.

Bocs, Miki, de komolyan ezt gondolom.  

HajduM képe
Persze, hogy durva. A puhának durva a kemény, de miként is
2010. május 29. szombat, 8:24 | HajduM   Előzmény

Persze, hogy durva.
A puhának durva a kemény, de miként is lehetnénk teljesek, ha csak vagy puhák vagyunk, vagy ha csak kemények? És én mit tettem. Semmit megneveztem mind azt amit ti elmosni próbáltok. Nem a felelősségnek az a neve, hogy felelősség. A gondolkodásnak meg az, hogy gondolkodás.
Nem csináltam én semmi komoly dolgot.

Csak nem tükröződik rajtam valami? :)))
Csak nem tükröződik rajtatok valami? :)))

Ez egy önismereti hely, hát foglalkozzunk kicsit azzal is. Itt egy újabb remek lehetőség :)) Valami felszínre került, ami felett eddig simán elsétáltunk. Így tudjuk felszínre hozni legmélyebben ülő belső tartalmainkat.

"erőszakoltam, aláztam, agressziv voltam "
Ezzel semmibajom nem lett volna, ha közben nem a szent ember megmondó szerepében tetted volna ezt. Simán leoltottalak volna 2 perc alatt, ha nem itt vagyunk.

Tehát nekem a borivóvízprédikátorság volt a bajom, nem az, hogy erőszakos voltál. Tükröztél folyamatosan, miközben, magad elfelejtettél bele nézni :)))
Ennyi volt a bajom, semmi több...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Miki, mi ez a tükör dobálás nálad? Nem nézek tükörbe,
2010. május 29. szombat, 8:33 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Miki, mi ez a tükör dobálás nálad?

Nem nézek tükörbe, magamba? Olvastál már tőlem blogot? Támadtál Te, nem tükröztél. Ha azt tetted volna, nem csapkodsz, mint most, hanem kérdezel. Puhaság? Gyengeség? 

Én erre azt mondom: tisztelet. Mint magam, legalább annyira mást is. Na ezt a szavaid nem tükrözik. Hiába jösz ezzel. A stylist, Miki, csak ennyi. Megmondhatod bármiről a véleményed, csak válogasd meg hogyan teszed.

Ez is önismeret. Ha már a szinvonalat nézed, lásd meg ebben is.

HajduM képe
Alaposan megválogatom, hogy hogyan teszem. Így tartom helyesnek.
2010. május 29. szombat, 8:48 | HajduM   Előzmény

Alaposan megválogatom, hogy hogyan teszem. Így tartom helyesnek. Így ébresztőleg hat, mert nagyon belealudtunk a széplelkeskedésbe már.

Néha kell egy kis harsányság, nehogy elaludjunk :))

Kellenek kontrasztok, másképpen a semmi közepén vagyunk. Te nőből vagy puhább vagy. Legyél is, ez a nőiességhez hozzátartozik alapból.

Az én véleményem az, hogy meg kell nevezni a dolgokat, és nem sok mellébeszéléssel elodázni. A protokoll a politikusok hazugsággépezetének az eszköze. Ha mi őszinték akarunk lenni egymáshoz, akkor nem sumákolhatunk.

A tisztelettel, elengedhetetlenül alázat is jár, hiszen a tisztelet legalább két személy közötti interakció. Az egyik tisztel a másik a tisztelt. A tisztelet alá-fölé rendeltség, hierarchia.

Az együttérzés és segítő szándék az nem tartozik a tisztelet tárgykörébe. Továbbá a tiszteletnek van kölcsönösségi viszonya is, amikor viszonozzák azt. Ez akkor fordul elő, ha az első akció nem volt sértő vagy támadó jellegű, és viszonozható, különben a viszonzás, alárendelődéssel jár együtt. Hierarchiában viszont nem lehet együttműködni, csak elvárásoknak megfelelni...

Na majd írok egy könyvet lassan. mindenhonnan össze szedem az írásaimat, és egybe gyűjtöm :)))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Szerintem a köcsönös tiszteletnél nincs hierarchia. Sőt, azért
2010. május 29. szombat, 9:10 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Szerintem a köcsönös tiszteletnél nincs hierarchia. Sőt, azért mert a másik fél nem úgy viselkedik, attól még megadhatom a tiszteletet. Nem leszek kevesebb.

Ma éjjel meló közben ezen járt az eszem: mekkora hülyeség, ha az ember a veszteségein (pl.: pénztlenségem), vagy mások szavain fennakad. 

Hiszen ha a lelkem örök, halhatatlan, mi a csudáért érzem ezeket? Tudom, hogy sem sérülni nem fogok:

(csak nem vágnak pofon, ugye, de ha igen, valahogy csak túlélem, de mégha igen, számtalan ember él tovább mozgássérültként, vagy bármi ennél rosszabb esetben, lelkileg felállva, mert felismerték, csak a test hal meg, öregszik, a lélek, maga a létezés, maga az hogy Vagyok tovább él.),

sem kevesebb lenni, mert mások valahogyan állnak hozzám. Az, hogy önmagam mennyire élem meg teljességgel, meg az én döntésem, az én "zűrös fejem", gondolataim gátolnak.

Nem akarod, hogy aludjunk?? Ne mááár.  Én még csak most fekszem le ;)

HajduM képe
"Nem akarod, hogy aludjunk??" Márhogy velem ketten? :DDDDDDDDDDD
2010. május 29. szombat, 9:13 | HajduM   Előzmény

"Nem akarod, hogy aludjunk??"

Márhogy velem ketten? :DDDDDDDDDDD
Én most keltem fel, és az asszonyom se örülne :DDDDDDDDD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

hahahaha
2010. május 29. szombat, 9:19 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Te ezen nevetsz?

Én meg azon, hogy irod Petinek meditáljon rá egyet: a szex a téma, Te vagy a kp-ban.

 Petinek ajánlod a szexmedit Veled ??? :D :D :D :D

és még megnézed? :D :D :D

Hát na, bocsi, de ezen most jót nevettem, attól függetlenül, hogy nem erre gondoltál ténylegesen :D (mármint gondolom, hogy nem )

HajduM képe
Az neked írtam. Befogom panaszolni a fórumrendszert :DDDDDDDDDD
2010. május 29. szombat, 9:23 | HajduM   Előzmény

Az neked írtam. Befogom panaszolni a fórumrendszert :DDDDDDDDDD
A meditációra mondtam, hogy megnézem, alvás te velem, aminek az asszony nem örülne és ez már tényleg röhejes .DDDDDDDDDDDDDDDDDD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Miki, hogy Te milyen fárasztó vagy!!! ...és nem figyelsz... Úgy
2010. május 29. szombat, 9:22 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Miki, hogy Te milyen fárasztó vagy!!!
...és nem figyelsz...

Úgy látom, erre az oldalra kb. félévente betéved valaki, aki folyamatosan csak mondja a magáét, a "tutit", és nem veszi figyelembe, hogy miröl is van itt szó valójában...
... bár van, akinél csak idő kérdése, hogy figyelni kezdjen...

HajduM képe
És mi is volt ennek a hozzászólásnak a tárgya? Mert nem derült
2010. május 29. szombat, 9:25 | HajduM   Előzmény

És mi is volt ennek a hozzászólásnak a tárgya? Mert nem derült ki a számomra.

Csak jöttél, megmondtad a tutit, tartalom nélkül. Hát kifejthetnéd bővebben is.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Nincs konkrét téma, úgy általában... a "tutit" Te mondod... és
2010. május 29. szombat, 9:40 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nincs konkrét téma, úgy általában... a "tutit" Te mondod... és nem figyelsz.

Nem csak jöttem, Én mindig itt vagyok már évek óta, mint sokan mások, akik mindent elolvasunk, de csak akkor írunk, ha már szükséges.

De ne vedd sértésnek, mert nem annak szántam. Ez csak egy észrevétel... nem figyelsz...

HajduM képe
Na hát ezt mondom. Segítsd ki szegény fejemet, és fejtsd ki, hog
2010. május 29. szombat, 9:55 | HajduM   Előzmény

Na hát ezt mondom. Segítsd ki szegény fejemet, és fejtsd ki, hogy mire nem figyelek? Ez lenne a tárgya a hozzászólásodnak.

A többit csak muszájból írod, ahogy írod.

Miért muszáj?

Miért én írom a tutit? Mindenki leírja a maga álláspontját. Te értékeled tutinak, amit írok. Miért? Mi zavar az írásaimban?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

A többi hozzászólást átfutod, aztán mondod tovább a Te
2010. május 29. szombat, 9:59 | bodza (útkereső)   Előzmény

A többi hozzászólást átfutod, aztán mondod tovább a Te álláspontodat. Meg sem próbálod érteni/értelmezni, amit más ír. Pedig rólad is szól ám! Tükröt nem csak Te tarthatsz, eléd is tarthatnak, de Te általában nem nézel bele. Röviden ennyi.:)

HajduM képe
De bármilyen hihetetlen is, figyelem magam :)) Tényleg :) Elolva
2010. május 29. szombat, 10:08 | HajduM   Előzmény

De bármilyen hihetetlen is, figyelem magam :)) Tényleg :)

Elolvasom mindenki hozzászólását. Mondom a magamét tovább mert: Megérteni és egyetérteni vele nem ugyan azt jelenti. Értem amit írtok, csak a konkrét esetre vonatkoztatva nem értek vele egyet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----

Van ám ott olyan hozzászólás is, ami nem a konkrét esetre
2010. május 29. szombat, 10:25 | bodza (útkereső)   Előzmény

Van ám ott olyan hozzászólás is, ami nem a konkrét esetre vonatkozik, és épp Te indítottad el, hogy ne arra vonatkozzék. Én is megválaszoltam, három ízben. Nem véletlenül.

Az egyik: "Mikinek". Hidd el, azért írtam, mert tudom, tapasztalom, ennek milyen következményei vannak.

Nem feltételes, homályban tartott mondatokkal, hanem konkrétumokkal tudom alátámasztani! Lehet, elsiklottál mellette, nem baj...Szívesen elmondtam volna.

Aztán ott az írásod a gyermekneveléssel kapcsolatban. Arra is írtam - konkrétumokat, hogy miért nem értek Veled egyet. Nem várom, hogy lereagáld, de az sem a blog írójára vonatkozott...

Annyit azért megkérdeznék Tőled: mi az, amiben Te egyetértesz? Vagy semmi ilyen nincs? Mert ilyet nemigen olvastam Tőled!

Tudod, mindennek meg van a maga ideje. A simogatásnak és a szembesítésnek egyaránt...

---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel
2010. május 29. szombat, 10:42 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<---- EZ RÁD NEM VONATKOZIK??? :)

HajduM képe
De természetesen vonatkozik. Ez általános érvényű
2010. május 29. szombat, 10:55 | HajduM   Előzmény

De természetesen vonatkozik. Ez általános érvényű megállapítás.

És milyen, most a szemléletem, és milyenre kellene változtatnom szerinted, és ezt hogyan tudnám elérni?

Ha kifejtenéd bővebben, hálás lennék.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----