Ölelés, szeretetátadás gyakorlatok | Önmegvalósítás.hu

Ölelés, szeretetátadás gyakorlatok

2010. máj.. 03. 18:00
2010. máj.. 03. 21:00
Kezdődik: 2010. máj.. 03. hétfő 18:00
, workshop, Huszti Sándor
oleles_szeretet_gyakorlat.jpg

Sajnos, az ölelés sok ember, család, párkapcsolat, barát életéből hiányzik, pedig ez az egyik legalapvetőbb szeretet átadó, érzelem kifejező eszközünk. Ahogyan az érintésre minden embernek szüksége van, úgy az ölelésre még inkább, hiszen az egy időben tartósabb és lelkileg mélyebb érintés, ha megfelelően csináljuk!

Mert ugye lehet ölelni féloldalasan, sietősen, hátveregetősen, kipréselősen, barátilag, mackósan, szexuálisan és szeretettel is. Mi ezt az utóbbit, a szeretettel, ráhangolódással ölelést fogjuk tanulni, gyakorolni egymással, hogy majd az életünkben, a szeretteinknek, gyermekeinknek és barátainknak is tovább adhassuk.

Belépődíj: 1500 Ft
Kérlek, a klub kezdésére pontosan érkezz! Köszönöm!

Várlak szeretettel!

Előadó: Huszti Sándor


Kezdődik:
2010. máj.. 03. hétfő 18:00

Vége:
2010. máj.. 03. hétfő 21:00
Beküldte: | 2010. ápr. 20. kedd - 13:18

Hozzászólások

6 hozzászólás
Ajánlás
2010. április 29. csütörtök, 12:53 | csaesz

Volt idő, amikor kifejezetten a hátam borsódzott mindenféle kevéssé ismert ember érintésétől, nem győztem a családi meg baráti összejövetelek elején meg végén elsinkófálni valamivel a köszönőpuszikat. Bezzeg a gyerekeimet már akkor is nyaltam-faltam, nem győztek menekülni előlem. :)

Aztán felismertem, hogy nincs ez így rendjén, megtanultam egypár technikát, amikkel ki tudtam oldani magamból a testi érintésre vonatkozó blokkjaimat.

De mégis: az első igazi ölelést, amiben tisztán éreztem valamiféle meleg, lágy szeretet-energia áramlást, azt Sanyitól kaptam, valamelyik általa tartott tanfolyam végén búcsúzóul. Azóta valahogy jobban odafigyelek ezekre az energiákra ölelések közben, és mostanság sok ölelésnél érzek különböző fajtájú energiákat. Pl.  a gyerekeimet is másképpen ölelem. Ők pedig ezt azzal hálálják meg, hogy már nem menekülnek előlem, hanem maguk is keresik az összebújás lehetőségét! :)

 Szóval ezt a gyakorlást csak ajánlani tudom mindenkinek!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Várom már az esti gyakorlást!
2010. május 03. hétfő, 9:40 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Most hétvégén több olyan ölelésben is volt részem, ami rendkívül jól esett, remélem az esti programon is lesznek hasonló tehetségek!
Akik pedig most kezdik megtanulni a szeretetteljes ölelést, azok biztosan sokat tanulnak, fejlődnek és töltődnek majd általa!

Én a gyermekeimmel, barátaimmal, szerelmeimmel (mindig csak az aktuálissal! : ) szoktam ezt az ölelést gyakorolni, rendkívül mély lelki kapcsolatot lehet általa megélni.

Várom már az esti gyakorlást!

vandorlelek képe
kérdés
2010. május 03. hétfő, 11:02 | vandorlelek   Előzmény

Csak azt szeretném megtudni, hogy minden hétfőn találkoztok? mert ha minden jól megy akkor jövőhéten (10-11) Pesten leszek és szívesen becsatlakozom....addig is mély öleléseket :D

klub
2010. május 03. hétfő, 13:24 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

igen
minden hétfőn és szerdán... ettől klub :)
várunk szeretettel (meg persze öleléssel is:))

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Akinek van füle, az hallja...
2010. május 04. kedd, 8:37 | Huszti Sándor -...

Kicsit csalódott voltam, hogy csak 6 embert érdekeltek tegnap este az ölelés technikák, pedig ennek ismerete óriási jelentőségű lehet a kapcsolatainkban gyermekeinkkel, szerelmünkkel, szüleinkkel, barátainkkal.
Pont olyan szeretetet, érzéseket lehet az ölelésen keresztül átadni, amelyekre a kapcsolatotoknak szüksége lenne és akkor nem mentek bele játszmákba, manipulációba, hanem egy szeretetteljes, egészséges légkörben tudtok élni.

Kár, hogy ennek a fontossága nem ment át csak hat embernek, de hát így lehet ez a többi programmal is, csak én tudom, hogy melyik, mennyire értékes, és milyen előnyökkel jár megismerni ezeket a módszereket!

A párom minden este hálát rebeg, hogy megtaláltuk egymást, a gyermekeim örömmel ölelnek meg, mert érzik a szeretetemet, a tanítványok életük sorsfordítójának élik meg, hogy találkoztak a Sirály csomagokkal, stb-stb.

No de mindegy! Akinek van füle, az hallja...

Kirsikka képe
legvidámabb klub!
2010. május 04. kedd, 17:40 | Kirsikka   Előzmény

előszöris csatlakozom... és biztos észrevette az a 6 ember, hogy ennyire felszabadult, nevetős klub se volt még :) (pedig merültek fel problémák is, de én mindenképp a sok nyitás, és a soksok ölelés hatását látom benne)