Önmegvalósítás.hu | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás.hu

2009. május 01. péntek, 9:34 | admin-onmegvalositas

A weboldal működésével, funkcióival, megjelenésével kapcsolatban ide megírhatod a véleményedet, javaslatodat, ötleteidet.

Ha a tartalomról van véleményed (dícséreted), akkor azt a Vendégkönyvbe várom!


Én azt hiszem értem Skorpiót
2010. március 21. vasárnap, 12:48 | Névtelen (útkereső)

Tudom, furán hangzik, hiszen a stílusával eléggé magára haragított itt mindenkit. De fejtsük le a vad kitörést róla. Gondolom ő is egy olyan típus, akinek szüksége van egy lökésre, hogy valamit le merjen írni. Lehet, egy kicsit be kellett hozzá tépnie?! Meglehet! De fejtsük le a lázadót róla, a kitörőt, a kuktaeffektust.
Valójában miről szól kétségbeesett jegyzete? Arról, ami valahol egyikünkben-másikunkban ott lapul. Látjuk, hogy Sanyi körül nem minden tiszta. Időnként manipulál, időnként nem egyenes. Persze azokat érinti ez meg, akiknek van rá szabad vegyértékük.
Hogy én is ide tartozom, akkor vettem észre, amikor elkezdtem nem ráérni akkor amikor a foglalkozások vannak, hogy nem találtam kutyasittert,stb. Hm. Miért is van ez? Ott van nekem a helyem?
Aztán Sanyi megkönnyítette a dolgom mert kizárt. Bár a felszínen nem a userek, ill. a követők közül, hanem a kiváltságosok közül. Meglepetten láttam egy szép kis tábori esemény után, hogy jé, már nem vagyok "azon a szinten", hogy minden bloghoz hozzáférjek. Én ezt úgy értelmeztem - és ez később ki is derült - hogy nem tudott - ami mondjuk még Skorpiónak és Ivánnak is kijárt - elbeszélgetni velem, hogy miért! Sőt az erre irányuló e-mailemet egyszerűen megválaszolás nélkül hagyta. Hogy miért, csak ő tudja. Ezzel akart figyelmeztetni? Valamire rávilágítani? De akkor miért nem mondta el? Mitől tartott? Nagyon nem érdekelt az ő célja, inkább megkerestem, hogy miért történik ez velem. Megtaláltam, megértettem és saját magamtól névtelen lettem . Ehhez az vezetett, hogy elkezdtem azon meditálni, hogy mi is ez a sorozatos kizárás. Végül is ez egy nagyon végletes eszköz, amikor valaki nem tudja mit reagáljon, mit csináljon, "nem marad más". Pontosan, mint amikor egy rosszul viselkedő pubertáskorúra rácsapjuk az ajtót, megvonjuk tőle magunkat, mert már nem jut más eszünkbe, nem tudjuk kezelni. Azaz nem feltétlenül csak a tanítandónak van baja, hanem a szülőnek is: nem talál eszközt. De vajon keres e? Hiszen mit érünk el azzal, ha valakit kicsukunk? Nem halljuk - mert nem akarjuk - meg, hogy mit akar mondani. Ahelyett, hogy elővennénk a szótárt, halandzsa nyelvnek minősítjük és kicsukjuk az életünkből. A feladat azonban szerintem nem ez, hanem az, hogy leírjuk róla ami a tanulság, hogy egyúttal más is tanuljon, hogy megismerje a tanító hozzáállását egy ilyen szituhoz, azaz időben moderáljon. Tudom, a kizárás is lehet egy tanítás, de most nem erről volt szó.
Nagyon tisztelem Sanyit amiért önerőből fenntartja ezt a szájtot, azonban tán jobb lett volna egy két tanítvány segítségét kérni a fejlesztéshez és helyette moderálni. A nem-moderálás vezet ugyanis ahhoz, hogy vadhajtások elszabadulnak. Ha megnézzük, összehordhatott itt sokmindenki sokmindent. És? Mit történt? Semmi. Csoda hát, ha a gyerek azt hiszi, hogy mindent lehet? Igen lehet erre azt mondani, hogy itt azért mégis csak felnőtt ezosódott emberek vannak. Persze, csak a szellemi fejlődés szempontjából nem, itt még sok a gyerek. És végül is az ilyen user-bejegyzés nem magától kerül ide, azt be is vonzák.
Be kell valljam, nagyon sokat tanultam mind Sanyitól, mind tőletek és különösen ebből a kizárásos storyból. Lám mi történik, ha valakinek elküldenek egy Megvilágosodáról szóló cikket, amihez eredetlieg nem is férhetett volna hozzá. Igaz, Sanyi később maga is elküldte nekem. Pont ezt az igen kényes és igen csak felnőtteknek való írást. Hirtelen felnőttem? Nem! A kizárással van a baj. Valahol. Hiszen csak akkor lehet valakit kizárni, ha oda akar tartozni.
Volt még egy tanítás ebben számomra. Az emberhez elér minden infó, amire szüksége van, határok ide, vagy oda.

Üdv!
Hédi

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Kedves Hédi!
2010. március 24. szerda, 16:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Hédi!

Úgy látom, többekben mély nyomot hagyott ez a pár kizárás, nem is értem, hogy miért?! 

A regisztrációkor mindenki elfogadja a weboldal használatának alapvető feltételeit, amelyeket ezen topik elején is újra olvashatsz. Azt hiszem, ezek a feltételek elvárhatóak egy emberi szintű kommunikációhoz, és mindannyian emlékszünk Ivan és Skorpió előzményeire, reakcióira, stílusára.

Ezen a weboldalon sokan megkritizáltak már engem, de emiatt még soha senkit nem zártam ki! A válaszainak stílusa volt az ok, amiért kizártam Skorpiót, olvasd vissza a bejegyzéseit és remélem megérted, hogy miért.

A kizárásról én mint 'moderátor' döntöttem, nem mint 'tanító' vagy mint Huszti Sanyi. Akkor is megtettem volna, ha valaki máshoz szól ilyen hangnemben. Sajnálom is, hogy nem tettem meg korábban, még akkor, amikor másba kötött bele sunyi módon!

Igyekszem következetes lenni a moderálásban, de mivel nem olvasok el mindent, ezért ha visszaélést tapasztaltok, azt jelezzétek nekem! Az nem elég, hogy utaltok rá, írjátok meg, hogy ki és hol lépte át a határokat.

Én személy szerint elfogadom a másságukat, véleményüket, stílusukat, meg is írtam mindkettőnek, hogy nem személyes ellentét miatt kerültek lapátra, nem haragszom rájuk, sőt szívesen találkozom Velük, ha szeretnék!
Levelemre nem válaszoltak.

Ennyit a kizárásokról, ezzel nem kívánok többet foglalkozni, még egyszer magyarázkodni!

 

A Te 'önmegvalósító' csoportból törlésedet az inspirálta, hogy több programon is azt tapasztaltam, nem állsz azon a tudatossági szinten, hogy beletartozz abba a csapatba, akiket tudatosabbnak tartok, akiknek külön programokat is szoktam szervezni.
A legutóbbi két táborban rendszeresen belekötöttél, sértegettél embereket, és rajtam kívül szinte mindenkivel összeakaszkodtál.

Lehet, hogy ez neked nem volt feltűnő, de amikor már a második táborban is ezt tapasztaltam, akkor döntöttem úgy, hogy kiveszlek a csoportból. Nem a Megvilágosodásról szóló cikket akartam eltitkolni előled, ezt meg is írtam Neked, de Te még mindig ragaszkodsz a magad összeesküvés elméletéhez.

Valóban nem volt egyenes dolog, hogy erről a kizárásról nem értesítettelek és a leveledre sem válaszoltam. Sokat gondolkodtam akkor, hogyan is mondjam meg neked, hogy nem tartalak méltónak a csoport tagsághoz, de akkor nem volt bátorságom rá, mert nem akartalak megbántani vele.
Nagyon kedveltelek és féltem, hogy elveszítelek, hogy megsértődsz emiatt, ezért nem szóltam Neked.

Tudom, hogy pont azt tanítom, ilyen esetekben is legyünk őszinték, de hát nem sikerült! Sajnálom.
Én továbbra is kedvellek és remélem, hogy meg tudsz bocsájtani nekem!

Szomorú
2010. március 24. szerda, 21:32 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Amit írsz, az sokban torz, minősít és az egészért még a felelősséget is rám akarod hárítani.
Nem nekem kell megbocsátani, hanem neked, magaddal kell rendezni, hogy mik a valódi indokaid és miért nem vagy tiszta. Most sem.

Üdv!
Hédi

jaguar képe
Hasonlóan látom a dolgokat
2010. március 24. szerda, 18:43 | jaguar   Előzmény

Hasonlóan látom a dolgokat mint Hédi, a zárt ajtók azért vannak, hogy az ember körbenézzen és megtalálja a nyitott ajtót maga mellett, nem dörömbölni kell rajtuk, meg toporzékolni.
A vicc az, hogy bő egy évvel ezelőtt az ayahuasca megmutatta nekem, hogy Sanyira inkább mint egy hasznos, spirituális kereskedőre tekintsek, nem pedig mint mesterre. De elhessegettem akkor ezt. Hatalmas riszpekt azért amiket elért eddig, de most úgy gondolom nincs azon a szinten amelyen azok a kiharcolt természetfeletti képességek a maguk természetes módján megnyílnának.

SZABÓ GABRIELLA képe
Kedves Jaguár
2010. március 25. csütörtök, 7:35 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Talán 2008 januárjában ültem a Soterben és Sanyit hallgattam, Sirály nap volt.
A belőle áradó energiák az ott levőkével együtt, létrehoztak egy olyan erőteret ahol a következőket tapasztaltam.
Sanyi beszélt a tudatosságról, közben áramoltatta azokat az energiákat melyek a mondanivalójához tartoztak, ültem és figyeltem, ez a felerősödött energiamező felerősítette tisztánlátásomat és azt láttam, hogy Sanyi feje fölött megjelenik a háromszög és egy hatalmas ezüst energia folyam.
Sanyi nem nevezi magát mesternek, Ő tanító a jobb fajtából. A háromszög szimbolikája a szellem a legmagasabb rendű tudás. Még azt is tudom kinek az energiáit hordozza, de lehet, hogy nem szeretné ha megmondanám. Olyan energiák áramoltatására képes ami egy generátorhoz hasonlít.
Előadás után utaztunk a Mertón és csak áramlott bennünk mindaz amit kaptunk.Felejthetetlen amit ott megtapasztaltam.
Ha mindaz amit láttam és éreztem, nem természetfeletti képesség akkor mi az? Hogy ebből szeretne megélni és tud is az nagyszerű.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Jól érzed, tényleg nem
2010. március 25. csütörtök, 9:36 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Jól érzed, tényleg nem szeretném, ha megmondanád!

jaguar képe
ne úgy értsd
2010. március 25. csütörtök, 0:44 | jaguar   Előzmény

Miért? Ez nem cseszegetés akart lenni, de akkor a trip alatt ilyennek jött le Sanyi, rá gondolva jött egy ilyen benyomás, furcsa volt. De mondom, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget csak megjegyeztem magamnak..
Egyébként csodálom a szorgalmát, szeretem, tisztelem ugyanúgy, de mondjuk ugyanilyen képességekkel rendelkező indiai vagy tibeti "arcoknál" szerintem az alapok jobban rendben vannak, ha érted mit akartam ezzel mondani.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Én nem értem.
2010. március 25. csütörtök, 1:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Én nem értem. Miért lényegesek itt a képességek?
Mi jelentősége van annak, hogy milyen természetfeletti képességeim vannak?

Talán túlontúl nagy jelentőséget tulajdonítasz ezeknek a képességeknek és nem látod, hogy ezek a tudatosságtól függetlenül létezhetnek. Vannak, akiknek hatalmas tudatosságuk mellett sincsenek képességeik, másoknak meg igen alacsony tudatosság mellett is több van. Ez a kettő nem feltétlenül függ össze!

Kivetítettél rám valamit és most abban csalódtál, mert most meg egy másik valamit vetítesz ki rám. Vajon mikor fogsz engem észrevenni?

Más: a "spirituális kereskedő" -ben arra gondoltál, hogy a Sirály csomagokat ajánlom az oldalamon?
Sosem volt titok, hogy én ebből élek, és ahogyan más sem ingyen dolgozik, és más is kér-kap fizetséget a munkájáért, úgy ezt én is megteszem. - szerinted nem kellene??

Vagy talán meg kellene felelnem annak az ideának, ahogyan a "tibeti arcok" ingyen adják a tanítást? Ugyan miért?

jaguar képe
"Vannak, akiknek hatalmas
2010. március 25. csütörtök, 1:21 | jaguar   Előzmény

"Vannak, akiknek hatalmas tudatosságuk mellett sincsenek képességeik, másoknak meg igen alacsony tudatosság mellett is több van. Ez a kettő nem feltétlenül függ össze!"
De a második csoport tagjai egyeznek abban, hogy nem ebben az életükben fejlesztették ki azokat, hanem hozták magukkal, vagy rosszul gondolom? Vagy ha mégis ebben az életben, akkor nem_tudatosan(!), hanem mondjuk munkájukból, hobbijukból adódóan stb, mittomén..

A spirituális kereskedőben meg nem látok kivetnivalót, te se vetítsd ezt rám ;). Tehetek én róla, hogy akkor ilyennek mutatott az aya? Lehet csak el akart billenteni a mesterimádat irányából, megmutatni egy másik nézőpontot..
Én nem sajnálom a hiteles emberektől a pénzt, akiktől tanulni tudok. Van kb 4-5 sirálycsomagom, továbbá voltam 3 különböző tréningeden, nefeledd. Mind nagyon hasznos és információdús, ezek tények.

Nincs köze
2010. március 25. csütörtök, 8:45 | Ramina   Előzmény

Én is nagyon sokáig azt hittem, hogy a különleges és/vagy természetfeletti u.n.para képességek tutira azt jelzik, h valaki milyen magas szinten áll tudatilag.

Ez egy tévedés!

Lépten nyomon tapasztaltam is, meg most már tudom is, h semmi, de semmi köze a kettőnek egymáshoz!

Lehet, h magasan tudatos embereknél- mintegy melléktermékként - megjelenik néhány csodás képesség, de lehet, h egyáltalán nem.
És vannak, akik rendelkeznek képességekkel, de abszolut nem állnak magas tudatosságszinten.
Hogy miért van ez? Nem tudom.
(az már mellékes Jaguár, h hol szerezték meg e képességeket) Az utóbbi emberek általában visszaélnek a képességeikkel!

A szeretet adásásának-kapásának kiterjedt működése (befelé-kifelé)
a megtervezett életutunk beteljesitése,
az életfeladataink következetes és sikeres megvalósitása,
az őszinte hitelesség, minden körülmények között,
az önmagunk belső (és külső) valójának a legteljesebb megélése
és az önvaló szerinti belső irányitottság által való élés.......stb...........
.....csak néhány támpont, ami infót tud adni arról, h kb milyen tudatosságszinten van valaki.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Fogd fel úgy, mint amikor befizetsz egy agykontroll tanfolyamra
2010. március 25. csütörtök, 9:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ha valaki komolyan dolgozik egy természetfeletti képesség kifejlesztésén, akkor előbb-utóbb az összejön neki. Ezek a képességek, szintjüknek megfelelően akár át is örökítődhetnek a következő életekre, illetve felszínre jöhet ezek tudása.
Mint Ramina is írta, ennek semmi köze nincs a spirituális tudatossághoz, a lelki fejlettséghez.

Gondolkodtam ezen a spirituális kereskedő dolgon. Valóban jól jöhetett, hogy kibillentett a Mester imádatból, és van is benne némi igazság, hiszen kereskedek termékekkel, tudással, de ezek szinte mind önismereti, problémamegoldó tanok, nem spirituálisak.

Önismeret oktatónak tartom magam, nem spirituális Mesternek, és ezt talán nem hangsúlyoztam ki eddig eléggé, ezért ébredt többekben téves idea rólam. Elnézést kérek ezért és tenni fogok róla, hogy ez megváltozzon!
Azt szeretném, ha nem engem imádnátok, hanem magatokat és nem engem követnétek, hanem a magatok útját találnátok meg és azt követnétek. Ehhez árulok tudást, meditációs eszközöket, hatékony megoldásokat.

Fogd fel úgy, mint amikor befizetsz egy agykontroll tanfolyamra és nem várod el Domján Lacitól, hogy ingyen adja, mert szerinted Ő egy spirituális Mester!

jaguar képe
Igaz-igaz, felületesen fogalmaztam meg
2010. március 25. csütörtök, 10:18 | jaguar   Előzmény

Igaz-igaz, felületesen fogalmaztam meg az akkori benyomást (én mindent spirituálisnak nevezek átfogóan - akkor tévesen). De vegyük úgy visszamenőleg, hogy azt mondtam fentebb: "önismereti módszerek kereskedője".

Viszont tényleg utolsó gondolatomként, kérdésemként (és remélem még Anitának sem veszekedésként, kötözködésként jönnek le ezek), csak hogy teljesebb, érthetőbb legyen az egész álláspontom amire ki akartam lyukadni az elejétől fogva:
Még két évvel ezelőtt ha jól tudom előszeretettel nézegettél bele emberekbe, söpörted félre azok belső falait kíváncsiságod, saját tanulásod céljából, tanítottad is Belsőlátáson. De ha jól tudom, ma már valamiért mégis jóval ritkábban teszed ezeket, miért? Régebben talán nem volt meg benned a kellő Alázat, ami az ilyen képesség birtoklásánál etikailag szükséges?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Itt válaszoltam.
2010. március 25. csütörtök, 10:56 | Huszti Sándor -...   Előzmény
u.erika képe
Szia Sanyi!
2010. március 24. szerda, 14:48 | u.erika

Az önszeretet blogba is beszivárgott az Ivanról szóló nem odaillö bejegyzések sorozata.
Sajnálom hogy én is köztük voltam...!
Szeretnélek megkérni hogy töröld a blog témájához nem odavaló bejegyzéseket,vagy ha megoldható kérhetném hogy áthelyezd a Bábeli zürzavar......cimü blogba?

Nagyon Köszönöm!Erika

Jaa,én is azt hittem elöször hogy elkezdtél cenzúrázni!;)
Mondjuk engem nem zavarna....!

Tévedsz Erika
2010. március 24. szerda, 22:30 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Cenzúra van. Csak akkor jelenik meg a hozzászólás, ha a "moderáláson" átesik. Az enyém napokig állt ott, majd eredeti dátummal, Sanyi válaszával együtt jelent meg.

Üdv!
Hédi

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nincs cenzúra és nem is volt.
2010. március 25. csütörtök, 0:08 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nincs cenzúra és nem is volt.

Egyszerűen nem jól állítottam vissza vasárnap a beállításokat és a regisztrálatlan felhasználók hozzászólásai nem jelentek meg, csak nekem. Ez most tűnt fel és mint kiderült, volt még vagy tíz hozzászólás, ami megjelentetésre várt.

De már nem is csodálkozom, hogy egyből erre gyanakodtál! : ))

én csak egy dolgot nem
2010. március 25. csütörtök, 6:57 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

én csak egy dolgot nem értek: mindig vita kerekedik az oldalon? Miért?

Ez is valami energia-játék, vagy hatalmi perpatvar?

Most senkinek sem címzem, csak hangosan gondolkodom, mi lehet ez?

Szerintem szálljunk magunkba: valóban olyan nyitottan fogadjuk mások szavait? Valóban nem ítélkezünk (jaj, a másik milyen hülye, mert ilyeneket ír) ? Valóban túlléptünk már az egós játszmákon, vagy még csak az elméletet tudjuk?

Én magamba szálltam, érdekes eredménnyel jöttem vissza: korántsem vagyok olyan nyitott, mint gondoltam, korántsem hagytam el az ítélkezés mocsarát, és még mindig az Egóm kereteit akarom élni.

Ezen változtattnom kell: nagyobb szégyen ha az ember tudja, hogyan kellene élnie, de helyette nem teszi Életévé a gyönyörű felismeréseket/elveket.

Könnyedén takaróztam én is: nem vagyok hibátlan, ezért nem vagyok szerzetes, majd ha az leszek, akkor kiáltsák rám a "hibáimat".

Nem tettem mást, csak hárítottam. Mit akarok? Milyen szerepet játszom még mindig és vajon miért? Halogatásból, kényelemből, mert akkor nem kell mindig TUDATOSAN figyelnem. Mindig csak álomkép marad viszont így az a szemlélet, amit a szerzetesek élnek. Ma kell tennem érte. Ma. Ami megy azon túllépni, ami még nem, elfogadni, majd szüntelen újra-újra nekiveselkedni.

Nagyon jó, hogy felerősödött a környezetemben a hibáimra világítás: ahol még igazán nem vagyok "Buddhista", azonnal közlik velem. Ma már nem támadok, csapok, magyarázkodok, hanem csak mosolyogva magam elé nézek, és bevallom, igen, nem tévednek.

És Ti? Hogy látjátok ezt? Azt hiszem nyitok erről egy blogot: miért van szükség a hadakozásra?

SZABÓ GABRIELLA képe
Szerintem a vita
2010. március 25. csütörtök, 7:57 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Szerintem a vita mindig kell, hogy tisztázza a vélemény különbségeket.
Az elhallgatás semmire sem jó.

A vitával nincs is semmi
2010. március 25. csütörtök, 8:12 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

A vitával nincs is semmi baj, csak itt már veszekedések vannak, amit túlzásnak tartok

Nem gyanakvás kérdése
2010. március 25. csütörtök, 8:59 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ha az ember lánya hozzászól, akkor nem az jelenik meg az oldalon, hanem egy figyelmeztetés hogy csak moderálás után kerül be az oldalra. Igaz ez nem cenzúra, csak moderálás. És már vasárnap is működött, akkor is ezt írta ki. Gondolom valami új funkciót installáltál, abszolút tudatosan. Az, hogy hozzászólások nem jelennek meg az nem véletlen, mint tudjuk ilyen nincs.
Gondold meg Sanyi, hogy ha mást minősítesz, az rád is vonatkozik.

Üdv!
Hédi

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A hozzászólások megjelenési sorrendjéről
2010. május 19. szerda, 23:44 | Huszti Sándor -...

Kedves Szűcs Éva!

Kezd már Neked is gyanús lenni, hogy mindig csak Te panaszkodsz/mentegetőzöl/írsz (válaszd ki a megfelelőt ; )), hogy a hozzászólásaid nem ott jelennek meg, ahol kellene?

Először még én is arra gyanakodtam, hogy milyen béna böngésződ van, teszi-veszi-félre teszi a bejegyzéseket. Vagy időnként egy másik "Szólj hozzá!" gombot nyomsz meg, mint amelyiket kellene. De aztán rájöttem:

A hiba nem az Ön gépében van!

A hozzászólásaid pontosan ott jelennek meg, ahol meg kell
jelenniük!
Nem a weboldalt kezelő program jeleníti meg azokat rossz helyen, hanem Te várod máshova a megjelenést, mint ahol annak helye van.

A hozzászólás kezelő rendszer úgy működik, hogy minden hozzászólás az alatt jelenik meg, kissé jobbra eltolva, amelyikre válaszként beérkezett.
Namost, ha amire Te válaszolsz, arra már előtted érkezett egy válasz, és még arra is egy másik válasz, akkor a Te beküldött hozzászólásod ezek alatt fog megjelenni. Így aki nem ehhez a rendszerhez szokott, azt hiheti, hogy a második válaszra reagáltál, hiszen az alatt van a Te hozzászólásod, pedig Te még az eredeti hozzászólásra írtad a sajátodat.

Például ennél a példánál, jaguar hozzászólása alatt jelenik meg a Tiéd, pedig Hajdu M-nek válaszoltál:

Hajdu M
--Hajdu M/Szabox
----Hajdu M/Szabox/u.erika
------Hajdu M/Szabox/u.erika/jaguar
--Szucs Eva

 

Aki ugyanebbe a félreértésbe esik, és olvassa ezt a bejegyzést, annak segíthet, ha ilyenkor oda teszi a képernyőre az ujját, ahol a hozzászólás kezdődik, és felfelé görgetés közben figyeli, hogy melyik hozzászólás kezdődik egy kicsit balrább, mert az lesz az, amelyikre emez válaszként beérkezett.

Elismerem, ez nem a legelegánsabb módszer a sorrend kibogozására, ezért fogok keresni egy megoldást, hogy a hozzászólás elején automatikusan kiírja a rendszer, melyik korábbira érkezett emez válaszként.

Addig is megkérlek, bízz a többiekben, hogy megtalálják, mire válaszoltál, aki meg elvéti, az majd feldolgozza! ; ))

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
És még egy kérés Éva!
2010. május 20. csütörtök, 1:43 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ha idézel, akkor ne ezeket a jeleket használd: < >

Egyrészt, az idézésre a megszokott írásjel az "aposztróf", nekem legalábbis erre áll rá a szemem.

Másrészt, a szövegszerkesztő utasításként is értelmezheti, ha az általad használt jelek <> bekerülnek a szövegbe, és akkor például mindent vastag betűsként jelenít meg, mint ahogyan tette is.
Az egyik ilyet kijavítottam a hozzászólásodban, de inkább ne kavard meg a rendszert!

Köszönöm!

Köszönöm Sanyi
2010. május 20. csütörtök, 2:16 | Éva.   Előzmény

Erre én is elég hamar rájöttem
Legelőször a másik oldalra dobott át,az volt az első és egyben utolsó értetlenségem.

Más is írta,hogy nem erre ,vagy arra a hozzászólásra reagált,ugyanis,ahogy görget lefelé az ember,már nem Látszik az a függőleges vonal ,ami eligazító lenne,hogy mi melyik hozzá szóláshoz íródott.
Leginkább az utolsó látszik,és így bizony sehogy sem kapcsolódnak a válaszok.

Nincs nekem ezzel semmi bajom csak , nem is kritizáltam a rendszeredet,ha nagy a kontraszt ,akkor utalok rá,hogy mire reagáltam.
Nem tudom miért minősíted ezt panasznak,és miért címzed nekem ezt a bejegyzést,mikor mások is megjegyzik időnként,hogy hova,kinek írtak.

Most éppen háromszor kellett újra írnom valamit ,mert az utolsó mondatok,mindig lemaradtak,akárhányszor próbálkoztam.Valamint onnantól minden írás vastag kék betűkkel jelent meg.

Holnap ,majd e miatt is oktass ki megint.Szeretném,tényleg.

Ha lenne erre időm és energiám,kigyűjthetném neked,hogy hányan alkalmazzák az jobb érthetőség miatt ugyanezt a megoldást,nem csak én vagyok ilyen debil,mint ahogy fent előadod.

Ahogy látom ez zavar téged,úgyhogy nem lesz több megjegyzés.

vettem..
2010. május 20. csütörtök, 2:25 | Éva.   Előzmény

Vettem az aposztróf jelet is,most már tudom a nagy bekékülés okát.
Eddig ezzel sem volt baj,csak most ,hogy belenyúltál.
Vissza fogok térni az általad javasolt macskakörömre,merthogy amit én használok az is aposztróf jel.
Hjah,ha nem bírja a rendszer.
Előbb is szólhattál volna.

Kedvencek
2010. május 20. csütörtök, 2:36 | Éva.

Még két dolgot szeretnék megkérdezni.
Elmentettem hozzászólásokat a kedvencekhez.
Szépen ki is listázza,de ha rákattintok,az jön ki,hogy ez az oldal nem létezik.
Hogy tudom úgy elmenteni,hogy alkalomadtán megnézhessem?
/a leírásod szerint jártam el/

A tartalom követés:
ezt is bekapcsoltam,beállítottam az értesítéseket,de nem működik./nekem nem, jön értesítés/
Követném az utasításaidat,ha elmondanád.

Köszi : Éva

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Igazából nem tudtam eldönteni...
2010. május 20. csütörtök, 12:17 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szia Éva!

Igazából nem tudtam eldönteni, hogy mennyire zavar téged, azért is írtam, hogy válaszd ki a megfelelő szót. Mások hasonló problémáját nem olvastam, csak a Tiédet, azért Neked írtam.

A Kedvenceknél a hozzászólások url címét rosszul formázta a program, kijavítottam a hibát, köszönöm, hogy szóltál!

A tartalom követés beállításait itt tudod elolvasni, de a többi funkció használatáról is szoktam írni egy-egy rövid összefoglalót az admin blogjában

Szóljatok, ha van még olyan funkció, amit nem tudtok használni!

Köszi Sanyi
2010. május 21. péntek, 0:25 | Éva.   Előzmény

Kösz a választ,meg azt hogy helyrehoztad azt a tegnapi bakit.

Véletlenül megfordítottam a jelet,elnézést.

Azt szeretném kérdezni,hogy ahogy előtte használtam >........< , így használhatom e,mert nincs a gépemen macskaköröm

ez nem zavarja a rendszert,és vigyázok rá ,hogy meg ne fordítsam
Tudom ,hogy miért gáz,de nem jutott akkor eszembe,mikor véletlenül így használtam.

Esetleg ajánlj mást aposztróf jel helyett,ha idézni akarok.

Köszi,szia : Éva

Megoldottam...
2010. május 21. péntek, 19:50 | Éva.   Előzmény

Megoldottam,kösz !

Jobban szem előtt legyenek a Sirály csomagok, szerintem. Mi lenn
2010. május 20. csütörtök, 9:23 | Buddhanita (útkereső)

Jobban szem előtt legyenek a Sirály csomagok, szerintem. Mi lenne, ha  a cimlapon rögtön láthatóak lennének, vagy a baloldali menüsorban lenne egy ablak, amire kattintva beléphetnének azokra az oldalakra, ahol ezeket bemutatod.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Majd lesz ilyen is...
2010. május 20. csütörtök, 11:57 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Majd lesz ilyen is, de még nem szeretném, úgy érzem, nincs itt az ideje.