Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

Sziasztok! Igen tudom, nem túl fantáziadús ez a név... de
2010. január 19. kedd, 22:47 | 1986MP (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Igen tudom, nem túl fantáziadús ez a név... de

valamiért legalább megjegyeztem : )

Majd biztos beugrik valami jobb!

Kérdezhetek még valamit? ( gondolom igen...)

Mi az az érzet, mikor beszélgetünk mély dolgokról valamelyik barátnőmmel, és kölcsönösen megértjük egymást, a beszélgetés végén hosszú csönd szokott lenni, egy jóleső hallgatás, aztán valami hűvös, de jól eső áramlatot érzek, mintha szellő lenne ( pedig zárt, fűtött helyen vagyunk, ahol huzat sincs)?
Miért érzem ezt, vagy ez lényegtelen kérdés?

Jól esik, hogy beszélhetek ilyenről.

Szép napot!

Ui.: amúgy nekem tetszik az "Új kislány" név : )

Szia Little Girl!
2010. január 19. kedd, 23:05 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A hűvös fuvallat mindig szellemeket jelent. Volt ott valaki.
Érzed, mert nem nyomtad el ezt a képességed.

A szellemek azért jelzik, hogy ott vannak, mert a segítséged kérik. Ha észreveszed, akkor dolgod van velük. Ezek a szellemek nem az ősi szellemek, mint a föld szelleme vagy a víz szelleme, hanem holtak lelkei.
Két világ között rekedtek, át kell segíteni őket, mert már maguktól nem tudnak átmenni.
A holtak lelkeit a halál után 40-42 napig, ki hogy tudja hány napig, háromszor hívják, ha nem mennek át akkor, akkor a két világ között rekednek és csak segítséggel tudnak átmenni, saját energiájukból már nem. Mivel nekik is táplálkozniuk kell, mert a saját energiájuk elfogy, kénytelenek rémísztgetni az embereket, főleg a gyerekeket. Félelem energiából táplálkoznak, a rosszabbja megkísérli a megszállást vag bukó szellemként a rácsatlakozást élők eneriatestére, ahogy veled is próbálkoztak. Jobb nekik odaát.

Gondolj rá nagy szeretettel és kérjed Michael arkangyalt, hogy vigye haza, vigye oda, ahol neki a legjobb.

Üdv:
Karmatörlő

jaguar képe
mindegy
2010. január 20. szerda, 11:15 | jaguar   Előzmény

mindegy

Szia Karmatörlő
2010. január 20. szerda, 0:47 | kobold   Előzmény

Igen a tibeti halottaskönyvben így van. De nem mindnki tartja be. Amúgy nem kötelező, mint ahogyan a 3 hívás sem..... 1 szer, és kész. Minek tetézni..... Ezen kicsit elgondolkoztam most... Érdekes kérdést vet fel bennem. A Ghost film is ide gondolható. Tehát, hogy is van ez?
Akik hirtelen halált halnak, azok hirtelen nem tudják hol is vannak. Néha éppen ezért maradnak. A tudatlanságból. "Véletlen." Aztán... Van aki megvárja még a temetését, megnézve a gyászolókat. Nem sok értelme van, de nem baj.Ez foldi maradék elvárás, illem megnézése, ki, kicsoda igaziból..... Van aki sz-ik rá, és megy. HHHmmmm. Szerimtem a lélek nyitja meg a kaput, mert menne, és kéri a segítséget a másik dimenzióból. Még van ereje megtenni. HA már túl sokat itt volt, akkor elfogy az ereje, és a lehetősége is. Neki segítség kell az élő, többdimenziós embertől......

A félelem energiával a filmekben táplálkoznak. Meg a Szörny Rt.-ben... Itten la, nem ezzel. Ez a mese világa. Amúgy, nem rémísztgetnek, hanem teszik a dolgukat VACSIT akarnak.... Jó, csatlakoznak, de az okot sztem nézd meg még egyszer. melyik, miért, hogyan..stb Sok lehetőség van, de így, ahogy írod, nem állja meg a helyét.

NA jó, hangosan gondolkoztam
SziaSzia Kobold

Szia Kobold!
2010. január 20. szerda, 8:04 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Mi lenne, Kobold, ha mielőtt billentyűt ragadnál és ítélkezni kezdenél, előtte végiggondolnád, mit is akarsz mondani? Tekintsem filozofálgatásnak, amit írtál? Nézd meg még egyszer, mert, így, ahogy írod, nem állja meg a helyét.

Üdv:
Karmatörlő

Szia Karmatörlő
2010. január 20. szerda, 10:24 | kobold   Előzmény

Úgy gondolod ítélkeztem? Ez hiba, ha így látod. Lehet, megbántottalak azzal, amit írtam, és alapjaiban rázta meg tudásodat ebben a témában. Egy "tanító" nem így tesz, mint érzem a válaszodból...... Azt gondolom, h ezen a téren is nagyon sok eltérés van a tudásunk, ismeretünk között, amint az többször is kiderült. Ettől még én nem törtem pálcát felettünk. Az okát nem hiszem, h meg fogom keresni, de .....erről ennyit....

Elolvasva az irományom, nem így látom. Ami meg gondolkodás benne, az kivehető, mely rész az. Írtam is, h ez gondolkozás volt, ehez hozzászólhatsz, és cáfolhatod, bár meg is magyaráztam, sztem miként érzem.Ez lehet esetleg hibás is..... Talán nem könyveket idézek, hanem a megjárt ösvényt... A többi röviden lett leírva, magyarázat, mellébeszélés, és mese nélkül.... Tehát, miről beszélsz?

SziaSzia Kobold

Ha már itt tartunk
2010. január 20. szerda, 10:41 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Károly!

Bocs, hogy ide csatlakozom, de már régóta meg akartam jegyezni, hogy amit írsz az hellyel közzel alig vehető ki. Nem magasröptű, szilárd tartalma miatt, hanem azért mert tele van helyesírási hibákkal, és felesleges rövidítésekkel. Lehet, hogy ez a terápia része, de szerintem tiszteljük meg egymást azzal, hogy érthetően írunk.
Megértem azt is, hogy vannak meggyőződéseid, mint mindenkinek, de nem kellene bennünket nem egyenrangúként kezelni. Van amiben kevesebbet tudunk mint te és ha így marad, nem lesz kedvünk tőled megtanulni, van amiben mi tudunk többet egyszerűen csak azért, mert ugyan azon az ösvényen ahol mi jártunk, amin mi jöttünk más nem járt.

Üdv!
Hédi

Szia Hedi !
2010. január 20. szerda, 11:48 | kobold   Előzmény

Az igaz, sok hibát vétek írásban, mert nem látom rendesen a lekopott betűket, és nincs sok kedvem mindig végigolvasni. Ez tény, és jó meglátás. Figyelek majd rá. !!!
A rövidítés nem terápia, hanem a gondolat gyorsabb, mint az írásom. És nem érdemes rengeteget írni, mert itt attól még nem lesz tanulás, és nem is célom a tanítás. Legalábbis itt nem. Nincs értelme kiemelni az egészből 1 kis részt, mert az csak hibás lehet a többi nélkül. Sajna ez így nehéz lenne.... Esetleges célja az, h más megközelítést, gondolkozást is megmozgasson. Ha vkinek füle van rá, és mindentől fügetlen érdekli pontosabban a téma, akkor megkeres priviben. Ez így jó is, bár akkor körmölök is kicsit többet válaszban. 100-ból 1 van ilyen. Ez a kincs nekem. Még akkor is, ha teljesen más a gondolatunk, DE nagyon tartalmasan elbeszélgetünk...
Nem a vitában fogok részt venni !!!! És főleg naponta 1-1 levélben. Ennek nincs értelme. Csak a két fél tudása, nem tudása csap össze, ahelyett! h meghallgatás, tanulás, és gondolkozás lenne. Érdekes egyik hiba az embernél, h a vmiért fizettem, azt foggal körömmel tartom. Itt, a "máshogy gondolkodóknál" főleg nem így kéne lenni. Mindent elolvasok, végignézek, de csak akkor írok, ha nagyon nem értek egyet. Hát ha sikerül újat ébreszteni benne. De ezzel én is tanulok, mert látom, hol mozognak az elmék.!!

Az teljesen kizárt, h más szintre, ill tudásra emelnék bárkit, vagy akár magam. Erről szó sincs. Ez látható is a helyesírási hibás szövegemből is. Nem vagyok a vizenjáró, vagy "vki" megtestesülése.!!!!! De még e közelében sem. Szürke eminenciás max. Magamról csak azt szoktam mondani, h külön állatfaj vagyok, mert nagyon nem szeretem a mesét, a képzelgést, a kitalációkat a spirituális területen. !!!!! Tudom, h éppen ezért van rengeteg érdekes tanítás, mert ki az, aki le tudja ellenőrizni, mi az igaz. pl Egy Nagy Nevű embernek biztos igaza van a Névtelennel szemben. Sajna. De elgondolkoztató, mert a hamis infót adót rögtön ki lehet szúrni -ha nem szállt még el az ember-. De neve van, Ő "tévedhetetlen",!!! Bár tudását már elvették....
Ez egy komoly, veszélyes, de egyben csodálatos terület, ahol nincs helye ilyen félrevezetésnek. Meggondoltság, alázat helye. Mindig lehet tanulni, és szükséges is. De megtartva a fej használatát is, ne legyen érdekes képzete, szájíze az újnak...

Remélem érthetően fogalmaztam, kevés nyelvtani hibával. A rövidítéseket gondolom mindenki ismeri, mást nagyon nem használok. Még 1-1 netest, de az nem sok. Ez rólam szólt, és részben válasz volt neked.

Köszönöm az észrevételed is.
SziaSzia Kobold

Aki ír az ír, aki melléír, az valahol máshol jár
2010. január 20. szerda, 12:45 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Tudod, én sem szeretnék vitatkozni. Mikor már az x. beaírásodat nem tudtam "lefordítani", megnéztem mégis ki ír ennyit mellé. Akkor láttam, hogy parapszichológus vagy. Ezért jejeztem vissza, kíváncsi voltam a másik oldalra.
Az én meglátásom szerint aki ír, az írjon és legyen OTT és akkor nem ír félre. Ha valaki félreír és nincs is hozzá érkezése, hogy azt utólag végigolvassa, akkor az közben valahol máshol van.Gondolatban. De ott sincs teljesen, hiszen közben ír. De akkor legyen ott és ne írjon. (egyébként pár Ft-ért lehet öntapadó betűket, 2000 Ft-ért pedig tasztatúrát kapni)
Kissé furcsa, hogy neked az a kincs aki személyesen megkeres, szerintem mindenki egyformán fontos, aki megpróbálja kisilabizálni amit írsz.
Bocs de nem értettem, hogy hogyan jött be a fizetés, meg az azáltal megszerzetthez való ragaszkodás. Az sem volt világos, hogy miért vagy te külön állatfaj. Azt hiszem ezért is éreztem úgy, hogy te szükségesnek tartod, hogy téged dekódolni KELL. No, meg azért mert nem tudom, hogy te miből tudod megítélni, hogy ki beszél mellé. Szerinted az a tuti amit te állítasz, másik szerint meg más. Ezt a témát "az én utam meg a te utad nem a mi utunk" külön blogban már tárgyalgatjuk. Egy pár megvilágosodott tudja a tutit, de addig nem érthetjük őket amig mi is el nem érünk oda, akkor meg már minek:) Addig pedig mindenkinek a sajátja a tuti.
Érdekelne, hogy mit értesz fej használatán.

Üdv!
Hédi

Szia Hedi !
2010. január 20. szerda, 14:00 | kobold   Előzmény

Látom, tényleg nem tudod dekódolni, amit írtam. De sebaj.
Az ember beszéde csak 20-30 % hasznos információt tartalmaz. A válasz, ha pontatlan, vagy félreérthető, rögtön kijavítható. Ott még a hangsúly is segít. És rögtön a helyes mederben folyik a beszélgetés. Az írás nehéz. Lehet máshonnan megfogni, értelmezni. Holott azt a verziót az író nem is vette bele irományába.... Vagy érted vagy sem, de nem írom tovább. A ..... jel arra szolgál, h "és lehet folytatni, mert tudom. kevés a magyarázathoz, de nem ragozom, nem magyarázom". Ezen felül, nem gondolom, h az írásjel a fontos, hanem a mondandó... A magyar nyelv alkalmas arra, h érthető a szöveg akkor is, ha betük, szavak kimaradtak belőle, esetleg, és véletlen. Mint a Te írásodban is. A lémyeg a tartalom.

Ha vki nem ért vmit, akkor megkérdezi, és utána kifejezetten arra a részre megfelelő, kimerítő magyarázatot kaphat. Ez így működik. Ha sikerült röviden leírni, és érthető volt, akkor a könyv formátum is megúszta.

Látom, a te utad-én utam c fejezetből, h nem értetted a mondandómat. Meg az egészből. Ezért írtam előre a kommunikációs dolgot. Nem okoskodásból, csak arra világítottam rá, h nem arról beszéltem. Nem kell a gumiszöveg a szemszögekről, utirányról, nem értjük, amíg olyan szintre nem kerülünk..... A külön blog nem is rossz dolog erre, de ez nem rám vonatkozik, hiszen másról írtam.
Akkor én írtam érthetetlenül, és bocsánat. Megyek Letrasetet venni, és a monitoron majd kijavítgatom a hibákat. . :-)

A fej azért kell, mert olyan sok téves gondolat forog közkézen, ami látszólagosan hasznos, és húúúú, meg haaa. Jó lehet vele "téríteni". De ha az ember csak a fejét, ill a paraszti eszlt használja rájön, h hamis. Erre kellene a fej.

Ki is a fontos? Lehet, kihagytam az "is" szót. A fontos azért, mert nem kritizál, tudni, ismerni szeretné a teljes gondolatot, és megkérdezi, nem akarja félremagyarázni, ill mást válaszolni. Gondolkozik, és tisztán akarja ismerni a dolgokat.... Érdekli, miért is ez van, és nem az.....

A fizetés azért van, mert ragaszkodik ahoz, amiért fizetett, és tanult. Lehet nem tudja, h nem igazán jó a tanult téma, de NEM is akarja megtudni, még akkor sem ha elmondják neki. Mert fizetett érte. Olyan szemellenzős cucc. Ez csak egy indok. Nem magyarázom tovább, és nem mondok példákat sem. Felesleges. Nem tudom, mit is olvasol majd helyette, de biztos az írásom a hibás.

Volt olyan is, amikor kifejtettem egy rövid témát bővebben. Ha vki akar tanulni, okosodni, akkor kérdez, és gondolkozik. Ilyenkor keresnek, vagy nem szól. Az is lehet, rájövök, én tévedtem. Nagyon hasznos lenne így. De amit írtál, és Karmatörlővel nem így műkszik. Biztos hatalmas információ van Karmatörlőben is, mert mindenhez hozzá tud szólni. De rögtön ugrott, amint írtam neki. Ráadásul nem is katonásan, hanem helyt adtam arra, hátha hibáztam... Én nem így válaszoltam, Te mégis szintezni kezdtél, meg útkeresni, meg.. meg.....

Nem kioktatás, okoskodás volt a célom ezzel. Csak válaszoltam a kérdésedre és a meglátásomat írtam.

SziaSzia Kobold

Szia Kobold!
2010. január 20. szerda, 11:11 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Tényszerűen nem állja meg a helyét, amit írsz. Csak a fókuszodból látszik olyannak a világ, amilyennek látod, amilyennek másoknak is kellene látni, szerinted. De nem így van. Fordulj autentikus forráshoz, megkérdezheted Őt magát. Csak bátran. Ő is jó fej.
A hatalommal asztrálsíkon sem szabad visszaélni, nem csak a gyógyításban.

Üdv:
Karmatörlő

Szia Karmatörlő
2010. január 20. szerda, 11:56 | kobold   Előzmény

Látom, elbeszélünk egymás mellett, immár többedszer. Úgy gondolom, nincs értelme. Olvasd el kérlek azt is amit Hedinek írtam.

SziaSzia Kobold

jaguar képe
benyomások->gondolatok->szavak->karakterek.. folyamatosan szűkül
2010. január 21. csütörtök, 7:19 | jaguar   Előzmény

benyomások->gondolatok->szavak->karakterek.. folyamatosan szűkül a keresztmetszet és nő a félreérthetőség aránya

Szia Karmatörlő! Volt már, hogy hűvös fuvallatot éreztem, és a
2010. január 20. szerda, 12:56 | Little Girl (útkereső)   Előzmény

Szia Karmatörlő!

Volt már, hogy hűvös fuvallatot éreztem, és a kutyám olyankor mindig erősen mellém néz, mintha lenne ott valaki mellettem. Azért is tartottam furcsának, mert a kutyám mindig az emberek szemébe néz, különleges kutya, emberi tekintete van.
Azt hittem, csak Ő csinálja.
De voltam most nyáron először a barátnőmnél, akinek a kutyája egyszer csak fölnézett a sarokra, és úgy szimatolt, mintha lenne ott valaki. Meredten nézett arra az egy pontra. Csodálkoztak is az ottaniak, hogy mi lelte, mert nem szokott ilyet csinálni.

Van olyan, hogy a szellem követ?
Ha igen, miért pont engem. Miért nem keres egy hozzáértőt, aki el tudná vezetni oda, ahova menni szeretne?

Jó ez a " Little Girl" név is. Tetszik!

1986MP(még utoljára:)

Szia (utoljára) 1986 MP!
2010. január 20. szerda, 15:33 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Egy csomó állatfaj érzékeli a szellemeket, a kutyák és a macskák biztosan, szerintem a malacok is. Érdekes hely ez a világ.

Igen, van olyan, hogy követ egy szellem. Annak sok oka lehet, hogy miért pont téged.
Az egyik lehet, hogy tudja, hogy észreveszed. Mostmár Te is el tudod juttatni oda, ahová mennie kell, ha átküldöd Michael arkangyallal.
A segítők és a védőangyalok nem hidegek.
A rokonok pedig odaátról is tudnak üzenni, ha nagyon fontos.

:)

:)
2010. január 18. hétfő, 11:34 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

:)

Szia, ilyen képességgel rendelkezel: Temporális sokszorozódás:
2010. július 28. szerda, 0:22 | humorgumo (útkereső)   Előzmény

Szia, ilyen képességgel rendelkezel: Temporális sokszorozódás: az egyén képes jövő- vagy múltbéli énjének, vagy másokénak elhívására,/ A Hősök c.filmben is van ilyen/

u.erika képe
Sziasztok Kobold,Hédi,Karmatörlö!
2010. január 20. szerda, 14:30 | u.erika

Olvasgatva a beszélgetéseiteket csak pillázok,tulajdonképpen miröl is van szó!?
Az egésznek se füle se farka!

Hédi!Karmatörlö!Hagyjátok már Koboldot a langyosban!Ö ezzel keresi a kenyerét,és ha most sikerülne is eröszakkal kinyitni a szemét,ö akkor is becsukná hiszen anyagilag ez most a kifizetödö számára!
Egyébként nem vagyok benne biztos hogy nem-e szándékosan él Kobold becsukott szemekkel!?Amin persze kikukucskál olykor-olykor! ;)

Kobold!Ha ugy érzed okosabb vagy mindenkinél,akkor ahhoz méltóan is kell viselkedni!

Szeretettel:Erika (Barbi)

Szia Erika !
2010. január 20. szerda, 15:13 | kobold   Előzmény

Köszönöm kedves szavaid. A langyos mégis jobb, mint a hideg.
Írásod teljesen jelzi a segítő? szándékot.... Vagy mit is?
Azt sohasem mondtam, sőt, nem is utaltam arra, h okosabb vagyok bárkinél is!!... Olvasni is tudni kell, és főleg érteni, nem elmenekülni. Amúgy tisztelet Karmatörlőnek, Hédinek, és talán magamnak, h nem rontott senki a másikra. Legalábbis még.
Főleg úgy, h nem is érted, be is vallod, de ajtóstul megyek neki.
De volt egy ismert egyén, aki kijelentette, h a Föld gömbölyű..... Tovább lépett. Nyugodtan Te is maradhatsz az együtt bégetők sorában. Hátha kiderül, kinek is van nyitva a szeme. Mert ott/így kiderül?
Azt többször tapasztaltam már, h mindig az döfte a hátamba a kést, akinek a legtöbbet segített az ember. -Próbált segíteni- De semmi baj, megszoktam, vagy inkább ezt nem lehet megszokni. Marad ismerős effektusként. A dolgom, feladatom megtettem, a tied az, h mit is kezdesz vele.....

"Szeretettel" részt ki is hagyhattad volna. Semmi köze az irásodnak hozzá.

SziaSzia Kobold

Tiszta Barbi
2010. január 21. csütörtök, 10:04 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Mindannyiunknak annyira van nyitva a szeme, hogy annyit lásson,amivel tud is valamit kezdeni. Akinek már teljesen nyitva van, az tudja azt is mikor kell becsuknia.
A hozzászólás méltósága pedig egyenes arányban áll a beszóláséval.

Üdv!
Hédi

jaguar képe
Akkor Neked már teljesen nyitva van? ;)
2010. január 21. csütörtök, 10:06 | jaguar   Előzmény

Akkor Neked már teljesen nyitva van? ;)

Ugyan, dehogy
2010. január 21. csütörtök, 10:37 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Még vakít a fény:)

Üdv!
Hédi

jaguar képe
de honnan/miből tudod hogy egyáltalán fény az ami vakít?
2010. január 21. csütörtök, 10:45 | jaguar   Előzmény

de honnan/miből tudod hogy egyáltalán fény az ami vakít?

Túlkérdeztél
2010. január 21. csütörtök, 10:51 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Majd elmélkedem rajta :)

Hédi

Segítsetek.
2010. február 27. szombat, 23:22 | frozen.yoghurt (útkereső)   Előzmény

Sziasztok, a segítségeteket akarom kérni.

nem rég jelentkeztek nálam bizonyos képességek, amikkel nem tudok mit kezdeni, soha nem hallottam, vagy találkoztam még ilyennel.

megérintek tárgyakat és múltbéli dolgokat látok utána a tárgyhoz tartozó személy életéből.

Múltkor sétáltam a barátnőmmel és elejtette a kulcsát. Én hajoltam le felvenni és bevillant egy képsorozat szerű esemény amint épp veszekszik a barátjával és szakítanak. Tudtam, hogy megtörtént, mert épp azért voltam vele, hogy erről beszélgessük. Ez volt az első.

Később is jelentkeztek hasonló dolgok, mindenféle emlékfoszlányokat látok hogyha hozzáérek bizonyos dolgokhoz. Nem tudom mikor jelentkeznek, nem is túl erősek, egyszerűen csak olyan, mintha a kamera mögött állnék, és felvenném a jelenetet utána vége lesz.

Segítsetek, mi ez, hogy tudok védekezni ellne? Kezdek megőrülni. Van ennek valami neve?

Köszönöm előre is

u.erika képe
Ha a képességek jönnek,az csak addig zavaróak amíg
2010. február 28. vasárnap, 8:49 | u.erika   Előzmény

Ha a képességek jönnek,az csak addig zavaróak amíg ellenállsz.

Igen,van ilyen képesség a nevét én sem tudom.
De ezek a képességek nem csak hipp hopp elöjönnek a semmiböl,van egy olyan sejtésem hogy elözö életek kitartó fáradozásainak erdeménye.
Gondolj csak bele hogy lehet hogy több életedet feláldoztad a célnak hogy ez a képesség birtokába juss,és most hogy jönnek a flash-ek menekülsz!

Amikor van idöd és egyedül vagy,próbáld meg ezt ugy csinálni hogy ne legyen elleállás benned.
Ne arra gondolj hogy ez mekkora baromság!
Hanem hogy minden lehetséges,a korlátokat és hogy mi a ,,normális"az csakis a saját tudatunk határozza meg.

Kívánom Neked ,,frozen yoghurt" hogy felzárkózz önmagad nagyságához!
Üdv!Erika

jaguar képe
majd Sanyi szerintem megmondja, viszont
2010. február 28. vasárnap, 11:24 | jaguar   Előzmény

erre emlékszem, hogy két éve a Belső Látás tanfolyamon pont ez volt az amit ígért Sanyi hogy még vesszük, de végül kimaradt a repertoárból. Tárgyak múltjába való belelátás vagy valami ilyesmi.
Érdekes lehet, egyébként most azon agyalok, hogy hogyhogy van ilyen képességed és miért csak ez magában? Lehet hogy előző életedben valami antik kereskedő lehettél, vagy hogy alakul ki az ilyen vajon? Fel a fejjel amúgy, nem védekezni kell ellene hanem használni, biztos nem véletlenül van veled ez a tudás ebben az életedben.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A nevét én sem tudom ennek a képességnek, de majd egy
2010. február 28. vasárnap, 14:06 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A nevét én sem tudom ennek a képességnek, de majd egy parapszichológus hátha megírja ide!

Egyébként tényleg kifejleszthetőek ezek a képességek, én vagyok az egyik élő bizonyíték rá, hiszen nem ezekkel születtem, de többféle érzékelést is kifejlesztettem magamban, amelyeket elég jó hatékonysággal tudok alkalmazni.

Egy másik Belső látás tanfolyamon sor került a tárgyak múltjának, kapcsolatainak az érzékelésére, elég sok mindenkinek elsőre sikerült, az ott tanult módszer segítségével!

jaguar képe
Ha eljutok egyszer odáig mindenképpen érdekel.. Nekem még az 1.
2010. február 28. vasárnap, 15:15 | jaguar   Előzmény

Ha eljutok egyszer odáig mindenképpen érdekel.. Nekem még az 1. is magas a mai napig, vagy hát lehet hogy nem az az utam jelenleg.

jaguar képe
mesélek én is
2010. február 28. vasárnap, 11:59 | jaguar   Előzmény

Egyébként én meg úgy kerültem erre az oldalra 2 éve, hogy volt egy nagyon szürreális élményem egy szilveszterkor. Két nap folyamatos ivás és szívás után/közben pókerpartit játszottunk a haverokkal. Már csak ketten maradtunk a kis házi versenyünk végén, mikor dáma párt kaptam kézbe. Ekkor hirtelen bevillant egy kép, amint egy kéz óvatosan felhajt két lapot, ami két bubit mutat. Ennyi, de ekkor már tudtam hogy tolhatom neki az allint mert meg fogja adni.. És mondtam is a többieknek, hogy na ez durva lesz.. És tényleg az lett. Egyszerűen tudtam hogy ez a valóság lesz.
A vicc az az egészben, hogy fogalmam sincs hogy történt, azóta se volt semmi hasonló élményem, sőt a belső látásom is egy nulla. :) De mézesmadzagnak jól jött mindenesetre.