Két ajándék Karácsonyra | Önmegvalósítás.hu

Két ajándék Karácsonyra

karacsony_unnep.jpg

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és a szeretteidnek!
Beköszönt a Karácsony, készülődünk az ünnepre, karácsonyfát állítunk és az ajándékok után rohangálunk. A rohanás közben elszáll a pillanat, ami miatt ez az ünnep létrejött, mégpedig hogy magunkba nézzünk és megtaláljuk a belső szépséget, a belső szeretetet és adjunk belőle azoknak, akik fontosak nekünk!

Mindannyian tudjuk, hogy nem a hasznos vagy drága ajándékokra vágynak ilyenkor a szeretteink, ahogyan mi sem azt várjuk, hanem melegségre, szeretetre, egy igaz ölelésre vágyik a szívünk! Ha ezt megkapjuk, akkor meg van mindenünk, akkor meghitté tettük az ünnepet és hazaérkeztünk.
Ehhez a belső ünnepléshez szeretnék Neked két ajándékot is adni! Az egyik egy lelki gyakorlat, amelyet éppen most súgtak nekem az angyalok, a másik egy kis kedvezmény a Sirály önismereti csomagokhoz.

Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok egy angyal-párti, de most mikor leültem hírlevelet írni Neked, az angyalok mégis azt kérték, küldjem el ezt a meditációt Neked!

Angyal meditáció

Amikor szent este a karácsonyfa előtt álltok, énekeltek, vagy csak hallgatjátok a karácsonyi dalokat, akkor kérlek figyelj magadba és gondolj arra, hogy az angyalok mindig itt vannak körülötted, segítenek Téged láthatatlanul és kéretlenül is! Amikor az életben baj és szerencsétlenség ér, akkor ne mást hibáztass, inkább gondolj arra, hogy ebből valamit tanulnod, változnod kell, mert minden esemény érted, a Te fejlődésedért történik!

Ezen meditálva, tedd fel magadnak a kérdést: Mi az a lelki dolog, minőség, ami a legjobban hiányzik Nekem, ami hiányzik az életemből? Szeretet, béke, gazdagság, elégedettség, szerelem...?
Amit válaszul kapsz, annak a minőségnek is van egy angyala, áll melletted egy angyal, aki pontosan azt az érzést, tudást közvetíti majd Feléd, ezt tanítja Neked!
Kérlek, nyisd meg magad ennek az angyalnak és engedd be Őt a testedbe, lelkedbe, hogy belülről tudjon tanítani, megvilágosítani Téged!

Ha ezt megteszed, meglásd, fényessé teszed magadat és az egész Karácsonyi ünnepedet!

Kedvezmény

Továbbá, hogy a fa alá rakható ajándék se maradjon el Karácsonykor, ezért arra gondoltam, hogy a legszívesebben egy Sirály csomagot adnék mindenkinek ajándékba. Tudod, ezt tartom a leghasznosabb ajándéknak, hiszen ettől a tudatos önismerettől változhat meg a gondolkodásod, az érzésvilágod és a kapcsolataid a legpozitívabb irányba! Ha ismered magadat, tudatos vagy a vágyaidban, céljaidban, és fel tudod oldani a félelmeidet, gátlásaidat, akkor olyan felszabadult, megvilágosodott életet élhetsz, amilyenre mindig is vágytál!

De mivel mindenkinek más a belső útja, és ahhoz más tanításra van szüksége a Sirály csomagok közül, ezért úgy döntöttem, hogy egy általad választott Sirály csomag árához 3.000 ft engedményt adok. Rendelj bármilyen Sirály tanítást január 15-ig a weboldalon, és annak árából háromezer forint kedvezményt adok!

Ha például rendelsz egy "Lelki fejlődés útja" 5000 ft-os csomagot, akkor azt az 1000 ft-os postaköltséggel együtt is csak 3000 ft-ért elküldöm Neked!
Ez az engedmény most a kedvezményes csomag kombinációkra is érvényes, mint amilyen például a Tudatosítás csomagok: Önértékelés + Őszinteség + Elfogadás, szeretet (egyébként együtt 12 eft), most kedvezménnyel: 9000 ft-ért hozzájuthatsz!

Tudom, hogy a karácsonyi ajándékozás sok pénzt visz el a pénztárcádból, ezért az ajándékomat nem csak az ünnepek alatt válthatod be, hanem január feléig élhetsz a kedvezménnyel!

Rendeld meg most kedvezménnyel a Sirály csomagodat és

jelöld be, hogy mikor postázzam Neked!


Legyen boldog Karácsonyod és még tudatosabb Új Éved!

Huszti Sándor

Beküldte: | 2008. dec. 23. kedd - 14:05

Hozzászólások

6 hozzászólás
Áldott Karacsonyt kedves családoddal együttes búék! palma49
2008. december 24. szerda, 8:30 | palma49

Áldott Karacsonyt kedves családoddal együttes búék!

palma49

A karácsony igazi szelleme
2008. december 24. szerda, 11:13 | zsebi

Nem időpont vagy időszak a karácsony, hanem lelkiállapot. Békességben, jóakaratúan és könyörületesen élni - ez a karácsony igazi szelleme.

Calvin Coolidge

Szeretetteljes, örömteli ünnepet kívánok mindenkinek!

Üdv: zsebi

Köszönöm
2008. december 24. szerda, 17:06 | Névtelen (útkereső)

Békés Boldog Karácsonyt! Köszönöm azt a sok szeretetet amit tanításaidot át kaptam!

Honnan is lehet letölteni ezt az angyalmeditációt?
2008. december 25. csütörtök, 10:32 | providencia

sziasztok:)

honnan is lehet letölteni ezt az angyalmeditációt?
nem találom....

előre is köszönöm, és köszönöm Sanyi munkáját, és mindenkinek hogy itt van:))

üdv:ani

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Egyelőre csak írott változatban van meg
2008. december 25. csütörtök, 14:17 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Egyelőre csak írott változatban van meg, ahogy fentebb is olvashatod, de legközelebb igyekszem hangosra megcsinálni az ajánlott meditációt, valóban úgy lenne praktikus!

Köszönet
2008. december 28. vasárnap, 12:31 | szepi (útkereső)   Előzmény

Kedves Sanyi ! Köszönöm a jó kívánságokat és az ajándékokat ! Kívánok neked eredményekben és sikerekben gazdag boldog új esztendőt! Évi