Lelkiszerződés | Önmegvalósítás.hu

Lelkiszerződés

Hozzászólások

53 hozzászólás
u.erika képe
Pszichológia Kobold módra
2010. február 05. péntek, 14:28 | u.erika   Előzmény

Bocsi Kobold,de már régóta megfigyeltem ezt a módszert amit Te is alkamazol.Címezhetném másoknak is ezt a hozzászólást,de ezen az oldalon csak Te alkalmazod ezt a módszert.S mégegyszer hangsúlyoznám,hogy nem Te vagy az egyetlen,aki a naiv emberek félelméböl anyagi hasznot húz.

Szóval a módszer nagyon egyszerü!:Elöször is jól ráíjesztek a befolyásolható célszemélyre.Ezt teszem ugy hogy felvázolom neki hogy mekkora veszély leselkedik rá,és ö szegény gyanutlan mit sem sejt arról hogy ezidáig hajszálon függött az egézsége,boldogsága,esetleg az élete...De!Mi,azaz hogy én szerencsére épp a megfelelö idöben jöttem,és én tudom minderre a megoldást!!!Persze bizonyos anyagi áldozatért cserébe... Summa summárum,a most már nevezhetjük ezek után páciensnek végül is jól járt...!Hiszen ha tudjuk nincsenek véletlenek,és épp a legjobb pillanatban találkozott a legmegfelelöbb emberrel! ;)

De ezzel a módszerrel térítenek a jehovák(már akikkel én találkoztam,s tisztelet minde kivételnek!),akik vitamin,és egyébb egézségmegörzö készítményekkel házalo üzletemberek,a bioptronlámpások!!!Az ilyen olyan csodamatrac,és csodaágynemü,derékalj stb.elöadások keretében árusító ügynökök.

Amikor ezeket az embereket hallgattam,bevallom eleinte én is bedöltem,de ma már csak mosolygok rajtuk...,,Kész csoda hogy élek! Mi lenne velem nélküled és a csodavitaminod,vagy az egézséges fözöedényed,vagy egyébb álatlad ajánlott termék nélkül!Ami bizony kicsit drága ugyan,de ha belegondolok mennyi kellemetlen betegségtöl,vagy a rám leselkedö veszélytöl megment akkor igazán megéri!";)

Nem kell aggódnod Kobold!Mindíg lesznek hiszékeny emberek!Nekik szükségük van Rád!:)

Üdv!Erika

u.erika képe
Ez kimaradt!
2010. február 05. péntek, 14:31 | u.erika   Előzmény

A bioptron lámpát én is megvettem az anyámnak,és tényleg nagyon jó!
Az orvosi müszerboltba is lehet kapni!

SKH(semmi közöm hozzá), de azért ez egy kicsit erős volt! Pláne
2010. február 05. péntek, 15:02 | Szabó_Péter   Előzmény

SKH(semmi közöm hozzá) van, de azért ez egy kicsit erős volt! Pláne úgy, hogy alig pár kivétellel, egyáltalán nem vagy alig ismerjük a másikat! Szerintem!

Szia Erika !
2010. február 05. péntek, 15:14 | kobold   Előzmény

Csak azt nem tudom, h ezt miért nekem írtad? Nem is nekem szól....

De ha mégis, és itt a nevem?, akkor jó lenne, ha olvasni, és értelmezni is tudnád, amin végigsiklik a szemed. Ha megfigyeled, akkor egy másik tanácsadó kolléga írására válaszolok, és hívom fel a figyelmét arra, amit írt, tanácsolt, h milyen veszélyes lehet.... Ettől még saját döntése, h megteszi.

Régebben írtál jó dolgokat, ötleteket, gondolatokat.... Mostanság van olyan érzésem, mintha x idő után belerugnál valakibe. Aztán megy tovább minden, majd megin rugás. A cucc, ami x idő alatt felgyülemlik, azt ilyenkor kiadod. Érdekes állapot. Ez a valaki már kétszer én voltam, és egy vki más. hmmm. Ilyet még nem láttam, olvastam, tapasztaltam. Hmmm...Tetszik.

Azt hiszem, egyszer már kicsit keményebben írtam neked választ egy leveledre azért, h ha nincs értéke annak amit írsz, vagy csak személyesen úúútálsz, illetve csak félremagyarázol valamit h ledegradálj itt a többiek előtt, és egyetértőt keres magaddal...stb, akkor az ne itt merüljön ki, és ne így. Amúgy, nyugodtan nevetgélhetsz rajtam, nem zavar, a falaid eltakarnak téged.

Attól még én tisztellek téged, még a kemányebb levél után is így érzek. Bár leveleztünk privátban is "sokat", és nagyon csalódtam mostanság. Nem azért, mert nem értesz egyet velem, sőt ne is tedd, mert így haladunk előre. Hanem azt remélem tudod miért.... ennyit erről... Más....

Szokott fájni a hátad?

SziaSzia Kobold

u.erika képe
Szia Kobold!
2010. február 05. péntek, 22:07 | u.erika   Előzmény

Nem nem szokott fájni a hátam...Mert?

Amióta a tükörrel szórakozom rájöttem sok mindenre...!Elöször is megláttam a szándékodat az emberek felé.Ez eddig rendben is van,csakhogy ez bizonyos negativ indulatot váltot ki bennem.Bevallom.Igen is berágtam Rád!:))
Csak miután megírtam a hozzászólásomat elövettem a jól bevált tükrömet,és a tükör azt mutatta hogy elnyomom a saját érdekeim.S ha azt látom hogy mások és nem csak Te, anyagi és egyébb elönyök érdekében mások a másik ember rovására ténykednek azt mélységesen felháborodva fogadtam.

Nem elég hogy kegyetlenül leértékeltem magam,mikor ezt elcsíptem,éreztem hogy ennek az önleértkelésnek van még egy kis utcája is amit azt hiszem most meg is találtam!
Nagyon Köszönöm Kobold!

Hálás szeretettel!Erika

Szia Erika !
2010. február 06. szombat, 20:35 | kobold   Előzmény

Látom, többször kóstolgattál. Inkább nézd magad a tükörben, gyakorolj önismeretet. Majd ezután mondj véleményt.

Kobold

u.erika képe
Mert? Akkor másnak foglak látni? Nem tartasz hogy akkor esetleg
2010. február 06. szombat, 20:56 | u.erika   Előzmény

Mert?

Akkor másnak foglak látni?

Nem tartasz hogy akkor esetleg még durvább dolgokat látok meg?

Biztos hogy ezt akarod?;)

Üdv!Erika

Sziasztok Én sem szoktam nagyon beleszólni a témába, csak mikor
2010. február 12. péntek, 10:45 | Kornelia   Előzmény

Sziasztok
Én sem szoktam nagyon beleszólni a témába, csak mikor mondanivalóm van.
Valóban veszélyes belepiszkálni mások energiarendszerébe. Meg minek is? Csodálatos dolog a természet, a mienk is, hiszen képes az öngyógyításra, önregenerálódásra.

Manapság már a gyakorlott meditálók, sőt a megvilágosodást megcélzók és el is érők NEM CSAK Tibetben és egyéb elzárt helyen vannak.

A világ kinyílt, és egyre több az önmagára ébredt és éber tudattal működő ember.

Semmi mást nem kell csinálni, csak figyelni, kívülre és belülre, és kontrollálni az egót.

Jómagam sok blokktól és "kötéstől" megszabadultam a befelé figyelés technikájával.
No meg elhatároztam, hogy egyre tudatosabban élem az életem.

Rendszeresen meditálok, és jó eredménnyel, még csak az sem kell, hogy egyedül és csöndben legyek.
Az önmegvalósítás úgy is értendő, hogy egyre inkább eltűnik a különbség meditáció és hétköznapi pillanatok között.

A jó "segítő" az, aki egyre inkább fölöslegessé teszi magát. Én szerencsére találtam ilyet, és remélem, én is hasonló vagyok.

Minden tapasztalás jó. Minden "technika" akkor jut el hozzád, amikor meg kell tapasztaljad.

Az igaz, hogy ha minden egyes jelen és előző életbeli blokkunkat, kötésünket egyenként akarnánk feldolgozni, az örökkévalóság is kevés lenne.
Ezért segít a TUDATOSSÁG. Erre kell törekedni, hiszen a tudatosság fölé emelhet akár a karma törvényének is.

üdv..
2010. február 04. csütörtök, 20:06 | Indyra

Üdvözlet!

Lassan egy éve olvasgatom a cikkeket,illetve próbálom megismerni magam.Közel három hónapja furcsa kapcsolatba kerültem,már az elején volt egy belső megérzésem ,mintha valami szerződés kötne Őhozzá.
Néhány sort írnék magamról...egész apró gyermekkoromból emlékeim vannak,illetve furcsa álmok és rajzok,mint pl...kentaurokat rajzoltam,vagy egy hatalmas kígyó kúszott be az ablakon ami körülvett,levegőben ülő emberek... Érdekes,az anyukámék,orvoshoz vittek,hogy valami gond van ezzel a gyerekkel. Sokszor felmerültek kérdések bennem,adott helyzetekről, információkról,hogy honnan ismerem őket???- és úgy két éve, hogy összeomlott,megsemmisült a fájdalom testem. Elképesztő csendet észleltem az elmémben és szabadságot éreztem legbelül, megérintett a most,a jelen pillanat. Nem volt nehéz felismerni, rögtön tudtam,hogy miről van szó,és hagytam a nyugalmat ,a csendet, azt a végtelen szeretetet. Éreztem ,hogy most ennek itt az ideje...furcsa,nagyon furcsa dolgok történtek velem az életem során, pl...leírtam még 1995-ben,az emberiség tudatváltozását, egy álomból felébredve..és, úgy,hogy egész gyermekkoromat egy kis völgyben töltöttem,ahol földműveléssel foglalkoztunk, a szüleim vallásosak voltak.
Nos,hogy,értsétek:-Belefutottam egy olyan kapcsolatba,ami fontos számomra,míg én próbálok az elmén túlra is figyelni,Ő addig itt van e materialista világban.Töprengtem ezen,hogy miért? Mit szeretne e sors megmutatni? A lelki-szerződésről olvasva,valahogy nagyon érzem legbelül,hogy valahonnan ismerem,és köt hozzá valami. Lehetséges,hogy e hozzászólás nem idevaló,de a belső megérzéseimre hagyatkozom jelen pillanatban,gondolom ezt nem kell nektek magyarázni.:)))..tehát,ezért írok ide.
Kérdés: Honnan,vagy egyáltalán rá lehet jönni,hogy köt-e valamiféle szerződés adott emberhez?
privibe is írhatok,érdekel..indyra@citromail.hu

Szia Indyra!
2010. február 04. csütörtök, 22:51 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A jelen életünk párkapcsolatai és még sok fontos kapcsolódás, mint például a munkahely, szerződésen alapul, ezzel születünk le. Az, hogy a kapcsolatotokban az ő földhöz ragadtsága mit jelent?

Sok mindent jelenthet, egy verziót ideírok, elég gyakori jelenség. Mint írtad, nem egészen a földön jársz, inkább lebegsz felette. Mindenkinek kell földelés, egy csomó embert a párja földel le, részben azzal, hogy intézi a napi ügyeket, ő keresi a kapcsolatban a pénzt, iszonyú földhöz ragadt, materialista. Ezzel biztosítja a földelést. Ha magad is beföldelsz, de igen rendesen, hogy két lábbal és biztosan állsz a Földön és úgy tekintesz az elmén túlra, neki már nem kell annyira földhöz ragadtnak lennie sem.

Mostanában nagyon gyakran nők kapnak ilyen leckét, a materialista férj elválik, innentől a nagyon spirituális beállítottságúak szabályosan talajt vesztettek lesznek, neki kell maguknak megtanulnia beföldelni és a földön járni.

A lebegőknek van még egy másik szokásos földelési módja, a családi trauma. A traumák, amelyek elől rendre menekülni szoktak az emberek, azok földelnek, itt tartják a földieken a figyelmet. Ha például valakinek alkoholista szülője van, akkor valahányszor meglát egy üveg alkoholt, egy pohár bort, eszébe jut a szülő, aki ide hozta a földre, aki alkoholistaként igen nagyon a földhöz ragadt. Rögvalóság. Ugyanemiatt nem is tudják feldolgozni a traumát, mert, ha feldolgoznák, oda lenne a földelésük és csak lebegnének, márpedig azért vagyunk a Földön, hogy itt éljünk.

Persze lehet egészen más szerepe is a párodnak. Indyra, földelj be, de alaposan, az mostanában úgysem árt.

:)

Szia Karmatörlő
2010. február 05. péntek, 0:17 | kobold   Előzmény

Húú, ez nagyon tetszett. Kivételesen jól megfogalmaztad.!!!

Elismerésem, most én is tanultam !!!

SziaSzia Kobold

Hűha, Kobold, nem fog ez megártani?:)
2010. február 05. péntek, 0:54 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

:)

Szia Karmatörlő
2010. február 05. péntek, 9:30 | kobold   Előzmény

Már előre baj van, ! Biztos megárt, Megyek addig elbúdokolok...

SziaSzia Kobold

u.erika képe
Sziasztok!
2010. február 04. csütörtök, 20:55 | u.erika

Nos mint már említettem én utánajártam a lelki szerzödésemnek,és egy nagyon szép meditáció kerekedett ki belöle!

Kezdtem az édesanyámmal,mert azt gondoltam ott lehet a bibi.Találtam is pár szerzödést ami nem nagyon érdekelt,csak fogtam és sorban mind megsemmisítettem.De!Az apám volt számomra a nagy meglepetés,hiszen ott is volt egy szerzödés,amire tényleg nem számítottam!Ebbe már belenéztem,és akkor jöttem rá nagyon sok mindenre!Mert ez a szerzödés arról szólt hogy mindig egymást fogjuk szeretni a legjobban!
Nos,ìgy kaptam választ arra hogy miért menekültem a komoly kapcsolatok elöl!?Miért éreztem azt amikor az apám meghalt hogy elveszítettem a fél karomat!?
A mi viszonyunk tényleg nagyon szeretetteljes viszony volt!Most tudatosult bennem,hogy miért kérdezte folyton hogy:,,Kit szeretsz a legjobban?" -,,Téged"mindíg ezt válaszoltam.De folyton megkérdezte. :)))
Mielött meghalt azt mondta hogy: ,,Mindíg jó gyerek voltál!" (pedig nem tudtuk hogy meg fog halni) Akkor 24 éves voltam,és szívesen mesélte el újra és újra hogy milyen bátor voltam a fogorvosnál,meg ilyeneket.Tényleg nekem volt a legszeretöbb apám,és ezek szerint én voltam számára a legjobb gyerek...

Ezek szerint a szerzödést BETARTOTTUK!

Az nem derült ki hogy milyen kapcsolatban álltunk egymással amikor az örök szeretet szerzödést megkötöttük,de már ez nem is lényeges.

A meditációban ezt a szerzödést ugy érzékeltem,mint ha össze lennék kötözve valakivel,és amikor a szerzödés megsemmisült,ez a gumiszerü kötelék is el lett vágva,és a másik lélek egy adott irányba eltünt.Mint ha egy vákum szívta volna be...Nagyon jó érzés volt,a szabadság érzése.Maradtam még ebben az állapotban a szabadságot befogadni.

A folytatást Noa ha gondolod megosztom Veled privátban. ;)

Üdv!Erika

A lelkiszerzödés érvénytelenítése azonnali hatást eredményez!;)

kancsokanna képe
köt…szer?
2010. február 04. csütörtök, 21:05 | kancsokanna

Meditációban kapok időnként egy vérszerződésre utaló szimbólikus képeket, egy kapcsolatomat illetően. Ez is így értelmezendő, mint lelki szerződés, ígéret maradványa?

Kicsit hátborzongató, s nem mertem feszítgetni az értelmezéseket, az eddig kipróbált oldási módszerek nem váltak be rá. Magamon belül éreztem már azt is, hogy azért kezdek hárítani is, mert valamiért nem sikerül segíteni sem magamon, sem a másikon, ha épp emiatt volna az, hogy nem oldódik.

S most hirtelen beugrott az a gondolat, hogy van-e valami köze az ígéretnek az alkuhoz? alkudozáshoz? megalkuváshoz? ez inkább valamit valamiért cserében, de csak kötöttség…

Hm.

Üdv,
Anna

Szia Anna!
2010. február 04. csütörtök, 22:26 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A példád valami bonyolult ügy, nem feltétlenül maradvány, lehet élő szerződés is, még alku is. Kötünk alkukat és üzleteket is. Még rossz üzleteket is kötünk.
Ez az a szint, ha tisztázni akarod, ahhoz segítséget kell kérni.

Van úgy, hogy a szerződés egyik fele kellemes, de a másik része nem, mint a békakirályban. Lehetnek ilyen szerződéseink is. A második felét borzalmas nyűgnek is meg lehet élni, de az ígéret, a szerződés köt.
Lehet másmilyen is, pontosan utána kell nézni.

Üdv:
Karmatörlő

kancsokanna képe
Szia Karmatörlő, Hédi
2010. február 06. szombat, 9:55 | kancsokanna   Előzmény

Hát mindenképpen köszönöm a gondolatokat, melyek mindig gondolatkeltőek…:).

Elvileg sem a segítségekkel nem volt baj, viszont a magam részéről ezeknek az értelmezése homályba csúszott…tudom, hogy egy-egy megtapasztalandó lecke eltervezésekor, még ha kvázitudatosan is történik, mindig van egy része amit homályba burkol a felsőbb én, hogy védje a tudatos egot, s letesztelje a reagálásokat. Másfelől, a bevonzás is közrejátszik, ami nálam csak annyit jelent, hogy éppen most ez történik bennem, de nem mondd semmit arról, hogy hosszútávon mi volna a helyesebb. Egyelőre kicsit pihenek, hátha más nézőpontra lelek, s valóban sohasem mérnek ránk többet, mint amit meg tudnánk tenni, csak mi kicsit türelmetlenek vagyunk olykor…

Üdv.
legyenek olyen felismeréseink, melyek a legjobbat hozzák ki belőlünk, s mindenkinek a javára válik, akit csak érint,
Anna

Szia Anna!
2010. február 06. szombat, 14:30 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Ez a terhes vérszerződés ügy, azok alapján, amit leírsz, a hárítás fázisában van.
Nem akarsz vele szembesülni. Nem feltétlenül az egó, nem feltétlenül a tudatos tudat, a tudatalatti is tud hárítani rendesen. Nekem általában ahhoz kellett segítség, hogy a hárításon túllépjek, hogy beismerjem, van közöm hozzá.

Ha már elfogadod, hogy van közöd a szerződésedhez, akkor már lehet lépésről-lépésre haladni.
Ha a tudatalattimból éktelen haragra gerjedtem, akkor mindig tudtam, hogy "bűnrészes" vagyok, csak hárítok, ehhez a tudatos tudatomnak nem volt köze. Nem csak a tudatos tudat hárít, a tudatalatti is.

Legyél teljesen biztosan abban, hogy senki nem lesz áldozata semminek, ha előbb nem csapott be másokat, nem vált önmaga, önhazugságai áldozatává, és ez megbocsátani, elengedni nem tudta.

Sok sikert!
:)

Üdv:
Karmatörlő

Kontempláció
2010. február 06. szombat, 15:14 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia Anna!

Ilyen helyzetekben a kontempláció szerintem segít. Engem Willigis Jaeger vitt erre az útra, magyarul is van egy könyve. Érdemes!
Örültem neki, hogy Sanyi pont most tett ki erről egy blogot, olvass bele, hátha a "tiéd"

Üdv!
Hédi

közjegyző
2010. február 05. péntek, 9:56 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem egy időben a vérszerződés olyan volt, mint ma a közjegyző elött kötött. Nem látok benne sok különbséget, ez csak egy szerződés nagyon komoly voltát jelzi. Majdnem minden szerződés kötést alku előz meg, így szerves része a folyamatnak, hiszen amit ott kialkudtál az lesz leírva és aláírva. Ha az alku egyenlőtlen, kényszer alatt születik, akkor olyan a szerződés is. Lehet az életed volt a cél valamiért cserébe, amit ma az az ember reprezentál, akivel kapcsolatban vagy.
Ha az ember körültekintően áll neki, akkor fel lehet ezt is oldani. Főleg azt vizsgálnám meg, hogy mi volt a szerződés tárgya, ha nem derül ki pontosan a körülményekből, hangulatból, korszakból stb. ami a meditáció alatt felmerül, lehet rá következtetni. Mindig annyira mentj előre, amennyitől még jó érzed magad, akkorát harapj, amit meg tudsz rágni és meg tudsz emészteni. Ha kiderül a környezet, akkor ott nézz körül alaposan és kérdezdmeg mi közöd van ehhez, ha felmerülnek emberek nézd meg miért vannak ott. Szépen lassan elemenként össze fog állni. Arra vigyázz csak, hogy ott oldd fel, lehetőleg ne hozz át semmit. Én szerződéseket csak akkor "égetek el", ha az valamilyen hamis elemet, egyértelmű egyenlőtlenséget tartalmaz, egyébként kiegyezek a másik aláíróval. Ezen kívül lehet jeleket is figyelni a mindennapi életedben és azokat értelmezni. Mi az ami "kereszetben" áll, ahol nem tudsz továbbjutni, ahol megakadsz, ill. milyen problémáid vannak a kötődéssel, milyen családi tragédiák adódtak kötésekből.
Szépen lassan fel fogod tudni dolgozni. Sosem kap az ember nagyobb problémát mint amit meg tud oldani. Ha segítőt választasz ehhez, akkor vigyázz, ne pont ő vigyen nagyon magasra, vagy mélyre. Próbálj inkább technikát szerezni és azzal gyakorolgatni.

Üdv!
Hédi

Egy kicsit nagy port kavart
2010. február 05. péntek, 15:19 | Kassay Noémi

Egy kicsit nagy port kavart most ez a téma, de én mindenképp köszönöm nektek, mert eszembe juttatta azt a régen történt dolgot és bár még nem tudom hogy miért, de érzem hogy dolgom van vele.

u.erika képe
Látom Karmatörlö szépen fejlödik a gyerekünk!;) Puszi!Erika
2010. február 06. szombat, 10:32 | u.erika

Látom Karmatörlö szépen fejlödik a gyerekünk!;)
Puszi!Erika

:):):):)
2010. február 06. szombat, 14:53 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

:):):):)