Üzenet | Önmegvalósítás.hu

Üzenet

Hozzászólások

49 hozzászólás
hajni840203 képe
Üzenet - Szia Noémi :)
2010. február 09. kedd, 15:14 | hajni840203   Előzmény

épp erről az üzenetről beszélgetünk itt már egy jó ideje, ha kicsit előbbre pillantasz megláthatod ;) A linket köszi, az enyémben még nem volt benne :) És amúgy neked mi a véleményed/érzésed ezzel kapcsolatban?

Hogy én mit gondolok erről.? Szeretném hinni, hogy igaz, és
2010. február 10. szerda, 10:20 | Kassay Noémi   Előzmény

Hogy én mit gondolok erről.?

Szeretném hinni, hogy igaz, és akarom hinni, hogy igaz.

Édesapámnak fiatalabb korában nagyon szép és erős hangtónusa volt, az emberek a faluban azt mondták, hogy nem is lehet jó az a mulatság, szüreti vigadalom, vagy esküvő, ahol ő nincs ott, de még talán a temetés sem.
Egy dolgot viszont hiába kértek tőle , a Székely himnuszt nem énekelte el soha.
Azt mondta azért , mert akkor sír, mint egy kisgyermek.
Soha nem járt Erdélyben, így ő maga sem értette ezt hogy miért van, de így van a mai napig.
Elsős voltam, amikor megtanított velem egy versikét, amit az ő öreg tanító bácsijuk mindennap elmondatott velük iskolakezdés előtt:
Magyar vagyok, magyar. Magyarnak születtem.
Magyar nótát dalolt a dajka felettem.
Magyarul tanított imádkozni anyám
És szeretni téged, gyönyörű szép hazám.
Persze a telefonom csengőhangjának nem hiszem, hogy a Székely himnusz lenne a legmegfelelőbb, de én így, ilyen szellemiségben nőttem fel.
Hogy miért pont a magyar nép lenne a kiválasztott?
Azt tudja valaki, hogy miért pont a Zsidó nép lett Isten választott népe?
A magyar népet Mária választotta, és a magyar nép megérezte ezt, mert még pogányok voltunk, amikor a szívünkben már élt a Boldogasszony kultusz.
Ezért lett az ország Regnum Mariannum, és éneklik még ma is az emberek, hogy Boldogasszony anyánk , régi nagy patrónánk…
Sokszor idézek Domokos Lászlótól, most is az ő szavai jutnak eszembe:
,,A tejút porzik Csaba királyfi seregének ló patái alatt s az égi seregben ott van mindenki , aki a Vereckei szorostól kezdve a doberdói síkig vérrel áldozott e szentföld boldogságáért”
,,Közel van az idő, amikor Magyarország megkezdheti a szellem világosságának hirdetését Isten dicsőségére!”
Hinni akarom ezeket, mint ahogy azt is, hogy mindenkinek csak egy kicsi porszemet kellene hozzátenni az álom palotához, és akkor talán sikerülhetne.
Azt nem tudom, hogy valóban a Szíriuszról jöttünk e?, és hogy van e valami közünk Szíriához, ? Vagy hogy Asszíria azért viseli - ezen nevet, mert ellensége volt?.Ezt meghagyom a tudósoknak, de úgy gondolom ez most nem is lényeges, mert!!!!-,, a magyarságot félre viszi, ha turul –gőgbe menekül a jelen gondjai elől”(Jakab L Éva)
Úgy gondolom, hogy Magyarország ma olyan helyzetben van, mint az az ember, aki minden reményét elvesztette, aki nem lát már semmit, nem tudja hogyan tovább, feladja küzdelmeit, és azt mondja, hogy Isten, ha létezel, vezess most már Te, mert én nem tudom hogyan tovább.
Nem értek a rezgés szint méréséhez, nem tudom, hogy valóban lehet e mérni?, de hinni akarom, hogy egyszer létre jöhessen.

hajni840203 képe
Magyar vagyok, és nagyon szeretem a hazámat,
2010. február 10. szerda, 11:05 | hajni840203   Előzmény

viszont azt nem értem, hogy mi értelme siránkozni a múlton, minek kell szidni az "ellenséget" azért amit tett, mi értelme ilyen és ehhez hasonló tartalmú körleveleket küldeni : "Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út" mert az ilyesmi Nem Szeretetből jön, segíteni nem tud csak ront a helyzeten. Ha már tényleg kapta ezt az üzenetet miért nem tudta tovább adni anélkül, hogy a saját érzelmeit beletéve elcsúfítsa azt. Ilyesmivel nem a Szeretetet ébreszti fel az emberekben (amire amúgy most nagy szükség lenne) Ezzel inkább azt mondja "most megkapják a férgek mert mi felrezgünk ők meg, nem mert mi vagyunk a kiválasztott nép ha-ha!" ...Jézus is valami olyasmit mond hogy Szeresd az ellenségedet, meg hogy Fénnyel világítsd meg a sötétséget ne küzdj ellene ...stb

jaguar képe
azért mert erre van igény. a politika azt mondja amit az emberek
2010. február 10. szerda, 11:08 | jaguar   Előzmény

azért mert erre van igény. a politika azt mondja amit az emberek hallani akarnak és ahogyan akarják hallani.

ongostrom...
2010. február 10. szerda, 0:06 | turef (útkereső)   Előzmény

A google-ban rákeresve erre az "ongostrom" szóra nekem csak magyar oldalak jöttek, és ott mind kb. ugyanazt(ezt) az üzenetet találtam. Ugye akkor ez 1 helyről származik. Persze ettől még lehet(ne) hiteles az üzenet, de ha a japánok valóban használnak ilyen skálát, akkor legalább egy angol nyelvű oldalnak csak be kellett volna jönnie. Nem beszélve a mértékegységről. Ez a rezgés gondolom Hertz (és szinuszosan periodikus), de akkor a 3600 is eléggé sok, vagyis nagyon sok! Én úgy tudom 7.13 vagy 7.16 Hz (volt hosszú idő óta) a föld, és a rajta élő ember élet (rezonancia) frekvenciája. Ez a frekvencia növekszi kb. 11-13 Hz-re. Ha elég nagy intenzitású infrahanggal (16 Hz alatti számít infrahangnak) eltalálják a rezonancia frekvenciádat, elég gyorsan meghalsz!
Szóval nekem eléggé ködösítésnek tűnik ez az "ongostrom skála".
Egyébként az univerzumunkban (mert ez tényleg a szabad akarat univerzuma) szinte példa nélkül álló csoda résztvevői, társteremtői vagyunk. Kivételes, és izgalmas időszakban kaptunk (adtunk magunknak) lehetőséget a megtapasztalásra ezen a gyönyörű bolygón!

Áldott vagy a teremtésed pillanatától!

hajni840203 képe
Rákérdeztem
2010. február 10. szerda, 1:00 | hajni840203   Előzmény

K.Zoltántól erre az üzenetre. Azt válaszolta rá, hogy kapott valahonnan egy rezgésszint emelkedésről szóló infót, de nem mondhatja el kitől kapta. Sőt, az akitől kapta meg is kérte rá, hogy ne adja tovább. Azt írja, hogy radiesztéziával foglalkozik, és ő maga ingával mérte ezeket az értékeket, azután hosszasan ír a Magyarság szerencsétlen sorsáról... szóval még ha igaz is ez a rezgésszám dolog, akkor jól agyonvágta azzal a sok hülyeséggel amit még hozzátett meseként. ...Vajon miért tesz ilyet valaki? Figyelmet akar?

Köszönet neked turef :)
Ha valaki megkapja ezután ezt a körlevelet legalább tudja mi a helyzet ;)

Nem lehet hogy Angström
2010. február 10. szerda, 15:05 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Létezik egy Angström scale http://www.biology-online.org/dictionary/Angstrom_scale, nem lehet, hogy egyszer alakinek valami zavar volt a közvetítésében és egyszerűen ennek a svéd fizikusnak a neve elíródott? Lehet, annyira, hogy nem is japán?
És így jött létre az ong-ostrom skála, amivel ostromoljuk a föld tengelyét, hogy menjen már arréb, mert így megpusztulunk ebben az országban :):):)

Csak egy ötlet!

Üdv!
Hédi

hajni840203 képe
ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? ->
2010. február 10. szerda, 18:13 | hajni840203   Előzmény

Úgy tűnik, hogy ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? -> http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/fenyuzenetek/foldtengely-alli...
(már mint a rezgésszint részét)
Idézek belőle:
"Február 12-én olyan energiák érkeznek, melyek a Földtengely irányát állítják az emelkedés arányában az Új Föld Központi Szívmagjára. ... Mivel ez a Tengely a Föld Szívén keresztül halad az Új Föld Szívmagjába, a tengelyhangolás által az ÚJ FÖLD dimenzionális terének energiája olyan rezgéseket enged leáradni, melyek frekvenciaemelkedést eredményeznek a Föld Szeretet-központjában. Ez az Új Frekvencia mint szívdobbanás, új ritmusra hangolja a földi Létezést, ami szétárad a Szívhullámok által. Ez az erő elsősorban a földi szívcsakránál fog a felszínre áramlani, ezért ti itt élők ezt sokkal koncentráltabban fogjátok megérezni.
Ez a szívenergia a szívre hat. Mind a lelki, mind a fizikai szívre. Sokaknak, akinek kemény burok veszi körül a szívét, heves fájdalmakat fog érezni, s ha e burkot nem engedi lebontani, az a fizikai szívét végzetesen megterheli.
Befogadni, s magadévá tenni ezt a hangoló energiát csak saját szívenergiáidon át tudod. A te szívedet kell behangolnod a Szeretet krisztusi frekvenciáira. Ez az isteni központi (EGY)Szív mintáján keresztül lehet elérni."

Szerintem, tehát szerintem, ami nm biztos, hogy így is van, de a
2010. február 10. szerda, 18:23 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Szerintem, tehát szerintem, ami nm biztos, hogy így is van, de az ilyen Krisztusi és akármilyen energia hajszolás helyett, inkább azzal kellene foglalkozni, hogy fejlődjünk! És ha fejlődünk odabent, akkor a mi rezgésünk is emelkedik! Szerintem arra várni, hogy majd jön a bumm és akkor hirtelen megnő a rezégs meg minden ilyen izé az butaság!

Gondoljunk bele, mi volna a nem tudnánk ezeket az infókat! Semmi! Se többet, se kevesebbek nem lennénk, talán annyi, hogy jobban a fejlődésünkre figyelnénk!

Hajni ez NEM ellened szólt! Egyszerűen az effajta üzenetekkel kapcsolatosan jelenleg még így gondolkodom! Igazából, vannak olyan üzenetek, amiket nem is kellene tudnunk!

Lehet igaz, amit írok, lehet nem... mostanában már passzolok! :)

Az üzenetek ellenőrizendők
2010. február 11. csütörtök, 3:22 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Nem kell sem az üzeneteket, sem a közvetítéseket készpénznek venni.
Ellenőrizni kell a leírtak hitelességét.
Egyszerűen megtehető. Ha közvetlen kapcsolatban állunk a felettes énünkkel, akkor tőle kérdezzük, ha nem, akkor kérjük meg a tudatalattit, hogy vegye fel a kapcsolatot a felettes énünkkel és tudósítson az eredményről. Ha stabil a kapcsolat a tudatrétegeink között és az egó nem szól bele az elvárásaival, akkor mindig az igaz választ kapjuk meg.

Abban igazad van, Peti, hogy folyamatosan fejlődni kell és gondoskodni kell a saját rezgésünk emeléséről. A fontos energetikai esetmények tudatosítása és ezekhez az energiákhoz a tudatos kapcsolódás minden esetben igen jelentékenyen megemelheti a rezgésszintünket.

Ellenőrizd az információt és cselekedj belátásod szerint.

:)

Saját postaláda
2010. február 11. csütörtök, 9:45 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem mindenki azt fogad be, amire szüksége van. Ha ügyes és odafigyel magára. Akit ez az üzenet megkapott, nosza rajta fogadja, ahogy éppen érzi magát. Az az egyedül fontos, hogy az ember ha jönnek az üzenetek akkor ébren legyen és tudja mit, mennyit tud belőle befogadni. Nem csak ilyen üzenetek érnek bennünket nap mint nap, ha körbenéztek szinte minden esemény egy üzenet, csak dekódolni kell.
Nekem annyit jelentett ez az ójapán üzenet, hogy lesz egy energetikailag érdekes lehetőség és figyelni fogom nekem mit jelent, mit hoz.
Nem feltétlenül akarom megítélni az ongostrom skála alapján az üzenet hitelességét, de aki meg tudja keresni ennek a forrását, az kérdezze már meg, hogy mi ez az ezoterikus fokmérő, mert most már nagyon érdekel.

Jó vételt mindenkinek!

Hédi

hajni840203 képe
Ongostrom skála
2010. február 11. csütörtök, 13:00 | hajni840203   Előzmény

Szia Hédi, én rákérdeztem. Azt írja ez valami olyasmi, mint a Dr David R. Hawkins (erő vs Erő) által leírt vizsgálati módszer, amelynek segítségével 1-1000-ig terjedő skálán lehet mérni a rezgésszámot. Én úgy érzem ez a rezgésszám része a levélnek igaz, csak nem kellett volna mindehhez hozzáfűznie K.Zoltán továbbítónak az ilyen saját egós megjegyzéseit, mint pl:"Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út." (meg ki tudja még mi az amit ő tett hozzá) mert teljesen hihetetlen, hogy "odaátról" ilyesmit üzennének.

üdv:Hajni :)

ez hol van ez a cucc?
2010. február 11. csütörtök, 13:31 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

ez hol van ez a cucc?

hajni840203 képe
ez egy módszer,
2010. február 11. csütörtök, 13:42 | hajni840203   Előzmény

"ez hol van ez a cucc?" :D
Dr David R. Hawkins erő vs Erő című könyvében írja le.

Hawkins
2010. február 11. csütörtök, 15:00 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nem vagyok Hawkins kutató, de ha jól értem az üzenetet, akkor nem ő találta ki, nem is ő nevezte el, mert hogy ez csak "valami olyasmi". Tehát attól, hogy kielemezzük eme - általam nagyon tisztelt tudós - művét még mindig nem tudjuk meg miért is ongostrom. Mert az csak majdnem olyan.
Bocs, lehet, hogy az üzenetben van valami, az is lehet, hogy sokat költöttek hozzá, de ez az ongsotrom már túl gyanús. Igaza van Petinek, ma már a neten minden rajta van, és különösen ha Hawkinsnak köze van hozzá, tán lennie kellene egy-két értelmes szájtnak, ahol ezt leírják.
Nekem ettől hiteltelen ez a közvetítés.
Ettől maga a holnapi különleges energetikai helyzet még fennálhat, max nem fog alkalmazkodni az ongostromhoz.

Üdv!
Hédi

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Győzzetek meg, miért ne töröljem le?
2010. február 12. péntek, 18:36 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Köszönöm Hajni, hogy nyitottál egy külön oldalt az üzeneteknek, amiket kapsz, és nem ide-oda másolod be a weboldalon!

Nekem azonban sorra kinyílik a bicska a zsebemben és azt fontolom, hogy ezt is letöröljem és ne tűrjek meg továbbiakat az oldalon.
Oly annyira butaságnak tartom ezeket, hogy legszívesebben tűzzel vassal kiirtanám. Tudom, hogy túlzás ez a hozzáállás és majd megvizsgálom, hogy mire ez a nagy ellenszenv, de egyszerűen nem értem, hogyan segíthetnének egy ember belső fejlődésén ezek az üres szövegek.

Én abban hiszek, hogy mindenki a maga fejlődésének a kovácsa. Ezt a weboldalt ennek a témának szánom, ezért inkább csinálok az üzeneteidnek egy külön oldalt, csak kérlek, ide ne!!

Tudom, Te is keresel és nem tudod mi az igazság. Nem is Veled van bajom, csak az oldalon nem akarom látni ezt a témát!
Ahogyan korábban írta Kobold, ha valaki feljön az oldalra és éppen egy ilyenbe botlik, akkor menten elmegy a kedve az önmegvalósítástól!

Még nem telt be nálam a pohár, úgyhogy ha van valami érvetek, miért ne töröljem le az ilyen témákat, akkor írjátok meg ide! Köszi! 

hajni840203 képe
rendben :)
2010. február 12. péntek, 19:02 | hajni840203   Előzmény

tégy belátásod szerint ;)

Szabad akarat
2010. szeptember 21. kedd, 9:05 | babszem

Szabad akarat "eltörlése"?
Ugyan, mi értelme lenne? Ez az emberi elme észjárása, nem a Teremtőé. Az egóé. Nem fentről jön. Minek születnénk egyáltalán? Hol van a szeretet? Hol a polaritás? Az emberi lélek letisztulása nélkül mire lenne jó ez a paradicsomi állapot? Hova lennének ezek az energiák? És egyáltatlán: hogy unatkozna szegény Teremtő! :)