Bőrbetegség | Önmegvalósítás.hu

Bőrbetegség

Sziasztok!

Mindenféle apró piros kiütések jöttek ki a bőrömön. A mellkasomon az arcomon (az arcomról eltűntek 5 perc alatt). A mellkasomon már egy hete ég a bőr és már a hátam is tele lett piros égő kiütésekkel. viszketnek egész nap és már a hasamon is kezdenek kialakulni. Milyen lelki folyamattól lehet ez? Valakitől az a tippet kaptam ,hogy távol akarok valakit tartani magamtól. Szerintetek is így van? Érdekesség még, hogy bármiylen nyugtató készítményt raktam eddig rá (aloevera. csipkebogyó), semmit sem segített, a víztől meg csak rosszabb lesz. Aki tud valamit ebben a témában légyszíves írjon.

Köszönöm szépen
Auróra


Beküldte: | 2010. márc. 31. szerda - 14:13

Hozzászólások

3 hozzászólás
candida gyanú
2010. április 01. csütörtök, 15:25 | Névtelen (útkereső)

nézesd át magad... ha az, nagyon kemény diéta előtt állsz.

lelkileg mindenféle bőrbetegség a világgal való konfrontálódás jele, valamint arra int hogy foglalkozz magaddal!
jobbulást!

Aurora2 képe
Úgy tűnik a víztől van
2010. április 01. csütörtök, 21:19 | Aurora2   Előzmény

Köszönöm a segítséget.

foglalkozzak magammal? Hát az jó lenne. A konfrontálódás is megvan, folyamatosan ez történik mostanában. Úgy érzem nem jó a környezet amiben vagyok, de szabadulni nem tudok. Példa: Többször is ott akartam hagyni a munka helyemet, de amikor elmondtam a főnöknek mindig visszacsábított. Otthon teljesen úgy éreztem, hogy engem nem lehet ott tartani, de amint oda kerülök elé és elmondom, valahogyan mindig sikerül rávennie és nem is értem hogy miért akartam felmondani. Se a környezet, sem az emberek akik ott dolgoznak, sem a pénz, amit ott kapok nem tartana vissza, mert van probléma bőven ezekkel a területekkel. De aztán valami mégis mindig ott tart. Valami sorsszerűt érzek benne elég erősen. Olyan mintha egyszerűen ott kéne lennem. Komolyan nem értem hogy miért, hiszen szenvedés az egész. Biztos tanulnom kellene valamit, de vajon mit?

Ja és egy szakítási folyamatban is benne vagyok

És amit valójában írni akartam: Zuhanyzás után rosszabb a helyzet, akkor gyullad be leginkább, bár egész nap viszket és fáj, de akkor a legrosszabb

Aurora

SZABÓ GABRIELLA képe
Változtass
2010. április 02. péntek, 10:21 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Változtass, muszáj lesz megtenned mert különben a kiütés is megmarad.
Tapasztaltam ez magam is. Egyszer csak tele volt a fejemen a kisagy részen kiütéssel a tarkóm, a jobb lábamon szintén mindenféle piros viszkető kiütések jelentek meg. A jobb honomalatt megduzzadt a nyirokcsomó.
Bizony mit volt mit tenni, megszületett bennem egy döntés, majd tett követte a döntést és jött a gyógyulás.
Meg kell szabadulnunk a megbetegítő helyzetektől.