Megfelelőnek tartod a szexuális életedet? | Önmegvalósítás.hu

Megfelelőnek tartod a szexuális életedet?

Beküldte: | 2009. jan. 20. kedd - 06:42

Hozzászólások

6 hozzászólás
gyöngyház képe
:-S
2009. január 20. kedd, 17:13 | gyöngyház

Hát... Jelenleg ez kényes téma nálam. Amúgy nem. Nem vagyok szívbajos. Úgy gondolom, a szex jó, szép és feltétlen szükséges a lelki jóléthez.
De. Volt egy idő, néhány hónap, egy csalódás után, amikor nagyon belehúztam az éjszakába. Akkor kiéghettem, mert akkortól mostig igen visszafogott volt a szexuális étvágyam.
Közben van egy Kedvesem, aki szerelmes, türelmes és gyönyörű! Nem is tudom, mért nem mászok rá naponta kétszer... :-( Mindig poligám voltam, de mióta ismerem, rajta kívül nem vágytam másra! Eddig. Most egyes emberkék hatására kezdem visszakapni a régi énem.:-)) Ez nagyon jó, de elsősorban őt szeretném boldogítani. Ami megy is, most már többet vagyunk együtt.
Úgyhogy remélem, nemsokára újra el tudom engedni magam, és sokszor boldogítom az én "hercegemet".
:-)

A szexszel kapcsolatban egyszer leírtam az összes frusztrációm, emlékem, problémám, hozzá kapcsolódó lelki, testi bajom és a következtetéseket meg a nyitott kérdéseket.... Hát... Azt nem mutatnám meg senkinek.... De már nem is lehetne, mert furamód megzabálta a gépünket egy vírus és az is eltűnt... Remélem, ez jelzés a jövőre nézve, hogy megoldódnak ezek a bogok ott bent...
Biztos vagyok benne, hogy (lehet, ez szubjektív, majd Ti megírjátok! :-), a szexualitás az egyik legérzékenyebb oda-vissza játék a lélek belsejében. Nálam mindenképp. Nagyon mélyen belém égett pár elég szar (bocs) élmény. És az a gyanúm, van néhány dolog, amire nem emlékeszem... Meglátjuk, így is rendbeteszem magam, vagy muszáj kipucolnom ezeket a kakikat.... Utóbbi nem lesz leányálom. :-(

kardoklovagja2 képe
logikai csavar
2009. január 25. vasárnap, 18:34 | kardoklovagja2   Előzmény

udv. na ez a logikai csavar mindenkit atsegit a hegytetore.keremszepen mindig magunkbol kell kiindulni.mindenunk megvan a boldogsaghoz.ez minden teren ervenyes.a boldogsag mindig keznel van.ez is mindenre es mindenkire ervenyes.ha tudja ezt az ember es az lehet nonemu ferfinemu.segits magadon az isten is megsegit.en ezt tudom.sohsem voltam kiteve szex ehsegnek,meg hogy ehhez mindig kell a masik.de addig mig a masikat akarjuk boldogga tenni ,nembiztos hogy magunk is boldogulunk.nem mindig sikerul a csucs ,legtobb esetben a noknel.hiba .ahogy a ferfiaknak ott a bal es jobb kezuk ,ervenyes a nokre is.na itt aztan johetnek nekem az okos es szep ,a masikat akarjuk boldogga tenni.ugy teljes .teves mindenki egymagaban is teljes....na lehet hogy konnyen beszelek,kikell probalni.azert is beszelhetek konnyen ,mert szamomra nem jelentett semmi sem szegyent.azt tartom szegyennek ha valamit nem tudok megoldani.ha pedig netan srtene valaki ertelmet.tegyen rola .en is kakinak nevezem a szegyent.szegyen nelkul mindenki boldogabb lehetne.sok sikert hozza.es ez nem lenne igaz ,akkor az sem igaz ,hogy elobb kell tudni magunkat szeretni mielott masnak adni akarnank a szeretetunkbol.

Na, ugyan kit érdekel egy 50 éves nem szép, nem gazdag, nem okos
2009. január 21. szerda, 15:21 | Névtelen (útkereső)

Na, ugyan kit érdekel egy 50 éves nem szép, nem gazdag, nem okos, nem teljesen egészséges és még mennyi minden elvárának nem felel meg.... azaz a mai 50-s férfiak, ha valamit is ér, mind évtizedekkel fiatalabb hölgyek társaságát keresi, a többi parazitaszingli.

gyöngyház képe
Jaajaj!
2009. január 21. szerda, 15:26 | gyöngyház   Előzmény

Szerintem nézz át a sztereotipiás topic-ba. :-))))

De komolyan. Ne kívül, belül keresd, mi a bibi. Igen. Hülyén van összerakva jelenleg ez a világ, tehát mit tudsz tenni: csakazértis megmutatod önmagad! Büszke vagy és kreatív. Vannak barátaid és rengeteg pozitív érzelmi (és más) inger ér.
Csak rajtad múlik! Az égeggyatta világon senki, senki máson!!!!
És ez jó. És megnyugtató. Szerintem.

Logikai csavar
2009. január 24. szombat, 18:34 | Balage (útkereső)   Előzmény

"Na, ugyan kit érdekel egy 50 éves nem szép, nem gazdag, nem okos, nem teljesen egészséges és még mennyi minden elvárának nem felel meg..."

Ilyenkor tedd fel a kérdést (Én is ezt csinálom, ha rám törnek a hasonló, tipikus gondolatformák az élet bármely területén.):
Olyan férfira vágysz, aki a szépséged miatt szeret?
Olyan férfira vágysz, aki a pénzedért szeret?
Olyan férfira vágysz, aki azért szeret, mert okos vagy?
Olyan férfira vágysz, aki az egészséged miatt szeret?
...

És mik a Te elvárásaid?
Azoknak egyszerű megfelelni?
Üdvözlettel:
Balage

Na, én bízom az egészséges hozzáállású férfiakban! Biztos van
2011. május 03. kedd, 17:42 | Bezsi (útkereső)   Előzmény

Na, én bízom az egészséges hozzáállású férfiakban!
Biztos van olyan 50-es férfi, aki a saját korosztályából választ partnert, és vele akar kiteljesedni.
Vele akar brillírozni a szexben is, nem egy csini szinglivel. Ja, és miért akarsz te elvárásnak megfelelni??
Üdv/Bezsi