Különös dátumok | Önmegvalósítás.hu

Különös dátumok

Sziasztok!
Mit gondoltok, mennyire fontosak a dátumok?
Előfordult már, hogy kiderült: valakivel egyazon hónapban, egyazon napon születtetek? Mennyi jelentősége lehet ennek?
És mi van akkor, ha valaki egy fontos spirituális vezetővel született egy hónapban egy napon???
Akkor az előre elkötelezte magát annak a tanítónak? Fontos lehet az évek különbségének száma is?


Beküldte: | 2010. márc. 30. kedd - 20:12

Hozzászólások

9 hozzászólás
Számok
2010. március 30. kedd, 22:17 | bodza (útkereső)

Gondolom, itt nem feltétlen a számmisztikára gondolsz, de az én családomban a számok különös jelentőséggel bírnak! Fogalmam nem volt a számmisztikáról, amikor egyszer kíváncsiságból összeadtam a párom és saját születési dátumainkat, és pontosan egyezett a végeredmény. Ugyanígy a legidősebb és legfiatalabb gyermekem esetében is, ráadásul náluk a hónap és nap felcserélődve, de ugyanazokkal a számokkal! Innen tudtam, hogy nem lesz több gyermekem, pedig szerettem volna még egyet /hárman vannak/.

Azt tudni kell, hogy páromat első látásra "felismertem", ahogy ő is engem. Rögtön tudtuk, hogy összetartozunk és elválaszthatatlanok leszünk.

Mindkét lányom különös képességgel rendelkezik, "látnak" olyasmit, amit csak kevesen. A kicsi hatalmas élményként éli meg, a nagy fél tőle, ám nem mindig. Mindig tudja, hogyan kell "tisztítani". Őket most hívták meg egy tudományos kutatáshoz olyan emberek, akik ezeket a jelenségeket vizsgálják.

Biztosan nagy jelentőséggel bírnak a számok.

Spirituális vezetővel születni egy hónapban, egy napon...Azt tudom, én mikor születtem, azt nem, hogy esetleges Tanítóm mikor? Az évek különbségének számáról az a véleményem, hogy bizonyos dolgokban jelentőséggel bírhat. Ha a párkapcsolatot nézem, akkor viszont nem számít!

Kíváncsi vagyok, a többiek mit gondolnak a felvetésedről, és arra is, hogy Te pontosan mire gondoltál! Remélem, nem vittem rossz irányba a kérdéseidet - de ez a téma már régóta foglalkoztat - ugyanis nem tartom véletlennek...

És a születés órája és perce vajon számít-e? A két kisebbik gyermekem ugyanis 2 év 13 nap különbséggel pontosan 16 óra 35 perckor született...

Az én volt férjemmel is egyezünk a sorsszámunkban, de még a
2010. március 31. szerda, 8:21 | csaesz   Előzmény

Az én volt férjemmel is egyezünk a sorsszámunkban, de még a sorsút számunkban is, mégis ég és föld, ahol jelenleg vagyunk az életünkben. A Számmisztika csak azt elemzi, hogy születésünkkor milyen energiákat kaptunk. Azt hogy életünk során mit kezdünk vele, merre fejlődünk, már nem tudja megmutatni...

Igen, igazad van!:) Nálunk is minden egyezik, mégis ég és föld a
2010. március 31. szerda, 10:58 | bodza (útkereső)   Előzmény

Igen, igazad van!:) Nálunk is minden egyezik, mégis ég és föld a különbség kettőnk között! Ő teljesen a racionalitás embere (orvos), és nem hisz a spirituális fejlődésben (még). Bár akkor igen nagyot nézett, sőt leizzadt, amikor a négyéves kislányunk elmesélte neki, hogy milyen volt a szülői házuk, milyen színű volt kívülről, milyen volt a konyha színe, berendezése, és milyen haja és ruhája volt a nagymamájának. Jelzem: nagymama több mint harminc éve halott, és soha, de soha nem beszélünk róla, fényképek sincsenek! Megkérdezte a gyereket, honnan tudja mindezt, amikor ő teljesen lazán rávágta, hogy "hát Mamámtól"!!! Férjemnek egy élő rokona van, a világ másik végén, soha nem találkoztunk. A kislányom pedig kb. egy évig mesélte, mit mond neki a Mama, és már teljesen természetesnek vettük, hogy a Mama itt van velünk. Ha páromat erről kérdezem, mindig azt mondja: "fantázia". De tudom, hogy fél tőle, és sokat gondolkodik rajta.

A kulcsot tehát nem a számokban kell keresni...:)

:)
2010. március 30. kedd, 22:59 | Szabó Peti (útkereső)

"És mi van akkor, ha valaki egy fontos spirituális vezetővel született egy hónapban egy napon???" ------->és egy évben is? :) Ha asztrológia szempontból nézzük, amihez persze nem értek, csak Noától kapott elemzés alapján indulok ki, akkor mivel nem azonosak a bolygó állások, stb, stb, akkor annyi lehetőség állhat fent, hogy egy hónapban és egy napon születtetek.... :)

Egy napon és hónapban születtem különböző évben II. Erzsébet királynővel, Iggy Pop-pal, Andy MacDowell-el... és még sok mással, hirtelen őket találtam a neten... nem hiszem, hogy elköteleztem volna magam nekik vagy ők nekem. :) Nem is áll szándékomban és szerintem nekik sem...

"Akkor az előre elkötelezte magát annak a tanítónak?" ------> hááát, :) nem hiszem!

Van egy ismerősöm innen az oldalról, egy évben, egy hónapban és két nap különbséggel születtünk, vele már több közös van, mint az említett többivel...

skarma képe
Igen, csak hogy nyilván Neked semmit nem jelent II. Erzsébet
2010. március 31. szerda, 14:21 | skarma   Előzmény

Igen, csak hogy nyilván Neked semmit nem jelent II. Erzsébet királynő, sem Iggy Pop, sem a többi, nem?
Ők nem is spirituális tanítók, nem?
Akivel én születtem egy hónapban egy napon, azt mindennél jobban szeretem.
Ja, és 7 év van köztünk. Bár nem tudom ez mennyit számít.

Ki az a májsztró? Mit teszel, hogy kapcsolatba kerülj vele? :)
2010. március 31. szerda, 15:25 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Ki az a májsztró? Mit teszel, hogy kapcsolatba kerülj vele? :) Megint álom világ? Bár, lehet én látom rosszul és Te jól! :)

skarma képe
:)
2010. március 31. szerda, 16:00 | skarma   Előzmény

:)
Nem tudom van-e ebben álomvilág.
Egy hónapban és egy napon születtem a Karmapával. Aki nem tudná, annak röviden: A Karmapa a Dalai Láma és a pancsen láma után a harmadik legfontosabb vallási személy Tibet számára. A jelenlegi Karmapa a 17. inkarnáció a sorban. Állítólag ketten pályáznak erre a címre, de az igazi Ogyen Trinley Dordzse.
7 éves korában ismerték el, mind a Dalai Láma, mind Kína.
Úgy döntöttem írok egy hosszú levelet (talán inkább naplónak lehetne nevezni), amit elküldök a Karmapának Indiába.
Tudom, hogy nem fogja tudni elolvasni, de ez nem is számít.

a feladatod ugyanaz, mint az övé
2010. március 31. szerda, 23:54 | Kassay Noémi   Előzmény

Szia skarma!
Még ha ugyanazon év, ugyanazon hónapján és napján, és ugyanazon órájában is születtél volna, akkor is sok lenne a különbség a helység és a másodpercek miatt.
Nagyon sok iker testvér horoszkópját néztem már meg, köztük az édesanyámét és iker testvéréét is, de a különbség még itt is óriási lehet. Nem véletlenül kell pontosítani a horoszkópokat is másodpercre pontosan.
Akkor kezdett ez el jobban foglalkoztatni, amikor láttam, hogy mennyire másképp alakult az édesanyám és a testvére élete. Gyakran megfigyeltem ikreknél, hogy az egyikük szó szerint a szerencse fia, a másik meg annyi nehézséget, fájdalmat kellett hogy elviseljen, hogy abba a legtöbb ember bele rokkanna.
Pedig náluk tényleg csak pár perc a különbség.
Abban viszont igazad van, hogy a feladatod ugyanaz, mint az övé.
Üdv Noa

kicsi_angyal képe
feladat
2010. április 13. kedd, 10:56 | kicsi_angyal   Előzmény

Kedves Noa!

Jól értelmezem tehát a válaszod?Ha pl. ugyanazon hónapban és ugyanazon napon születtem valakivel,akkor a feladatunk ugyanaz?vagy ahhoz az évnek is egyezni kell?

Üdv:Kicsi_Angyal