Pálmalevelek | Önmegvalósítás.hu

Pálmalevelek

2010. április 24. szombat, 17:48 | Cristinam.

Bármilyen életet is éltünk eddig, a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára, amiért születtünk, a legfontosabb pontokra olyan részletességgel, amely képes minden kétséget eloszlatni, s a megfelelő irányba terelni minket: életünk tényleges felemelkedésének útjára...

Mert ha megtaláljuk a rólunk szóló írást, valódi beavatottakká válunk sorsunkba. Már nem kell többé elszenvednünk felesleges negatív élethelyzeteket, válságokat, vagy zsákutcákat. Bármilyen problémába is sodortuk magunkat korábban, lehetőséget kapunk arra, hogy életünk minden területén tökéletesen és tisztán láthassunk: emberi kapcsolatainkban, hivatásunkban, egészségünket és anyagi boldogulásunkat illetően.

Ahogy új életünk halad az útján időben és térben, pálmaleveleink újabb és újabb iránymutatást adnak, dátumokkal, eseményekkel, nevekkel, de mindig csak akkor, amikor már készen vagyunk annak befogadására.

Mi a véleményetek?

Üdv: Kriszta


Ha regisztrálsz a www.palmalevelek.hu oldalon, itthon is
2010. április 24. szombat, 17:59 | Buddhanita (útkereső)

Ha regisztrálsz a www.palmalevelek.hu oldalon, itthon is megtudhatod, van-e pálmaleveled személyre szabottan, sőt, még tolmács segítségével fel is olvassák neked web-kamerán keresztül. Mennyibe kerül? Még nem tudom, én is csak ma regisztráltam az oldalon.

Kavics22 képe
Kedves Anita, Te hiszel ebben a pálmalevél dologban ? Vessetek m
2010. április 24. szombat, 18:05 | Kavics22   Előzmény

Kedves Anita, Te hiszel ebben a pálmalevél dologban ? Vessetek meg érte, de én teljesen komolytalannak tartom.

Üdv.: Ibolya

Nekem is sántít egy kicsit mégpedig amiatt hogy szuper titkos
2010. április 24. szombat, 18:33 | Cristinam.   Előzmény

Nekem is sántít egy kicsit mégpedig amiatt hogy szuper titkos helyen őrzik....
Azért kíváncsi lennék mi is van arra a pálmalevélre írva? Az én életemhez egy egész pálma A/T kellene.. :))

Másnak van véleménye?

Igen, Ibolya
2010. április 24. szombat, 18:43 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Igen, Ibolya, én hiszek benne. Aztán majd kiderül :).

Kavics22 képe
Kedves Anita ! Ha hiszel benne, akár még igaz is lehet. A hit mé
2010. április 24. szombat, 20:46 | Kavics22   Előzmény

Kedves Anita ! Ha hiszel benne, akár még igaz is lehet. A hit még a pálmaleveleket is képes szóra bírni és ezt jó értelemben írtam. :)

Én leginkább önmagamban hiszek/hinnék, na és abban, hogy mindennek oka van, ami történik velünk, csak jól le kell ásni a mélybe. Úgy érzem, ez sokkal nehezebb, mint hozzájutni ahhoz a bizonyos személyes pálmalevélhez.

Kirsikka képe
szerintem...
2010. április 24. szombat, 19:56 | Kirsikka

Szerintem ez egy újabb olyan mankó, amitől azt hisszük, hogy a kis fenekünk alá lesz téve a limó és már nem is kell dolgozni. Jól megmondják hogy miért születtél! Ilyenér mennek emberek asztrológushoz, (tenyér)jóshoz, számmisztikushoz, stb. Nemhinném, hogy bármilyen "negatív élethelyzet" fölösleges volna. Gondolj csak bele, ha az volna, (=nincs rá szükséged, nem kell tanulnod) meg se történne, nem vonzanád be. Eszetekbe se jut, h így is mindig minden infót eleve megkapunk pontosan idejében?
Ez egy "ezoterikus lottó" :D "pálmaleveles kaparósorsjegy" ...vagy amit akartok.

Biztosabb módszer, ha addig ásol magadban, míg egyedül megtalálod. ...és élvezetesebb is. Kincsvadászat. Garantáltan a TIÉD. Minden odavezető lépcsőjével együtt. Ezért élünk.

Nekem nem kell limó. Sétálok, nézelődök, madárcsicsergést hallgatok, nevetek-sírok, dudorászom... persze tud fájni, de azért születtem, hogy tanuljak, haladjak, ÉLJEK :)

jaguar képe
nekem sem kell limó,
2010. április 24. szombat, 20:02 | jaguar   Előzmény

nekem sem kell limó, űrhajóval járok ha úgy van :D
(amúgy meg regisztráljatok, pálmalevelezzetek, csináljátok, Indiában úgyis szegénység van, rájuk fér)

Kirsikkával értek egyet, szóval... mindenünk megvan, ami kell...
2010. április 24. szombat, 21:14 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Kirsikkával értek egyet, szóval... mindenünk megvan, ami kell...

Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, mert még labilis vagyok...(egyelőre) viszont, túl tettem magam rajta...

De, amúgy gondolom van még pár valami ilyesmi, ami még nincs reflektorfényben, de majd elhozzák Európába, USÁ-ba... :)

Leírom az elméletemet, ami lehet totál bullshit :D Szóval, ugye kell tolmács hozzá... ugye van olyan, hogy belső látás, ugye, mivel a tolmács melletted ül(vagyis a Fókuszban így volt), ezért beléd láthat... :)

Persze, olyan dologról mondok véleményt, amiről fogalmam sincs... Lehet így van, lehet nem... lehet igaz, lehet nem... viszont, mindenki abból él, amiből és ahogy tud és a ezós dolgok elég jó marketing témák lettek... Szóval, lehet működik úgy, ahogy mondják... :)

Google-ben meg lehet tudni a "titkos" helyet.... csak angolul kell a pálma levelekre keresni, pontos címet írnak...

:)

pálma levél
2010. május 07. péntek, 13:13 | betty mama (útkereső)   Előzmény

minden ember érdeklődését feltudják kelteni egy titokzatos sejtető szőveggel.én nem vagyok hitetlen és engem is érdekelnek a titokzatos dolgok,hiszen mi emberek kiváncsiak vagyunk.de,ha valaki segiteni akarja az embereket az nemkér érte pénzt.miért kell fizetned a saját pálma leveledért,hogy más meggazdagodjon?a hit sokat segit az embereken és ingyen van,ha te jobb életet akarsz élni ,és ezt boldogabban,csak állj pozitivan mindenhez,és könnyebb lesz át vészelni mindent.ehhez nem kell sem horoszkóp sem pálma levél.de a döntés mindenki saját kezében van.

Nem értem miből gondolod ezt
2010. április 24. szombat, 23:28 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Mankó? Ne kelljen önmagunkon dolgozni? Azt sem értem, hogy függ össze a kettő: útmutatás kérésnek gondolom én az egészet, nem jóslásnak, és a legtávolabb esik tőlem az, hogy a negativ helyzeteket meg akarjam úszni, és valami külső tényezőre háritani a felelősséget.

Gondolod ez van bennem?

Szerintem is hülyeség azért elmenni egy asztrológushoz, hogy megmondja, mi lesz jövőhéten kis kedden, hiszen a sorsunk a döntéseink által változik. A jövő képlékeny.

Nem tudom, kinél jártál, aki ezt épitette fel benned, de én, asztrológussal azért beszéltem, mert volt a személyiségemben olyan dolog, amit nem tudtam hova tenni. Igazi önfeltárás lehet egy jól belőtt asztro-elemzés.

Valamint, önmagam ásásánál már többször is megakadtam. Ilyenkor jól esett tanácsot kérni olyantól, akiben megbiztam, pl.: Sanyi. Vagy Ti , itt az oldalon. Van, mikor a saját dolgunkba belebonyolódtunk, és nem látjuk a fától az erdőt.

Számomra, már ha az eredeti levélről van szó, biztosan ilyen értéket adna: mit kell még magamban feloldanom , a már ismert dolgokon kivül.

Én nagyon is kiváncsi vagyok. Lottó? Nem? Ki tudja. Nem minden ősi tudás lottó, vagy biznisz. Én inkább utána járok, aztán meglátom mi lesz.

De valóban mindent háritani kell, ami nem a mi tudatunknak megfelelően csak és kizárólag az önismeret technikáin alapul? Vannak más módszerek is, nekünk ez vállik be, még nem zárja ki őket.

Én inkább benned nem is a levelekbe vetett hitet/lenséget látom most, hanem, mintha kicsit zárnál más módszerek, dolgok iránt. Aztán lehet most ezt úgy benéztem, hogy nagyon, akkor meg bocsi.

Ji King: 1: a teremtő. Jele jött a pálmalevelekre. Nos ezt értelmezhetem úgy is, h nincs jelen, de a tudatommal akár teremthetek magamnak egy olvasót, aki majd azt mond nekem, amit hallani akarok. Ez lehet az egóm szintje is. Ugyanakkor Teremtő, mint Isteni erő. A legerősebb Szellem. (na nem kisértett)

Én használom a Ji kinget is. Mivel van, mikor jó, ha tanácsot kapok. Ugyanis nem vagyok tisztánlátó. Megúszni ettől a "bajt" úgysem fogom :). Csak tanácsol, mit oldjak fel magamban. Mi okozta bennem a hibát. Mi lesz belőle. Szerintem nem szégyen, ha mankóhoz nyúl az ember eleinte. Néha kell. Az a baj, ha az ember nem akarja elengedni, nem akar megtanulni járni. Önmaga. Ha mocsárba esnék, biztos nem keménykednék, -hagyjál már, kimászok magam is

Inkább megfognám a botot, amit nyújt, és húznám magam is kifelé, mint az őrült.

jaguar képe
hát ez az! minden mankó,
2010. április 25. vasárnap, 0:10 | jaguar   Előzmény

hát ez az! minden mankó, az inga is, a különféle kártyák is, az itteni webMester is, az asztrológia is, a pénzfeldobás is, a drogok is.
mindenki függ, valamitől..
http://www.youtube.com/watch?v=9EUa5Kgt8Nc

Kirsikka képe
manók és mankókák
2010. április 26. hétfő, 12:17 | Kirsikka   Előzmény

Alapvetően igazad van abban, amiket felsoroltál, úgy gondolom egyik se arra hivatott, hogy A NAGY életcélodat feltárja (helyetted)... például a webmester épp egy napi dolog. (azért ezt írom, mert ezt használom) Most épp mivan, azon túl, amit esetleg nem veszek észre.

(linket nem néztem meg)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Biztos van egy-két olyan lélek a Földön, aki mankó nélkül is
2010. április 25. vasárnap, 0:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Biztos van egy-két olyan lélek a Földön, aki mankó nélkül is odatalál az útja végére, de azért a többségünknek bizony jól jön a mértékkel nyújtott/elfogadott segítség!

Annak idején engem is sokat segített a Tanítóm (azóta is hálás vagyok ezért Neki!), aztán amikor eljött az ideje, akkor leválasztott magáról, szó szerint elzavart!

Azt hiszem, hogy az Ő segítsége nélkül nem tudtam volna így kibontakozni, szükségem volt rá, mint ahogyan sokszor nektek is szükségetek van külső segítségre, ha belebonyolódtok a saját problémáitokba, jelekbe, elméletekbe.
Jól jön egy külső megvilágítás máshonnan, WebMestertől, Sanyitól, asztrológustól vagy akár a pálmalevélből, a lényeg az, hogy a forrás hiteles legyen, igazat szóljon!

Sajnos sokat hallunk olyan jósokról, látókról, kártya vetőkről, akiknél az a ritka, ha valami úgy történik, mint ahogyan azt korábban megjósolták, de azért mindig "tuti biztos", amit látnak!

Szóval szerintem, ha valaki mértékkel használja ezen mankókat, és közben arra törekszik, hogy egyszer majd ne kelljen már mankó, önállóan is tudjon járni, akkor akár ez is beleférhet az útjába!
De azért érdemes odafigyelni arra is, hogy az a mankó hiteles legyen, ne csak a hiszékenyekre épített spiritual-biznisz, pénzkicsalás legyen mögötte!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Na most ehhez mit szóltok??
2010. április 25. vasárnap, 0:36 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ja! Egyébként az én önismereti tanításaimra is mondta már egy rokonom, hogy csak a hiszékeny embereket tudom becsapni, megtéveszteni, normális ember egy sem hinné el ezeket a hülyeségeket! Na most ehhez mit szóltok??

Szóhoz se jutok! :) Komolyra a szót - hát, tapasztaltam
2010. április 25. vasárnap, 0:51 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Szóhoz se jutok! :) Komolyra a szót - hát, tapasztaltam egy-s-mást és kaptam olyan tudást, ami ezek a "hülyeségek" nélkül igen csak távol lenne tőlem... Szerintem, aki megtapasztalta és használja is a módszereket, gyakorlatokat az tudja és érzi, hogy miket kapott Tőled...

Aki nem, az meg hát... vagy megtudja, vagy kívülállóként mondja tovább a "véleményét"! :)))

Nem érzem magam becsapottnak sem... :)

jaguar képe
hát ez így is van..
2010. április 25. vasárnap, 12:08 | jaguar   Előzmény

normális ember egy sem hinné el ezeket, egyetértek a rokonoddal. :)

Nem vagyok normális :)
2010. április 25. vasárnap, 18:43 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Egyáltalán, mi az, h normális?

Kihez, vagy mihez képest?

Szia! Jogos a kérdés! Netalán lehetne egy új fórumtéma címe
2010. április 25. vasárnap, 23:58 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia!

Jogos a kérdés! Netalán lehetne egy új fórumtéma címe is! :-)

Idióta az idióta?
Ki az idióta?
S mi a normális? Honnantól normális és honnan abnormális? Ki határozza meg,mi az ami normális és mi az, ami nem?

Az idióta görögből fordítva: privát-ember; hétköznapi, esetleg sajátos,különleges ember

J. G. Bennett szerint: Mindenki, aki elhatározza, hogy önmagán dolgozik, bolond, mégpedig kettős értelemben. A bölcsek tudják, hogy ő a valóságot keresi. Az ostobák pedig azt gondolják, hogy elveszítette a fejét.

Gurdjieffnél az idióta jelentése: önmaga lenni.
Egy ember, aki önmaga, az látszólag, úgy cselekszik, mint egy bolond, ám csak azok számára, akik az illúziók világában élnek.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Normális vagy?
2010. április 26. hétfő, 0:36 | Huszti Sándor -...   Előzmény
Látom létrejött a fórum! Köszönöm!
2010. április 26. hétfő, 0:49 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Látom létrejött a fórum! Köszönöm!

Normális ember egy sem hinné el ezeket a hülyeségeket!
2010. április 25. vasárnap, 14:49 | Éva.   Előzmény

normális ember egy sem hinné el ezeket a hülyeségeket! Na most ehhez mit szóltok??

Kedves rokon....

jaguar képe
ez nem kedvesség ez a realitás. kivételes helyzetben lehetsz, ha
2010. április 25. vasárnap, 14:51 | jaguar   Előzmény

ez nem kedvesség ez a realitás. kivételes helyzetben lehetsz, ha te nem ilyen emberekkel vagy körülvéve.

Hát úgy látszik nekem szerencsém van..
2010. április 25. vasárnap, 15:45 | Éva.   Előzmény

Hát úgy látszik nekem szerencsém van.
Elég régi motoros vagyok ahhoz,hogy elfogadjanak./ezt egyébként az ember maga irányítja ,úgy hogy ő is elfogad másokat,olyannak amilyenek../

Egyébként nem akarok a Sanyinak nyalni/ már bocsánat/,
de az ő tanításaira lehet úgy reagálni ,hogy tetszik vagy nem tetszik, de azt hogy hülyeség azt semmi esetre sem lehet mondani.
Ha ezt valaki komolyan is gondolja,az az ő szintjét minősíti.

Én évekig voltam ennél sokkal magasabb szellemi szintű tanításokban is,/nem kell félre értelmezni!!! /
de azt mondhatom,hogy a Sanyi bármiről beszélt -nekem legalább is eddig-egyetlen kijelentése sem ütközött még ez idáig az ott tanultakkal.
Vagyis szerintem,ha valaki tanít valamilyen szinten,akkor neki magasabb szinten kell lenni annál, mert csak úgy tud hiteles lenni.

Nálam Ő ezt igazolta,úgyhogy ha valaki azt mondja,hogy hülyeségeket beszél,akkor az ő szellemi szintjével van a baj.Ha hülyeséget mond,akkor éppen hülyéskedik,de ezt meg érteni kell.

jaguar képe
környezet
2010. április 25. vasárnap, 15:56 | jaguar   Előzmény

Hát ezaz, ha tényleg évekig voltál magasabb szellemi szintű tanításokban, akkor lehet hogy eleve nem is alulról indultál és nem olyan "szellemi szintű" (bár ez nem ész meg tanultság kérdése szerintem) emberekből állt vagy áll a környezeted, és azért furcsa neked ez.
Hitelesség meg elfogadás terén amúgy tetszettek amiket írtál ezt megjegyzem.

Twindragon képe
Elnézést, ha közbeszólok! Itt tulajdonképpen mindkettőtökhöz
2010. április 25. vasárnap, 16:20 | Twindragon   Előzmény

Elnézést, ha közbeszólok! Itt tulajdonképpen mindkettőtökhöz idézném a kérdésemet!
Akkor most melyik út a jobb?
Alulról, az alapoktól indulva munkálkodni önmagunkon, ahol minden egyes felismerés egy újabb szint kulcsát rejti, vagy inkább meghatározott szintről ( környezetből ) szemlélni a "tükörvilágot"?
Relatív felsőbb tudatszintből visszanézve a régebbi énünkre könnyen rájöhetünk, hogy mi sem voltunk különbek a kezdeteknél! Nálam ez így volt, nem tudom ti hogyan éltétek ezt meg?!

“Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre.” (Thomas Alva Edison)

jaguar képe
én bármikor bármibe közbeszólok, mégse szoktam elnézést
2010. április 25. vasárnap, 16:31 | jaguar   Előzmény

én bármikor bármibe közbeszólok, mégse szoktam elnézést kérni, ez baj amúgy? :)
persze így volt, én pl akkora egy tudattalan, szánalmas lúzer voltam hogy hihetetlen. elvagyok a mai napig ezek csíráinak a felszámolásával.. de van aki meg eleve úgy születik le hogy tudatos, "képbe van". mindenki más-más szintről, meg környezetből indul valószínűleg.

Twindragon képe
Egyeltalán nem baj! :-) Én is csak feltételesen kértem
2010. április 25. vasárnap, 21:29 | Twindragon   Előzmény

Egyeltalán nem baj! :-)
Én is csak feltételesen kértem elnézést, mert így is, úgyis feltettem volna a kérdést!

“Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre.” (Thomas Alva Edison)

Milyen szintről...
2010. április 25. vasárnap, 19:55 | Éva.   Előzmény

Szerintem nem lehet magasabb szintről elindulni,mert odáig is el kell jutni
Az hogy ki milyen kvalitásokkal születik,az legfeljebb gyorsíthatja a folyamatokat,vagy ellenkezőleg
sőt ki is zárhatja magasabb szintek elérését,de ez is igy jó,mert ennek is oka van..

Twindragon képe
Igazad van, nem lehet magasabb szintről elindulni! Én fogalmazta
2010. április 25. vasárnap, 22:19 | Twindragon   Előzmény

Igazad van, nem lehet magasabb szintről elindulni! Én fogalmaztam rosszul, inkább más társadalmi beállítottságról, háttérről, örökölt értékrendről kellett volna írnom!
Nem is biztos, hogy szintekről érdemes beszélni! Nem igazán szeretem használni a "szint" szót, mint mércét! Hiszen nem osztályozunk, és nem is besorolni akarjuk különböző kategóriákba embertársainkat!
Az, hogy miként fordítjuk hasznunkra, vagy kárunkra tapasztalatainkat, csak rajtunk múlik! Máshogy élünk meg dolgokat, és ezért mások a reakcióink is!
Arra akartam rávilágítani, hogy néha olyan közegbe csöppenek bele, amelyben érzésem szerint nem értenek meg! Különcnek, vagy bolondnak néznek, mivel másképpen látok dolgokat! Ez visszahúzó erőként hat! Kompromisszumot kötök magamban, és úgymond visszamegyek az adott közeg "tudatossági szintjére"!
Az utolsó gondolatodnál kicsit elgondolkodtam! Szerintem az út ugyanaz mindnyájunknál, csak a haladás, és a járás módja különbözik! Van aki lassabban halad, és meg-megáll megerősítésre várva!
Ez azonban nem baj, hiszen nem versenyről van szó! Mindenki a saját léptéke szerint határozza meg az iramot! :-)

“Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre.” (Thomas Alva Edison)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Én bizony besorolom a dolgokat, embertársaimat, magamat mindenfé
2010. április 26. hétfő, 0:16 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Én bizony besorolom a dolgokat, embertársaimat, magamat mindenféle kategóriába, szintbe, mértékbe. Ez az értékelés lényege! Ha nem értékelnék, akkor itt mindent egyetlen masszának látnék, nem lennék képes különbséget tenni a dolgok között.

Például, amikor két nő is legyeskedik körülötted, akkor melyiket választod? A szépet-okosat-kedveset, vagy a csúnya-buta-mogorvát?
Miért is? Mert értékelsz, megítélsz, osztályozol és az alapján döntesz!

Talán ez baj?