Isten megtalálása Önmagunkban | Önmegvalósítás.hu

Isten megtalálása Önmagunkban

Meghívlak egy felejthetetlen élményt nyújtó közös gyakorlásra, ahol lehetőséged nyílik Istent megtalálni Önmagadban. Olyan meditációkat végzünk, amelyek a belső Isten-keresés, találkozás, egyesülés részleteit erősítik meg.
Ha van benned tiszta szándék, hogy megtaláld Istent magadban, sőt ne csak találkozz Vele, hanem állandó kapcsolatotok legyen, akkor itt több olyan gyakorlatot is elsajátíthatsz, amellyel a célodat elérheted.

A programot Inyó Isten keresése ihlette, köszönjük Neki!

Következő időpont: Április 30. péntek, 17-21-ig.
Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor itt jelentkezz és emailben értesítelek a következő időpontokról!

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi

Beküldte: | 2010. ápr. 19. hétfő - 07:43

Hozzászólások

17 hozzászólás
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Mivel most sokan lemaradtak az Istenes tréningről...
2010. április 19. hétfő, 7:49 | Huszti Sándor -...

Jól sikerült a tegnapi tréning, végig vettük az összes fontosabb Istenes gyakorlatot.
Többeknek már ott helyben volt valamilyen átütő élménye, felismerése, a végső sikert természetesen a módszeres gyakorlás fogja meghozni.

Mivel most sokan lemaradtak a gyakorlásról, ezért hamarosan szervezek hasonló programot, addig is itt jelezzétek az érdeklődéseteket azzal, hogy jelentkeztek!

Köszönöm!

Inyó képe
Köszönöm a tegnapi Istenkereső meditációs délutánt! Számomra
2010. április 19. hétfő, 16:17 | Inyó

Köszönöm a tegnapi Istenkereső meditációs délutánt!
Számomra elég erősre sikeredtek a meditációk hatásai!Már a 2. vagy 3. meditáció kiütött! Istennel való ismerkedés, egyre közelebbi megélése, majd egyesülés vele, hatalmas hatással volt rám! Élményekről kevésbé tudok beszámolni, mert a tudatosságom kevésbé volt éber, mivel a fizikális testemben erős változásokat éltem meg. Olyan volt, mint mikor nadis beavatást kaptam és az erős tisztulás miatt, fizikálisan kiütődtem, hát most is ilyen élményben volt részem!
Arra emlékszem, hogy megtapasztaltam Isten létét a körülöttem lévő tárgyakban, anyagokban és Istennel való egyesülés is sikerült!:-) Szeretet áramlást kevésbé éreztem, mert olyan volt, mintha nem lenne eléggé nyitott a szívem és csak feszülést éreztem. A délután befejeztével nagyon elfáradtam, de éreztem, hogy a testemben változások zajlanak! Mára testileg helyre jöttem, és érzem lelkileg is sokat haladtam!

Csak jót tudok mondani...
2010. április 19. hétfő, 23:50 | Éva.

Tudtam,hogy ide jönni kell,de nem gondoltam,hogy ennyire jó lesz.
Rám legalább is annyira pozitívan hatott,hogy teljesen feltöltődve,frissen,tiszta fejjel,a problémáimra útmutatást,és megerősítést kapva jöttem el.
Ez az állapot még jó sokáig kitartott,nyugodt,kiegyensúlyozott ,türelmes voltam és nem közhely,de tényleg áthatott a szeretet.

Ugyan nem volt Istennel problémám,de a meditációk során,égető nagyon régóta megoldatlan problémákra kaptam választ és útmutatást.Úgy látszik ehhez Istenen keresztül vezetett az út.

Nagyon jól volt felépítve az egész tanfolyam,a meditációk,és az eligazító magyarázatok egyaránt.
Nem volt semmi előfeltevésem a tanfolyammal kapcsolatban,de mégsem gondoltam volna,hogy ezt az élményt ki lehet hozni ebből a délutánból.
biztos,hogy sokáig emlékezni fogok rá, és nagyon hálás vagyok érte.

Aki nem tudott eljönni,ne hagyja ki a második lehetőséget.Erősen gondolkodom,hogy én is eljövök a másodikra is,és végigélem újra.

Inyó képe
Biztos vagyok benne, ha újra elmész, új élményekkel
2010. április 20. kedd, 9:51 | Inyó   Előzmény

Biztos vagyok benne, ha újra elmész, új élményekkel gazdagodsz!
Én megyek!!!

Sziasztok! Én is nem kis várakozással mentem a találkozóra,
2010. április 20. kedd, 15:01 | jessica73

Sziasztok!

Én is nem kis várakozással mentem a találkozóra, mármint abban az értelemben, hogy milyen tapasztalatok fognak érni.
A tanfolyam nagyon jól volt összeállítva, a meditációk is jól követhetők voltak és a szóbeli kiegészítések is érthetőek, tiszták és nem légből kapottak. Látszott Sanyin, hogy az előadottak hátterében valódi tapasztalat és élmény van.
Én is gondolkodom egy ismétlésen, hogy a meditációk levezetése itthon, saját magamnak, úgymond fejből könnyebben menjen.

Ami viszont váratlan eredmény volt a tanfolyamon tapasztaltakból, hogy rájöttem, dolgoznom kell magán, a szereteten. Volt egy kis gondom a szeretet áramoltatással, és az összeolvadás is rendesen megizzasztott. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne tudnék szeretni. Remélem nem baj, hogy ilyen konkrétumokban is megfogalmazom a tapasztaltakat, de bizony rá kellett jönnöm, hogy nem tudom még pontosan, hogy mi is az, hogy szeretet.

Nem akarok itt most teljesen kitárulkozni, de ez a felismerés - már ha helyes - alapvetően rengette meg a felfogásomat Istenről, a szeretetről, s főleg az életemről.
Annyit elárulhatok, hogy eléggé szeretetlen és nem elfogadó környezetben nőttem fel, s most jöttem rá, hogy eddigi életemben igencsak összekevertem a szeretetet, a harmóniára való igényemmel.
Magyarul azt gondoltam, hogy ha már nem b....szogatnak és kötözködnek velem az emberek, akkor az már a szeretet. Elnézést, hogy ilyen közönségesen írtam, de tényleg ez jött le.

S így már mindjárt van magyarázat a korábbi döntéseimre, hogy miért olyan párkapcsolatokban éltem/élek, amilyenben. Szóval, én ezt nagyon nagy eredménynek látom, s csak reménykedem, hogy nem melléfogás. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor most mindent ki kell raknom a kukába, amit eddigi életemben csináltam, de felébresztett, hogy több dolgozni és változtatni való van magamon, mint hittem.

Úgyhogy gyakorlom a tanult módszerekkel Istennel a kapcsolatot, ezen keresztül pedig megélni a szeretetet, illetve megérezni, milyen is annak igazi volta. Igyekszem mind a meditációkban, mind pedig a mindennapi életben. Biztos vagyok benne, hogy ez előbb-utóbb az útmutatásokat is meghozza.

Köszönet ezért a nagyon-nagyon tartalmas és célravezető tanfolyamért, ezért az óriási felismerésért, amelyet szerintem nagyon nagy mértékben ennek a tanfolyamnak köszönhetek.

Üdvözlettel: Kriszti

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Bizony, sokan hiszik azt, hogy tudnak szeretni!
2010. április 20. kedd, 18:00 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Kriszti!

Sajnos, nem vagy egyedül ezzel a szeretet kérdéssel! Bizony, sokan hiszik azt, hogy tudnak szeretni, és hogy tudják, mi az a szeretet.
Aztán egy közös gyakorlás során hamar ráébrednek, valami másról hitték azt, hogy az a szeretet és valójában nem is képesek áramoltatni, vagy befogadni a szeretetet.

A szeretet adásának és elfogadásának a képessége ugyan meg van mindenkiben (mint ahogyan minden más is!), de az élet-traumáink, félelmeink, fájdalmaink rendesen legátolják ennek működését, így felnőtt korunkra oda jutunk, hogy újra meg kell tanulnunk szeretni!

Hiába vannak olyan emberek, dolgok, amelyek szerethetőek, ha a szeretet bent reked a szívünkben! Hiába szeretnek minket is annyian és annyira, ha nem vagyunk képesek befogadni a szeretetet.
És hiába beszélünk annyit a szeretetről, aki még nem tapasztalta meg, annak ezek csak szavak és gondolatok, nem pedig lelki élmények!

Ezért aki felismeri, hogy mennyi minden függ ettől az egyetlen képességünktől, az szán rá időt és energiát, és a megfelelő módszerekkel elkezdi gyakorolni a szeretést. Ehhez a gyakorláshoz fejlesztettem ki az Elfogadás és szeretet Sirály csomagot, amely tartalmazza mind az elméleti részt, mind a szükséges gyakorlatokat, ami a szeretet tudatosításához kell.

Ajánlom mindenkinek!

Én is ezt hittem sokáig
2010. április 21. szerda, 8:43 | Nagy Edit2   Előzmény

Kedves Kriszti!

"igencsak összekevertem a szeretetet, a harmóniára való igényemmel.
Magyarul azt gondoltam, hogy ha már nem b....szogatnak és kötözködnek velem az emberek, akkor az már a szeretet."

Nálam is ugyanígy volt, én is így gondoltam, hittem.

Az előadás nagyon jó volt, és nagyon ütős. Ott, akkor nem is éreztem annyira erősnek, csak nagyon kifáradtam, de azóta mintha valami ott lenne bennem, ami dolgozik, mozgat, él bennem. Tudom, hogy ez most zagyvaságnak tűnik, de nem tudom másképp megfogalmazni. És egyre erősebb ez az érzés.
Általában egy program után szépen lecsendesül, "elmúlik" bennem a hatás, de most ez pont fordítva van. Az idő előrehaladtával egyre erősebb.

Én is elmegyek a következő előadásra is.:))

Újabb és újabb felismerések jönnek, egyszerűen szuper!
2010. április 21. szerda, 15:00 | jessica73

Sziasztok!

És tudjátok mi az érdekes?
Jó pár hete össze voltam zuhanva, mert annyi a problémám, hogy azt sem tudom, melyikhez kezdjek hozzá, mit változtassak, milyen irányban.

Erre most 3 nappal a találkozó után újra vannak terveim és hiszek abban, hogy meg tudom valósítani azokat. Valahogy bízom abban, hogy megvalósítom a terveimet, illetve azért bízom, mert elhatároztam, hogy azokat meg tudom valósítani és nem az akadályokon agyalok.
Vagy ha mégis elkezdek ezen agyalni, akkor rögtön áthúzom gondolatban és erősítem, hogy képes vagyok rá és ehhez minden segítséget be tudok vonzani.

Szóval még most is hatással van rám a tanfolyamon tapasztaltak. Már másnap voltak újabb felismeréseim, 2 emberről, illetve a velük kapcsolatos helyzetről is kiderült, hogy kihasználtak. A kapcsolataim nagy részére egyébként is jellemző, hogy a kezdeti jó viszony ellenére azok átfordulnak kihasználásba.

De most szintén a tanfolyamnak köszönhetően ráébredtem, hogy valószínűleg ennek is köze van magához a szeretethez fűződő viszonyomhoz. Eddig is tudtam fejben, de most értettem meg igazán, hogy milyen irányban érdemes fejlesztenem magam.

Az elfogadás és szeretet csomag egyébként meg is van nekem, de még csak félig hallgattam meg. De most teszek róla, hogy ne így legyen.

Szóval, csak szuper dolgokat mondhatok a tanfolyamról.

Szép napot mindannyiótoknak!

Kriszti

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A következő "Isten megtaláló" gyakorlás jövőhét pénteken lesz
2010. április 21. szerda, 15:37 | Huszti Sándor -...

A következő "Isten megtaláló" gyakorlás jövőhét pénteken lesz. Itt jelentkezz!

Egyelőre nem tartok több ilyen programot, úgyhogy ha nem tudsz eljönni, akkor csak letölteni tudod majd a hanganyagát, kb. 1 hónap múlva.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Köszönöm!
2010. május 01. szombat, 7:24 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Köszönöm a résztvevőknek és Istennek a tegnapi "Isten megtaláló" programot!
Ez most még mélyebb, még közelibb élményt nyújtott számomra, mint az előző, még mindig érzem a sejtjeimben!

Köszönöm!

Domoszlai Katalin képe
spirituális fejlődés
2010. május 01. szombat, 7:34 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Az én utamon a fejlődés mindig jelentősebb ugrásokkal történik, a tegnapi este is ezek közé tartozik, köszönöm. Valami nagyon nagy nem tudás, hiány töltődött ki, helyére került az Isten képem.

Eljön az idő amikor ezt helyre kell tenni, mindenkinél. S bár tudom, hogy a tudatosságom fejlődésével, ha jobban meg tudok nyílni, sokat fog még változni - most egyszerűen nagyon jól érzem magam, BÉKE van...

Köszönöm, Sanyi!
Az ölelést is, hétfőn újra ott leszek, aki tud jöjjön el!

Inyó képe
Én vagyok Isten!
2010. május 03. hétfő, 14:48 | Inyó   Előzmény

Nagyon ütős, szuper hetem volt! Hétfőn a mantrás klub, pénteken az Isten megtalálása délután, vasárnap önmenedzselés!!
Mindegyikről rengeteget tudnék mesélni, mert nagyon erős felismeréseket, élményeket, tapasztalatokat szereztem!

Isten?! Megvan!!
Nem gondoltam volna, hogy valaha megtalálom, azt meg, hogy ilyen hamar!? Még most is nehezen fogom fel!

Sanyi utolsó meditációja megadta, amire annyira vágytam és még csak meg sem kellett "izzadnom" hozzá! A meditáció végén jött a felismerés, átélt tapasztalat, hogy ISTEN ÉN VAGYOK!

Nem akartam elhinni, meditációmban még egyszer rákérdeztem. Az volt a válasz, hogy nincs más lehetőség a válaszra, csak az, hogy ISTEN ÉN VAGYOK!
Döbbenet! Kijöttem a meditációból és csak bambán néztem ki a buksimból és az járt a fejemben, hogy mit is éltem át!? Én VAGYOK ISTEN?! Nem akartam elhinni! Tudtam ezt éltem át, és megkérdőjelezhetetlenül ott volt a válasz, de "kívül" nem tudtam felfogni! teltek a percek és nekem jártak a gondolataim, lassan...:-)

De hol az eufória, hisz megtapasztaltam Istent?! Miért nincs?! Mert ez a világ legtermészetesebb, legevidensebb dolga, hogy: ÉN VAGYOK ISTEN!

Michaelita képe
köszönöm
2010. május 01. szombat, 21:02 | Michaelita

Sziasztok!

Tegnap este Huszti Sanyival és párótokkal sikerült közelebb kerülni Istenhez és önmagamhoz.
Mély megtapasztalásokban volt részem.
Sok mindentől megszabadultam, több mindent elengedtem, több mindenre lett rálátásom és sokkal, de sokkal könnyebbnek érzem magam.
Nagyon jó volt Veletek együtt az energiafürdő:)

Köszönöm!

Első találkozásom Istennel valamikor 11 évvel ezelőtt történt,
2010. május 01. szombat, 21:21 | Nagy Gizella (útkereső)

Első találkozásom Istennel valamikor 11 évvel ezelőtt történt, mikor még annyira volt tőlem a spiritualitás, mint Makó Jeruzsálemtől.
Nagyon mély anyagi és lelki válságban voltam akkor és gyakorlatilag egy vadidegen ember hatására találkoztam Istennel. Annyira forró nyugalmat éreztem mellkasom közepétől picit balra, ami se verbális, se non-verbális kommunikációval nem közvetíthető.
Én akkor még nem tudtam, hogy mi történik velem, csak arra törekedtem, (persze rágörcsölve) hogy az érzés megmaradjon. Mondanom se kell, pár napig maradt, aztán halványodott, majd eltűnt valamerre, az Univerzum ködében.
Ez "élményem" kb. egy hete jutott eszembe és újra meg akartam tapasztalni, természetesen más tudati szinten. 3 nap múlva egy pici kis pont pislákolni kezdett és szerdára (ápr. 28) teniszlabdányira nőtte magát.
Ekkor jött a gondolat: Sanyi!!!
5.30 volt. Csak remélni tudtam, hogy beérek 6-ra az Angyalszívbe. Hatkor a Kosztolányin araszoltam, így hát feladtam.
Hazaértem, bekapcsoltam a postaládát és ez az email várt: Isten megtalálása önmagunkban
Értitek, nem. Ha valamit szívvel lélekkel akarunk azt az Univerzum elénk tárja.

A meditációk folyamata, mintha megrendelésemre zajlott volna.
Gondolatom: Sanyi, elmeséled, te hogyan találkoztál Istennel?
Sanyi elkezdte mesélni.
2. meditáció után, gondolatom: Szeretet. Erről meditáljunk már.
Ott volt 3.-ként.
És az egyesülés Isteni lényemmel. Az...az... euforikus volt.
Fehér és vörös fények vegyültek, olvadtak össze egy állandóan hömpölygő spirálban.

Mától másképp látok mindent. Szebbnek. Szebbek a növények a fák, a virágok. Más megközelítésből nézek az emberekre. Egyformán szeretem Istent, önmagam, apámat, anyámat, lányomat, férjemet, barátot, idegent, tücsköt, hangyát, bogarat, vizet, földet, napot, csillagot, élőt és élettelent, a mindent, a végtelent, ...mert Egyek vagyunk.

Szeretettel
Nagy Gizella

Nagy hatással volt rám az ápr. 30-án tartott Isten kereső
2010. május 04. kedd, 14:56 | Pannus

Nagy hatással volt rám az ápr. 30-án tartott Isten kereső meditáció. Sajnos az utóbbi időkben az otthoni meditációk nem voltak olyan sikeresek, mint amilyen a Huszti Sanyi által irányított meditáció. Bízom benne, hogy a tanult technikákat sikerül elsajátítanom. Amennyiben ez a technika másokat is érdekel és a Sanyi újra megrendezné az okítást, szívesen elmennék ismét, mert az ott kapott energiák még napokig hatottak.

Pannus

Pannusnak 5let
2010. május 04. kedd, 15:33 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Szia!

A Szabó Pálmás Kryon mediknél van ilyen szöveg:
"A közvetítés meghallgatása előtt kérjétek: "Térben, időben kerüljek az élő közvetítés helyszínére. Az ott megjelenő energiák, változások beépülése a saját energiabefogadó képességemnek megfelelően történjen!"

Még én személy szerint nem próbáltam, de ha van kedved, akkor tégy egy próbát, hogy milyen érzések lesznek majd ennek hatására Benned...

Michaelita képe
újra, másként
2010. május 15. szombat, 11:00 | Michaelita

Sziasztok!

Két hete Sanyi meditációt tartott „Isten megtalálása önmagunkban” segítésére.
Úgy tűnik: ott és akkor számomra megindult egy változási folyamat. A változások inkább csak történtek velem (nem voltam irányítója, v. nyílt elindítója), mégis valahogy más nézőpontból láttam a történéseket, mint előtte.

Korábban nem hittem volna, hogy embertársaimra így is lehet tekinteni, ahogy a tegnapi napon velem történt. A Nagykörúti villamoson az ajtó közelében álltam. Egyik megállóban erősen megragadta a figyelmemet egy felszállni készülő – már-már a hajléktalanság határán lévő állapotot mutató – fiatalember arca. A szememet nem tudtam levenni róla, mert valami nagyon mély őszinteség, tisztaság áradt az arcából, mely szinte sugárzott. Én „Krisztusi ábrázatúnak” azonosítottam magamban, legnagyobb döbbenetemre (szokatlan volt számomra ez a felismerés).
Később egy másik, fénylő, őszinte, tiszta, (külföldi) arcot látva: „Akár én is lehetnék egy másik testben” jött fel belőlem.
Nagyon örültem a két felismerésnek, mély boldogsággal töltött el.

Viszont a másik oldal sem maradt tétlen! Sőt! Egy előző napi panaszkodásom miatt, ugyancsak a tegnapi napon utólért a visszahatás valamennyi konfliktusa, amellyért fel kellett vállalnom a felelősségemet, le kellett vonnom a tanulságaimat, meghozni a döntéseimet.

Azt mondom, hogy ezen az áron is megérte a tapasztalat és köszönöm, hogy ennyire nyíltan feltárult előttem a saját felelősségem.

Újra: nagyon jó volt Veletek és jó volt az a meditáció, hogy még most is töretlenül hat az életemben! Köszönöm!