Transzlégzés | Önmegvalósítás.hu

Transzlégzés

Hozzászólások

8 hozzászólás
Szia!
2010. április 13. kedd, 19:27 | csaesz

Miért akarod újraélni az előző életeidet?

skarma képe
Válaszokat szeretnék. Mint gondolom mindenki. És minél több
2010. április 13. kedd, 19:54 | skarma   Előzmény

Válaszokat szeretnék.
Mint gondolom mindenki. És minél több ilyesmit megtapasztalni.

jaguar képe
De most előző életet akarsz vagy transzlélegezni? Utóbbiról
2010. április 13. kedd, 20:22 | jaguar   Előzmény

De most előző életet akarsz vagy transzlélegezni? Utóbbiról szerintem kérdezd Kuruc-ot például.

Előző életek?
2010. április 13. kedd, 23:27 | kuruc   Előzmény

Közhely, ezen a fórumon különösen, hogy a válaszok Benned vannak. Nem kell hozzá feltétlen transzlégzés, hogy megtaláld őket. De amíg szeretnéd, ill. akarod azokat, addig nehéz lesz....
Tedd fel a kérdéseidet, majd kapcsolj ki minden akarást, gond-olkodást, múltat-jövőt, és a válaszok majd jönnek, vagy inkább képes leszel észrevenni azokat..
Az előző életeidet akkor tapasztaltad meg, most inkább a jelenlegivel lenne érdemes foglalkozni, hogy legközelebb meg ne ezt akard megtapasztalni....
A Sanyi egyik meditációja az Akasha krónikából segít válaszokat letölteni. Ha a kérdésedre egy előző élet tanulsága a válasz, (és most valóban szükséged van arra a válaszra) akkor azt is megkapod.
Természetesen megírom Neked is, én hogy tanultam a transzlégzést, nagyon jó megtapasztalni, de csodát ne várj tőle, azt nem egy technikában fogod megtalálni....

skarma képe
Sajna
2010. április 14. szerda, 13:50 | skarma   Előzmény

Az én esetemben nehéz lenne a választ csak úgy szimplán magamban megtalálni.
Azt szeretném tudni, mi közöm olyan emberhez, akit nem ismerek, mégis ott akarom hagyni a mostani életemet Miatta.
Szerintem erre a kérdésre megfelelő lenne a transzlégzés, hátha kiderül.
Ha meg nem derül ki, gazdagabb lettem egy tapasztalattal.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az egyik legjobb módszernek tartom a transzlégzést
2010. április 14. szerda, 10:34 | Huszti Sándor -...

Én az egyik legjobb módszernek tartom a transzlégzést azok közül, amelyeket már kipróbáltam. Bár a meditáció is rendkívül sokat adott és főleg megalapozott, de aztán ezekre az alapokra kiválóan lehet építkezni a transzlégzéssel.

Ha valami új dolgot kerestek, érdemes használni a weboldal keresőjét (bal felül), mert már rengeteg dologról volt itt szó: Transzlégzés

Kb. egy hónap múlva újra fogok transzlégzés programot tartani, majd írok róla a Hírlevélben.

Az ember mindig válaszokat vár és persze belül meg is vannak
2010. április 23. péntek, 22:44 | Névtelen (útkereső)

Az ember mindig válaszokat vár és persze belül meg is vannak azok, de néha jól esik a segítség. Amikor már több oldalról megnézted a témát és még mindig van benne új, valami lezáratlan, mert a spirál csak egy magasabb szintjére ugrott. A transzlégzés is ezt teszi. Lehet, nem pont úgy, ahogy elvárod, ezért érdemes elvárások nélkül menned.
Én egy volt kapcsolattal foglalkoztam sokat és éreztem, még nincs helyre rakva teljesen. Ezért mentem reinkarnációs utazásra és láss csodát, totál nem ő jött fel témának, hanem anyu. Hogy miért, erre csak később jöttem rá. Mert a kapcsolataink dinamikáját, rendszerét azok a minták irányítják, amiket szüleinktől vettünk át.
Szóval ha húz magához a férfi, szerintem ne agyalj rajta, hanem éld meg a szerelmet és lehet, a jelenlegi materiális dolgaidtól távolodni, de az érzelmekhez és vele a szeretethez közeledni fogsz. És ez a lényeg. Szerintem :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A lelki problémáink több mint fele a szüleinkhez kacsolódik
2010. április 23. péntek, 23:13 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Tegnap pont ezt meséltem a barátomnak, hogy a lelki problémáink több mint fele a szüleinkhez kacsolódik valami módon. Nem biztos, hogy tőlük ered, és semmiképpen sem Őket kell okolni, de a feltárás során szinte mindig képbe jönnek!

Ezért azt javasoltam, hogy ha megvizsgál egy problémát, elkezdi azt kifejteni és már nincs több ötlete, akkor csak tegye fel a kérdést: Mi köze van ehhez Anyámnak / Apámnak? A válasz többnyire tovább fogja lendíteni és új megvilágításba helyezi az addigiakat.